Lijst 25 salsa lessen in Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over salsa lessen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Salsa te Gusta, Punto Cubano Salsa Amsterdam, Dansschool Kluver, Our Kizomba Connection Amsterdam, Oropuro Dance Community. Laten we het samen ontdekken!

1.Salsa te Gusta

Salsa te Gusta
Salsa te Gusta is meer dan alleen een dansschool. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je nieuwe vrienden maakt en waar je je danstalenten ontdekt. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en dat er altijd een gezellige sfeer hangt.

Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, bij Salsa te Gusta ben je aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan lessen, zodat er voor iedereen wat wils is. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je natuurlijk ook meedoen aan onze dansavonden en workshops. Zo leer je niet alleen nieuwe pasjes, maar ook nieuwe mensen kennen.

2.Punto Cubano Salsa Amsterdam

Authentieke Cubaanse salsa in een gezellige sfeer

Punto Cubano Salsa Amsterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (180 Review by google)
  • Adres:

    Borgerstraat 112, 1053 PX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Instructeur geleid:

    Gecertificeerde instructeurs met jarenlange ervaring

  • Uitrusting:

    Professionele dansvloer, Spiegels, Geluidsinstallatie, Bar, Lounge

  • Prijsbereik:

    $$

  • Openingstijden:

    Dagelijkse lessen op verschillende tijdstippen

  • Geschikt voor:

    Voor beginners tot gevorderden, van alle leeftijden

Ontdek de salsapassie bij Punto Cubano Salsa Amsterdam! Laat je vooroordelen varen en stap binnen in een wereld vol ritme en plezier. Onze beginnerslessen (level 1) zijn perfect voor iedereen die de eerste salsastappen wil zetten. De gezellige sfeer en ervaren docenten zorgen ervoor dat je met een grote glimlach en een gevoel van trots de les verlaat.

Schrijf je nu in voor een salsareis om nooit te vergeten. Ervaar het enthousiasme van onze enthousiaste community en laat je meeslepen door de aanstekelijke beats. Of je nu een absolute beginner bent of al wat salsaprestaties hebt, Punto Cubano Salsa Amsterdam biedt lessen voor elk niveau, zodat jij je salsadroom kunt waarmaken.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Dansschool Kluver

Dansschool Kluver
Dansstudio Kluver is een ware professionele dansschool. Als Ierse vakantieganger werd ik met open armen ontvangen tijdens de zaterdagavondtraining. Ik genoot van uitzonderlijke dansers en had het voorrecht om met Leon te dansen. De Afrikaanse danslessen van Bess Kuil waren adembenemend!

Ervaar het zelf bij Dansschool Kluver en laat je meeslepen door de betoverende wereld van dans. Ontdek de passie en het talent van de dansers en geniet van de kans om met hen te dansen. Dansstudio Kluver biedt een onvergetelijke reis door verschillende dansstijlen, waardoor je de vreugde van beweging op een ongeëvenaarde manier beleeft.

4.Our Kizomba Connection Amsterdam

Our Kizomba Connection Amsterdam
Bij Kizomba Connection Amsterdam dans je in een warme, gastvrije, levendige en energieke dansschool. Het is een unieke ervaring waar je je direct thuis voelt. Marleen en Kevin zijn zeer ervaren docenten die hun passie voor dans graag overbrengen op hun leerlingen. Ze creëren een veilige en plezierige leeromgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Of je nu een beginner bent of al enige danservaring hebt, bij Kizomba Connection Amsterdam vind je de perfecte les voor jou. Er worden verschillende lessen aangeboden, variërend van beginnerslessen tot gevorderdenklassen. Ook voor privélessen kun je bij Marleen en Kevin terecht. Naast danslessen organiseert Kizomba Connection Amsterdam ook regelmatig dansavonden en workshops. Zo kun je je nieuwe dansmoves in de praktijk brengen en nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde passie voor dans delen.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Oropuro Dance Community

Oropuro Dance Community
De Oropuro-dansschool, onder leiding van de getalenteerde Kay en Rodolfo, is een ware oase voor liefhebbers van salsa en andere Latijns-Amerikaanse dansen. Deze ervaren instructeurs hebben een ongeëvenaarde passie voor dans, en hun enthousiasme is aanstekelijk. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, bij Oropuro vind je de juiste begeleiding en ondersteuning om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij hun geduld, duidelijke instructies en persoonlijke benadering, leer je bij Oropuro niet alleen de basisstappen, maar ook de essentiële technieken en de unieke flair die de Latijns-Amerikaanse danscultuur zo kenmerkt. Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten of je dansvaardigheden te perfectioneren, bij Oropuro ben je aan het juiste adres. Laat je meeslepen door de ritmes van salsa, bachata en andere Latijnse dansen, en ervaar de pure vreugde van dansen bij Oropuro.

6.2Day We Dance Zuid - Cuban Salsa

2Day We Dance Zuid - Cuban Salsa
Verbeter je fundamentals met workshops die zich richten op basishouding, techniek en flow. David en Laila begeleiden je met persoonlijke aandacht, waardoor je snel vooruitgang boekt. Of je nu een beginner bent of je skills wilt verfijnen, 2Day We Dance Zuid biedt een dynamische en plezierige leeromgeving waar je je salsa-passie kunt ontketenen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.SalsAmsterdam

SalsAmsterdam
SalsaAmsterdam is mijn plek om te dansen, inspiratie op te doen en vrienden te maken. Ik dans al 10 jaar salsa en heb veel instructeurs gehad, maar SalsAmsterdam is mijn thuis geworden. Een plek waar iedereen welkom is en waar je altijd iets nieuws leert.

