Lijst 31 natuurwinkels in Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over natuurwinkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Ekoplaza Haarlemmerdijk - biologische supermarkt, Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein, Ekoplaza, Ekoplaza Weteringschans - biologische supermarkt, Holland & Barrett. Laten we het samen ontdekken!

1.Ekoplaza Haarlemmerdijk - biologische supermarkt

Een biologische supermarkt met een focus op lokale en duurzame producten.

Ekoplaza Haarlemmerdijk - biologische supermarkt
  • Beoordeling: 4,3/5 (205 Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerdijk 164, 1013 JK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Een uitgebreid assortiment biologische producten.

  • Productkwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige en verse biologische producten.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime keuze aan groenten en fruit, Verse brood- en banketafdeling, Biologische zuivelproducten, Natuurlijke verzorgingsproducten, Duurzame huishoudelijke artikelen

Duik in een oase van biologisch genot bij Ekoplaza Haarlemmerdijk, waar gezondheid en smaak hand in hand gaan. Onze ruime winkel herbergt een overvloed aan verse producten, met respect voor het milieu geteeld. Van sappige groenten tot smakelijk fruit en ambachtelijke lekkernijen, alles wat je nodig hebt voor een gezonde en heerlijke levensstijl vind je hier.

Ervaar het gemak van een grote Ekoplaza, maar vergeet niet onze toegewijde service. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten en het beantwoorden van al je vragen. Laat je inspireren door onze uitgebreide selectie en geniet van de versheid en kwaliteit die Ekoplaza Haarlemmerdijk te bieden heeft.

2.Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein

Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein is de grootste biologische supermarkt van Nederland

Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein
  • Beoordeling: 4,1/5 (280 Review by google)
  • Adres:

    Olympiaplein 160, 1076 AM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Bij Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein vind je een breed aanbod biologische en duurzame producten

  • Productkwaliteit:

    De producten bij Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein zijn van hoge kwaliteit en vers

  • Klantenservice:

    Het personeel bij Ekoplaza Foodmarqt Olympiaplein is vriendelijk en behulpzaam

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Versafdeling, Bakkerij

Op het bruisende Olympiaplein in het hart van Amsterdam vind je de Ekoplaza Foodmarqt, een culinair paradijs voor fijnproevers en bewuste consumenten. Met een riant assortiment aan verse, biologische en fair trade producten, laat deze supermarkt je smaakpapillen dansen van vreugde.

Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te begeleiden door de kleurrijke gangen, waar je kunt kiezen uit een keur aan lokale specialiteiten, ambachtelijke lekkernijen en internationale delicatessen. Hun prijzen zijn concurrerend en weerspiegelen de hoge kwaliteit van de producten, waardoor je verzekerd bent van een culinaire ervaring zonder concessies te doen aan je budget.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Ekoplaza

Ekoplaza: biologisch eten voor iedereen.

Ekoplaza
  • Beoordeling: 4,2/5 (224 Review by google)
  • Adres:

    Jan Pieter Heijestraat 105-109, 1053 GN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Ekoplaza heeft een breed assortiment biologische producten.

  • Productkwaliteit:

    De producten bij Ekoplaza zijn van hoge kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Het personeel bij Ekoplaza is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Biologische producten, Verse producten, Gezonde producten, Vriendelijk personeel, Gezellige sfeer

Ontdek het paradijs van biologische lekkernijen bij Ekoplaza! Verdwaal in een uitgebreid assortiment waar elke fijnproever zijn hart ophaalt. Van sappig fruit tot verse groenten, hier vind je voedzame inspiratie voor elke maaltijd.

Of je nu een culinaire avonturier bent of gewoon de beste kwaliteit zoekt voor je dagelijkse boodschappen, Ekoplaza is jouw toevluchtsoord. Verwen je smaakpapillen met verantwoorde keuzes die je gezondheid en welzijn zullen voeden.

