Lijst 19 psychologen in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over psychologen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Psychologenpraktijk Verbind In Context, EFT Relatietherapeut & Psycholoog Rotterdam, Kickstart You | Couples therapy, individual therapy, EMDR, for high achievers & changemakers, Psychologisch Adviesbureau dr. J.G.H. Bokslag B.V., Psycholoog Rotterdam Eikelhof. Laten we het samen ontdekken!

1.Psychologenpraktijk Verbind In Context

Psychologenpraktijk Verbind In Context
Psychologenpraktijk Verbind in Context Van harte aanbevolen: Psychologenpraktijk Verbind in Context! Ervaar de vertrouwde sfeer vanaf het eerste gesprek en vind de ruimte om je knelpunten te bespreken.

Samenwerking met Psychologenpraktijk Verbind is een ware verrijking. Voel je gehoord en gesteund, terwijl je openhartig gevoelige onderwerpen bespreekt. De positieve, nuttige en leerzame gesprekken zullen je zeker verder helpen.

2.EFT Relatietherapeut & Psycholoog Rotterdam

EFT Relatietherapeut & Psycholoog Rotterdam
Ontdek de transformerende kracht van therapie met de ervaren EFT Relatietherapeut en Psycholoog Rotterdam, Dina. Ervaar haar warmte en acceptatie, waar geen oordeel heerst en begrip de basis vormt. Vertrouw erop dat Dina verder kijkt dan je hulpvraag en je ondersteunt bij het vinden van de ware oorzaak van je problemen.

Sta versteld van Dina's empathie en scherpe observaties die je direct naar de kern van je kwesties leiden. Samen met haar deskundige begeleiding profiteer je optimaal van de effectieve EFT-methode. Ervaar de verlichting en groei die therapie te bieden heeft en laat Dina je gids zijn op jouw reis naar een vervullender leven. Sluit je aan bij de talloze tevreden cliënten die vertrouwen op Dina's deskundigheid en laat haar je ondersteunen naar de toekomst die je verdient.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Kickstart You | Couples therapy, individual therapy, EMDR, for high achievers & changemakers

Kickstart You | Couples therapy, individual therapy, EMDR, for high achievers & changemakers
Kristina is een ervaren therapeut die haar vak met passie uitoefent. Tijdens mijn coachingstraject heeft ze mij waardevolle inzichten gegeven die mijn persoonlijke groei hebben versneld. Haar aanpak is professioneel en betrokken, waardoor ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld.

Kristina is gespecialiseerd in relatietherapie en EMDR, waarmee ze zowel individuen als koppels begeleidt. Haar expertise op deze gebieden maakt haar tot een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ervaren en deskundige therapeut. Met haar warme en ondersteunende benadering creëert Kristina een vertrouwde omgeving waar cliënten zich veilig en begrepen voelen.

4.Psychologisch Adviesbureau dr. J.G.H. Bokslag B.V.

Psychologisch Adviesbureau dr. J.G.H. Bokslag B.V.
Psychologisch Adviesbureau dr. J.G.H. Bokslag B.V. Afgelopen donderdag een assessment gedaan bij Ad Stolk. Ik heb deze als zeer prettig ervaren door een kundige en rustige manier van benaderen met een heldere evaluatie op het eind die een goed inzicht in het eigen functioneren heeft gegeven! Een aanrader dus in alle opzichten.

Zeer positieve en leuke ervaring. Ad is een zeer vriendelijk persoon waarbij je je op je gemak voelt. Hij legt alles heel goed uit, een echte vakman.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Psycholoog Rotterdam Eikelhof

Psycholoog Rotterdam Eikelhof
Psychologe Marian Eikelhof is een deskundig en ervaren therapeute die een veilige haven biedt aan haar cliënten. Haar uitzonderlijke vermogen om problemen scherp te identificeren, gecombineerd met haar intuïtieve aanpak, leidt tot verhelderende inzichten. Cliënten verlaten haar sessies geïnspireerd, met een heldere geest en een verhoogd vermogen om uitdagingen het hoofd te bieden.

Marian's praktijk, Good Place 2 Work, is een oase van welzijn. Haar cliënten ervaren een opmerkelijk verschil in hun welzijn na een sessie met haar. Haar compassie en professionele begeleiding stellen hen in staat om diepgewortelde problemen op te lossen en op hun volledige potentieel te leven.

6.Buitenpsycholoog Rotterdam

Als ervaren reis- en voedingsdeskundige heb ik de afgelopen jaren de meest adembenemende bestemmingen en heerlijke gerechten mogen ontdekken. Van de wervelende straten van Tokio tot de serene tempels van Kyoto, elke ervaring heeft mijn passie voor deze onderwerpen alleen maar versterkt.

