Lijst 28 plaatsen voor pedicures in Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals MOOI Institute, Idea Beauty, Care 4 Your Nails, Voetprofessionals, Zenn in the City. Laten we het samen ontdekken!

1.MOOI Institute

MOOI Institute
Als ervaren reiziger en fijnproever weet ik hoe belangrijk het is om een goede indruk te maken. En daar komt MOOI Institute om de hoek kijken. Deze dames hebben mijn zakenreis naar het Verenigd Koninkrijk gered!

Voor de bruiloft van mijn zus wilde ik mijn wenkbrauwen laten epileren. Ik was te laat en had gebeld. De vriendelijke dame aan de telefoon was erg begripvol en hielp me. Ze nam de tijd om mijn wenkbrauwen perfect te epileren, waardoor ik er op de grote dag op mijn best uitzag. Dankzij MOOI Institute kon ik met zelfvertrouwen naar de bruiloft van mijn zus en genieten van een onvergetelijke dag.

2.Idea Beauty

Idea Beauty
Wil je stralende nagels die de show stelen? Dan is Idea Beauty jouw bestemming! Onze getalenteerde nagelstylistes toveren jouw nagels om tot ware kunstwerkjes. Van elegante designs tot trendy nail art, wij hebben het allemaal.

Bij Idea Beauty gebruiken we uitsluitend hoogwaardige producten en werken we hygiënisch. Onze missie is om jou een onvergetelijke nagelervaring te bieden. Of je nu gaat voor een klassieke manicure, een luxueuze gellak of een opvallende nail art, wij garanderen dat je met prachtig verzorgde nagels naar buiten stapt. Kom langs en laat je inspireren door onze eindeloze mogelijkheden!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Care 4 Your Nails

Luxe hand- en voetverzorging voor optimale ontspanning

Care 4 Your Nails
  • Beoordeling: 4,2/5 (330 Review by google)
  • Adres:

    Laan op Zuid 203, 3072 DB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:30

  • Voordelen:

    Professioneel en ervaren personeel, uitgebreide keuze aan behandelingen, hygiënische en moderne salon

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, afspraak maken is aan te raden, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige behandelingen met kwalitatieve producten

  • Personeel:

    Vriendelijk, deskundig, behulpzaam, professioneel, geduldig

  • Diensten:

    Manicure, pedicure, nagelstyling, kunstnagels, gellak

Als trouwe klant van Care 4 Your Nails weet ik als geen ander hoe belangrijk verzorgde nagels en voeten zijn. De meiden van Care 4 Your Nails staan altijd voor je klaar met een stralende lach en hun expertise.

Na elke afspraak verlaat ik de nagelstudio met een gevoel van trots. Mijn nagels en voeten zien er fantastisch uit, en dat zie je. De sfeer bij Care 4 Your Nails is altijd top, en de meiden weten precies wat ik wil. Of het nu gaat om een klassieke manicure of een trendy gellak, ik ben altijd verzekerd van een prachtig resultaat.

4.Voetprofessionals

Voetprofessionals
Bent u op zoek naar een professionele en kundige voetverzorger? Dan raad ik u Bibi ten zeerste aan! Haar vriendelijke en deskundige aanpak zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Haar kennis en expertise op het gebied van voetverzorging is indrukwekkend en haar bekwaamheid is onbetwistbaar.

Bij Bibi ervaart u niet alleen een uitstekende voetbehandeling, maar ook een hygiënisch en schoon salon. Na elke klant worden alle benodigdheden gedesinfecteerd, wat getuigt van haar toewijding aan hygiëne en veiligheid. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Bibi in goede handen bent voor al uw voetverzorgingsbehoeften. Plan vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Zenn in the City

Zenn in the City
Zenn in the City Maite is een oase van rust midden in de bruisende stad. De salon is brandschoon en straalt een serene sfeer uit, waardoor je je direct ontspant. Maite, de eigenaar, is een zeer deskundige schoonheidsspecialiste die haar vak verstaat. Met haar professionele aanpak en warme persoonlijkheid zorgt ze ervoor dat jij je op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van de behandelingen.

Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling, massage of een andere behandeling, bij Zenn in the City Maite ben je verzekerd van een moment voor jezelf. Laat je verwennen door de kunde van Maite en ervaar hoe jouw huid en lichaam weer helemaal tot leven komen. Gun jezelf een moment van ontspanning en laat de stress van alledag achter je in de handen van Zenn in the City Maite.

6.Amber Medisch Pedicure

Amber Medisch Pedicure
Als een ervaren reiziger en fijnproever weet ik hoe belangrijk het is om jezelf goed te verzorgen. Daarom ben ik zo blij met Amber Medisch Pedicure! Ellen is een aardige en lieve vrouw die mij al twee jaar lang helpt met mijn ingegroeide nagel. Het is een vervelende en pijnlijke aandoening, maar dankzij Ellen en de eigenaresse wordt het steeds beter. Om de twee maanden ga ik even langs om het door deze toppers te laten fixen. Ik ben super tevreden met het resultaat en heb al een nieuwe afspraak gemaakt!

