Lijst 28 harssalons in Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Cera, Waxination, delete-waxing, Beauty Clinic Lotus, LadyWax. Laten we het samen ontdekken!

1.Cera

Cera

2.Waxination

Waxination
Ontdek de wondere wereld van adembenemende wimpers bij Eglee!

Ervaar de expertise van Eglee's vakkundige behandeling en laat je verwonderen door de verbluffende resultaten. Haar oog voor detail en passie voor schoonheid garanderen natuurlijke en oogverblindende wimpers die je blik een verleidelijke uitstraling geven. Of je nu op zoek bent naar een subtiele lift of een dramatisch effect, Eglee stemt haar behandeling perfect af op jouw wensen. Haar warme en professionele benadering stelt je direct op je gemak, terwijl haar toewijding aan klanttevredenheid ervoor zorgt dat je met een tevreden lach de deur uitloopt.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.delete-waxing

delete-waxing
  • Beoordeling: 4,2/5 (129 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Constantijn Huygensstraat 43, 1054 BR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

**Geniet van een zijdezachte huid in een luxueuze ambiance.**

Ons smetteloos ontworpen interieur verwelkomt je in een oase van ontspanning, waar onze deskundige 'wax angels' je opwachten met een vriendelijke glimlach en een professionele aanpak. Ze staan garant voor een snelle en pijnloze behandeling, waardoor je in alle rust kunt genieten van een zijdezachte huid. Voor een onvergetelijke ervaring raden we je aan om jouw afspraak in te plannen bij Nesrine in Amsterdam Oud-West. Haar jarenlange expertise en warme persoonlijkheid zullen je een onvergetelijke behandeling bezorgen.

4.Beauty Clinic Lotus

Beauty Clinic Lotus
Stap binnen in een oase van rust en deskundigheid. Onze ervaren therapeuten verwelkomen je met een warme glimlach en nemen de tijd om jouw wensen te bespreken. Of je nu streeft naar een strakker figuur, meer spiermassa of een verbeterde houding, EM-sculpting biedt een effectieve oplossing. Gun jezelf deze luxueuze behandeling en ontdek de transformerende kracht van innovatie.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.LadyWax

LadyWax
LadyWax lijkt op nep door verdachte, niet gepleegde boekingen LadyWax is een online boekingsplatform dat beweert de beste deals voor vakanties en vluchten te bieden. Het bedrijf is echter de laatste tijd onder vuur komen te liggen vanwege verdachte boekingen die niet zijn gepleegd. Een aantal klanten heeft gemeld dat er zonder hun medeweten boekingen zijn gedaan met hun creditcardgegevens.

LadyWax heeft ontkend dat er frauduleuze activiteiten plaatsvinden op haar platform en beweert dat het slachtoffer is van een hack. Het bedrijf heeft echter geen bewijs geleverd om deze beweringen te staven. Totdat LadyWax meer transparantie biedt over deze kwestie, raden wij u aan het platform niet te gebruiken.

6.Afrodite salon

Afrodite salon
Afrodite Salon biedt een onvergetelijke ervaring voor al uw beautybehoeften. Onze ervaren specialisten staan garant voor een professionele en vriendelijke service. Bij Afrodite Salon zorgen we ervoor dat u zich op uw gemak voelt en verwend wordt vanaf het moment dat u binnenstapt.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling of een deskundige waxbehandeling, ons team van experts staat klaar om uw wensen te vervullen. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om de hoogste kwaliteit van service te garanderen. Kom langs bij Afrodite Salon en ervaar zelf waarom we de beste zijn in Amsterdam!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Go nkd

Go nkd
**Negatieve ervaring:** Goedemorgen,

In recordtempo heb ik bizar lelijke wenkbrauwen gekregen. Ik kreeg nauwelijks de kans om ze te bekijken. Ze zijn te hoekig en te donker. Ik kom hier nooit meer terug. Waardeloos. **Positieve ervaring:**

Ik kom hier al een langere periode en word altijd top behandeld. De dames zijn vriendelijk en heel behulpzaam. Ze weten waar ze het over hebben.