4.Ekoplaza Weteringschans - biologische supermarkt

Alles voor een gezonde en duurzame levensstijl

Ekoplaza Weteringschans - biologische supermarkt
  • Beoordeling: 4,2/5 (183 Review by google)
  • Adres:

    Weteringschans 133-137, 1017 SC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment biologische producten

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit biologische producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$-$$$

  • Voorzieningen:

    Biologische groenten en fruit, Biologische brood en banket, Biologische vlees, vis en zuivel, Biologische kruidenierswaren, Biologische cosmetica en verzorgingsproducten

Ekoplaza Weteringschans is een waar paradijs voor bewuste fijnproevers. Verdwaal in het doolhof van biologische en vegetarische delicatessen die je smaakpapillen zullen laten tintelen. Van exotische superfoods tot verse groenten en fruit, elk product is met zorg geselecteerd om jouw culinaire reis te verrijken.

Stap binnen in een oase van weldaad en ontdek producten die je elders in Amsterdam niet zult vinden. Of je nu op zoek bent naar zeldzame kruiden, handgemaakte kazen of ambachtelijke dranken, Ekoplaza Weteringschans heeft het allemaal. laat je verrassen door de uitzonderlijke kwaliteit en diversiteit, die jouw culinaire horizon zal verbreden en jouw smaakervaring naar een hoger niveau zal tillen.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Holland & Barrett

Holland & Barrett
Kom naar Holland & Barrett, waar het hele jaar door de meest fantastische aanbiedingen te vinden zijn! Of je nu op zoek bent naar supplementen om je gezondheid te ondersteunen, natuurlijke schoonheidsproducten om je huid te laten stralen, of gezonde snacks om je trek te stillen, wij hebben alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen vinden wat je zoekt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de beste producten krijgt voor jouw individuele behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij Holland & Barrett en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden om je gezondheid, uiterlijk en welzijn te verbeteren. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen, laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en ervaar de onverslaanbare service die ons tot de nummer één keuze maakt voor al je gezondheids- en welzijnsbehoeften. Holland & Barrett: voor een gezonder, gelukkiger en mooier leven.

6.SPAX VitamineShop

SPAX VitamineShop
Verwen uzelf in de sfeervolle winkelstraat en word overspoeld door het aanbod aan biologische producten, superfoods en natuurlijke geneesmiddelen. De vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het vinden van de perfecte producten voor uw individuele behoeften.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Odin Ceintuurbaan - biologische supermarkt

Odin Ceintuurbaan - biologische supermarkt
Odin Ceintuurbaan is een biologische supermarkt in Amsterdam-Zuid. Deze compacte winkel is net zo goed gevuld als zijn grotere broers en zussen, maar mist wel een bulkgedeelte. Ondanks de beperkte ruimte biedt Odin Ceintuurbaan een uitgebreid assortiment biologische producten, waaronder groenten, fruit, zuivel, vlees en brood. Ook kun je hier terecht voor allerlei ambachtelijke lekkernijen, zoals kazen, noten en chocolade.

Hoewel de winkel klein is, is het personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Ze kunnen je alles vertellen over de producten en helpen je graag bij het maken van keuzes. Odin Ceintuurbaan is een geweldige plek om biologische boodschappen te doen in Amsterdam-Zuid. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is altijd genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

8.Ekoplaza

Ekoplaza

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Odin Zeeburg - biologische supermarkt

Odin Zeeburg - biologische supermarkt
Odin Zeeburg: een biologisch paradijs Odin Zeeburg is een oase voor liefhebbers van biologische en natuurlijke producten. Met een ruime keuze aan verse groenten en fruit, biologische thee en droogvoer, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een gezonde en duurzame levensstijl. De winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk je weg vindt naar de producten die je zoekt.