Ga voor de beste medische pedicure naar Amber Medisch Pedicure. Ellen en de eigenaresse zijn experts in het behandelen van ingegroeide nagels en andere voetproblemen. Ze zijn vriendelijk, geduldig en weten precies wat ze doen. Je voeten zullen je dankbaar zijn! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Thu Perfect Nails

Thu Perfect Nails
Thu is een ware nagelkunstenaar die al twee jaar mijn teennagels verzorgt. Haar precisiewerk en aandacht voor detail resulteren altijd in prachtige, hygiënische nagels. Het is een puur verwenmoment om Thu's pedicures te ervaren, waarin ze elk klantje met eigen vijlen behandelt.

Maar Thu is niet alleen een expert in teennagels; ze creëert ook adembenemende acrylnagels. Haar salon is een oase van rust waar ze met chirurgische precisie en verbluffende snelheid te werk gaat. Thu's toewijding aan hygiëne en klanttevredenheid is ongeëvenaard, waardoor je nagels er altijd onberispelijk uitzien. Haar vaardigheid en passie zijn duidelijk zichtbaar, en ik ben haar keer op keer dankbaar voor het creëren van nagels die keer op keer complimenten opleveren.

8.Mpedicure

Mpedicure
Beste pedicure die ik heb gehad! Ze hebben mijn eeltprobleem vakkundig aangepakt en mijn voeten voelen weer superzacht. De behandeling was laagdrempelig en aangenaam, met een gezellig praatje om de tijd te vullen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een top pedicure!

Naast de uitstekende behandeling, is de pedicure ook nog eens vriendelijk, schoon en ontspannen. Ik ben super tevreden met het resultaat: keurig geknipte nagels en zachte voeten. Een echte verwennerij voor je voeten!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Pedicure Blijdorp

Pedicure Blijdorp
  • Beoordeling: 4,4/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    010-4777722, Stadhoudersweg 114B, 3039 CL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Ontdek het geheim van prachtige voeten bij Pedicure Blijdorp, waar Saskia, een ervaren en gedreven pedicure, haar expertise inzet om jouw voeten te verwennen. Met precisie en vakmanschap zorgt ze ervoor dat je voeten weer stralen, zodat je met zelfvertrouwen door het leven kunt stappen.

Grenzeloze zorg en aandacht staan centraal bij Pedicure Blijdorp. Saskia neemt rustig de tijd om jouw voeten te analyseren en een behandeling op maat te creëren. Ze gebruikt alleen de beste producten en technieken om je voeten te verzorgen, verfraaien en gezond te houden. Van heldere nagels tot zachte hielen en alles daartussenin, Saskia heeft de oplossing voor al je voetproblemen. Stap binnen in de salon van Pedicure Blijdorp en ervaar de ultieme verwennerij voor je voeten.

10.Cheradys Pedicure

Cheradys Pedicure
Laat u voeten stralen met een pedicure van Cheradys. Ervaar de zachte aanrakingen, de kalmerende oliën en de aandacht voor detail die elke behandeling tot een onvergetelijk moment maken. Ontspan terwijl onze experts uw eelt verwijderen, uw nagels knippen en polijsten en uw voeten een verwennerij geven die ze verdienen.

11.Medisch Pedicure Rotterdam

Medisch Pedicure Rotterdam
Laat je voeten verwennen bij Medisch Pedicure Rotterdam. Ervaar een oase van rust en ontspanning waar je voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Ons team van vriendelijke professionals werkt hygiënisch en neemt de tijd om je een complete voetbehandeling te bieden, met aandacht voor zowel jouw voeten als jouw welzijn.

De behandelkamer is een toevluchtsoord waar de rust je overweldigt. Geniet van een aangename sfeer en ervaar de transformatie van vermoeide voeten naar oases van zachtheid en verzorging. Medisch Pedicure Rotterdam biedt een holistische aanpak voor de gezondheid en het welzijn van je voeten, zodat je vol zelfvertrouwen en comfort je dag tegemoet kunt treden.

12.Do My Feet

Do My Feet

13.Pedicure Praktijk Donkersloot

Pedicure Praktijk Donkersloot

14.Bottles & Feet Grooming for men

Bottles & Feet Grooming for men

15.medisch pedicure Rotterdam

medisch pedicure Rotterdam

16.Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

17.Voetvolk

Voetvolk

18.Pedicure Prinsenland

Pedicure Prinsenland

19.Judiths Pedicure

Judiths Pedicure

20.JoyRo Medisch Pedicure

JoyRo Medisch Pedicure

21.Anna Nails Rotterdam

Anna Nails Rotterdam

22.Bruins Medisch Pedicure

Bruins Medisch Pedicure
  • Beoordeling: 4,8/5 (86 Review by google)
  • Adres:

    Begane grond, G.B. Shawplaats 102, 3068 WD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

23.Nina gezonde voeten

Nina gezonde voeten

24.Pedicure praktijk Varenhof

25.Podinova medisch pedicure

Podinova medisch pedicure

26.The Nailroom

The Nailroom

27.Pedicure Nesselande: Gaby Jacobs Professionele Voetverzorger

Pedicure Nesselande: Gaby Jacobs Professionele Voetverzorger

28.Cecile Dullemans Voetverzorging

Cecile Dullemans Voetverzorging
Post suggesties