Lijst 21 accountants in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over accountants in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals EasyZZP, Deloitte, KS Tax Advice and Law, Taxmind, alice advice. Laten we het samen ontdekken!

1.EasyZZP

EasyZZP
EasyZZP is dé administratief specialist voor zelfstandig ondernemers. Wij bieden een complete dienstverlening, van het bijhouden van je administratie tot het indienen van je belastingaangifte. Zo ben jij verzekerd van een correcte en tijdige verwerking van je financiële gegevens.

Ook voor advies over belastingen en ondernemen kun je bij ons terecht. Ons team van ervaren professionals staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en mee te denken over jouw specifieke situatie. Met EasyZZP als jouw accountant ben je verzekerd van een betrouwbare partner die je helpt om jouw bedrijf succesvol te maken.

2.Deloitte

Deloitte
De indrukwekkende wolkenkrabbers van Rotterdam zijn een ware lust voor het oog. Het meest iconische gebouw is de Deloitte-toren, een architectonisch meesterwerk dat je adem zal benemen. Met zijn duizelingwekkende hoogte en adembenemende exterieur domineert dit gebouw de skyline van de stad.

Verken de wolkenkrabbers van Rotterdam om hun architectonische pracht van dichtbij te bewonderen. Stap binnen in de spectaculaire lobby's, geniet van het panoramische uitzicht vanaf de observatieplatforms en ervaar de bruisende sfeer van de levendige begane grond. Of je nu een toerist bent die de stad verkent of een local die de schoonheid van Rotterdam opnieuw wil ontdekken, de wolkenkrabbers bieden een onvergetelijke beleving die je niet mag missen.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.KS Tax Advice and Law

KS Tax Advice and Law
KS Tax Advice and Law heeft mij uitstekend professioneel geholpen. Hun juridische kennis en aanpak zijn indrukwekkend. Zij hebben mijn zaak nauwkeurig, snel en ver boven mijn verwachtingen afgerond. Als ik meer sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan!

Ik heb geen fijne ervaringen met KS Tax Advice and Law gehad. Later kwam ik erachter dat de persoon ook werkzaam is bij de AH en daar in de ziektewet zat. Ik vind dit niet koosjer en ethisch.

4.Taxmind

Taxmind
Taxmind Ik was heel tevreden met zijn behandeling.. gewoon professioneel.. Een oprecht en eerlijke boekhouder. Heel behulpzaam. Heel tevreden met Youssef!

Taxmind is dé boekhouder die u zoekt. Met jarenlange ervaring en een hoog niveau van expertise, bieden wij u de professionele ondersteuning die u nodig heeft. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom stemmen wij onze diensten af op uw specifieke behoeften.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.alice advice

alice advice
We hebben eindelijk een toppertje gevonden in de boekhouding. Eentje die zijn vak verstaat. Alles gaat altijd vlot en efficiënt en er zijn geen misverstanden zoals bij anderen. Zeer kundig, altijd bereid om te adviseren. Ik beveel het ten zeerste aan.

6.Fiscaal Correct

Fiscaal Correct
Fiscaal Correct: dé financiële partner die jou ontzorgt!

Met Fiscaal Correct geniet je als ondernemer van rust en gemoedsrust. Onze ervaren adviseurs staan garant voor een feilloze aangifte en administratie, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw passie: ondernemen. Bovendien zijn wij goed bereikbaar en zitten wij dichtbij, waardoor je altijd kunt rekenen op persoonlijk advies en een snelle reactie. Wij denken mee met jouw financiële situatie en bieden scherpe tarieven, zodat je nooit teveel betaalt. Kies voor Fiscaal Correct en ervaar het gemak van een foutloze financiële administratie, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Toker Administratie & Belastingadvies

Toker Administratie & Belastingadvies
Toker Administratie & Belastingadvies blinkt uit als een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers op financieel en fiscaal gebied. Hun team van experts staat garant voor helder en gerichte advies dat uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Met hun nauwgezette aanpak en persoonlijke benadering, zorgen zij ervoor dat uw zaken tot in de puntjes geregeld zijn.

Of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren onderneming runt, Toker Administratie & Belastingadvies biedt een scala aan op maat gemaakte oplossingen om uw administratieve en fiscale verplichtingen soepel te laten verlopen. Van boekhouding en aangifte tot fiscaal advies en begeleiding, ze staan altijd voor u klaar. Kies voor Toker en ervaar het verschil van een betrouwbare partner die uw financiële gezondheid voor ogen heeft.

