Lijst 23 psychologen in Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over psychologen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Psyned, StressWise Psychologen Amsterdam West, Counseling Amsterdam, drs Jeannette Bolck & Louis Wijdenbosch, Mindful Psychology Amsterdam, sterk trainingen en coaching. Laten we het samen ontdekken!

1.Psyned

Uw schoonheid, onze zorg.

Psyned
  • Beoordeling: 4,5/5 (223 Review by google)
  • Adres:

    Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Uitstekende kwaliteit, vriendelijk personeel en uitgebreide diensten.

  • Nadelen:

    Duur, beperkte parkeergelegenheid en soms lange wachttijden.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit behandeling en uitstekende nazorg.

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Deskundig en ervaren, Meelevend en begripvol, Servicegericht en patiëntgericht, Tactvol en respectvol

  • Diensten:

    Cosmetische behandelingen, Huidbehandelingen, Laserontharing, Botox-injecties, Fillers

Psyned biedt snelle en deskundige hulp bij psychische klachten. Door de efficiënte aanmeldingsprocedure via de huisarts, kun je al binnen drie weken terecht voor een eerste gesprek met een ervaren psycholoog. De behandeling is gericht op het verlichten van psychische klachten en het verbeteren van je mentale welzijn.

Met een uurtarief van €177 zijn de diensten van Psyned relatief prijzig. Echter, de kwaliteit van de zorg en de expertise van de psychologen maken deze investering de moeite waard. Als je mentale hulp nodig hebt, is Psyned een aanrader. Zij bieden effectieve behandelingen die je helpen om je psychische klachten te overwinnen en weer in balans te komen.

2.StressWise Psychologen Amsterdam West

StressWise Psychologen Amsterdam West
  • Beoordeling: 4,9/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveldtstraat 48 C, 1052 KC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

StressWise Psychologen Amsterdam West heeft het mij enorm geholpen. Het is zeker aan te raden om dit te proberen. Als je met een open houding instapt, haal je het meeste uit deze mindfulnesstraining van 8 weken. Trainer Jen biedt de stof op een fijne manier aan en je oefent met mindfulnessoefeningen.

Je leert niet alleen veel binnen een fijne groep, je ontvangt ook alle lesstof online. Zo kun je op alle momenten oefenen. Naar mijn mening is StressWise Psychologen Amsterdam West een absolute aanrader. Het heeft mij enorm geholpen om stress te verminderen en bewuster in het leven te staan.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Counseling Amsterdam, drs Jeannette Bolck & Louis Wijdenbosch

Counseling Amsterdam, drs Jeannette Bolck & Louis Wijdenbosch
Counseling Amsterdam, drs. Jeannette Bolck & Louis Wijdenbosch Toen onze relatie als koppel ingewikkeld werd, namen we contact op met Jeanette en Louis. Zij begeleidden ons met individuele sessies en relatietherapie, waarbij naast gesprekken ook gebruik werd gemaakt van buitenactiviteiten.

Onlangs volgde ik de workshop Women's Circle, onder leiding van drs. Jeannette Bolck, een ervaren en empathische gediplomeerde psychologe. Haar jarenlange expertise was tijdens de workshop goed merkbaar en leidde tot waardevolle inzichten.

4.Mindful Psychology Amsterdam

Mindful Psychology Amsterdam
Ervaar de rustgevende kracht van mindfulness bij Mindful Psychology Amsterdam, waar ervaren therapeut Carmen je begeleidt op je reis naar innerlijke kalmte. Haar holistische benadering identificeert snel de bron van je angsten, zodat je met gerichte hypnosesessies blijvende transformaties kunt bewerkstelligen. Ontdek een wereld van mogelijkheden en bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen. Boek vandaag nog een sessie en start je reis naar een leven vol zelfvertrouwen en innerlijke harmonie.

Carmen's expertise strekt zich ook uit tot het gezin, waar ze met haar inzichten en begeleiding harmonie en begrip herstelt. Door haar diepgaande begrip van menselijke relaties worden dynamieken ontcijferd en wordt communicatie helder. Ervaar de kracht van mindful therapie en transformeer je gezinsleven in een oase van liefde, respect en wederzijds begrip. Plan een sessie in en getuige van de positieve veranderingen die mindfulness kan brengen.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.sterk trainingen en coaching

sterk trainingen en coaching
  • Beoordeling: 5,0/5 (40 Review by google)
  • Adres:

    Onder het gebouw door direct links, Linnaeushof 6, 1098 KH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Sterke trainingen en coaching In mijn leven heb ik veel verschillende psychologen gehad, maar Titia kon bij mij het snelst tot de kern komen. Verwarrende, onverklaarbare en onderliggende patronen werden snel blootgelegd. Ik streef naar effectiviteit en ben mijzelf gedurende het traject hier al in een paar sessies zoveel meer bewust geworden van dingen. Dankjewel!

Vandaag heb ik mijn sessies met Titia afgerond. Wauw, ik bewonder haar echt om haar doortastendheid. Ze laat zich niet voor de gek houden en graaft door tot de essentie.

6.psycholoog-Amsterdamnoord

psycholoog-Amsterdamnoord
Als ervaringsdeskundige in ACT-therapie begeleidt Marjolein je op een deskundige en empathische wijze. Samen pakken jullie je angsten en onzekerheden aan, zodat je met meer zelfvertrouwen en rust door het leven kunt gaan. Aarzel niet langer en maak een afspraak met Marjolein. Ze is niet alleen een uitstekende gesprekspartner, maar ook een heldere spiegel die je helpt om jezelf beter te begrijpen en je doelen te bereiken.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.FRISCARE - Psycholoog Amsterdam

FRISCARE - Psycholoog Amsterdam
Friscare - Psycholoog Amsterdam Nicole is een begenadigd therapeut die mij heeft geholpen om mijn complexe emoties te verwoorden. Nicole is zeer empathisch, luistert aandachtig en ik voel me bij haar helemaal op mijn gemak. Dankzij haar professionele hulp voel ik een enorme last van mijn schouders afvallen. Ik ben ontzettend blij met de fijne tijd die ik heb gehad en zou Nicole aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Nicole!!