Ik voel mij vereerd om mijn kennis en ervaring te delen door middel van levendige en overtuigende teksten. Ik geloof dat woorden de kracht hebben om te inspireren, te verleiden en te informeren. Door middel van mijn schrijfkunst hoop ik anderen aan te moedigen om de wereld te ontdekken, nieuwe culturen te omarmen en de geneugten van lekker eten te ervaren.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Praktijk voor Zelfmanagement | Van Keulen psycholoog, coach, EMDR- en hypnotherapeut Rotterdam | Burn-out coach en psycholoog

Wil je meer rust en evenwicht in je leven? Ontdek de kracht van mindfulness met de training van Wouter-Jan van Psychologiepraktijk Van Keulen. Deze laagdrempelige cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer geestelijke veerkracht en welzijn.

In een kleine groep van maximaal 11 personen leer je de basisprincipes van mindfulness. Onder de deskundige begeleiding van Wouter-Jan ervaar je de voordelen van deze beproefde techniek. Mindfulness helpt je om beter om te gaan met stress, je gedachten en emoties te reguleren en je algehele welzijn te verbeteren. Grijp deze kans om te investeren in jezelf en je mentale gezondheid. Meld je vandaag nog aan voor de mindfulnesstraining van Psychologiepraktijk Van Keulen.

8.GreenPsy

GreenPsy
GreenPsy biedt een uitstekend seminar over huwelijk! Met een inspirerende spreker die je nieuwe inzichten en handvatten biedt, zul je als koppel sterker uit de dag komen. GreenPsy's warmte en expertise zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, waardoor je op je gemak open en eerlijk kunt zijn. Het seminar is een ware aanrader voor stellen die hun relatie willen versterken of uitdagingen het hoofd willen bieden.

Ebru, de drijvende kracht achter GreenPsy, is niet alleen een bekwame psychologe, maar ook een empathische verbinder. Haar persoonlijke benadering en diepgewortelde geloof in de kracht van menselijke verbinding maken haar tot een waardevolle partner op je reis naar een harmonieus huwelijk. Met GreenPsy kies je voor deskundige begeleiding en een warm hart, waardoor je relatie kan floreren en jullie samen kunnen groeien.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Psychologiepraktijk Hooplot

Psychologiepraktijk Hooplot
Psychologiepraktijk Hooplot Bij Psychologiepraktijk Hooplot staat uw welzijn voorop. Onze ervaren psycholoog Paul Hooplot creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar u uw verhaal kunt delen. Hij luistert aandachtig en biedt waardevolle inzichten, perspectieven en praktische oplossingen. Of u nu worstelt met stress, angst, relaties of andere uitdagingen, bij Hooplot vindt u de steun en begeleiding die u nodig heeft.

Paul Hooplot is een gepassioneerde en deskundige psycholoog met een hart voor zijn cliënten. Hij maakt gebruik van bewezen technieken en stemt zijn aanpak af op uw specifieke behoeften. Samen stelt u doelen en werkt u ernaartoe om een positieve verandering in uw leven teweeg te brengen. Zijn warme en empathische benadering zal u op uw gemak stellen en u helpen het beste uit uzelf te halen. Neem vandaag nog contact op met Hooplot en maak de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

10.Psychologenpraktijk Sane

Psychologenpraktijk Sane
Psychologenpraktijk Sane is een praktijk waar je wel veel praat over je problemen, maar waar je geen oplossingen, behandelplannen, doelen of hulp krijgt. Wat je wel krijgt, is een torenhoge rekening.

Ik zou 0 sterren geven als het mogelijk was. Ik heb hier één introductiesessie gedaan, maar daarna nooit meer iets van de praktijk gehoord. Ik werd niet gebeld voor een vervolgafspraak en ik kreeg ook geen behandelplan. Toen ik zelf contact opnam met de praktijk, kreeg ik te horen dat ik op een wachtlijst stond. Ik heb maanden op die wachtlijst gestaan, maar uiteindelijk heb ik het opgegeven. Ik heb nooit meer iets van Psychologenpraktijk Sane gehoord.

11.PsyQ Rotterdam Kralingen

PsyQ Rotterdam Kralingen
PsyQ Rotterdam Kralingen is een zorgfabriek waar de marktwerking en procesoptimalisatie voelbaar zijn voor de cliënt. De behandelaars doen hun best om het contact persoonlijk te maken, maar de instelling voelt grootschalig.

12.Ooms Psychologen

Ooms Psychologen

13.Sol Psychotherapie - Online psycholoog & Online therapie

Sol Psychotherapie - Online psycholoog & Online therapie
  • Beoordeling: 3,1/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    Stationsplein 45, Unit D3.133, 3013 AK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

14.Psychologenpraktijk Voel Je Thuis B.V.

Psychologenpraktijk Voel Je Thuis B.V.

15.Rebecca Warner Therapie | Supervisie | Opleidingen

Rebecca Warner Therapie | Supervisie | Opleidingen

16.Psycholoog INDIGO

Psycholoog INDIGO

17.DEVOTAS, Psychologie & Consultancy Rotterdam

DEVOTAS, Psychologie & Consultancy Rotterdam

18.PerContrasto Praktijk voor Psychotherapie

PerContrasto Praktijk voor Psychotherapie

19.Elise Besems - Psycholoog

Elise Besems - Psycholoog
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Proveniersplein 5, 3033 EB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 15:00

Post suggesties