Lijst 28 rijscholen in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over rijscholen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Rijschool HERS, De Rijscholen Concurrent, Bandos, Rijschool Rotterdam ✅ Demo Opleidingen | Auto, Motor & Scooter 💯, Holland. Laten we het samen ontdekken!

1.Rijschool HERS

Rijschool HERS: dé rijschool voor kwaliteit en succes!

Rijschool HERS
  • Beoordeling: 4,9/5 (1737 Review by google)
  • Adres:

    Bergselaan 233C, 3038 CB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Betrouwbaar, ervaren instructeurs, flexibele lestijden

  • Nadelen:

    Hoge kosten, lange wachttijden, oude lesauto's

  • Kwaliteit:

    Rijlessen van hoge kwaliteit met ervaren instructeurs

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Ervaren en gekwalificeerd, Geduldig en begripvol, Motiverend en ondersteunend, Flexibel en aanpasbaar

  • Diensten:

    Rijlessen voor alle niveaus, Theoriecursussen, Tussentijdse toetsen, Examentraining, Opfriscursussen

Rijschool HERS heeft mij de beste rijlessen gegeven die ik me kan wensen! Met mijn geweldige instructeur Perry heb ik alle fijne kneepjes van het autorijden mogen leren, dankzij zijn geweldige uitleg en geduld. Ik ben ontzettend blij dat ik voor HERS heb gekozen en raad het iedereen aan die op zoek is naar een professionele en leerzame rijopleiding. Dankzij Perry heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Rijschool HERS beschikt over ervaren en geduldige instructeurs, zoals Perry en Wirin, die jou op een leuke en leerzame manier begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Met hun passie voor autorijden en hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze jou de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Kies voor HERS en ervaar zelf het verschil!

2.De Rijscholen Concurrent

Veilig en zelfverzekerd de weg op met De Rijscholen Concurrent!

De Rijscholen Concurrent
  • Beoordeling: 4,9/5 (1046 Review by google)
  • Adres:

    Teilingerstraat 87-B, 3032 AV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 19:00

  • Voordelen:

    Kwalitatief hoogstaand onderwijs, ervaren instructeurs, goede voorbereiding op het praktijkexamen

  • Nadelen:

    Beperkte beschikbaarheid van lessen, hoge kosten, mogelijk lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Betrouwbare rijschool met focus op kwaliteit en klanttevredenheid

  • Personeel:

    - Ervaren en gediplomeerde instructeurs
    - Vriendelijk en behulpzaam personeel
    - Flexibiliteit en klantgerichtheid
    - Professionele begeleiding
    - Goede communicatie

  • Diensten:

    - Rijlessen voor alle rijbewijscategorieën
    - Opfriscursussen
    - Faalangstreductietraining
    - Risicotrainingen
    - Verkeerslessen voor bedrijven

Rijschool Concurrent: dé weg naar succesvol rijplezier

Rijschool Concurrent staat garant voor een onvergetelijke rijopleiding. Onze ervaren instructeurs, zoals Roy en Mila, begeleiden jou met geduld en expertise naar jouw rijbewijs. Of je nu een beginner bent of al wat rijervaring hebt, wij passen onze lessen aan jouw niveau en wensen aan. Met onze flexibele lestijden plan je gemakkelijk rijlessen in die perfect aansluiten bij jouw drukke agenda.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Bandos

Bandos
Rijbewijs halen met Rijschool Bandos: een ervaring om nooit te vergeten!

Heb jij altijd al gedroomd om de vrijheid van de weg op twee wielen te ervaren? Dan is Rijschool Bandos de perfecte plek voor jou. Met onze ervaren instructeurs en moderne lesmethoden begeleiden we je stap voor stap naar het behalen van je motorrijbewijs. We geloven in persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat jij op een veilige en leuke manier leert motorrijden. Geen wachttijden, geen onnodige extra lessen en gegarandeerd succes in één keer!

4.Rijschool Rotterdam ✅ Demo Opleidingen | Auto, Motor & Scooter 💯

Rijschool Rotterdam ✅ Demo Opleidingen | Auto, Motor & Scooter 💯
Demo Opleidingen, dé rijschool in Rotterdam, biedt de beste motorrijlessen. Ervaar de vrijheid en adrenaline van het motorrijden met onze ervaren instructeurs.

Bekír, onze gepassioneerde instructeur, zal je met geduld en expertise begeleiden. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, wij hebben een pakket dat bij je past. Meld je vandaag nog aan en voel de wind door je haar bij Demo Opleidingen!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Holland

Holland
Vandaag geslaagd voor mijn motor rijbewijs! Na acht lange jaren heb ik eindelijk de stap gezet en dankzij Holland Rijopleiding is het me gelukt. Dennis is een fantastische instructeur die alles in het werk stelt om je klaar te stomen voor het examen. Holland Rijopleiding is zeker het adres voor jouw auto- of motorrijbewijs. Het is een betrouwbare en ervaren rijschool met jonge, goed onderhouden motoren.

Of je nu net begint of je rijvaardigheden wilt opfrissen, Holland Rijopleiding biedt de perfecte opleiding. Dennis is een geduldige en enthousiaste leraar die je op een veilige en effectieve manier begeleidt. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en haal binnenkort ook jouw rijbewijs!

