Lijst 24 harssalons in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Skins Rotterdam, Angels Beauty, The Wax Bar, no-hair studio, Fruitywax. Laten we het samen ontdekken!

1.Skins Rotterdam

Skins Rotterdam
Verwen jezelf met een bezoek aan Skins Rotterdam, een oase voor huidverzorging met een uniek assortiment aan geuren, maskers en crèmes. Onze deskundige medewerkers verwelkomen je met open armen en trakteren je op een heerlijke espresso terwijl ze je adviseren over de beste producten voor jouw huidtype.

Stap binnen in een wereld van luxe waar elke aankoop wordt verrijkt met een gratis sample van onze exclusieve assortiment. Of je nu op zoek bent naar de perfecte moisturizer, een verfrissend masker of een verleidelijke geur, Skins Rotterdam heeft alles wat je nodig hebt om jouw huid te laten stralen. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met natuurlijke ingrediënten en innovatieve technologieën, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw huid de beste verzorging geeft.

2.Angels Beauty

Angels Beauty
Angels Beauty Angela is een sociale, deskundige en professionele schoonheidsspecialiste. Ze heeft me fantastisch geholpen en ik kom zeker terug! Een echte aanrader.

Angela voerde de behandeling met veel zorg en aandacht uit. Ze is een hele vriendelijke dame. Bedankt!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.The Wax Bar

The Wax Bar
Ervaar de ultieme haarvrijheid bij Wax Bar Top! Onze deskundige en vriendelijke team staat voor u klaar om u een gladde, haarloze huid te bezorgen die wekenlang aanhoudt. Of u nu ongewenste haren op uw gezicht, lichaam of oren wilt laten verwijderen, wij garanderen een pijnloze en effectieve behandeling.

Kom tot rust tijdens uw behandeling en geniet van de luxe van onze tv's aan het plafond terwijl onze ervaren professionals met de grootste zorg en precisie elk haartje verwijderen. Wij gebruiken alleen de beste Aleppo-zeep en Coconut-balsem om uw huid te kalmeren en te verzorgen. Stap binnen bij Wax Bar Top en laat ons u helpen stralen met een zijdezachte, haarvrije huid!

4.no-hair studio

no-hair studio
Bij No-Hair Studio in Rotterdam ervaar je de beste waxing-sessie die je ooit hebt meegemaakt. Als ervaren waxer snapt Georgienna dat ontharen spannend kan zijn. Daarom neemt ze alle tijd om je gerust te stellen en legt ze precies uit wat ze gaat doen. Met oog voor detail en hoogwaardige wax zorgt ze voor een pijnloze en effectieve behandeling. Je huid voelt zijdezacht en stralend aan, klaar om te shinen.

Aanbeveling: "Ongelofelijk! Echt de beste waxing in Rotterdam. Georgienna neemt de tijd voor een grondige en vakkundige behandeling met topkwaliteit wax. Een ware aanrader!"

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Fruitywax

Fruitywax

6.MAY Beauty Concept

MAY Beauty Concept
MAY Beauty Concept: een oase van rust en schoonheid.

Bij MAY Beauty Concept word je verwelkomd in een serene en stijlvolle omgeving waar aandacht voor je welzijn centraal staat. Het team van ervaren professionals is toegewijd aan het bieden van de beste persoonlijke behandelingen, afgestemd op jouw unieke behoeften. Of je nu kiest voor cosmetische verbeteringen of een ontspannend verwenmoment, bij MAY voel je je als een koning(in). Laat de vriendelijke medewerkers je naar een hogere dimensie tillen, waar je huid stralend en je geest herboren zal zijn.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Beleza Beautycentrum

Beleza Beautycentrum
Beleza Beautycentrum tilt schoonheid naar een hoger niveau. Ons team van ervaren professionals staat garant voor een ontspannen en professionele beleving, waarin jouw wensen centraal staan. Wij geven deskundig advies, nemen de tijd voor jouw behandeling en zorgen ervoor dat jij je comfortabel voelt.

Onze klantvriendelijkheid is ongeëvenaard, en onze liefde voor ons vak straalt door in elk aspect van onze service. Of je nu kiest voor een manicure, pedicure of een uitgebreide gezichtsbehandeling, bij Beleza Beautycentrum ervaar je schoonheid in al haar facetten. Laat je verwennen door onze topspecialisten en stap stralend onze salon uit, wetende dat je in goede handen bent geweest.