8.Psychologenpraktijk De Amsterdamse

Psychologenpraktijk De Amsterdamse
Nadia van der Spek van Psychologenpraktijk De Amsterdamse is een ervaren en professionele systeemtherapeut. Wij hebben zeer prettig met haar samengewerkt en zouden haar zeker aanbevelen.

Nadia heeft een uitgebreide expertise met zowel individuele als relatietherapie. Haar vaardigheden en kennis zijn zeer waardevol voor het oplossen van een breed scala aan psychische problemen en het verbeteren van relaties. Wij vertrouwen erop dat ook jij baat zult hebben bij haar deskundige begeleiding.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Taytelbaum Psychologen en Relatietherapie Amsterdam

Taytelbaum Psychologen en Relatietherapie Amsterdam
Taytelbaum Psychologen en Relatietherapie Amsterdam: waar lopendebandtherapie heerst. Oppervlakkig, gehaast en van bedroevende kwaliteit. Het ontbreken van een wachtlijst is de enige troost, maar daar houdt het ook op. Therapie bij Taytelbaum is een verspilling van uw kostbare tijd en een aanslag op de samenleving. Hoe vaker u komt, hoe armoediger de behandelingen worden. Tijdens mijn vijfde sessie leek het alsof ik een inferieure versie van de intake opnieuw moest doorlopen. Een schande!

Zoekt u echte, diepgaande therapie, zoek dan verder, ver buiten de muren van Taytelbaum Psychologen en Relatietherapie Amsterdam. Deze kliniek is een kwelling voor de ziel en een verspilling van uw geld. Kies voor een therapeut die uw tijd en welzijn respecteert, en ervaar het verschil dat echte, zorgvuldige therapie kan maken. Laat de lopendebandtherapie van Taytelbaum achter u, en stap op de weg naar ware heling en transformatie.

10.Psychologenpraktijk Amsterdam

Psychologenpraktijk Amsterdam
Psychologenpraktijk Amsterdam: Transformatieve Therapie voor Persoonlijke Groei en Verbeterde Relaties Ervaar de kracht van getransformeerde therapie met Psychologenpraktijk Amsterdam. Onze ervaren psycholoog, Marjan Kroon, staat bekend om haar empathische luistervaardigheden en scherpe vraagstelling, die cliënten in staat stellen diepe inzichten te verkrijgen in hun innerlijke wereld. Of u nu worstelt met persoonlijke uitdagingen of relatieproblemen, onze praktijk biedt oplossingsgerichte begeleiding die u zal helpen uw patronen te doorbreken, uw relaties te verbeteren en een vervuld leven te leiden.

Ontdek de transformative kracht van Emotionally Focused Couple Therapy (EFT). Deze bewezen methode is ontworpen om koppels te helpen hun emotionele band te versterken en conflicten constructief op te lossen. Door zich te richten op de onderliggende emotionele dynamiek, begeleidt onze therapeut jullie door een reis van begrip, empathie en herstel, zodat jullie weer tot elkaar kunnen komen en een liefdevolle, gezonde relatie kunnen opbouwen.

11.Psychologen De Basis

Psychologen De Basis

12.Psycholoog-Amsterdam.nl

Psycholoog-Amsterdam.nl

13.Sophia Psychologenpraktijk - Therapie & Coaching

Sophia Psychologenpraktijk - Therapie & Coaching

14.Wouters & Reisma - Psycholoog / Psychologen Amsterdam

Wouters & Reisma - Psycholoog / Psychologen Amsterdam
Wouters & Reisma: dé psychologenpraktijk in Amsterdam voor snelle en duurzame resultaten. Ons team van experts staat klaar om je te helpen op jouw unieke pad naar welzijn. Wij bieden een scala aan psychologische diensten, waaronder therapie, counseling en coaching. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, zodat je snel weer in balans bent.

Ervaar de positieve verandering die professionele begeleiding kan brengen. Neem contact op met Wouters & Reisma en plan vandaag nog een consult in. Onze psychologen zijn klaar om je te ondersteunen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

15.Praktijk Klein Essink | Psycholoog Romy Klein Essink | Familieopstellingen Amsterdam

Praktijk Klein Essink | Psycholoog Romy Klein Essink | Familieopstellingen Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Johannes Verhulststraat 96-1, 1071 NK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

16.De Psycholoog Amsterdam

De Psycholoog Amsterdam

17.Psychologiepraktijk Lilian Vliek

Psychologiepraktijk Lilian Vliek

18.Psychologenpraktijk GOB Amsterdam

Psychologenpraktijk GOB Amsterdam

19.GZ Psycholoog- Amsterdam- Praktijk SuccesPsychologie

GZ Psycholoog- Amsterdam- Praktijk SuccesPsychologie

20.Psycholoog Nederland - Amsterdam

Psycholoog Nederland - Amsterdam

21.Psychologenpraktijk Amsterdam Centrum; Jantje Reichling de Jong

Psychologenpraktijk Amsterdam Centrum; Jantje Reichling de Jong

22.Rick Lindhout Psycholoog Amsterdam

Rick Lindhout Psycholoog Amsterdam

23.Psychologenpraktijk Johanna

Psychologenpraktijk Johanna
Post suggesties