6.anwb

Voor al uw reiswensen, groot of klein

anwb
  • Beoordeling: 4,1/5 (153 Review by google)
  • Adres:

    Thurledeweg 113, 3044 ER Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

  • Voordelen:

    Persoonlijk advies, uitgebreid assortiment, gunstige ligging

  • Nadelen:

    Soms lange wachtrijen, openingstijden niet altijd even ruim, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Kwalitatieve producten en diensten

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Deskundig en ervaren, Servicegericht en persoonlijk, Enthousiast en betrokken, Altijd bereid om te helpen

  • Diensten:

    Reisverzekeringen afsluiten, Reisgidsen en kaarten kopen, Vignetten aanschaffen, Geld wisselen, Tickets voor openbaar vervoer bestellen

Bij de ANWB vind je ervaren rijinstructeurs die jou op een professionele en vriendelijke manier begeleiden naar jouw rijbewijs. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verbeteren van jouw rijvaardigheden.

Of je nu net begint met rijlessen of al ervaring hebt, onze instructeurs passen hun lessen aan jouw individuele behoeften aan. Zij voorzien je van heldere instructies, motiverende feedback en een veilige leeromgeving. Zo kun jij met vertrouwen en plezier de weg op en binnenkort jouw rijbewijs halen!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Rijschool DITTA

Rijschool DITTA
Rijschool DITTA is de perfecte keuze voor al uw rijlesbehoeften. Met een team van ervaren instructeurs en een uitstekende reputatie, garanderen wij u een plezierige en succesvolle rijervaring.

Onze instructeur Atieq is een echte expert in het opleiden van motorrijders. Zijn duidelijke instructies en praktische aanpak zullen u snel op weg helpen naar het behalen van uw rijbewijs. Zijn geduld en ondersteuning zullen u het vertrouwen geven om uw rijvaardigheden te ontwikkelen en uw examen met gemak te halen.

8.Rijschool virean ️✅️

Rijschool virean ️✅️
Rijschool Virean, een begrip in de wereld van autorijlessen! Met ervaren instructeurs die jou van begin tot eind begeleiden, is het behalen van je rijbewijs een fluitje van een cent. Of je nu gaat voor je B- of C-rijbewijs, Rijschool Virean staat garant voor een snelle en plezierige leerervaring.

"Geslaagd in één keer!" is het credo van Rijschool Virean. Dankzij de deskundige begeleiding en de leerzame, gezellige lessen zul je in no time klaar zijn voor je praktijkexamen. Rijschool Virean, de beste keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, professionaliteit en een vleugje gezelligheid tijdens het leren autorijden.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Rijschool Flexdrive

Rijschool Flexdrive
Onze rijschool in Dordrecht en Rotterdam staat bekend om onze uitstekende service en professionele instructeurs. Wij helpen jou snel en efficiënt naar een geslaagd praktijkexamen bij het CBR, of je nu kiest voor een spoedcursus van 10 dagen of een uitgebreider pakket. Onze passie voor autorijden en onze persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat jij binnenkort met vertrouwen de weg op kunt.

10.Rijschool Go4it Rotterdam

Rijschool Go4it Rotterdam
Rijschool Go4it Rotterdam: Dé topper voor autorijlessen!

Onze ervaren rijinstructeur staat garant voor een vlekkeloze rijopleiding. Met zijn geduld, gezelligheid en betrouwbaarheid zorgt hij voor een ontspannen en leerzame ervaring. Hij past zijn aanpak soepel aan jouw behoeften aan. Dankzij zijn heldere communicatie en stiptheid behaal je in no time je rijbewijs. Of je nu net begint of de puntjes op de i wilt zetten, bij Go4it Rotterdam ben je aan het juiste adres!

11.Rijbewijs halen Rotterdam | Rijlessen | Legend Rij-Opleidingen

Rijbewijs halen Rotterdam | Rijlessen | Legend Rij-Opleidingen
Rijlessen in Rotterdam? Kies voor Legend Rij-Opleidingen! Ervaar de ultieme vrijheid die het behalen van je rijbewijs met zich meebrengt. Onze ervaren instructeur Ashwin begeleidt je met expertise en een persoonlijke touch, zodat je zelfverzekerd en moeiteloos de weg op gaat. Van verkeersregels tot vloeiende manoeuvres, Ashwin leidt je op om een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te worden. Kies voor Legend Rij-Opleidingen en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw rijbewijs avontuur!

12.enjoyriding

enjoyriding

13.Silver-Rijschool

Silver-Rijschool

14.Rijschool Belek

Rijschool Belek

15.Rijschool Actief

Rijschool Actief

16.Rijschool Confiance

Rijschool Confiance

17.Autorijschool Compas

Autorijschool Compas

18.Rijschool Maasstad

Rijschool Maasstad

19.Avanti

Het beste Italiaanse restaurant in Rotterdam

  • Beoordeling: 4,9/5 (922 Review by google)
  • Adres:

    Stadhoudersweg 6-E, 3039 CA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, mooi uitzicht

  • Nadelen:

    Beperkte menukaart, lange wachttijden, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit eten en drinken

  • Personeel:

    - Vriendelijk en behulpzaam - Kennis van de kaart - Snelle bediening - Flexibel - Netjes

  • Diensten:

    - Gratis WiFi - Reserveren mogelijk - Terras aanwezig - Geschikt voor groepen - Afhalen mogelijk

20.Rotjeknor

Rotjeknor

21.Rijschool Selat

Rijschool Selat

22.Rijschool Compromis

Rijschool Compromis

23.Hallo Rijbewijs

Hallo Rijbewijs

24.Solo Rijschool Rotterdam

Solo Rijschool Rotterdam

25.Rijschool Sindy

Rijschool Sindy

26.Autorijschool Simpa

27.Rijschool Rotterdam | Rijlessen in Rotterdam

Rijschool Rotterdam | Rijlessen in Rotterdam

28.Rijschool Dyna

Rijschool Dyna
Post suggesties