Lijst 12 plaatsen voor pedicures in Osdorp Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beate Nails, Esthetics 4 You, Beautysalon Osdorp, Elite Footcare, LatiNails. Laten we het samen ontdekken!

1.Beate Nails

Beate Nails
**Nagelsalon Beate: een oase van schoonheid en professionaliteit** Bij nagelsalon Beate ervaar je een ongeëvenaarde schoonheidsbeleving. De klinisch schone en gesteriliseerde omgeving getuigt van de uitzonderlijke professionaliteit van Beate. In haar prachtige studio word je ontvangen met open armen en geniet je van een ontspannende sessie. De gelmanicure is van onberispelijke kwaliteit en blijft tot wel een week perfect. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een vlekkeloze manicure.

**Wimperverlenging by Beate: subliem resultaat, ultieme ontspanning** Laat je verleiden door de wimperverlenging van Beate en geniet van een blik die je ogen laat stralen. Na een heerlijke drie uur durende behandeling, waarbij ontspanning centraal staat, zul je versteld staan van het adembenemende resultaat. De wimperverlenging is van uitmuntende kwaliteit en geeft je een onweerstaanbare uitstraling. Beate's expertise en toewijding zorgen ervoor dat je je ontspannen en zelfverzekerd voelt.

2.Esthetics 4 You

Esthetics 4 You
Esthetics 4 You heeft mij een geweldige wimperlift gegeven. De behandeling was een groot succes en de dame die de lift zette, was heel vriendelijk. De volgende dag was mijn huid echter erg beschadigd en korsterig. Ik denk dat dit komt door een verbranding door het middel. Gye heeft me gebeld en gaf me een verontschuldiging en uitleg over hoe dit kan gebeuren. De nazorg was in ieder geval goed.

Ik heb een slechte ervaring gehad met Esra. Ik had een gat in mijn wenkbrauwen en ging naar de salon om te proberen het te repareren. De eerste keer was het met Sinem, en de ervaring was perfect. Ze probeerde de vorm van mijn wenkbrauwen te fixeren.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

3.Beautysalon Osdorp

Beautysalon Osdorp
De reactie op uw review klopt van geen kanten? Dat kan ik me goed voorstellen, want het is duidelijk dat u niet tevreden bent met de behandeling. Ik raad u aan om contact op te nemen met de salon en uw bezorgdheid te uiten. Mogelijk is er een misverstand of kunnen zij u helpen het probleem op te lossen.

Het is jammer om te horen dat u geen resultaat heeft geboekt. Ik hoop dat u ondanks deze tegenslag toch nog een prettige ervaring heeft gehad bij de salon. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de nagelservice en het vriendelijke personeel. Ik wens u veel plezier met uw mooie nagels en hoop dat u snel weer terugkeert voor een behandeling!

4.Elite Footcare

Elite Footcare
Elite Footcare, een verborgen parel in Amsterdam, staat garant voor een onvergetelijke pedicurerituel.

Ervaar de ontspannende atmosfeer en laat onze ervaren pedicures je vermoeide voeten verwennen. Met behulp van de nieuwste technieken en luxueuze producten geven we je voeten de aandacht die ze verdienen. Of je nu last hebt van eelt, likdoorns of ingegroeide nagels, Elite Footcare biedt de oplossing. Stap binnen en voel je voeten herboren, klaar om Amsterdam in al zijn glorie te verkennen.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

5.LatiNails

LatiNails
LatiNails biedt een professionele en gemoedelijke ervaring, waarbij uw comfort en tevredenheid centraal staan. Onze bekwame nagelstyliste beschikt over een diepgaand begrip van haar vak en weet precies wat nodig is om uw nagels tot in de puntjes te verzorgen. Bij aanvang van de behandeling wordt u gastvrij verwelkomd met een kopje koffie, thee of een andere verfrissing naar keuze.

Laat u verwennen door de vakkundige handen van LatiNails en stap stralend de deur uit met een prachtig eindresultaat. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt het een absolute aanrader voor iedereen die waarde hecht aan verzorgde nagels. Ervaar zelf de uitzonderlijke service en expertise van LatiNails en boek vandaag nog een afspraak.

6.Sawasdee pedicure

Stap binnen in een wereld van pure ontspanning en laat onze ervaren pedicures uw voeten verwennen met een Sawasdee pedicure. Wij garanderen deskundig vakmanschap, hygiënische werkwijzen en flexibele afspraken. Of het nu gaat om het verzachten van eelt, het verwijderen van likdoorns of het genieten van een ontspannende massage, bij Sawasdee pedicures bent u aan het juiste adres.