De instructeurs zijn geweldig: ervaren, vriendelijk en weten hoe ze les moeten geven. Rodolfo en Kai zijn zeer aandachtig voor elk detail van de basis. Ze leren je niet alleen de stappen, maar ook de cultuur en de muziek achter salsa. Ik heb mezelf altijd beschouwd als iemand die niet kan dansen, maar dankzij SalsAmsterdam ben ik een zelfverzekerde danser geworden.

8.Pasito dance school

Pasito dance school
Dans mee in de hartverwarmende wereld van Pasito! Deze uitzonderlijke dansschool tilt je danskunsten moeiteloos naar ongekende hoogten. Binnen een oogwenk transformeer je van een dansnovice naar een gracieuze virtuoos. Ervaar de pure magie van Oscar en Rachel, twee begenadigde instructeurs die hun liefde voor dans op een aanstekelijke manier overbrengen.

Bij Pasito staat het welzijn van de dansers centraal. Hier voel je je thuis, omringd door gelijkgestemde zielgenoten. De focus ligt niet op winstbejag, maar op het ontketenen van jouw innerlijke danspassie. Laat je betoveren door de verleidelijke ritmes van bachata en ervaar de pure vreugde van het dansen. Pasito is dé plek waar dromen van sierlijke bewegingen en vrolijke voetenstapjes werkelijkheid worden.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.2Day We Dance Oost - Cuban Salsa

2Day We Dance Oost - Cuban Salsa
Word lid van 2Day We Dance Oost en ontdek de passievolle wereld van Cubaanse salsa! Onze ervaren docenten delen hun uitgebreide kennis met geduld en enthousiasme. Je zult versteld staan van hun unieke benadering die geschiedenis, beweging en muzikaliteit perfect combineert.

Bij 2Day We Dance Oost wordt dansen een ware beleving. Onze docenten geven je niet alleen de technische vaardigheden, maar wekken ook je creativiteit en muzicaliteit aan. Of je nu een beginner bent of al langer salsa beoefent, ons programma is afgestemd op jouw niveau, zodat je op je eigen tempo kunt groeien. Laat je meeslepen door de aanstekelijke ritmes en beleef de magie van Cubaanse salsa!

10.La Salsa Dansschool

La Salsa Dansschool
Beleef de passie van salsa bij La Salsa dansschool! Van beginner tot gevorderde, onze ervaren leraren begeleiden je op een plezierige manier naar de volgende stap. Of je nu Engels spreekt of niet, je voelt je direct thuis in onze inclusieve omgeving. Na de les verbrand je de calorieën tijdens onze gratis oefenfeesten, waar je je nieuwe moves direct in de praktijk brengt. Voor salsa en bachata ben je bij La Salsa dansschool aan het juiste adres. Onze school blinkt uit door:

* Hoogopgeleide, geduldige en enthousiaste docenten * Duidelijke lessen met persoonlijke aandacht

* Een hechte community met gezellige feesten * Een fijne sfeer en de garantie op een onvergetelijke danservaring

11.Salsaschool Sabroso

Salsaschool Sabroso
Leer de kunst van salsa dansen met de experts bij Salsaschool Sabroso. Onze getalenteerde instructeurs hebben jarenlange ervaring en een passie voor het delen van hun kennis met jou. Tijdens onze cursussen, ongeacht je leeftijd of niveau, zul je genieten van persoonlijke aandacht en een focus op techniek. Met ons diverse publiek en een inclusieve sfeer, zul je je meteen thuis voelen op onze dansvloer.

Ervaar het vuur van salsa bij Salsaschool Sabroso! Onze lessen zijn niet alleen een geweldige oefening, maar ook een kans om nieuwe vrienden te maken en jezelf uit te drukken door middel van dans. Laat je meevoeren door de ritmes en bewegingen van salsa, en ontdek de vreugde en voldoening van deze betoverende dansvorm. Wij garanderen een onvergetelijke leerervaring vol passie en plezier.

12.Salsa & Bachata by Swing Latino

Salsa & Bachata by Swing Latino

13.V.o.f. Salsa4Fun

V.o.f. Salsa4Fun

14.Euphoria Dance Academy

Euphoria Dance Academy

15.Baila Bel Air 'Afro & Latin dance'

Baila Bel Air 'Afro & Latin dance'

16.Extremos Salsa & Bachata

Leer de passievolle ritmes en bewegingen van salsa en bachata

  • Beoordeling: 4,8/5 (285 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 78, 1012 SE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    18:00 tot 22:15

  • Instructeur geleid:

    Kwalitatieve lessen door ervaren salsainstructeurs

  • Uitrusting:

    Dansvloer, Spiegels, Muziekinstallatie, Bar, Zitgelegenheid

  • Prijsbereik:

    €€ - €€€

  • Openingstijden:

    Verschillende lestijden doordeweeks en in het weekend

  • Geschikt voor:

    Enthousiastelingen die salsa en bachata willen leren dansen

17.I Love Chicas Academy

18.Mocitos Dance School

Mocitos Dance School

19.Salsa District

Salsa District

20.Cubaanse dansschool Okán Salsa

Cubaanse dansschool Okán Salsa

21.SalsaFactory

SalsaFactory

22.La Esquina Cubana Amsterdam

La Esquina Cubana Amsterdam

23.SALSA WORKSHOP & COCKTAILS MAKEN voor UITJES, EVENTS, FEESTEN in heel Nederland

SALSA WORKSHOP & COCKTAILS MAKEN voor UITJES, EVENTS, FEESTEN in heel Nederland

24.Salsa te Gusta Centrum

Salsa te Gusta Centrum
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    19:00 tot 22:30

25.Salsa te Gusta West

Salsa te Gusta West
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerplantsoen 1, 1055 AA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:30

Post suggesties