Lijst 14 rijscholen in Osdorp Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over rijscholen in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Roadrunners, Nieuw West, Rijschool Drive A Car, Rijschool Caland, License4sure. Laten we het samen ontdekken!

1.Roadrunners

De ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Amsterdam

Roadrunners
  • Beoordeling: 4,9/5 (206 Review by google)
  • Adres:

    Wolbrantskerkweg 167, 1069 CL Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, ruime kamers, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Prijzig, ontbijt niet inbegrepen, parkeren is duur

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit accommodatie met moderne voorzieningen

  • Personeel:

    Vriendelijk, behulpzaam, professioneel, beleefd, attent

  • Diensten:

    Gratis WiFi, 24-uurs receptie, roomservice, wasserij, bagageopslag

Roadrunners heeft mij uitstekend geholpen met een spoedcursus. Dankzij het goede contact met Driss kon ik snel aan de slag. De lessen met Amid en Habib waren zeer leerzaam en dankzij hun expertise heb ik binnen twee weken mijn rijbewijs gehaald. Een welverdiende dankjewel!

Ook Killi was een fantastische instructeur. Hij was niet alleen gezellig en behulpzaam, maar wist ook precies wanneer hij strenger moest zijn om mij vooruit te helpen. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik kan Roadrunners dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele rijschool.

2.Nieuw West

Een betaalbare en comfortabele plek om te verblijven in het centrum van Amsterdam

Nieuw West
  • Beoordeling: 5,0/5 (316 Review by google)
  • Adres:

    Brisselkerkstraat 19, 1069 ZL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, affordable, veel voorzieningen

  • Nadelen:

    Gehorig, klein, niet altijd schoon

  • Kwaliteit:

    Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Personeel:

    Vriendelijk, behulpzaam, efficiënt, professioneel, gastvrij

  • Diensten:

    Gratis WiFi, ontbijt, lunch, diner, roomservice

Rijschool Nieuw West: jouw sleutel tot rijsucces!

Wil je snel en voordelig je rijbewijs halen? Rijschool Nieuw West staat voor je klaar met ervaren instructeurs die jou persoonlijk begeleiden naar een stralend resultaat. Onder leiding van de topinstructeur Hassan en zijn team, de beste van Nederland volgens de CBR-site, leer je op een veilige en efficiënte manier alle fijne kneepjes van het autorijden. Of je nu een beginner bent of al wat rijervaring hebt, wij staan garant voor een optimale leerervaring zodat jij straks met zelfvertrouwen de weg op kunt.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

3.Rijschool Drive A Car

Rijschool Drive A Car
Rijschool Drive A Car biedt rijlessen van topniveau. Onze ervaren instructeur begeleidt je op een professionele en tegelijkertijd ontspannen manier. Hij zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent op het examen en laat je pas afrijden als hij er volledig van overtuigd is dat je slaagt. Zo ben je verzekerd van een succesvolle rijopleiding.

Bij Drive A Car krijg je niet alleen kwaliteitslessen, maar ook een persoonlijke benadering. Onze instructeur staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Of je nu beginner bent of al enige rijervaring hebt, bij Drive A Car ben je aan het juiste adres. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf het verschil!

4.Rijschool Caland

Rijschool Caland
Rijschool Caland, een ware rijschoolgigant, leidt je met gemak naar het felbegeerde roze pasje. Onze ervaren en geduldige instructeurs vormen de spil van jouw succes. Zij begeleiden je stapsgewijs door de uitdagende examenroutes rondom het CBR, zodat je examenstress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Bij Caland leer je niet alleen autorijden, maar verwerf je ook de nodige dosis zelfvertrouwen achter het stuur. Met onze unieke aanpak en persoonlijke begeleiding haal jij in no time je rijbewijs. Ervaar het gemak van gespreid betalen, zodat je naast werk of studie moeiteloos je rijvaardigheden perfectioneert. Meld je vandaag nog aan en laat je verrassen door de ongeëvenaarde kwaliteit van Rijschool Caland!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

5.License4sure

Rijbewijs halen zonder zorgen, met License4Sure!

License4sure
  • Beoordeling: 5,0/5 (214 Review by google)
  • Adres:

    Remijden 189, 1068 XL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    - Gratis verzekering en ongevallendekking - Gratis voorlichtingsbijeenkomsten over rijbewijs - Volledig online theorie-examen oefenen

  • Nadelen:

    - Locatie is niet centraal gelegen - Lesauto's zijn niet altijd even modern - Soms lange wachttijden voor praktische examens

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit rijlessen tegen betaalbare prijzen

  • Personeel:

    - Ervaren en gediplomeerde instructeurs - Vriendelijk en behulpzaam personeel - Professionele en klantgerichte benadering - Goede communicatie en feedback - Flexibele en aanpasbare lessen

  • Diensten:

    - Rijlessen voor alle niveaus - Theorie-examentraining - Praktijkexamentraining - Opfriscursussen - Verkeersveiligheidstrainingen

Met License4Sure haal je je rijbewijs snel en gemakkelijk! Ons team van ervaren instructeurs staat voor je klaar om jou stap voor stap te begeleiden naar een succesvol praktijkexamen. Wij bieden flexibele lestijden, zodat je jouw rijlessen eenvoudig kunt inplannen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze moderne lesauto's en leerzame online theorie-examen.