Hoewel de keuze aan lichaamsverzorgingsproducten wat beperkt is, maakt Odin Zeeburg dit ruimschoots goed met de kwaliteit van hun verse producten. Geniet van sappige groenten, knapperig fruit en heerlijk brood dat elke dag vers wordt gebakken. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt, en zorgt ervoor dat je een aangename winkelervaring hebt.

10.Health Quest By Joyce

Health Quest By Joyce
Fantastisch winkeltje in het centrum van Waalre met topproducten voor gezondheid, een gezonde leefstijl en verzorging. De eigenaresse Joyce is erg geduldig en behulpzaam. De winkel ademt gezondheid en vitaliteit uit en dat is precies wat ik zocht.

Het assortiment van Health Quest is erg uitgebreid. Van natuurlijke huidverzorging, homeopathische middelen, voedingssupplementen en heerlijke theeën tot producten voor gewichtsbeheersing. Ook is er een uitgebreid assortiment aan etherische olieën. Joyce geeft eerlijk en goed advies over de producten die het beste bij jou passen.

11.Odin Bos en Lommer - biologische supermarkt

Odin Bos en Lommer - biologische supermarkt
Odin Bos en Lommer, jouw biologische supermarkt in hartje Amsterdam. Een walhalla voor bewuste fijnproevers, waar je geniet van een keur aan verse, biologische producten. Van sappig fruit en knapperige groenten tot ambachtelijke kazen en smaakvolle vleeswaren.

Stap binnen in onze oase van gezondheid en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor jouw lichaam en onze planeet. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezonde snack, bij Odin Bos en Lommer vind je alles wat je hartje begeert.

12.Odin Bilderdijkstraat - biologische supermarkt

Odin Bilderdijkstraat - biologische supermarkt
Odin Bilderdijkstraat is de biologische supermarkt voor ecobewuste fijnproevers in Amsterdam-West. Met een uitgebreid assortiment aan verse, biologische producten, van groenten en fruit tot zuivel en brood, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een gezonde en duurzame levensstijl.

Gelegen aan de Bilderdijkstraat, vlakbij tramhalte Bilderdijkstraat, is Odin Bilderdijkstraat gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Of je nu op zoek bent naar lokale, biologische producten of veganistische opties, bij Odin Bilderdijkstraat ben je aan het juiste adres. Kom langs en ontdek de wereld van biologisch en duurzaam winkelen!

13.Holland & Barrett

Holland & Barrett

14.G&W Gezondheidswinkel

G&W Gezondheidswinkel

15.G&W GezondheidsWinkel Amsterdam

G&W GezondheidsWinkel Amsterdam

16.Holland & Barrett

Holland & Barrett

17.Ekodis Natuurvoeding Organic Whole Foods

Ekodis Natuurvoeding Organic Whole Foods

18.Holland & Barrett

Holland & Barrett

19.Holland & Barrett

Holland & Barrett

20.Ekoplaza van Swindenstraat - biologische supermarkt

21.De Aanzet, Organic Food Store, Supermarket)

  • Beoordeling: 4,8/5 (138 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Jacob van Campenstraat 10, 1072 BE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

22.Goldea Health

Goldea Health

23.Ekoplaza Waterlooplein - biologische supermarkt

Dé biologische supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen

Ekoplaza Waterlooplein - biologische supermarkt
  • Beoordeling: 4,3/5 (160 Review by google)
  • Adres:

    Waterlooplein 131, 1011 PG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment biologische producten

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige en verse producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Zelfscankassa's, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Openingstijden van maandag t/m zondag, Gelegen in het centrum van Amsterdam

24.Erica Kruiderijen Amsterdam Centraal

Erica Kruiderijen Amsterdam Centraal

25.Berryconcept

Berryconcept

26.Moeder Natuur Voeding

Moeder Natuur Voeding

27.Holland & Barrett

Holland & Barrett

28.Biolovers

Biolovers

29.Goji Superfoods

Goji Superfoods

30.Herba24

Herba24

31.GOrganic

GOrganic
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Osdorper Ban 685, 1069 GA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties