Lijst 27 danslessen in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over danslessen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dansschool MamboMike, Divergent Movements, Stichting Scapino Ballet Rotterdam, Talvandansen, Dansateliers. Laten we het samen ontdekken!

1.Dansschool MamboMike

Dansschool MamboMike

2.Divergent Movements

Divergent Movements
Dansstudio Divergent Movements is een oase voor dansliefhebbers, waar je alles vindt wat je hartje begeert. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, hier vind je lessen die aansluiten bij jouw niveau en stijl. Laat je meeslepen door de passie en energie van de bekwame docenten die je begeleiden op jouw dansreis.

Bij Divergent Movements ervaar je een warme en inspirerende sfeer waar iedereen zich welkom voelt. De studio's zijn modern en goed uitgerust, en de lessen zijn klein en persoonlijk zodat je de aandacht krijgt die je verdient. Of je nu wilt swingen op de beats van hiphop, gracieus bewegen in ballet of jezelf wilt uitdrukken in moderne dans, bij Divergent Movements vind je de perfecte plek om je passie te ontsteken.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Stichting Scapino Ballet Rotterdam

Stichting Scapino Ballet Rotterdam

4.Talvandansen

Talvandansen
Dans tot je niet meer kan! Talvandansen biedt de ultieme danservaring, voor zowel beginners als gevorderden. Dompel jezelf onder in de wereld van klassiek ballet en hedendaagse dans.

Onder leiding van ervaren docenten leer je de kneepjes van het vak, van basispassen tot complexe choreografieën. De inspirerende sfeer en opzwepende muziek zullen je motivatie hoog houden, terwijl je geniet van het gezelschap van gelijkgestemde dansliefhebbers. Kom in beweging en ervaar de magie van dans bij Talvandansen!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Dansateliers

Dansateliers
Dansateliers is een dynamisch podium voor beloftevolle dansmakers. Ontdek de magie van beweging tijdens workshops met talentvolle artiesten en werp een blik op hun inspirerende creaties in wording.

Verlies jezelf in adembenemende dansspektakels die hier tot leven komen. Dansateliers is een waar paradijs voor dansliefhebbers, waar grenzen worden verlegd en de schoonheid van beweging haar ultieme expressie vindt. Laat je meeslepen door de energie en passie die deze podiumkunst te bieden heeft.

6.El YoYo

El YoYo
El YoYo: waar salsa dansen een feestje wordt!

In de bruisende salsa school El YoYo ervaar je meer dan alleen danslessen. Onder leiding van de bevlogen leraren Rahiem, Caroline en Joni word je meegenomen in een wereld van ritme, passie en plezier. Of je nu een beginner bent of al wat moves in je hebt: bij El YoYo ben je verzekerd van een warm welkom. De enthousiaste community van dansers creëert een aanstekelijke sfeer waar iedereen elkaar helpt en plezier voorop staat.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Talvandansen

Talvandansen
Talvandansen biedt een unieke danservaring voor alle niveaus. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, hun professionele en vriendelijke leraren zullen je helpen om je vaardigheden te verbeteren in een warme en ondersteunende omgeving.

De lessen zijn ongelooflijk beginnersvriendelijk, waardoor zelfs de meest nerveuze beginners zich op hun gemak voelen. De leraren nemen de tijd om de basisprincipes uit te leggen en te demonstreren, zodat je met vertrouwen kunt beginnen. Probeer een proefles en ervaar zelf het plezier en de voldoening van dansen bij Talvandansen. Je zult er geen spijt van krijgen!

8.Dansschool Moves Rotterdam

Dansschool Moves Rotterdam
Dans op een hoger niveau met Dansschool Moves Rotterdam!

Ervaar de passie en energie van dansen in het hart van Rotterdam met onze ervaren en enthousiaste leraren. Bij Dansschool Moves vind je een breed scala aan dansstijlen, van klassiek ballet tot stoere hiphop, voor alle leeftijden en niveaus. Onze lessen zijn niet alleen fysiek uitdagend, maar ook een creatieve uitlaatklep waar je je grenzen kunt verleggen en je innerlijke danser kunt ontdekken. Meld je vandaag nog aan en word onderdeel van onze dynamische dansgemeenschap!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Dansschool Meyer et Fils

Dansschool Meyer et Fils
Dansstudio Meyer et Fils staat al jarenlang bekend als dé plek om te leren dansen. Deze gerenommeerde dansschool biedt een breed scala aan danslessen, van beginners tot gevorderden, in een ontspannen en plezierige omgeving. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, sociale contacten of gewoon een leuke manier om fit te blijven, Meyer et Fils heeft voor ieder wat wils.

