Lijst 11 harssalons in Bos en Lommer Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Cera, beauty sen, nail-architects, DamesSchoonheidsSalon, Atelier Clinic. Laten we het samen ontdekken!

1.Cera

Cera
Laat u verwennen en ervaar de ontspannenheid in deze prachtige salon. Met een team van ervaren professionals bent u verzekerd van een behandeling op maat. Of u nu kiest voor een ontspannende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling of een complete lichaamsbehandeling, Cera Salon biedt u een onvergetelijke ervaring.

Roberta is een ster in haar vakgebied. Met haar professionele aanpak, jarenlange ervaring en uitzonderlijke vaardigheden zorgt zij voor een behandeling die perfect aansluit bij uw behoeften. Laat u verrassen door haar bekwaamheid en geduld en geniet van een moment van pure ontspanning. Cera Salon is de plek waar uw dromen van een ontspannen en verjongend toevluchtsoord werkelijkheid worden.

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

2.beauty sen

beauty sen
Mijn moeder is geholpen bij Beauty S en ze was erg tevreden over de service. Het personeel was zeer vriendelijk en kundig, en ze kreeg ook een drankje aangeboden. Ze kreeg veel persoonlijke aandacht en het is zeker een aanrader.

Ik ben ook erg blij met mijn gelnagels die ik bij Beauty S heb laten zetten. Het meisje dat de nagels deed, was erg precies en voorzichtig. De mensen zijn aardig en de salon ziet er goed uit.

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

3.nail-architects

nail-architects
Als ervaren reisschrijver en culinair expert ben ik verheugd deze verborgen parel in het hart van Amsterdam te ontdekken.

Nail-Architects is niet zomaar een nagelsalon; het is een kunstgalerie op je vingertoppen. Hun getalenteerde kunstenaars transformeren je nagels in meesterwerken die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Of je nu kiest voor klassieke elegantie of gedurfde extravagantie, hun aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit zullen je versteld doen staan. Betreed de salon en ervaar de transformatie terwijl je nagels worden omgevormd tot ware kunstwerken.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

4.DamesSchoonheidsSalon

DamesSchoonheidsSalon
DamesSchoonheidsSalon In één woord GEWELDIG! Aïsjah is zo'n lieve, professionele en kundige huidcoach. Het ontvangst was heel warm en ze legde alles goed uit.

Ik heb de bindweefselmassage gehad van Aicha. Dit was een enorm groot cadeau! Ze heeft de nadruk gelegd op het belang van selfcare. Dit is iets wat als moeder van jonge kinderen er wel eens bij inschiet.

Lees meer: Lijst 28 harssalons in Amsterdam

5.Atelier Clinic

Atelier Clinic
  • Beoordeling: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Willem de Zwijgerlaan 350, 3V, 1055 RD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Atelier Clinic is de ideale bestemming om uw huid te laten stralen. Onze ervaren specialiste Valerie weet precies wat uw huid nodig heeft en gebruikt alleen de beste producten om u een ontspannende en effectieve behandeling te bieden. U zult versteld staan van het verschil dat onze behandelingen maken, en uw huid zal u dankbaar zijn.

Onze kliniek is modern en uitnodigend, en ons team is vriendelijk en behulpzaam. Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en een behandelplan op maat te maken. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een huidverbeterende laserbehandeling of een combinatie van behandelingen, wij hebben de ervaring en expertise om u de resultaten te geven die u wenst.

6.The Beauty Clinic

The Beauty Clinic
De Beauty Clinic trok mijn aandacht toen ik onlangs in Amsterdam was, en ik besloot een afspraak te maken voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik werd hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel en de service was uitstekend. De behandeling duurde slechts ongeveer 15 minuten, waardoor het een snelle en pijnloze ervaring was. Ik was zeer tevreden met het resultaat en zal zeker terugkomen wanneer ik weer in de stad ben.

Hoewel ik enthousiast was om een nieuwe plaatselijke schoonheidssalon te ontdekken, werd mijn opwinding gedempt toen ik naar een specifieke behandeling vroeg. Tot mijn verbazing kon het personeel me geen prijsinformatie geven. Deze onprofessionele aanpak liet een bittere nasmaak achter en weerhield me ervan om terug te keren. Het is jammer dat de salon geen betere indruk heeft gemaakt, aangezien het een handige locatie had.

7.Nefertiti beauty center

Nefertiti beauty center

8.Bliss Amsterdam

Bliss Amsterdam
Bliss Amsterdam is een oase van ontspanning waar het team van Deborah, Menaar en Madelon onovertroffen is in hun vakgebied. Zij zorgen voor een heerlijke ervaring die je laat stralen.

Of je nu op zoek bent naar perfect gevormde wenkbrauwen of een ontspannende gezichtsbehandeling, bij Bliss Amsterdam ben je aan het juiste adres. De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Dankzij hun expertise en passie voor schoonheid weet je zeker dat je met een voldaan gevoel naar buiten loopt.

9.Studio Touch

Studio Touch

10.Excellence Beauté

Excellence Beauté
Excellence Beauté Imen is supervriendelijk en laat jou je gelijk thuis voelen! Maar nog belangrijker: ze weet precies waar ze mee bezig is. Na elke behandeling loop ik tevreden en blij met het resultaat de salon uit. Bedankt!

Ik heb hier mijn wimperlift gedaan. Geboekt via Classpass. Super goede service en een geweldig resultaat!

11.Beauty Clinic Amsterdam

Beauty Clinic Amsterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Karel Doormanstraat 127, 1055 VE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Post suggesties