Lijst 16 tekenen lessen in Amsterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over tekenen lessen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Artis Ateliers, Schilderles Amsterdam, Groeten van Marc, Tekenen in de Klas, Mk24. Laten we het samen ontdekken!

1.Artis Ateliers

Artis Ateliers
De Artis Ateliers bieden een unieke en inspirerende omgeving voor jong en oud om hun creativiteit te ontplooien. Of u nu een beginnend kunstenaar bent of een ervaren schilder, de ateliers bieden een breed scala aan cursussen die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten op de schilder- en tekencursussen, terwijl volwassenen meer technische vaardigheden kunnen opdoen in workshops over aquarel, olieverf of beeldhouwen.

Een bezoek aan het planetarium is een onvergetelijke ervaring. Stap binnen in de magische koepel en laat u meeslepen door adembenemende sterrenbeelden en planeten. Geniet van klassieke interpretaties van popmuziek in een kaarslichtshow en ervaar hoe muziek en astronomie samenkomen in een betoverende voorstelling. De Artis Ateliers en het planetarium zijn must-sees voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en verrijkende ervaring.

2.Schilderles Amsterdam

Schilderles Amsterdam
Ontdek de verborgen parels van Amsterdam tijdens een schilderles met Martijn. Laat je meeslepen door zijn heldere instructies en ervaar de vreugde van het creëren op doek. In het gezellige atelier kun je je onderdompelen in de wereld van de kunst, ongeacht je niveau. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom om zijn innerlijke Picasso los te laten.

Verwen jezelf met een frisse nieuwe look bij de gerenommeerde kapper van Amsterdam. Ervaar de deskundige touch van vriendelijke kappers die je helpen een stijl te vinden die perfect bij je past. Of je nu gaat voor een subtiele trim of een gedurfde transformatie, je kunt er zeker van zijn dat je de salon verlaat met een kapsel waar je dol op zult zijn. De betaalbare prijzen maken het nog aantrekkelijker om je haar een welverdiende opfrisbeurt te geven.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Groeten van Marc

Groeten van Marc
Dag Marc, Wat een geweldige ervaring om een recyclekunstworkshop te volgen! Het is een fantastisch initiatief om je creativiteit de vrije loop te laten en tegelijkertijd iets goeds te doen voor het milieu. Ik kan me voorstellen dat de kinderen zich ook uitstekend hebben vermaakt.

Het is duidelijk dat de locatie waar je was, een fijne plek is om met kinderen door te brengen. De goede koffie is natuurlijk ook een pluspunt! Het klinkt als een ideale plek om te ontspannen, te genieten van een kopje koffie en de kinderen te laten spelen. Ik zou zeker overwegen om deze plek aan te bevelen aan anderen die op zoek zijn naar een leuke en kindvriendelijke activiteit.

4.Tekenen in de Klas

Tekenen in de Klas
"Ontdek het plezier van tekenen in de klas met de online training 'Tekenen in de Klas' van Harriet. Ervaar hoe kort, krachtige en praktische lessen je passie voor tekenen zullen aanwakkeren. Harriet's expertise en enthousiasme zullen je inspireren om functionele tekeningen te maken die je lessen tot leven brengen.

"De workshop 'Tekenen in de Klas' is een bron van inspiratie en creativiteit. Leer de technieken om eenvoudige maar doeltreffende tekeningen te maken die je studenten zullen boeien. Zodra jij op het whitebord tekent, zullen je leerlingen gemotiveerd raken om hetzelfde te doen. Laat je lesgeven een nieuwe dimensie krijgen met de kracht van tekenen. Stap nu in de wereld van 'Tekenen in de Klas' en laat je meenemen op een reis van creativiteit en inspiratie."

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Mk24

Mk24
Als je op zoek bent naar een warme en uitnodigende plek voor dagbesteding, zoek dan niet verder dan Mk24. Wij bieden een veilige plek waar jouw dierbare persoonlijke aandacht krijgt, leuke activiteiten kan ondernemen en zijn of haar talenten kan ontdekken.

Mk24 is een thuis weg van huis, waar onze deskundige docenten een creatieve en stimulerende omgeving creëren. Van tekenen tot muziek maken, er is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om het uiten van je innerlijke kunstenaar of je sociale vaardigheden te verbeteren, bij Mk24 staat jouw welzijn centraal.

