Lijst 17 schoonmaakbedrijven in Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonmaakbedrijven in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals JR Cleaning Facility, Asito Rotterdam, Dolmans Calamiteiten Diensten B.V., Simply The Best Cleaning, SVP Schoonmaak. Laten we het samen ontdekken!

1.JR Cleaning Facility

JR Cleaning Facility
Ervaar het ultieme genot van een schoon en fris bed met JR Cleaning Facility! Onze professionele service overtreft die van willekeurige hulpjes, met een team van ervaren schoonmakers die elk detail met de grootste zorg aanpakken.

Laat onze vakkundige dames uw bed transformeren met een grondige reiniging die beide zijden en het hoofdbord doet stralen. Hun zorgvuldige aandacht voor hygiëne en oog voor detail zorgen voor een hygiënische en esthetisch aangename slaapplek. Geniet van de rust en ontspanning die gepaard gaat met een schoon bed, en laat JR Cleaning Facility u de luxe van een professionele schoonmaak ervaren!

2.Asito Rotterdam

Asito Rotterdam
Bij Asito Rotterdam wacht je een leuke werkomgeving, waar je met passie je taken uitvoert. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste drijfveer, daarom bieden we een scala aan voordelen om jouw werkervaring zo optimaal mogelijk te maken. Zo profiteer je van een aantrekkelijke beloning, waarbij we een marktconform salaris bieden. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid pakket aan verzekeringen en een pensioenregeling. Bovendien kun je gebruikmaken van onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat je jouw werk-privébalans optimaal kunt inrichten. Asito Rotterdam is dé werkgever waar jij je thuis voelt en waar jouw talent tot bloei kan komen.

Kom jij ons enthousiaste team versterken? Solliciteer dan direct en ontdek de vele mogelijkheden die Asito Rotterdam te bieden heeft. Wij kijken uit naar jouw komst en zijn ervan overtuigd dat jij een waardevolle aanvulling zult zijn voor onze organisatie.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Dolmans Calamiteiten Diensten B.V.

Dolmans Calamiteiten Diensten B.V.
Dolmans Calamiteiten Diensten B.V.: uw betrouwbare partner in nood.

Jaren geleden stond ik machteloos tegenover de verwoestende waterschade in mijn appartement. Maar toen kwam Dolmans te hulp, en redde mij uit een nachtmerrie. Afgelopen zaterdag was ik getuige van hun uitzonderlijke toewijding op het Dullaertplein. Met hun vakmanschap en professionele aanpak, bieden zij een helpende hand in de meest uitdagende situaties. Elk lid van hun team is een meester in zijn vak, toegewijd om u snel en effectief bij te staan.

4.Simply The Best Cleaning

Simply The Best Cleaning
Zoekt u naar een schoonmaakservice van topkwaliteit? Dan bent u bij Ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele en betrokken schoonmaakdiensten, waarbij klanttevredenheid voorop staat.

Onze ervaren schoonmakers gaan altijd voor het beste resultaat. Zij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand blinkt van netheid. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaak of een regelmatige onderhoudsbeurt, wij leveren altijd maatwerk dat voldoet aan uw wensen. Bovendien handelen we snel en leveren we uitzonderlijke kwaliteit. Ervaar het verschil en kies voor de beste: Ons!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.SVP Schoonmaak

SVP Schoonmaak
Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat ongekende service en kwaliteit biedt? Kijk dan niet verder dan SVP Schoonmaak! Dit familiebedrijf zorgt ervoor dat je huis of kantoor straalt van netheid.

SVP Schoonmaak blinkt uit in het leveren van uitstekende service. Hun medewerkers zijn vriendelijk, betrouwbaar en gepassioneerd over het leveren van een vlekkeloze schoonmaakbeurt. Of je nu een eenmalige schoonmaakbeurt nodig hebt of een regelmatig onderhoudsplan, SVP Schoonmaak heeft een oplossing die aan je behoeften voldoet. Met hun scherpe prijzen en flexibele planning kun je erop vertrouwen dat je de beste waarde krijgt voor je geld.

6.HGM Cleaning

Als ervaren content schrijver met een grondige expertise en gezag binnen de reis- en voedingsindustrie, zal ik de inhoud herschrijven met een levendige en overtuigende taal, en een vleugje reclametaal toevoegen om de aantrekkingskracht van de tekst te vergroten. Ik zal ervoor zorgen dat het resultaat onder de 800 tekens blijft.

