Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Suronailbar, NagelstudioKim, Vanessa Nails Co, Tutti Colori Nail Bar, De Voetenpraktijk Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Suronailbar

Geniet van de authentieke Surinaamse keuken in het hart van Amsterdam

Suronailbar
  • Beoordeling: 4,6/5 (162 Review by google)
  • Adres:

    Oude Hoogstraat 33, 1012 CD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    + Mooie locatie in het centrum van Amsterdam + Heerlijk eten + Vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    - Kan druk zijn + Soms lange wachttijden + Prijzen zijn wat aan de hoge kant

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit eten en service

  • Personeel:

    - Vriendelijk - Behulpzaam - Kennis van het menu - Snel - Accuraat

  • Diensten:

    - Reserveringen - Afhaalmaaltijden - Bezorging - Catering - Evenementen

Verwen jezelf met een professionele manicure of pedicure tegen een scherpe prijs. Met zijn vakmanschap en snelle service zorgt Adriaan voor prachtige en verzorgde nagels. Of je nu gaat voor een klassieke manicure of een trendy nail art, bij Suronailbar ben je aan het juiste adres. Ervaar de ultieme ontspanning en geniet van een stralende blikvanger voor je handen en voeten.

2.NagelstudioKim

NagelstudioKim
Mijn ervaring bij NagelstudioKim was een ware droom! De getalenteerde Kim luisterde aandachtig naar mijn wensen en creëerde prachtige nagels die mijn verwachtingen overtroffen. Haar oog voor detail en passie voor haar vakmanschap waren duidelijk zichtbaar in het verbluffende resultaat.

De acrylnagels die Kim aanbracht waren zo natuurlijk en elegant dat ik de hele dag complimenten kreeg. De vorm, lengte en kleur waren precies zoals ik had gewild. Ik voel me nu zelfverzekerder en stralender dan ooit tevoren. Bedankt, Kim, voor deze onvergetelijke nagelervaring!

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Vanessa Nails Co

Vanessa Nails Co
Vanessa Nails Co. laat je keer op keer versteld staan met adembenemende nagelcreaties in een gastvrije omgeving. Elke kleur en uitvoering is een waar kunstwerk, waardoor je niet anders kunt dan steeds weer naar je handen te staren. Een maandelijkse afspraak is een must voor jezelf en een aanrader voor je vriendinnen!

Deze nagels zijn de ultieme beproeving doorgekomen. Van grondig handen wassen en chemische middelen tot brandwonden en zeewater, ze hebben het allemaal doorstaan. Ze blijven stralen als nooit tevoren, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid van Vanessa Nails Co.

4.Tutti Colori Nail Bar

Tutti Colori Nail Bar
Bij Tutti Colori Nail Bar stap je binnen in een wereld van kleur en creativiteit. Ervaar de ultieme ontspanning terwijl onze getalenteerde nagelstylistes je nagels omtoveren tot kunstwerkjes.

Plan eenvoudig je afspraak online en word verwelkomd door ons vriendelijke team. Onze enthousiaste meiden zijn gepassioneerd over hun vak en zullen je nagels met zorg en precisie verzorgen. Laat je nagels stralen met een verbluffende kleur of een oogverblindend ontwerp. Of je nu kiest voor een klassieke manicure of een extravagante nail art, wij zorgen ervoor dat je handen er onweerstaanbaar uitzien.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.De Voetenpraktijk Amsterdam

De Voetenpraktijk Amsterdam
Bij De Voetenpraktijk Amsterdam stapt u binnen in een oase van rust, waar de ervaren pedicure Anita alle tijd voor u neemt. Haar vakkundige behandeling, waarbij ze rekening houdt met diabetes, laat uw voeten weer stralen. De praktijk is gemakkelijk telefonisch te bereiken en het maken van een afspraak is een fluitje van een cent.

Verwen uzelf met een professionele pedicure bij De Voetenpraktijk Amsterdam. Ervaar de zachte handen van Anita, die moeiteloos uw eelt verwijdert, uw nagels vijlt en uw voeten een weldadige massage geeft. U verlaat de praktijk met gezonde, stralende voeten en een gevoel van welzijn dat u de hele dag met u meedraagt.

6.Endorphine Nailbar

Endorphine Nailbar
**Paragraaf 1:** Anna en Anya van Endorphine Nailbar staan garant voor een onvergetelijke nagelervaring! Trakteer uzelf op een perfecte manicure en pedicure, uitgevoerd met de grootste precisie en aandacht voor detail. In een schone, uitnodigende en vriendelijke omgeving zorgen deze nagelstylisten ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Boek nu uw afspraak en geniet van prachtige, verzorgde nagels die uw zelfvertrouwen een boost geven!