8.Super Waxing

Super Waxing
Ontdek de ultieme waxervaring in Amsterdam bij Super Waxing! Als onervaren waxer begrijpen we je angsten, maar bij Super Waxing zorgen we voor een comfortabele en pijnloze behandeling. Onze ervaren professional, Maria, met 15 jaar ervaring, stelt je op je gemak en guidt je door het proces. Geniet van een snelle, hygiënische en precieze waxbehandeling, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je resultaten langdurig zullen zijn.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde waxer, Super Waxing is de ideale keuze. Met altijd beschikbare afspraken en een klantgerichte aanpak, streven we ernaar om elke ervaring perfect te maken. Laat je verwennen met de beste waxbehandelingen in Amsterdam en geniet van een stralende, gladde huid die zeker indruk zal maken. Bezoek Super Waxing vandaag nog en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.brazilian bodywax

brazilian bodywax
Een schitterende gezichtsbehandeling die mijn huid weer laat stralen! De schoonheidsspecialiste nam uitgebreid de tijd om mijn huid te analyseren en koos daaropvolgende producten die perfect bij mijn huidtype pasten. Gedurende de behandeling gaf ze me ook waardevolle tips over hoe ik mijn huid het beste kon verzorgen.

Het resultaat? Een heerlijk ontspannen huid die er stralend en gezond uitziet. Dankzij de deskundige handen van de schoonheidsspecialiste voel ik me weer helemaal opgeladen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een momentje van ontspanning en verzorging!

10.Silky You

Silky You
Kom en geniet van zijdezachte gladheid! Als je klaar bent met waxen en toe bent aan een permanente oplossing, zijn onze lasersessies ideaal. Silvia's expertise en zorgzaamheid zorgen ervoor dat je met een spectaculair resultaat naar huis gaat.

Al jarenlang bezoeken klanten onze salon, en met een goede reden! Onze lieve medewerkers zijn niet alleen deskundig, maar ook oprecht begaan met jouw welzijn. Ze nemen de tijd om je te adviseren en te begeleiden, zodat jij optimaal kunt genieten van je zijdezachte huid. Grijp deze kans en boek vandaag nog een afspraak bij ons!

11.Mr. Adam Skincare

Mr. Adam Skincare
Kom en ervaar de ultieme huidverzorging voor de moderne man bij Mr. Adam Skincare! Als een oase in het hart van Amsterdam onderscheiden wij ons door onze expertise in de unieke behoeften van de mannelijke huid.

Of het nu gaat om scherpe wenkbrauwen, een gladde scheerbeurt of een revitaliserende gezichtsbehandeling, ons team van deskundige huidtherapeuten staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar een stralende en gezonde huid. Myrthe, onze bekwame wenkbrauwmeester, neemt u mee op een stapsgewijze reis door de behandeling en zorgt ervoor dat u wegloopt met perfect gevormde wenkbrauwen. Boek vandaag nog uw afspraak en gun uzelf de ultieme mannenhuidverzorging.

12.Just Brows - Amsterdam

Just Brows - Amsterdam
Bij Just Brows in Amsterdam stond Maria ons met een warm welkom te ontvangen. Hoewel de werkplek wat opgeruimd mocht worden, blonk de professionaliteit van Maria en haar collega's uit. Zij nemen rustig de tijd om jouw wensen te bespreken en zo tot een prachtig resultaat te komen.

Ik liet mijn wenkbrauwen henna verven en mijn wimpers behandelen. Het resultaat mag er zeker zijn! Mijn wenkbrauwen zien er nu perfect gevormd uit en mijn wimpers hebben een geweldige krul. Dit alles blijft maar liefst zes weken mooi zitten! Ik ben dan ook enorm tevreden en kom zeker nog eens terug voor een behandeling bij Just Brows.

13.Bee's Wax

Bee's Wax

14.Sugarista

Sugarista
  • Beoordeling: 5,0/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Oostenburgermiddenstraat 156, 1018 LL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

15.Cryolipolyse | Vet bevriezen | Bodyline-Amsterdam

Cryolipolyse | Vet bevriezen | Bodyline-Amsterdam

16.Laser ontharen Amsterdam | Bindweefselmassage | Karizma Beauty

Laser ontharen Amsterdam | Bindweefselmassage | Karizma Beauty
  • Beoordeling: 4,5/5 (73 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester van Leeuwenlaan 9, 1064 KJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

17.Done by v

Done by v

18.Beauty ME

Beauty ME

19.4 Seasons Waxing & Laser

4 Seasons Waxing & Laser

20.Sweet & Smooth

21.Waxing Novia Amsterdam

22.Wax Care Amsterdam

Wax Care Amsterdam

23.The Wax Bar

The Wax Bar

24.WaxCity

WaxCity

25.Winks and Wax

Winks and Wax

26.Bella Brasil

Bella Brasil

27.Pro Waxing Amsterdam

Pro Waxing Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Wittenburgerdwarsstraat 98, 1018 LP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

28.Brazilian wax Amsterdam

Brazilian wax Amsterdam
Post suggesties