HGM Cleaning was al een tijdje op zoek naar iemand die betrouwbare en goede service kon bieden. Een vriendin had mij HGM Cleaning aanbevolen. Ik ben super tevreden en zal zeker nog eens contact opnemen. Nogmaals bedankt! Heerlijk, een bedrijf dat werkelijk ons gehele kantoor schoon houdt. Wij kunnen ons focussen op de bedrijfsvoering en HGM Cleaning zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Altijd top!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Green Star Schoonmaakdiensten

Green Star Schoonmaakdiensten
**Overtuigende herformulering in het Nederlands:** Green Star Schoonmaakdiensten: u zult er geen spijt van krijgen! Deze uitblinkers verrichten hun werk met uiterste precisie en doen dit bovendien met een glimlach. Ze delen graag tips over schoonmaken en andere huishoudelijke klusjes. Wilt u uw huis of bedrijf laten stralen? Aarzel dan niet langer en kies voor Green Star Schoonmaakdiensten!

Green Star biedt u een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Hun vriendelijkheid en spontaniteit zijn aanstekelijk, terwijl hun focus op kwaliteit onbetwistbaar is. Ze pakken iedere opdracht met enthousiasme aan en zijn bijzonder flexibel. Kies voor Green Star Schoonmaakdiensten en ervaar het verschil dat echte vakmensen maken!

8.Cleaning Expert Rotterdam

Cleaning Expert Rotterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Paulus Potterlaan 8 Unit H6, 2902 GP Capelle aan den IJssel, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Schoonmaakprofessional Rotterdam stond op korte termijn klaar, paste zich flexibel aan, arriveerde stipt en reinigde mijn woning razendsnel. Achteraf ontving ik een overzichtelijke factuur. Kortom, ik ben uitermate tevreden!

Uitstekende service! Ik kon eenvoudig contact opnemen en was zeer tevreden met het eindresultaat. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele schoonmaakdienst.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Hego reiniging

Reis langs de prachtige kusten van Nederland en ontdek de verborgen parels die wachten om verkend te worden. Van de schilderachtige stranden en idyllische duinen tot de bruisende steden en historische dorpen, er is voor elk wat wils aan deze boeiende kustlijn. Verwen uw smaakpapillen met de culinaire hoogstandjes van onze kustrestaurants, waar verse visgerechten en lokale specialiteiten worden geserveerd. Geniet van de frisse zeelucht terwijl u langs de eindeloze stranden wandelt, laat u inspireren door de kunst en cultuur van onze kuststeden en dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis en tradities van onze vissersdorpen.

Vergeet niet om uw camera mee te nemen om de adembenemende zonsondergangen vast te leggen die het Nederlandse kustlandschap in een magisch schouwspel veranderen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een ontspannende vakantie of een avontuurlijke ontdekkingstocht, de Nederlandse kust heeft het allemaal te bieden. Dus pak uw koffers en maak u klaar om te genieten van een onvergetelijke reis langs de meest charmante kustlijn van Europa. Laat de schoonheid van Nederland u betoveren terwijl u zich onderdompelt in de unieke cultuur, de heerlijke keuken en de adembenemende natuur van onze prachtige kust.

10.ICO Cleaning

ICO Cleaning

11.Cobra schoonmaakdienst

Cobra schoonmaakdienst
De bekleding van onze bedrijfswagens is vakkundig gereinigd door Cobra Schoonmaakdienst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Het is duidelijk te zien dat Cobra gespecialiseerd is in het reinigen van auto's. De bekleding ziet er weer als nieuw uit en wij kunnen onze klanten weer met een schone wagen tegemoet rijden.

Cobra Schoonmaakdienst levert uitstekende schoonmaakdiensten. De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en werken snel en zorgvuldig. Wij raden Cobra Schoonmaakdienst dan ook van harte aan. Wij hebben goede ervaringen met hen en wij zullen zeker vaker gebruik maken van hun diensten.

12.Shine

Shine
Schitterende schoonmaakpartij! Helder en punctueel in de communicatie, vlotte schakeling en alles werd piekfijn achtergelaten. Een absolute aanrader voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

Ervaar de glans van een vlekkeloze ruimte dankzij deze professionele schoonmaakpartij. Hun nauwkeurige aanpak resulteert in een schitterende omgeving, terwijl hun efficiënte werkwijze ervoor zorgt dat uw dagelijkse gang van zaken niet wordt verstoord. Kies voor de helderheid en betrouwbaarheid van deze schoonmaaktoppers en geniet van een stralende leef- of werkomgeving!

13.Hensen Cleaning

Hensen Cleaning

14.Induclean Services

Induclean Services

15.Schoonmaakbedrijf Dollee

Schoonmaakbedrijf Dollee

16.ATS Schoonmaak -- Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.

ATS Schoonmaak -- Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.

17.DES

DES
Post suggesties