Lijst 16 verhuisbedrijven in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over verhuisbedrijven in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Universal Movers, Verhuislift huren Rotterdam | Verhuislifthuren.eu, Moving.nl, De Meubeltaxi - Rotterdam, Chakverhuizing Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Universal Movers

Uw verhuizing, onze zorg

Universal Movers
  • Beoordeling: 4,9/5 (176 Review by google)
  • Adres:

    Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Klantvriendelijk, flexibel en professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring

  • Nadelen:

    Mogelijk duurder dan andere verhuisbedrijven, beperkte beschikbaarheid tijdens piekperiodes, afhankelijkheid van derden voor speciale services

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, betrouwbaar en verhuis zonder zorgen

  • Personeel:

    Vriendelijk, behulpzaam, ervaren, vakkundig, gemotiveerd

  • Diensten:

    Verhuizingen, opslag, in- en uitpakken, meubelmontage, pianotransport

Verhuis zonder zorgen met Universal Movers!

Universal Movers is de betrouwbare keuze voor uw verhuizing. Met een ervaren team van 10+ sterke en nette verhuizers staan ze garant voor een efficiënte en stressvrije verhuizing. Van inpakken tot uitladen, zij regelen het allemaal, zodat u zich kunt richten op uw nieuwe thuis.

2.Verhuislift huren Rotterdam | Verhuislifthuren.eu

De verhuisliftexpert voor Rotterdam en omstreken

Verhuislift huren Rotterdam | Verhuislifthuren.eu
  • Beoordeling: 4,9/5 (460 Review by google)
  • Adres:

    Rusthoflaan 63A, 3034 XJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Voordelen:

    Lage prijzen, 300kg max last en eenvoudig te bedienen.

  • Nadelen:

    Geen informatie over verzekering, openingsuren of betalingen.

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit verhuisliften voor een lage prijs

  • Personeel:

    - Nederlands sprekend personeel - Behulpzaam - Vakkundig - Vriendelijk - Professioneel

  • Diensten:

    - Verhuur van verhuisliften - Verkoop van verhuismaterialen - Bezorging van verhuisliften - Ophalen van verhuisliften - Reparatie van verhuisliften

Als het gaat om het verhuizen van zware meubels, is er maar één keus: Verhuislifthuren.eu. Met hun professionele verhuisliften tillen ze jouw kostbare bezittingen moeiteloos naar elke gewenste verdieping. Of het nu gaat om een piano of een antieke kast, Verhuislifthuren.eu heeft de expertise en de middelen om het veilig en efficiënt te doen.

Met jarenlange ervaring en een team van ervaren professionals zorgt Verhuislifthuren.eu ervoor dat jouw verhuizing soepel en stressvrij verloopt. Hun tarieven zijn scherp en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien bieden ze een uitstekende service, waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat. Kies voor Verhuislifthuren.eu en ervaar het gemak van een professionele verhuizing.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Moving.nl

Moving.nl
  • Beoordeling: 4,8/5 (205 Review by google)
  • Adres:

    Posthoornstraat 17, 3011 WD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, goede service en snel resultaat

  • Nadelen:

    Wachttijden kunnen soms oplopen, niet altijd even duidelijk

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit verhuizingen tegen betaalbare prijzen

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Professioneel, Ervaren, Betrouwbaar

  • Diensten:

    Verhuizingen, Opslag, Meubelmontage, Schoonmaak, Handyman services

  • Speciale punt:

    Dé verhuizer van Rotterdam en omgeving

Als u op zoek bent naar stressvrij verhuizen, dan is Moving.nl een uitstekende keuze. Hun snelle reactie op aanvragen en overzichtelijke offertes zorgen voor een naadloze ervaring.

Bij het vergelijken van verhuisbedrijven biedt Moving.nl een onmisbaar hulpmiddel om snel het beste bedrijf voor uw behoeften te vinden. Hun grondige onderzoek en objectieve aanbevelingen helpen u een weloverwogen beslissing te nemen. Of u nu op zoek bent naar een full-serviceverhuizing of een doe-het-zelfoplossing, Moving.nl staat voor u klaar om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

4.De Meubeltaxi - Rotterdam

De Meubeltaxi - Rotterdam
De Meubeltaxi: hét verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing!

Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaard niveau van expertise, is De Meubeltaxi uw betrouwbare partner voor elke verhuizing. Wij begrijpen dat verhuizen een stressvolle aangelegenheid kan zijn, daarom nemen wij alle zorgen uit handen. Ons professionele team van verhuizers zorgt met uiterste zorgvuldigheid voor het transport van uw kostbare bezittingen, van het demonteren tot het veilig plaatsen in uw nieuwe woning. Daarnaast communiceren wij helder en transparant, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw verhuizing. Met De Meubeltaxi bent u verzekerd van een vlotte, efficiënte en stressvrije verhuiservaring.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Chakverhuizing Rotterdam

Chakverhuizing Rotterdam
Verhuizers Rotterdam 5 sterren!⭐⭐⭐⭐ Mohamed en zijn team hebben ons enorm geholpen met de verhuizing. Geweldig verhuisbedrijf, Nu voor de 2e keer ingehuurd.Ze zijn erg betrouwbaar, snel, goedkoop en hebben voor elke uitdaging een oplossing.

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Chakverhuizing aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een team van professionele verhuizers zorgen wij voor een stressvrije verhuizing. Of het nu gaat om een kleine studio of een groot huis, wij pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in en vervoeren ze veilig naar uw nieuwe bestemming. Wij bieden ook extra services zoals het demonteren en monteren van meubels, het inpakken van uw spullen en het schoonmaken van uw oude woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van Chakverhuizing.

6.HV Verhuizingen B.V.