Bij License4Sure geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom stemmen we ons lesprogramma af op jouw individuele behoeften en leertempo. Onze instructeurs zijn geduldig, enthousiast en staan altijd klaar om je te voorzien van duidelijke uitleg en waardevolle feedback. Kies voor License4Sure en ervaar zelf hoe wij jou helpen om met zelfvertrouwen de weg op te gaan!

6.Rijschool Right

Rijschool Right
Rijschool Right: slaag in één keer, foutloos! Onze ervaren instructeur Hawree verdient alle lof. Zijn expertise en geduld zijn ongeëvenaard, en zijn vriendelijke en flexibele benadering maakt het leerproces een plezier. Hij begeleidt je stap voor stap naar het behalen van je rijbewijs. Als je op zoek bent naar succes in het verkeer, kies dan voor Rijschool Right en laat Hawree je gids zijn.

Ook onze instructeur Foad staat garant voor een succesvolle rijopleiding. Zijn professionaliteit, geduld en goede humeur creëren een ontspannen leeromgeving. Foad blijft kalm onder druk en geeft je het vertrouwen om je grenzen te verleggen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool Right biedt de perfecte begeleiding naar je rijbewijs. Word vandaag nog lid en ervaar de Right-methode!

Lees meer: Lijst 15 rijscholen in Amsterdam

7.National Theory Centre

National Theory Centre
Het Nationale Theorie Centrum is een absolute aanrader! Ikzelf heb de eendaagse spoedcursus gevolgd die me toegang gaf tot het platform met talloze oefeningen en proefexamens, en het was één van de beste beslissingen die ik heb genomen.

De cursus is van topkwaliteit, en ik kan hem iedereen die zijn theorie-examen wil halen ten zeerste aanraden. Ik heb de cursus drie dagen geleden gevolgd, en vandaag ben ik al geslaagd voor het examen. Veel succes aan iedereen die nog moet volgen!

8.Rij-Amsterdam

Rij-Amsterdam
Ben je op zoek naar een rijschool die jou snel en voordelig naar je rijbewijs brengt? Dan ben je bij Rij-Amsterdam aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou op een leuke en leerzame manier te begeleiden naar je rijbewijs. En dankzij onze scherpe prijzen en snelle examendata ben je snel op weg!

9.Rijschool reco

Rijschool reco
Wil jij je motorrijbewijs halen in Amsterdam? Dan ben je bij Rijschool Reco aan het juiste adres! Wij zijn de beste motorrijschool van Amsterdam en zorgen ervoor dat jij je rijbewijs snel en veilig haalt. Onze instructeur neemt alle tijd en moeite voor je, zodat jij centraal staat. Met onze goed onderhouden motoren leer je op de beste manier motorrijden.

Klaar om te starten? Neem dan contact op met Rijschool Reco en boek je eerste les. Wij geven les in het Nederlands en Engels, dus iedereen is welkom! Onze geweldige ervaringen zorgen ervoor dat jij met veel plezier en vertrouwen je motorrijbewijs haalt.

10.Rijinstructeur Opleiding

Rijinstructeur Opleiding
Dankzij de deskundige begeleiding van je docente Wilma heb je de fijne kneepjes van het vak onder de knie gekregen. In het intensieve 4-maandenprogramma heb je alle vaardigheden en kennis opgedaan die nodig zijn om leerlingen veilig en efficiënt te leren rijden. We wensen je veel succes in je nieuwe rol als rij-instructeur! Je hebt het in je om een inspirerende mentor te zijn en het verschil te maken in het leven van je leerlingen.

11.Nm rijschool

Nm rijschool
Rijschool [naam] is de perfecte rijschool voor jou! Onze instructeur, Zij, is een uiterst bekwame en ervaren professional die jou op een veilige en plezierige manier leert autorijden. Zij staat bekend om haar geduld, vriendelijkheid en aandacht voor detail, wat ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt achter het stuur.

Met de uitgebreide uitleg van Zij zul je snel vooruitgang boeken en binnen de kortste keren je rijbewijs halen. Zij zal je stap voor stap begeleiden en je voorzien van waardevolle tips en inzichten die je helpen om een zelfverzekerde en bekwame bestuurder te worden. Meld je vandaag nog aan bij Rijschool [naam] en maak een afspraak met Zij voor jouw eerste les. Je zult er geen spijt van krijgen!

12.Rijschool-United

Rijschool-United

13.Rijschool amrit

Rijschool amrit

14.Pointer

Pointer
Post suggesties