6.Teekenschool

Teekenschool
Wat een gave en inspirerende omgeving de Teekenschool biedt! Tijdens een bezoek met mijn zoon, die een masterclass fotografie had gewonnen, werd ik getroffen door de uitstekende organisatie. De lessen, vakken, coaching en zelfs de lunch waren van topkwaliteit.

De Teekenschool is een oase van creativiteit voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu je fotografievaardigheden wilt verbeteren, je tekentalent wilt ontdekken of je kennis van kunstgeschiedenis wilt verbreden, deze instelling biedt een breed scala aan cursussen en workshops. De ervaren docenten en het inspirerende milieu creëren de perfecte omgeving om je passie te ontplooien.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Amsterdamse Vereniging De Zondagsschilders

Amsterdamse Vereniging De Zondagsschilders

8.Art and the City - Opleidingen Grafische Vormgeving

Art and the City - Opleidingen Grafische Vormgeving

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Raymond Huisman

Raymond Huisman
Raymond Huisman geeft geweldige professionele lessen in een fijne sfeer. Het is dé plek om traditionele kunstvaardigheden te leren, zoals perspectief, anatomie en kleurtheorie. Raymond is een geweldige leraar met veel ervaring en deskundigheid. Hij weet hoe hij de stof op een heldere en boeiende manier moet overbrengen. Hij is ook erg geduldig en behulpzaam, en staat altijd klaar om zijn studenten te ondersteunen.

De lessen van Raymond zijn een geweldige manier om je artistieke vaardigheden te verbeteren. Je leert de grondbeginselen van het tekenen en schilderen, en je krijgt de kans om te experimenteren met verschillende technieken. Raymond's lessen zijn ook een geweldige manier om creatief te worden en je innerlijke kunstenaar te ontketenen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, de lessen van Raymond zijn zeker iets voor jou. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan!

10.Atelier Vincent van Oss

Atelier Vincent van Oss
  • Beoordeling: 4,8/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Schinkelstraat 24D, 1075 TT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

11.Wackers Academie

Wackers Academie
  • Beoordeling: 4,7/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Helmersstraat 271, 1054 DZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 16:30

De Wackers Academie is een gerenommeerde kunstacademie waar de klassieke principes van tekenen, schilderen en werken met klei worden onderwezen. Hun befaamde lessen, speciaal ontworpen voor de jeugd, bieden jonge kunstenaars een inspirerende omgeving om hun talenten te ontplooien. De academie staat bekend om haar oude stijl, die een unieke en authentieke leerervaring creëert.

Naast de kunstlessen herbergt de Wackers Academie ook de WackersTuin, een prachtige gemeenschapstuin die zich binnen het gebouw bevindt. Deze oase van rust is een populaire bestemming voor de buurtbewoners en kunstliefhebbers. De tuin biedt een adembenemende ambiance, perfect om te ontsnappen aan de drukte van de stad en de schoonheid van de natuur te bewonderen.

12.Atelier Pruimboom (Marianne Pruimboom)

Atelier Pruimboom (Marianne Pruimboom)

13.Station West .Amsterdam

Station West .Amsterdam
Bij Station West kun je in een prettige sfeer onder professionele begeleiding de kneepjes van het tekenvak leren. Je wordt op een toegankelijke manier begeleid door ervaren docenten die je helpen om je tekenvaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Station West biedt een breed scala aan cursussen die aansluiten bij jouw niveau en interesses.

Station West biedt ook leuke (percussie) workshops aan waar je de basis leert van diverse instrumenten. Je krijgt duidelijke uitleg van de ervaren docenten en kunt in een ontspannen sfeer oefenen. De workshops zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus, dus je hoeft geen voorkennis te hebben. Kom langs en ontdek de wereld van muziek en ritme bij Station West!

14.Tekenles Amsterdam

Tekenles Amsterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Willem Schoutenstraat 21, 1057 DL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    16:00 tot 21:30

15.Atelier Liesbeth van Keulen/ Portretschool Amsterdam

Atelier Liesbeth van Keulen/ Portretschool Amsterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Utrechtsedwarsstraat 28-A-L, 1017 WG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

16.Helma Pantus

Helma Pantus
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    B2, Singel 76, 1015 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 19:00

Post suggesties