HV Verhuizingen B.V.
HV Verhuizingen B.V. is de verhuizer die u zoekt! Onze ervaren verhuizers komen al vroeg en werken razendsnel en efficiënt. Uw spullen worden met de grootste zorg behandeld en netjes verhuisd. U kunt erop vertrouwen dat alles heel aankomt op de nieuwe bestemming. Zo verloopt uw verhuizing op rolletjes!

Bovendien is HV Verhuizingen B.V. een betrouwbare partner die zijn afspraken altijd nakomt. Wij zijn zuinig op uw spullen en gaan er zo zorgvuldig mee om alsof het onze eigen zijn. Kies voor HV Verhuizingen B.V. en ervaar zelf de voordelen van een professionele en stressvrije verhuizing.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.UniMove BV

UniMove BV
Unimove BV: Een verhuiservaring om nooit te vergeten! Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw verhuizing soepel en stressvrij laat verlopen? Zoek dan niet verder dan Unimove BV! Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig en op tijd naar hun nieuwe bestemming worden getransporteerd. Wij bieden bovendien een scala aan diensten, waaronder inpakken, opslag en douane-inklaring, om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Ons georganiseerde magazijn en vriendelijke personeel staan garant voor een onvergetelijke verhuiservaring.

Of u nu binnen Nederland of internationaal verhuist, Unimove BV is de ideale partner voor al uw verhuisbehoeften. Onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar het verschil met Unimove BV! Wij zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van onze uitstekende service en concurrerende tarieven. Laat ons u helpen uw verhuisdromen te verwezenlijken!

8.D-verhuizing

D-verhuizing
Verhuis moeiteloos met onze bekwame verhuizers! Ze gaan zorgvuldig om met uw kostbare bezittingen en garanderen een stressvrije verhuizing. Hun flexibiliteit maakt het plannen van uw verhuizing een fluitje van een cent, zelfs op korte termijn. U kunt er zeker van zijn dat uw spullen in veilige handen zijn, zodat u zich kunt concentreren op het spannende nieuwe hoofdstuk dat voor u ligt.

Wij begrijpen dat transparante tarieven cruciaal zijn. Daarom bieden wij duidelijke prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Onze ervaren verhuizers staan ​​klaar om uw verhuizing tot een succes te maken, met hun vriendelijkheid, professionaliteit en toewijding om u een uitzonderlijke service te bieden. Laat ons u helpen uw verhuisdromen met gemak te verwezenlijken!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.verhuis & transportbedrijf Moerkerken

verhuis & transportbedrijf Moerkerken
Verhuis & Transportbedrijf Moerkerken: dé verhuisexpert voor een zorgeloze verhuizing!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele verhuizer? Zoek dan niet verder! Verhuis & Transportbedrijf Moerkerken staat klaar om uw verhuizing tot een succes te maken. Met jarenlange ervaring en een team van vriendelijke en deskundige medewerkers, garanderen wij u een vlekkeloze verhuizing. Onze voordelige tarieven en uitstekende service maken ons de ideale keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Laat Verhuis & Transportbedrijf Moerkerken de stress uit uw verhuizing halen en ervaar het gemak van een professionele aanpak.

10.voordelig en professioneel verhuizen door ervaren verhuizers

voordelig en professioneel verhuizen door ervaren verhuizers
Verhuizen zonder stress of zorgen? Laat ervaren verhuizers je helpen! Of je nu een klein appartementje of een grote villa hebt, onze professionals pakken het zorgvuldig en efficiënt aan. Van inpakken tot uitpakken, wij regelen alles voor je. Zo kun jij ontspannen terwijl je nieuwe thuis wordt ingericht. Kies voor een professionele verhuizing en geniet van een vlekkeloze overgang!

Onze verhuisservice staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken alleen met ervaren verhuizers die jouw bezittingen met de grootste zorg behandelen. Bovendien zijn we snel en flexibel, zodat we jouw verhuizing probleemloos kunnen inplannen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf het gemak van een professionele verhuizing.

11.Verhuisbedrijf Saint Transport

De verhuizingsexperts die uw kostbare bezittingen met zorg behandelen.

Verhuisbedrijf Saint Transport
  • Beoordeling: 4,9/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Beursplein 33, 3011 AA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Betaalbaar, betrouwbaar en efficiënt in verhuizingen.

  • Nadelen:

    Beperkte beschikbaarheid in piekuren, trage communicatie met de klantenservice.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit verhuisdiensten met aandacht voor detail.

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Goed opgeleid en ervaren, Zorgvuldig en voorzichtig met bezittingen, Respectvol en hoffelijk, Bereid om extra stappen te zetten

  • Diensten:

    Woningverhuizingen, Kantoorverhuizingen, Internationale verhuizingen, Opslagoplossingen, In- en uitpakdiensten

12.Vlug Verhuizen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele verhuisservice die uw verhuizing soepel en stressvrij laat verlopen? Dan bent u bij Vlug Verhuizen aan het juiste adres. Wij begrijpen dat verhuizen een ingrijpende gebeurtenis kan zijn, en daarom zetten we ons in om u een ervaring te bieden die naadloos en probleemloos is.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen elk aspect van uw verhuizing te plannen en uit te voeren, van het inpakken en vervoeren van uw kostbare bezittingen tot het uitpakken en inrichten van uw nieuwe woning. Wij zijn trots op onze hoge normen van kwaliteit en klantenservice, en streven er altijd naar om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Met Vlug Verhuizen kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing in goede handen is, en dat u zich kunt concentreren op het spannende hoofdstuk dat voor u ligt.

13.Jan Schut Verhuizingen & Transporten BV

Jan Schut Verhuizingen & Transporten BV

14.Jac Den Hollander

Jac Den Hollander

15.De Verhuisbeweging

De Verhuisbeweging

16.Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam
Post suggesties