Lijst 12 hoveniers in Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over hoveniers in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hoveniersbedrijf Moerkens, Darius Rad Hoveniers, Hoveniersbedrijf de Agave, Hoveniersbedrijf Martijn Vos B.V., Bas Groeneweg. Laten we het samen ontdekken!

1.Hoveniersbedrijf Moerkens

Hoveniersbedrijf Moerkens
Hoveniersbedrijf Moerkens, waar vakmanschap en klanttevredenheid hand in hand gaan. Onze experts staan garant voor een prachtig maatwerkontwerp en de uitvoering ervan conform uw wensen. Wij geloven in een transparante aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent.

Van een oriënterend gesprek tot de oplevering van uw droomtuin, wij zijn er iedere stap bij. Samen bepalen we de stijl, beplanting en praktische indeling die perfect bij uw woning en wensen passen. Door onze jarenlange ervaring en oog voor detail realiseren we een buitenruimte die aan al uw verwachtingen voldoet. Laat u verrassen door Hoveniersbedrijf Moerkens en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin!

2.Darius Rad Hoveniers

Darius Rad Hoveniers
Darius Rad Hoveniers is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat zich onderscheidt door vakmanschap en klantgerichtheid. Darius, de drijvende kracht achter het bedrijf, is een ervaren hovenier die uw tuin met passie en oog voor detail transformeert tot een oase van rust en schoonheid.

Van ontwerp tot aanleg verzorgt Darius het gehele traject. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek bespreekt hij uw wensen en geeft professionele adviezen. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, het aanleggen van een vijver of het ontwerp van een complete tuin, bij Darius Rad Hoveniers bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Hoveniersbedrijf de Agave

Hoveniersbedrijf de Agave
Hoveniersbedrijf de Agave is een topper! Een ruwe bolster met een blanke pit, die altijd het beste met je voor heeft. Voor een vriendelijke prijs verzorgt hij je gehele tuin naar wens. Een echte aanrader!

Bij de Agave vind je vriendelijk personeel dat ontzettend betaalbaar is. Ze regelen alles voor je, van bestrating tot een complete tuinrenovatie. Afspraken worden altijd nagekomen en de telefoon staat altijd op stil, zodat je rustig van je tuin kunt genieten.

4.Hoveniersbedrijf Martijn Vos B.V.

Hoveniersbedrijf Martijn Vos B.V.
Ons prachtige droomterras realiseren wij in samenwerking met hoveniersbedrijf Martijn Vos B.V. Zij hebben begin juni 2023 onze tuin, gelegen aan een pittoreske sloot, verlengd met een ruim terras. De oude, twee meterhoge coniferen die het zicht belemmerden, werden vakkundig verwijderd, inclusief de stronken.

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Onze eigen ontwerptekening werd door Martijn en zijn team tot in de puntjes uitgevoerd. Met vriendelijke uitleg en vakkundige aanpak hebben zij ons een prachtige tuin bezorgd, met een perfect bestraat terras, zorgvuldig aangelegde beplanting en een stijlvolle houtbouw. Hoveniersbedrijf Martijn Vos B.V. heeft onze tuin geperfectioneerd tot een waar paradijs, waar wij jarenlang met veel plezier van zullen genieten.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Bas Groeneweg

Bas Groeneweg
Bas Groeneweg Zelfs 1 ster is al te veel. Alles zelf opnieuw moeten doen.

Heeft het hele proces van A tot Z ontzorgt. We hadden geen goed overzicht en dankzij Bas en zijn collega uiteindelijk een prachtige tuin teruggekregen. Iedereen was onder de indruk van de transformatie. Zeer aan te raden.

6.PlantRijk

PlantRijk

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Hovenier van Beek

Hovenier van Beek

8.Schoffelstudent & Hoveniers Rotterdam

Schoffelstudent & Hoveniers Rotterdam
Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier voor het onderhoud van je tuin of dakterras? Kijk dan niet verder dan Schoffelstudent & Hoveniers Rotterdam! Ons team van ervaren hoveniers staat klaar om jouw buitenruimte om te toveren in een groene oase. Van gras maaien en snoeien tot het aanleggen van nieuwe beplanting, wij regelen het allemaal.

Wij begrijpen het belang van heldere communicatie en transparante tarieven. Daarom bespreken we vooraf uitgebreid de werkzaamheden en de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze hoveniers werken vervolgens zorgvuldig en met oog voor detail, zodat je verzekerd bent van een prachtig resultaat. Ben jij ook klaar om te genieten van een groene en verzorgde buitenruimte? Neem dan vandaag nog contact op met Schoffelstudent & Hoveniers Rotterdam!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Tuinatelier Herman & Vermeulen

Tuinatelier Herman & Vermeulen
Tuinatelier Herman & Vermeulen is een ware oase voor tuinliefhebbers. Hun passie voor groen en oog voor detail is duidelijk te zien in elk ontwerp. Met hun creativiteit en kennis toveren ze jouw kleine stadstuin om in een waar hof van Eden.

De ontwerpers nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en creëren een tuin die perfect aansluit bij jouw stijl en levensstijl. Ze geven deskundig advies over plantkeuze, verlichting en onderhoud, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw groene paradijs. Hun betrokkenheid bij elk project is ongeëvenaard, wat resulteert in prachtige tuinen die een ware aanvulling zijn op jouw woning.

10.P.J. Kooij Hovenier

P.J. Kooij Hovenier
Dankzij de vakkundige aanpak van P.J. Kooij Hovenier kunnen we nu genieten van een prachtige tuin. De hoveniers, Peter en zijn zoon, hebben in korte tijd een tuin aangelegd die perfect aansluit bij onze wensen. Zij hebben daarbij gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzame beplanting.

Enkele maanden later ontstond er een probleem met de verlichting. Wij hebben toen direct contact opgenomen met P.J. Kooij Hovenier. Het probleem werd dezelfde dag nog opgelost. Ook hebben zij tegen een aantrekkelijke prijs een boom omgezaagd en afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van P.J. Kooij Hovenier en kunnen hen van harte aanbevelen.

11.Vis & Haas Tuinen Zuid-Holland

Vis & Haas Tuinen Zuid-Holland

12.Groeneweg Tuinaanleg

Groeneweg Tuinaanleg
Groeneweg Tuinaanleg Rotterdam: Uw partner voor een oogstrelende tuin Ontdek de magische wereld van Groeneweg Tuinaanleg, waar we uw tuintransformeren in een oase van schoonheid en rust. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al jarenlang de standaard zet in tuinontwerp en -aanleg. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie of een eenvoudige opfrisbeurt, wij staan klaar om uw dromen te verwezenlijken.

Ons team van ervaren hoveniers combineert vakmanschap met creativiteit om uitzonderlijke buitenruimtes te creëren die perfect aansluiten bij uw stijl en wensen. Van weelderige gazons en kleurrijke bloemperken tot stijlvolle terrassen en serene vijvers, wij brengen uw tuinideeën tot leven met passie en precisie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw tuin te transformeren in een betoverende ontsnapping waar u jarenlang van kunt genieten.
Post suggesties