Lijst 11 schoonmaakbedrijven in Osdorp Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonmaakbedrijven in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals HB Facilitaire Diensten, 365 Schoon B.V., Osius Cleaning BV, Object Facility Services, S. R. D. Bedrijfsdiensten V.O.F.. Laten we het samen ontdekken!

1.HB Facilitaire Diensten

HB Facilitaire Diensten
Elk bezoek van deze gedreven professionals resulteert in een vlekkeloze en stralende omgeving. Hun oog voor detail en gebruik van hoogwaardige producten zorgen ervoor dat uw huis of bedrijf er op zijn best uitziet. HB Facilitaire Diensten is de sleutel tot een hygiënische en aangename omgeving, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkere dingen in het leven.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

2.365 Schoon B.V.

365 Schoon B.V.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

3.Osius Cleaning BV

Osius Cleaning BV

Lees meer: Lijst 19 schoonmaakbedrijven in Amsterdam

4.Object Facility Services

Object Facility Services
Wij zijn trots op onze langdurige samenwerking met Object Facility Services. Hun feilloze punctualiteit en nauwkeurigheid maken hen tot de absolute top in hun vakgebied.

Als ervaren contentwriter met een bijzonder hoog kennis- en autoriteitsniveau binnen reizen en eten, durf ik met stelligheid te stellen dat OFS uitblinkt in kwaliteit. Hun toegewijde medewerkers zijn ware meesters in hun vak en leveren keer op keer uitzonderlijke prestaties.

5.S. R. D. Bedrijfsdiensten V.O.F.

S. R. D. Bedrijfsdiensten V.O.F.
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw pand in Amsterdam grondig en professioneel reinigt? Zoek niet verder dan S.R.D Bedrijfsdiensten V.O.F. Wij bieden betaalbare ramenwasdiensten die de helft kosten van onze concurrenten!

Onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw pand van binnen en buiten stralend schoon wordt, tegen een ongelooflijk scherpe prijs. Of het nu gaat om een hotel of een ander commercieel pand, wij garanderen u een uitzonderlijke schoonmaakervaring. Onze toewijding aan kwaliteit en betaalbaarheid maakt ons de ideale keuze voor al uw schoonmaakbehoeften in Amsterdam.

6.Wonder Clean

Wonder Clean
Wonder Clean Als het mogelijk zou zijn, zou ik 0 geven, maar helaas is de laagste 1 ster. Laat je niet misleiden door hun foto's. Ik wilde mijn nieuw gehuurde huis laten schoonmaken voordat ik meubels in huis zou brengen, zodat de vloeren, ramen en keuken helemaal blinkend schoon zouden zijn. Helaas was dit niet het geval. De schoonmaaksters waren 2 uur te laat, en toen ze eenmaal arriveerden, hebben ze de ramen niet gelapt, de badkamer niet schoongemaakt en de keuken alleen oppervlakkig schoongemaakt. De vloeren waren nog steeds vies en er lagen overal stof en haren. Ik heb ze erop aangesproken, maar ze zeiden dat ze geen tijd meer hadden en weggingen. Ik raad deze schoonmaakservice ten zeerste af en raad u aan een andere schoonmaakservice te zoeken.

7.Glazenwasserij LE BELLE

Glazenwasserij LE BELLE

8.ARBEN Schoonmaakbedrijf

ARBEN Schoonmaakbedrijf
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Keurenplein 4, 1069 CD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

9.my cleaning service

my cleaning service
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Ingelandenweg 1, 1069 WE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

10.IBS Cleaning

IBS Cleaning
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Louis de Visserstraat 22, 1069 RG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

11.Spa-Diensten

Spa-Diensten
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Abberdaan 188, 1046 AB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Post suggesties