Lijst 10 schoonmaakbedrijven in Haarlemmermeer

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonmaakbedrijven in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Schoonmaakbedrijf Ruud Zander, Schoon&Co, Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, Clean Trend Schoonmaak & Dienstverlening, Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.. Laten we het samen ontdekken!

1.Schoonmaakbedrijf Ruud Zander

Schoonmaakbedrijf Ruud Zander
**Schoonmaakbedrijf Ruud Zander: Professioneel en Betrouwbaar** Zoekt u een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf? Dan is Schoonmaakbedrijf Ruud Zander de perfecte keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan diensten, van reguliere schoonmaak tot diepgaande reiniging, en onze ervaren team zorgt ervoor dat uw pand altijd brandschoon is. Met onze state-of-the-art apparatuur en milieuvriendelijke producten garanderen wij u een schitterend resultaat.

**Uitstekende Klantenservice** Bij Schoonmaakbedrijf Ruud Zander begrijpen we hoe belangrijk klanttevredenheid is. Daarom bieden wij een uitstekende klantenservice, met persoonlijke benadering en open communicatie. Wij werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met onze diensten.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

2.Schoon&Co

Schoon&Co
Schoon&Co: Vakkundig schoonmaakbedrijf met uitzonderlijk personeel dat zelfs de meest verborgen hoekjes en plekjes hygiënisch reinigt. Hun betrouwbaarheid, grondigheid en oog voor detail staan garant voor een ruimte die brandschoon is.

Als vastgoedmakelaar bij ERA Hoofddorp vertrouw ik volledig op Schoon&Co voor de schoonmaak van onze woningen. Hun professionele aanpak en oog voor kwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten telkens weer worden begroet door een stralend en onberispelijk pand. Schoon&Co is dé keuze voor een hygiënische en representatieve ruimte.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

3.Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
Ontdek het ultieme schoonmaakgenot met Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten! Bij Cristal staat afspraak gelijk aan wet, want hun team van professionals is onvermoeibaar in hun toewijding om uitzonderlijke schoonmaakresultaten te leveren. Ervaar de geruststelling van een vlekkeloze omgeving, wetende dat uw schoonmaakzorgen met Cristal in de meest capabele handen zijn.

Sinds jaar en dag onderhouden wij een ijzersterke band met Cristal, die keer op keer onze verwachtingen overtreft. Hun ongeëvenaarde expertise en oog voor detail zijn ongeëvenaard in de schoonmaakbranche. Wij zijn ervan overtuigd dat Cristal niet slechts het beste schoonmaakbedrijf in Haarlem is, maar een ware parel in de schoonmaakwereld. Wij nodigen u uit om de Cristal-ervaring zelf te ontdekken en te genieten van de rust en hygiëne die Cristal u biedt.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

4.Clean Trend Schoonmaak & Dienstverlening

Clean Trend Schoonmaak & Dienstverlening
  • Beoordeling: 4,3/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Jacobus Spijkerdreef 260, 2132 PZ Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

Reinigingsdienstverlener Clean Trend blinkt uit op het gebied van schoonmaak en dienstverlening. Met hun gedreven medewerkers en uitstekende communicatie streven ze naar het leveren van hoge kwaliteit. Van standaard schoonmaak tot specialistische reiniging, Clean Trend staat garant voor een vlekkeloze en hygiënische omgeving.

Ondanks deze positieve ervaringen zijn er enkele negatieve recensies. Klanten melden problemen met bestellingen die niet werden geleverd en het gebrek aan communicatie na betaling. Het is raadzaam om deze opmerkingen mee te nemen bij het evalueren van Clean Trend voor uw schoonmaakbehoeften. Hun voorbeeldige dienstverlening wordt echter geprezen door vele tevreden klanten.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

5.Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.
  • Beoordeling: 4,5/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Jacobus Spijkerdreef 258, 2132 PZ Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

6.Madlen Schoonmaakbedrijf

Madlen Schoonmaakbedrijf

7.TyClean

TyClean

8.JR Cleaning Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

JR Cleaning Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

9.Schoonmaakbedrijf Vieira

Schoonmaakbedrijf Vieira
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Graftermeerstraat 49 Q, 2131 AA Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

10.Kuijl Schoonmaakdiensten R vd

Kuijl Schoonmaakdiensten R vd
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Maria Rutgerslaan 108, 2135 PH Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Post suggesties