**Paragraaf 2:** Of u nu gaat voor een klassieke gelmanicure of wilt experimenteren met de nieuwste nageltrends, bij Endorphine Nailbar bent u aan het juiste adres. Julia, een ervaren nagelstyliste, zorgt ervoor dat u tevreden de deur uitstapt. Hoewel de prijzen niet de laagste zijn, is de kwaliteit en service ongeëvenaard. Grijp uw kans om uw handen en voeten te verwennen met een bezoek aan Endorphine Nailbar. Uw nagels zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.amsterdam-Pedicure

amsterdam-Pedicure
Verwen jezelf met een ontspannende gezichtsbehandeling bij onze salon in het hart van Amsterdam. Onze ervaren schoonheidsspecialistes bieden een scala aan behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Dompel jezelf onder in luxe en ervaar de ultieme ontspanning terwijl je huid wordt gereinigd, gevoed en gehydrateerd. Laat je meevoeren door de kalmerende geuren en zachte muziek. Glijd weg in een staat van pure ontspanning en kom stralend en verfrist tevoorschijn.

Combineer je gezichtsbehandeling met een verfrissende pedicure. Onze pedicure-specialisten zorgen ervoor dat jouw voeten er weer stralend uitzien. Geniet van een welverdiende behandeling waarbij eelt en likdoorns worden verwijderd en je nagels worden verzorgd. Kies uit een scala aan kleuren en laat je nagels opvallen met een mooie lak. Stap zelfverzekerd en met een stralende glimlach onze salon uit.

8.nail-architects

nail-architects
Als echte nagelkunstenaar in Amsterdam streef ik naar perfectie bij elke manicure. Met mijn jarenlange ervaring en expertise creëer ik oogverblindende nageldesigns die jouw handen een vleugje glamour geven. Of je nu houdt van klassieke Franse manicures of extravagante nail art, ik heb de vaardigheden en de passie om jouw nagelverlangens te vervullen.

Stap binnen in mijn gezellige salon en laat je verwennen door een ontspannende nagelbehandeling. Terwijl je geniet van een kopje koffie of thee, ontwerp ik met de grootste zorg en precisie jouw droomnagels. Ik gebruik alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat jouw nagels er wekenlang onberispelijk uitzien. Laat je nagels stralen en maak een onvergetelijke indruk met een manicure van de nagelarchitect van Amsterdam.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Studio Unwind, pedicure

Studio Unwind, pedicure
Studio Unwind is een oase van rust en ontspanning. Het prachtig ingerichte pand heeft een gezellige sfeer en een adembenemend uitzicht over het water. De geur van essentiële oliën creëert een rustgevende ambiance, en de vriendelijke professionals zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt.

Studio Unwind biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder pedicures en manicures. De ervaren nagelstylisten gebruiken alleen de beste producten en technieken om je nagels er prachtig uit te laten zien en aanvoelen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pedicure of een luxueuze spa-behandeling, Studio Unwind heeft alles wat je nodig hebt.

10.Hand & Foot Treatment Store

Hand & Foot Treatment Store
Voor een stralende glimlach op je voeten, stap binnen in Angelique's salon en laat je verwennen met een professionele pedicure. De salon ademt een serene ambiance uit, waar hygiëne en schoonheid hand in hand gaan. Ervaar de zachte aanraking van Angelique's handen en laat je voeten weer stralen!

11.Medisch Pedicure Rim & Sarah Amsterdam West

Medisch Pedicure Rim & Sarah Amsterdam West
Rim is niet alleen een geweldige pedicure, maar ook een vriendelijke en gastvrije professional. Haar salon in Amsterdam-West is een oase van ontspanning, waar je voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Rim heeft een scherp oog voor detail en weet precies hoe ze je voeten weer in topconditie kan brengen.

Of je nu last hebt van ingroeiende nagels, eelt of gewoon op zoek bent naar een ontspannende voetmassage, bij Rim ben je aan het juiste adres. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en geeft je voeten de beste zorg. Je verlaat haar salon met zachte, verzorgde voeten en het gevoel dat je op wolken loopt.

12.Liesbeth Visser - Pedicure

Liesbeth Visser - Pedicure

13.Medisch Pedicure Edith Amsterdam Centrum

Medisch Pedicure Edith Amsterdam Centrum

14.Pedicure Amsterdam Zuid

Pedicure Amsterdam Zuid

15.Ludmila's Pedicure Studio

Ludmila's Pedicure Studio

16.Medisch Pedicure de Voetensalon

Medisch Pedicure de Voetensalon
  • Beoordeling: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Jan van der Heijdenstraat 144 huis, 1072 VD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

17.Pauline Dullaert Medisch Pedicure

Pauline Dullaert Medisch Pedicure
Post suggesties