8.Wellness Beauty Room

Wellness Beauty Room
Welkom bij Wellness Beauty Room! Laat u verwennen met een ontspannende massage die uw lichaam en geest weer in balans brengt. Onze ervaren therapeutes gebruiken traditionele massagetechnieken om uw spieren te kalmeren, stress te verminderen en uw algemene welzijn te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar verlichting van spierpijn, vermindering van stress of gewoon een moment van pure ontspanning, wij hebben een massage die perfect bij uw behoeften past.

Wellness Beauty Room wordt gerund door een gepassioneerde en deskundige vrouw die haar vak met liefde uitoefent. Met jarenlange ervaring en een diep begrip van de menselijke anatomie, zorgt zij ervoor dat u een onvergetelijke massage-ervaring beleeft. Laat ons uw lichaam en geest verjongen en u achterlaten met een gevoel van rust en welzijn. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek de ware betekenis van wellness.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Oossu

Oossu
Oossu is een aanrader voor wie op zoek is naar een energieke gezichtsmassage. Deze massage duurt ongeveer een half uur en laat je weer helemaal herboren voelen.

Hoewel de ruimte misschien wat koud aanvoelt en de vloeren niet brandschoon zijn, wordt deze ervaring goedgemaakt door de vriendelijke dame die de massage geeft. De afwezigheid van ontspannende muziek of geuren is jammer, maar de massage zelf is zo goed dat je dit snel vergeet.

10.VIP Beautysalon

VIP Beautysalon
Onze salon is een oase van rust en ontspanning, waar u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat u er op uw best uitziet en zich ook zo voelt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het ultieme in persoonlijke verzorging en welzijn.

11.Mona's

Mona's
Kom naar Mona's voor een professionele en prettige ontharingservaring. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met de nieuwste technieken en producten, zodat je geniet van een gladde, haarvrije huid. Of je nu kiest voor harsen, laseren of threading, bij Mona's ben je in goede handen.

Ervaar de warmte en gastvrijheid van ons team. Wij zorgen voor een comfortabele en ontspannen sfeer, zodat jij helemaal tot rust kunt komen. Mona's is de plek waar schoonheid en welzijn samenkomen. Boek vandaag nog je afspraak en laat ons je huid stralen van perfectie!

12.Glow beauty center

Glow beauty center
Bij Glow beauty center in het hart van de stad beleef je een weldadige ervaring die je niet snel zult vergeten. Onze uiterst vriendelijke medewerkers verwelkomen je met een stralende glimlach en staan klaar om al je wensen te vervullen.

Onze ervaren kapster Secil is een ware maestro in haar vak. Met haar gouden schaar creëert zij een kapsel dat perfect aansluit bij jouw stijl en wensen. De behandeling is een genot voor al je zintuigen, waarbij je helemaal tot rust komt en geniet van de persoonlijke aandacht. Het eindresultaat? Een kapsel dat je uitstraalt en waar je trots op zult zijn.

13.Be Silk

Be Silk

14.c-beauty

c-beauty

15.Evexia

Evexia

16.& Waxen

17.elle & moi

elle & moi

18.Delete-waxing

Stralend gladde huid zonder ingegroeide haartjes

Delete-waxing
  • Beoordeling: 4,5/5 (202 Review by google)
  • Adres:

    Vasteland 92, 3011 BP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    + Professionele en ervaren team + Hygiënische en schone omgeving + Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Nadelen:

    - Beperkte openingstijden - Soms moeilijk om een afspraak te maken - Niet altijd even makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit behandelingen en fijne sfeer

  • Personeel:

    + Vriendelijk en behulpzaam + Goed opgeleid en ervaren + Nemen de tijd voor hun klanten + Denken mee over de beste oplossing + Zeer professioneel

  • Diensten:

    + Harsen + Laserontharen + IPL ontharen + Waxing + Elektrische epilatie

19.Skin & More

Skin & More

20.Cosmetique Totale Rotterdam Zuid

Cosmetique Totale Rotterdam Zuid

21.Bodytopic Rotterdam

Bodytopic Rotterdam

22.Hills Waxing

Hills Waxing

23.Fuego Beauty

Fuego Beauty

24.The wax salon

The wax salon
Post suggesties