Lijst 13 harssalons in Osdorp Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beautysalon Osdorp, Friends Skin-Therapy, Gabriëls Skin, Beauty Inc., La Petite Salon. Laten we het samen ontdekken!

1.Beautysalon Osdorp

Beautysalon Osdorp
Kom ook langs bij Beautysalon Osdorp! Laat je nagels fantastisch verzorgen door onze vriendelijke en ervaren medewerkers.

Ervaar de schoonheid van verzorgde nagels en ontdek hoe een kleine behandeling een groot verschil kan maken. Onze professionals staan klaar om je nagels te verzorgen, stylen en lakken, zodat jij kunt stralen met prachtige handen. Maak nu een afspraak en geniet van het comfort en de luxe van onze salon. Je zult versteld staan van het resultaat!

2.Friends Skin-Therapy

Friends Skin-Therapy
Vrienden Skin-Therapy is een professionele schoonheidssalon die een breed scala aan behandelingen biedt, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en waxing. Onze ervaren schoonheidsspecialistes gebruiken alleen de beste producten en technieken om uw huid te verzorgen en te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling of een specifieke behandeling voor een huidprobleem, bij Vrienden Skin-Therapy bent u in goede handen.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

3.Gabriëls Skin

Gabriëls Skin
Geniet van prachtig gelifte wimpers en perfect gevormde wenkbrauwen met onze wimperlift en wenkbrauwlaminering!

Ervaar de transformatie van je wimpers en wenkbrauwen bij Gabriëls Skin. Onze ervaren specialisten zorgen voor een vlekkeloze behandeling, waarbij je wimpers worden gelift en je wenkbrauwen worden gelamineerd voor een vol en glanzend effect. Het resultaat? Ogen die spreken boekdelen, met wimpers die moeiteloos krullen en wenkbrauwen die perfect in vorm zijn. Trakteer jezelf op deze luxe behandeling en stral met vertrouwen!

4.Beauty Inc.

Beauty Inc.
Wil jij een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel? Dan is Beauty Inc. in Veldhoven de ideale plek voor jou! Denise is een ervaren schoonheidsspecialiste die met veel passie en vakmanschap jouw huid verzorgt. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, manicure of pedicure, Denise staat garant voor een professionele en persoonlijke service.

Bij Beauty Inc. kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen, afgestemd op jouw wensen en huidtype. Denise gebruikt alleen hoogwaardige producten en werkt volgens de laatste trends en technieken. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Boek nu jouw afspraak en ervaar zelf de ontspannende en verzorgende behandelingen van Beauty Inc.!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

5.La Petite Salon

La Petite Salon
Ervaar de magie van een professionele gezichtspeeling bij La Petite Salon, waar een ervaren schoonheidsspecialiste je verwelkomt met een warme glimlach. Ontspan in de intieme behandelruimte en geniet van een ontspannende en effectieve behandeling die jouw huid laat stralen.

La Petite Salon biedt een reeks gezichtsbehandelingen, waaronder de populaire biopeeling. Dit is niet zomaar een behandeling, maar een ware transformatie. De natuurlijke ingrediënten van de biopeeling pakken huidproblemen aan, exfoliëren zachtjes dode huidcellen en stimuleren collageenproductie. Het resultaat? Een gezonde, stralende teint waar je zeker trots op zult zijn.

6.Icon Beauty

Icon Beauty
Als doorgewinterde content schrijver met een hoge mate van deskundigheid en gezag binnen reizen en voeding, heb ik de taak om de inhoud opnieuw te schrijven in twee alinea's. Mijn schrijfstijl gebruikt levendige en overtuigende taal, met een vleugje reclamestijl om de aantrekkingskracht van de tekst te vergroten. De resulterende tekst is beperkt tot 800 tekens.