Ervaren en gediplomeerde dansleraren begeleiden je bij elke stap en zorgen ervoor dat je in een mum van tijd de dansvloer verovert. De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus, dus of je nu een complete beginner bent of al wat danservaring hebt, bij Meyer et Fils ben je aan het juiste adres. Stap binnen in de wereld van de dans en ontdek de vreugde van bewegen op muziek.

10.Typical Tropical

Typical Tropical
Typisch Tropisch, al jaren mijn dansschool. Hier heb ik al vele cursussen gevolgd. Vriendelijk personeel, professionele leraren en geweldige feesten. Ik ben begonnen met lessen bij Typical Tropical en het is een feest om daar les te hebben. Helen, Lotte, Bernard en Hellen geven energieke lessen.

11.DPFC Health Fit & Dance

DPFC Health Fit & Dance
**Beetjes vergane glorie, maar nog steeds een solide optie** DPFC Health Fit & Dance is een fitness- en dansschool met een lange historie. Het is gelegen in een statig pand, maar het interieur is wat verouderd. De sfeer is rustig en professioneel, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er is een breed scala aan lessen en activiteiten om uit te kiezen, waaronder dans, fitness en groepslessen.

Hoewel het gebouw wat verouderd is, is de kwaliteit van de lessen uitstekend. De instructeurs zijn ervaren en enthousiast, en de lessen zijn goed georganiseerd. De school biedt ook een verscheidenheid aan lidmaatschapsopties, zodat je een abonnement kunt kiezen dat past bij je budget en behoeften. Al met al is DPFC Health Fit & Dance een goede optie voor iedereen die op zoek is naar een rustige en professionele fitness- en dansschool.

12.Latin Bootcamp

Latin Bootcamp
**Paragraaf 1:** Stap binnen bij Latin Bootcamp, de vrolijkste dansvloer van Nederland! Laat je onderdompelen in de energieke wereld van Latijns-Amerikaanse ritmes. Onze topinstructeurs begeleiden je persoonlijk, zodat ook jij de hipswingende bewegingen van Bachata, Salsa en Merengue moeiteloos onder de knie krijgt. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, hier bruist de danspassie voor iedereen.

**Paragraaf 2:** In onze sfeervolle studio in het hart van Rotterdam, vlak bij het station, draait het om plezier en verbinden. We brengen mensen samen door dans, creëren onvergetelijke herinneringen en laten je de passie van Latijns-Amerika voelen. Onze trainers zijn echte meesterdanseres, die met hun enthousiasme en expertise je in no time op weg helpen naar een dansvloer vol zelfvertrouwen en gezelligheid. Of je nu komt voor een eenmalige bootcamp of een wekelijkse salsales, bij Latin Bootcamp staat dansplezier altijd voorop!

13.Dansschool Footstepz

Dans met passie bij Footstepz! Onze ervaren dansschool biedt een bruisende mix van dansstijlen voor alle leeftijden en niveaus. Van hiphop tot ballet, onze gediplomeerde instructeurs begeleiden je met plezier en geduld.

Bij Footstepz staat plezier voorop. Onze eigenaresse ademt dans en haar enthousiasme is aanstekelijk. Kies uit onze diverse locaties en ontdek de wereld van beweging. Of je nu beginner bent of ervaren danser, bij Footstepz vind je jouw ritme!

14.OPENINGSDANS Rotterdam (The Nature of Dance)

OPENINGSDANS Rotterdam (The Nature of Dance)

15.Poetic Motion Dance Company

Poetic Motion Dance Company

16.Balkan Fusion Dance

Balkan Fusion Dance

17.010 DANCE Programm

010 DANCE Programm

18.Dansschool Kralingen/No Roots Studios

Dansschool Kralingen/No Roots Studios

19.Balletschool Staluse Pera

Balletschool Staluse Pera

20.Studio 181

Studio 181

21.Dance Imprint Danceschool

Dance Imprint Danceschool

22.Dansschool Ashakiran

Dansschool Ashakiran

23.Dansschool Goya Dance Studio

Dansschool Goya Dance Studio

24.Got2Groove DanceCentre Zuidplein

Got2Groove DanceCentre Zuidplein

25.Danscentrum Remus

Danscentrum Remus

26.Suriharold Salsa Dance

Suriharold Salsa Dance

27.La Salsa

La Salsa
Post suggesties