Lijst 14 tekenen lessen in Rotterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over tekenen lessen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals SKVR Rotterdam Centrum, Atelier du Jardin, Quarantaine Academie, Aan de slag bij Waterloo, Tekenen in Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.SKVR Rotterdam Centrum

Ervaar de kracht van kleinschalige groepslessen in een motiverende omgeving.

SKVR Rotterdam Centrum
  • Beoordeling: 4,4/5 (268 Review by google)
  • Adres:

    Hennekijnstraat 6, 3012 EB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

  • Instructeur geleid:

    SKVR Rotterdam Centrum biedt gecertificeerde instructeurs met jarenlange ervaring.

  • Uitrusting:

    Beschikbare apparatuur: kettlebells, dumbbells, TRX, fitnessmatten en cardiomachines.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Openingstijden:

    Trainingen zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur.

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en gevarieerde workout.

In het hart van Rotterdam ligt SKVR Centrum, een bruisend cultureel centrum waar creativiteit en inspiratie hoogtij vieren. Van adembenemende theaterproducties tot boeiende cursussen voor culturele ontwikkeling, SKVR biedt een ongeëvenaarde ervaring die de zintuigen prikkelt en het hart verrijkt.

Stort je in een wereld van expressie en ontdek de magie van theater. Of je nu geniet van de bekwaamheid van lokale acteurs of de pracht van internationale tours, SKVR Centrum presenteert een breed scala aan vertoningen die je zullen ontroeren, inspireren en doen verlangen naar meer. En met een uitgebreid aanbod aan workshops en cursussen, kun je je culturele horizons verbreden en je creativiteit de vrije loop laten in de inspirerende omgeving van SKVR Centrum.

2.Atelier du Jardin

Atelier du Jardin
Atelier du Jardin is een inspirerende plek waar je je creatieve kant kunt ontdekken. Anneke, een getalenteerde kunstenares, leidt je met passie naar nieuwe artistieke hoogtes. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de verdiepingslessen bij Atelier du Jardin zullen je inspireren en uitdagen. Mis ook het gezellige "open atelier" op zondagen niet, waar je samen met anderen je creativiteit kunt uiten.

Ook voor een onvergetelijke verjaardag is Atelier du Jardin de perfecte locatie. Zo vierde een familie de 80e verjaardag van vader en beleefde een geweldige ervaring. De prachtige locatie, de professionele begeleiding en de hartverwarmende sfeer maakten het tot een onvergetelijke dag. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon voor jezelf, Atelier du Jardin is een absolute aanrader!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Quarantaine Academie

Quarantaine Academie
Quarantine Academie Middenin het bijzondere Quarantaine terrein op Heijplaat, daar waar rust en inspiratie samenkomen, vind je Atelier Quarantaine Academie. Hier, onder professionele begeleiding van kunstenares Juliette, kun je tekenen en schilderen en je creativiteit de vrije loop laten.

Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, bij Quarantaine Academie ben je aan het juiste adres. In het atelier heerst een ontspannen sfeer, waar je in alle rust kunt werken aan je kunstwerken. Juliette begeleidt je persoonlijk en helpt je om je talenten te ontwikkelen.

4.Aan de slag bij Waterloo

Aan de slag bij Waterloo
Bij Waterloo's creatieve walhalla, Atelier Waterloo, kan je kindje een onvergetelijk kinderfeestje beleven. Onder begeleiding van de enthousiaste en kundige Sandra gaan de kids los op grote doeken. Met kleurrijke verf en stencils creëren ze unieke graffitikunstwerken die stralen van vrolijkheid en creativiteit.

Het resultaat? Blije kinderen die trots hun meesterwerken mee naar huis nemen als een tastbare herinnering aan een onvergetelijk verjaardagsfeest. Of misschien wel als een toekomstig kunstwerk aan de muur van jullie woonkamer! Laat je kindje de Picasso in zichzelf ontdekken bij Atelier Waterloo voor een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Tekenen in Rotterdam

Tekenen in Rotterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Veldkersfabriek Veldkersweg 39 1e etage -1 trap, 3053 LR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

"Schilderen in Rotterdam: Een artistieke reis met Hélène" Stap in de kleurrijke wereld van ecoline en laat je creativiteit de vrije loop onder begeleiding van de ervaren kunstenares Hélène. Of je nu een beginnend schilder bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, Hélène's workshop is de perfecte gelegenheid om je te laten inspireren en prachtige kunstwerken te creëren.