Icon Beauty. Ik heb hier al een paar behandelingen gehad - niet alleen gelmanicures, maar ook wimperextensions en wenkbrauwlaminering - en ik was buitengewoon tevreden met alles! Ik had nog nooit gedacht dat een stylist zo bedreven en professioneel kon zijn. Bovendien is Lena - Lena is mijn vaste styliste voor mijn nagels. Onlangs gaf ze me advies over semi-permanente wenkbrauwen. Met veel beantwoorde vragen,

Lees meer: Lijst 28 harssalons in Amsterdam

7.Unique Hair and Beauty

Unique Hair and Beauty
  • Beoordeling: 4,1/5 (93 Review by google)
  • Adres:

    Martini van Geffenstraat 37A, 1068 GD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Ontdek de ultieme haarbeleving bij Unique Hair and Beauty Samantha. Als meesterkapper met jarenlange ervaring tovert Samantha jouw lokken om tot een prachtig kapsel. Of je nu op zoek bent naar een trendy knipbeurt, een glamoureuze föhn of een zijdezachte haarbotoxbehandeling, Samantha's vakmanschap zal je niet teleurstellen.

Step binnen in de stijlvolle salon, waar een warme sfeer en vriendelijk personeel je verwelkomen. Anisa, een kundige kapster, zal je ontvangen met een glimlach en je helpen om de perfecte look voor jou te creëren. Laat je verwennen door haar expertise en geniet van het resultaat: prachtig glanzend haar dat moeiteloos in model valt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de magie van Unique Hair and Beauty Samantha!

8.Kapper Osdorp - Nagelstudio - Salon Divi

Kapsalon Divi Divi in Osdorp is de plek voor een prachtige, nieuwe look! Divi Divi is hartverwarmend en neemt uitgebreid de tijd om je haar te doen. Stap met een stralende coupe de deur uit, want bij Divi Divi weet je zeker dat je goed zit. Divi Divi is niet alleen een kundige kapster, maar ook een lieve dame die je met alle zorg behandelt. Gun jezelf een moment van ontspanning en laat je haar verwennen door de beste in Osdorp!

Salon Divi Divi in Osdorp biedt niet alleen haarbehandelingen, maar ook de beste nagelstudio. Laat je nagels professioneel verzorgen en stylen, zodat ze er altijd op hun best uitzien. Het professionele team van Divi Divi staat klaar om je te adviseren en de mooiste looks te creëren. Of je nu een klassieke manicure of een trendy nail art wilt, Divi Divi heeft alles in huis om je nagels er prachtig uit te laten zien. Kom langs en ervaar zelf de ontspannende en professionele sfeer bij Salon Divi Divi in Osdorp!

9.Venus Schoonheidssalon

Venus Schoonheidssalon
  • Beoordeling: 4,9/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Martini van Geffenstraat 37A, 1068 GD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

10.Golden Beauty Lashes

Golden Beauty Lashes
Golden Beauty Lashes Ley is een uiterst vriendelijke en professionele schoonheidsspecialiste. Haar micropigmentatie-behandeling voor mijn lippen was vakkundig uitgevoerd en leverde een natuurlijk en mooi resultaat op. Ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen en stelt je op je gemak.

Ik raad Golden Beauty Lashes Ley ten zeerste aan voor al je wimper- en lipbehandelingen. Ze is een echte expert op dit gebied en zorgt ervoor dat je met prachtige wimpers en lippen de deur uitloopt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf haar uitzonderlijke vaardigheden en warme persoonlijkheid!

11.Brazilian wax Amsterdam

Brazilian wax Amsterdam

12.serpilemre

serpilemre
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Schoonheidssalon Ceren, Tussen Meer 203, 1069 DN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Laat uw wenkbrauwen perfect epileren en verven met de traditionele touwmethode. Ervaar het verschil met nette en volle wenkbrauwen die uw gezicht perfect omlijsten. Serpil, een ervaren schoonheidsspecialiste, staat garant voor een professionele behandeling en een prachtig resultaat.

Ontdek de geheimen van wenkbrauwstyling met de uitgebreide combitraining van Serpil. Leer de technieken om zelfstandig uw wenkbrauwen perfect te epileren en verven. Profiteer van de expertise van een vakvrouw en geniet tijdens de training van koffie, thee en een heerlijke lunch. Start vandaag nog uw wenkbrauwreis en laat Serpil uw natuurlijke schoonheid naar boven halen!

13.royal skin

royal skin
Post suggesties