8.MANDS Administratie & Belastingadvies

MANDS Administratie & Belastingadvies
U zocht een professioneel administratiekantoor voor hulp bij uw vragen over de KvK. MANDS Administratie & Belastingadvies beloofde aanvankelijk ondersteuning, maar helaas bleek dit niet mogelijk. Misschien was het een miscommunicatie of had het kantoor toch niet de benodigde ervaring in uw sector. In ieder geval kon MANDS u niet de hulp bieden die u nodig had.

Het is begrijpelijk dat u teleurgesteld bent. Als startende ondernemer hebt u behoefte aan deskundig advies om uw bedrijf op de juiste manier op te starten. Helaas kon MANDS u dit niet bieden. Wij hopen dat u een andere administratieve dienstverlener kunt vinden die u de ondersteuning kan bieden die u zoekt.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Steens & Partners Accountants en Adviseurs

Steens & Partners Accountants en Adviseurs

10.Forvis Mazars Rotterdam

Forvis Mazars Rotterdam

11.MIJN Accountantskantoor B.V.

MIJN Accountantskantoor B.V.
MIJN Accountantskantoor B.V. is al vele jaren een meer dan tevreden klant bij MIJN Accountancy. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de dienstverlening, met name de persoonlijke betrokkenheid en de korte lijnen.

Naast de hoge kwaliteit van de dienstverlening, is het vooral de persoonlijke benadering en begeleiding die ons steeds weer overtuigen van de meerwaarde van MIJN Accountancy. Wij zijn dan ook trots op onze langdurige samenwerking en kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle dienstverlening.

12.CR Accountant & Belastingadviseur

CR Accountant & Belastingadviseur

13.oamkb Rotterdam

oamkb Rotterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    K.P. van der Mandelelaan 41-43, 3062 MB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

Als ervaren contentwriter met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van reizen en gastronomie, ben ik onder de indruk van het uitzonderlijke werk van Mevr. Pascale en haar OAMKB Rotterdam. Haar expertise en toewijding zijn onmiskenbaar, en ze behandelt uw werkzaamheden als haar eigen, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteitsservice.

Met haar uitstekende boekhoud- en accountantsvaardigheden heeft OAMKB Rotterdam een onberispelijke reputatie opgebouwd. Mevr. Pascale's diepgaande begrip van financiële zaken en haar vermogen om ingewikkelde concepten duidelijk uit te leggen, maken haar een onschatbare partner voor elk bedrijf dat zijn financiën op orde wil brengen. Haar toegankelijkheid en klantgerichtheid maken haar tot een plezier om mee samen te werken, en haar inzet voor precisie en efficiëntie zorgt ervoor dat uw administratie altijd up-to-date en nauwkeurig is.

14.Boekhouder - Practical Accounting | Excellence in Finance

Boekhouder - Practical Accounting | Excellence in Finance
Ontdek de verfrissende samenwerking met Boekhouder Practical! Voor een vast maandelijks tarief nemen zij je volledige financiële administratie uit handen, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is. Dankzij Yuki, hun geavanceerde administratieplatform, is alles perfect geregeld.

Ervaar zelf de uitzonderlijke service van Practical. Hun heldere communicatie en deskundige aanpak zorgen ervoor dat jij je financiën met een gerust hart aan hen toevertrouwt. Het vaste maandelijkse tarief geeft je bovendien volledige controle over je uitgaven. Boekhouder Practical, dé oplossing voor jouw financiële rust!

15.Prime Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Prime Accountants & Belastingadviseurs B.V.

16.NIB Accountants & Adviseurs

NIB Accountants & Adviseurs

17.RSM

RSM

18.Grant Thornton

Grant Thornton

19.BDO Rotterdam, accountant & belastingadviseur

BDO Rotterdam, accountant & belastingadviseur

20.Borrie Belastingadviseurs B.V.

Borrie Belastingadviseurs B.V.
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Jan Leentvaarlaan 1, 3065 DC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

21.AbmaDiepenhorst Accountants

AbmaDiepenhorst Accountants
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Stationsplein 45 Groot Handelsgebouw, 3013 AK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

Post suggesties