Ervaar de ultieme voetverzorging in een rustige en uitnodigende ambiance. Onze pedicures gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om uw voeten te transformeren, zodat ze er stralend en gezond uitzien. Laat u verwennen met een Sawasdee pedicure en geniet van de welverdiende ontspanning en verwennerij die uw voeten verdienen.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

7.Kapper Osdorp - Nagelstudio - Salon Divi

Bezoek Salon Divi Divi voor een onvergetelijke kap- of nagelstudio-ervaring. Onze gepassioneerde en kundige team staat klaar om jouw beautydromen te verwezenlijken. Ervaar de magie van Divi's befaamde haarkunst, waar elke coupe met liefde en precisie wordt gecreëerd. Laat je nagels verwennen met onze verfijnde nagelstudio-diensten, en stap stralend en zelfverzekerd de salon uit.

Maak kennis met Divi, het hart van Salon Divi Divi. Haar warme persoonlijkheid en onberispelijke oog voor detail zorgen ervoor dat elk bezoek een ontspannende en plezierige belevenis wordt. Haar talent voor haarstyling en nagelkunst heeft haar een trouwe schare klanten opgeleverd die keer op keer terugkomen voor haar uitzonderlijke diensten. Kom langs en ontdek waarom Salon Divi Divi de ultieme bestemming is voor jouw beautybehoeften.

8.Venus Schoonheidssalon

Venus Schoonheidssalon
  • Beoordeling: 4,9/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Martini van Geffenstraat 37A, 1068 GD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

9.Alesija.nails

Alesija.nails

10.Hoa Nails

Hoa Nails
Hoa Nails biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de hygiëne over het algemeen goed is, is het belangrijk om te controleren of de instrumenten gesteriliseerd zijn voordat ze worden gebruikt. De wachttijd kan lang zijn, zelfs met een afspraak, waardoor het bezoeken van deze salon niet ideaal is voor personen die op zoek zijn naar een snelle service.

Het personeel van Hoa Nails is vriendelijk en levert uitstekend werk. Hun aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit garanderen dat je met prachtige, langdurige nagels naar huis gaat. Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een ingewikkelde nail art, Hoa Nails heeft de vaardigheden en de expertise om je nagelbehoeften te vervullen.

11.Universal Nails

Voor prachtige, gezonde nagels gaat u naar Universal Nails

Universal Nails
  • Beoordeling: 2,9/5 (161 Review by google)
  • Adres:

    Tussen Meer 62, 1068 GC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Professionele service, vriendelijk personeel, goede kwaliteit

  • Nadelen:

    Duur, moeilijk bereikbaar, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit, professionele uitvoering

  • Personeel:

    Vriendelijk,, Gastvrij, Deskundig, Behulpzaam, Snel

  • Diensten:

    Gellak, Acrylnagels, Manicure, Pedicure, Nagelreparaties

**Paragraaf 1:** Kom je ook elke 4 weken naar het prachtige Universal Nails voor een manicure? Ik wel, en ik ben ontzettend blij met mijn vaste manicurist. Hij is een ware meester in zijn vak en zorgt dat mijn nagels er altijd tiptop uitzien. Maar dat is niet het enige wat ik hier fijn vind. De salon is altijd schoon en netjes, en de sfeer is gezellig en ontspannen.

**Paragraaf 2:** Ben je ook op zoek naar een goede manicurist? Dan kan ik je Ling aanraden. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn schaamte voor mijn nagels. Ze verzorgde ze met liefde en gaf me deskundig advies. Ling is vriendelijk, hartelijk en weet precies wat ze doet. Wil jij ook mooie, verzorgde nagels? Maak dan snel een afspraak bij Universal Nails en laat je verwennen door Ling. Je zult versteld staan van het resultaat!

12.USA Nails

USA Nails
Bij USA Nails ervaar je een prima kwaliteit aan behandelingen. Of je nu kiest voor een manicure, pedicure of kunstnagels, de specialisten staan garant voor een professionele service. De pedicures zijn met name uitstekend, waarbij je voeten worden verwend met de grootste zorg en aandacht.

Hoewel de wachttijden soms wat langer kunnen zijn, is het de moeite waard om even geduld te hebben voor deze hoogwaardige behandelingen. USA Nails is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele nagelsalon met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Post suggesties