Lijst 14 salsa lessen in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over salsa lessen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dansschool MamboMike, Latin Bootcamp, Typical Tropical, Dansschool Meyer et Fils, El YoYo. Laten we het samen ontdekken!

1.Dansschool MamboMike

Dansschool MamboMike
MamboMike is méér dan een dansschool in Rotterdam. Het is een plek waar je de passie voor salsa on2, merengue, bachata en kizomba kunt beleven. Wij bieden duidelijke lessen, gegeven door ervaren dansers die jou op een uitdagende manier laten groeien.

Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt, bij MamboMike vind je jouw plek op de dansvloer. Boek een privécursus met Mike of Mel en laat je op professionele wijze begeleiden naar de perfecte openingsdans voor je bruiloft. Ontdek de mix van muziek, bewegingen en emoties die jouw mooiste dag compleet zullen maken!

2.Latin Bootcamp

Latin Bootcamp
Latin Bootcamp is de leukste en gezelligste plek in Nederland om binnen 3 uur alle danspassen van Latijnse muziek te leren, samen met enthousiaste mensen. Onze sfeervolle locatie vlakbij het station en de beste Latin trainers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een beginner bent of al wat danservaring hebt, onze ervaren docenten geven je alle aandacht die je nodig hebt. Ze maken de workshop zo aantrekkelijk mogelijk, zodat je snel de basisstappen onder de knie krijgt. Kom en ervaar zelf de energie en passie van Latin Bootcamp!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Typical Tropical

Typical Tropical
Typisch Tropisch is al jaren mijn dansschool. Ik heb hier al veel cursussen gevolgd en ik ben nog steeds razend enthousiast. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de leraren zijn professioneel en de feesten zijn geweldig.

Ik begon met lessen bij Typisch Tropisch en het is een feest om daar les te hebben. Helen, Lotte, Bernard en Hellen geven energieke lessen en zorgen ervoor dat je altijd met een glimlach naar huis gaat. Of je nu een beginner bent of al jaren danst, bij Typisch Tropisch zit je altijd goed.

4.Dansschool Meyer et Fils

Dansschool Meyer et Fils
Ontdek de magie van het dansen bij Dansschool Meyer et Fils, een gevestigde naam in de Nederlandse danswereld. Ons team van ervaren docenten leidt u met geduld en enthousiasme door de wervelende wereld van ballroom, latin en hiphop. Of u nu een beginner bent of een geoefende danser, bij Meyer et Fils vindt u de juiste lessen om uw vaardigheden te verbeteren.

Leer de elegante wals, de passievolle tango of de energieke salsa in een ontspannen en gezellige sfeer. Dansen is niet alleen een prachtige vorm van beweging, het is ook een geweldige manier om stress te verminderen, sociale contacten op te bouwen en uzelf creatief te uiten. Gun uzelf het plezier van dansen en ervaar de verjongende kracht op lichaam en geest.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.El YoYo

El YoYo
Ben je op zoek naar een geweldige manier om je dansmoves te perfectioneren? Zoek dan niet verder dan El YoYo! De levendige sfeer, de enthousiaste mensen en de fantastische dansen maken dit tot de beste salsaschool in de stad. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, de talentvolle leraren Rahiem, Caroline en Joni staan klaar om je te begeleiden met hun positieve energie en deskundige instructies.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je geen partner hebt. Bij El YoYo wordt iedereen met open armen ontvangen. De warme en gastvrije sfeer maakt dat je je meteen thuis voelt. Of je nu nieuwe vrienden wilt maken, je dansvaardigheden wilt verbeteren of gewoon een leuke tijd wilt hebben, El YoYo is de plek voor jou. Kom langs en ervaar zelf de magie van salsa!

6.Salsability

Salsability
Zin in een heerlijke salsadag? Kom dan naar Salsability in Breda. Hier leer je de fijne kneepjes van het New Yorkse salsadansen, met een tempo dat bij jou past. Of je nu beginner bent of gevorderd, bij Salsability kun je altijd terecht.

Naast de lessen kun je bij Salsability ook genieten van gezellige feestjes. Dans de sterren van de hemel of geniet van de muziek en de sfeer. Bij Salsability vier je het dansen met latinmuziek, heerlijk eten en drankjes. Kom snel langs en ontdek de wondere wereld van de salsa!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Alma de Tango

Alma de Tango

8.Elevate Your Kiz

Elevate Your Kiz
Ervaar de passie en elegantie van dans bij Kiz! Deze gerenommeerde dansschool in Rotterdam biedt een ongeëvenaard scala aan lessen op hoog niveau. Van de sensuele Urban Kiz tot de zelfverzekerde High Heels en de energieke Afro: Kiz heeft voor ieder wat wils.

Ontdek de magie van Kiz. De ervaren docenten Dwe en Gaby, voormalig professionele dansers, begeleiden je vakkundig op je dansreis. Hun uitzonderlijke techniek en uitvoering geven je de sleutel tot het beheersen van elke beweging. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuwe hobby of een ervaren danser die je vaardigheden wilt aanscherpen, Kiz is de plek waar je jouw dansdromen waarmaakt.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Poetic Motion Dance Company

Poetic Motion Dance Company

10.SalsaRotterdam Events

SalsaRotterdam Events
Welkom bij de ongekende Salsa Rotterdam-evenementen! Ervaar de betoverende wereld van salsa met privélessen van de gerenommeerde Birgitte. Birgitte gidst je vakkundig door elke beweging, terwijl ze subtiel haar aanwijzingen geeft en je begeleidt in je dansreis. Haar opmerkzaamheid voor detail zorgt ervoor dat je elke stap met vertrouwen uitvoert, terwijl haar enthousiasme je inspireert om jezelf te overtreffen.

Terwijl de muziek je lichaam beroert, zul je merken dat de lessen niet alleen fysiek bevredigend zijn, maar ook een bron van plezier en kameraadschap. De gezellige sfeer zal je een gevoel van verbondenheid geven met je mede-dansers, terwijl je samen de vreugde van salsa ontdekt. Door de privélessen van Birgitte zal je niet alleen je dansvaardigheden verbeteren, maar ook herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

11.Salsa Mania Fitness Social and More R'Dam

Salsa Mania Fitness Social and More R'Dam

12.Suriharold Salsa Dance

Suriharold Salsa Dance

13.La Salsa

La Salsa

14.Muévete

Muévete
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Post suggesties