Hélène leidt je door de basistechnieken van ecoline, een veelzijdig medium dat bekend staat om zijn levendige kleuren en vloeiende lijnen. Met haar deskundige aanwijzingen en praktische oefeningen leer je de geheimen van het mengen, verdunnen en aanbrengen van deze vloeibare aquarellen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ecoline en laat je verrassen door de prachtige effecten die je kunt creëren.

6.SKVR Ringdijk

SKVR Ringdijk
Voorheen het gemeentehuis van Schiebroek, nu een prachtige locatie voor muzikale uitvoeringen. SKVR Ringdijk is een historische parel waar u kunt genieten van de akoestiek en het architectonische erfgoed. Het karakteristieke glas-in-loodraam in de gevel vertelt nog steeds het verhaal van het verleden.

Of u nu komt voor een concert van uw geliefde of gewoon wilt genieten van de ambiance, SKVR Ringdijk is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of auto. De ruime parkeergelegenheid zorgt voor een zorgeloze aankomst. Laat u meeslepen door de magie van muziek en de charme van deze voormalige bestuurderstempel. Een onvergetelijke ervaring wacht op u bij SKVR Ringdijk!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Rotterdamse Volksuniversiteit

Rotterdamse Volksuniversiteit
Verken het hart van Rotterdam met de Rotterdamse Volksuniversiteit! Ontdek een bruisende leergemeenschap in een modern pand vol levendigheid. Geniet van een ontspannen kopje koffie of thee in onze gastvrije ontvangstruimte, waar je nieuwe kennissen leert kennen en je voorbereidt op inspirerende lessen.

Onze gepassioneerde docenten staan klaar om je te begeleiden op je leeravontuur. Met zorgvuldige plaatsingstoetsen zorgen we ervoor dat je in een groep terechtkomt die perfect aansluit bij jouw niveau. Of je nu Nederlands wilt leren spreken, schrijven of begrijpen, onze deskundige docenten zullen je helpen om je taalvaardigheden met sprongen vooruit te laten gaan.

8.Les bij Suus

Les bij Suus
Wil je leren tekenen bij een ervaren kunstenares? Suus geeft tekenles aan kleine groepen, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Zij legt alles duidelijk uit, zodat je met rust en plezier een mooie tekening kunt maken. Met haar begeleiding ontdek je je talenten en maak je prachtige kunstwerken.

Suus biedt een ontspannen en inspirerende omgeving, waar je je helemaal kunt onderdompelen in het tekenproces. Haar lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus iedereen is welkom. Of je nu wilt leren schetsen, portretten wilt tekenen of wilt experimenteren met verschillende technieken, bij Suus ben je aan het juiste adres. Meld je vandaag nog aan en ontdek de wereld van het tekenen!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Atelier Miedema

Atelier Miedema

10.SONJA VAN DOLRON

SONJA VAN DOLRON
Sonja van Dolron biedt uitdagende, leuke en technisch zeer goede schilderlessen aan. Ze weet op elk niveau les te geven, waardoor zowel beginners als gevorderden met veel plezier hun les kunnen volgen. Haar verhalen over kleur, vorm, perspectief, stijl en schildertechniek zijn inspirerend. De fijne, lichte omgeving van haar atelier zorgt voor een prettige sfeer en de prijzen zijn zeer redelijk.

Sinds ik lessen volg bij Sonja kijk ik anders naar schilderijen. Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan. Naast het plezier van het schilderen zelf, leer ik ook veel over kunstgeschiedenis en theorie. Sonja's lessen zijn een absolute aanrader voor iedereen die wil leren schilderen of zijn of haar techniek wil verbeteren.

11.Solko Schalm

Solko Schalm
  • Beoordeling: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Willem Buytewechstraat 45 De Machinist, 1st floor, Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam, Nederland

Solko's schilderworkshop is een unieke kans om je schilderkunsten te verbeteren onder begeleiding van een expert. In een ontspannen sfeer helpt Solko je om je stijl te vinden en te ontwikkelen. Een onvergetelijke ervaring voor zowel beginnende als gevorderde schilders.

12.Creatief van Huis Uit

Creatief van Huis Uit

13.Atelier kunstmethode

Atelier kunstmethode
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Schiekade 189, 3012 AR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

14.Kunst Zinnige Oplossingen

Kunst Zinnige Oplossingen
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Portlandstraat 27, 3082 XG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

Post suggesties