Lijst 19 schoonmaakbedrijven in Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonmaakbedrijven in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Frisse Kater B.V., Schoonmaakwoede, Easy Clean Amsterdam, Acacia, Schoonmaakbedrijf luxenettoyage. Laten we het samen ontdekken!

1.Frisse Kater B.V.

Frisse Kater B.V.
Frisse Kater is de oplossing voor een probleem dat veel kattenbezitters herkennen: katten die buiten de bak plassen. Het bedrijf, opgericht door ervaren kattengedragstherapeut Tugrul, heeft een unieke aanpak die is gericht op het begrijpen van de onderliggende oorzaak van het probleem.

Met een combinatie van observatie, interviews en gedragsanalyse biedt Frisse Kater een gepersonaliseerde aanpak om het probleem op te lossen en uw kat weer gelukkig en hygiënisch te maken. Het team van Frisse Kater is toegewijd om u te helpen uw kat te begrijpen en het probleem effectief en duurzaam op te lossen.

2.Schoonmaakwoede

Schoonmaakwoede
Jerry en John van Schoonmaakwoede hebben ons appartement na de verhuizing weer blinkend schoon opgeleverd. Het hele team heeft fantastisch werk geleverd, waardoor de nieuwe bewoners direct konden intrekken. De mannen waren niet alleen professioneel, maar ook erg vriendelijk en klantgericht. Wij geven Schoonmaakwoede een dikke 10!

Ben jij ook op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat jouw woning of bedrijfspand weer laat stralen? Neem dan contact op met Schoonmaakwoede. Voor een scherpe prijs krijg je een team van vrolijke, aardige en hardwerkende mannen die trots zijn op hun kunde. Zij zorgen ervoor dat jouw woning of bedrijfspand er weer pico bello uitziet.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Easy Clean Amsterdam

De perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip naar Amsterdam

Easy Clean Amsterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (204 Review by google)
  • Adres:

    Krammerstraat 5, 1078 KE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Centrale ligging, schoon en comfortabel, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Kleine kamers, beperkt ontbijt, geen lift

  • Kwaliteit:

    Goede prijs-kwaliteitsverhouding

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Meertalig, Beschikbaar 24/7, Kennis van de omgeving, Bereid om extra te doen

  • Diensten:

    Gratis wifi, Bagageopslag, Was- en strijkservice, Toeristische informatie, Fietsverhuur

EasyClean Amsterdam Aurora heeft geweldig werk geleverd. Ik was erg onder de indruk van haar oog voor detail en het naleven van mijn specifieke verzoeken. Ik zou haar en EasyClean ten zeerste aanbevelen. Ik zal zeker een terugkerende klant zijn. Nogmaals bedankt, Aurora en EasyClean!

Een geweldige ervaring! Drie personen kwamen naar mijn woning met meerdere verdiepingen en maakten het superefficiënt schoon, boven het vereiste minimum. Mijn huis ruikt heerlijk en ziet er zoveel beter uit.

4.Acacia

Acacia
Acacia is een schoonmaakbedrijf dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met hun ervaren schoonmakers en uitstekende service zorgen zij ervoor dat uw huis of bedrijf er altijd sprankelend schoon uitziet.

De professionele aanpak van Acacia is terug te zien in de efficiënte communicatie, de stiptheid en de trots die het personeel uitstraalt in hun werk. Of u nu een eenmalige schoonmaakbeurt of een regelmatig onderhoud zoekt, Acacia heeft voor iedere wens een passende oplossing. Met hun klantgerichte aanpak en scherpe prijzen bent u verzekerd van een uitstekende service tegen een betaalbare prijs.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Schoonmaakbedrijf luxenettoyage

Schoonmaakbedrijf luxenettoyage
Schoonmaakbedrijf Luxenettoyage: Ervaar onberispelijke reinheid met een vleugje vriendelijkheid!

Luxenettoyage biedt een uitzonderlijke schoonmaakervaring die uw verwachtingen overtreft. Geniet van een supervriendelijke en efficiënte bediening vanaf het eerste contact. Hun team gaat met de grootste zorg te werk en levert een professionele service op maat. Of het nu gaat om een grondige schoonmaak of een snelle opfrisbeurt, Luxenettoyage staat garant voor schitterende resultaten die een blijvende indruk zullen achterlaten. Uw huis verdient het beste, en daarom raden we Luxenettoyage met veel enthousiasme aan!

6.Bolderman VvE

Bolderman VvE
Bolderman VvE is uw partner voor blinkend schone ramen aan uw appartementencomplex. Al meer dan een jaar maken wij de ramen van onze klanten schoon en dat doen we met veel plezier en vakmanschap. Onze medewerkers zijn professioneel, communicatief sterk en klantgericht. Dat merkt u direct aan de helderheid van uw ramen.

De VVE's die ons al een jaar trouw zijn, zijn lovend over onze diensten. Transparante afspraken, heldere communicatie en een vriendelijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij staan voor kwaliteit en dat merkt u aan alles. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat belooft wat het waarmaakt? Kies dan voor Bolderman VvE en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Schoonkantoor.nl

Schoonkantoor.nl
Werk je graag in een schone en opgeruimde kantooromgeving? Zoek je een werkgever die je wekelijks op tijd betaalt en waar je altijd je loonstrook ontvangt? Dan is Schoonkantoor.nl misschien wel de perfecte werkgever voor jou!

Bij Schoonkantoor.nl heb je daarnaast ook nog eens flexibele werktijden. Zo kun je zelf kiezen wanneer en hoeveel je wilt werken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan is je regiomanager Bouchra altijd bereikbaar. Zij staat altijd voor je klaar en jullie hebben een goede professionele band.

8.Puur Schoon

Puur Schoon
  • Beoordeling: 5,0/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Henrick de Keijserstraat 27h, 1073 TG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Puur Schoon biedt uitzonderlijke schoonmaakdiensten die uw woning tot een oase van hygiëne en orde transformeren. Onze zeer bekwame team van professionals is toegewijd aan het leveren van een onberispelijke service die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Ervaar het verschil met Puur Schoon en geniet van een schone en gezonde omgeving.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij flexibele planning en passen wij onze diensten aan uw specifieke behoeften en schema aan. Of u nu een eenmalige schoonmaak of een regelmatig onderhoudsplan nodig heeft, ons team staat voor u klaar om uw woning te laten stralen.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Check in Cleaning B.V.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Check in Cleaning B.V.
Bij Check in Cleaning heerst een warme en collegiale sfeer, waar klanttevredenheid voorop staat. Wij staan garant voor een betrouwbare en flexibele service, waarbij wij rekening houden met uw wensen en behoeften. Ons team van vakkundige medewerkers is altijd vriendelijk en behulpzaam, waardoor u verzekerd bent van een schone en gastvrije omgeving.

10.Boen Groen

Boen Groen
Boen Groen is een bedrijf dat milieuvriendelijke schoonmaakdiensten aanbiedt. Ze zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs.

Het team van Boen Groen is zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze begrijpen de behoeften van hun klanten en zorgen ervoor dat ze altijd tevreden zijn met de geleverde service. Dankzij hun milieubewuste aanpak en betaalbare tarieven is Boen Groen een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en milieuvriendelijke schoonmaakdienst.

11.Schoonmaker Amsterdam Noord - VVE, kantoor, winkels

Schoonmaker Amsterdam Noord - VVE, kantoor, winkels
Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakservice in Amsterdam Noord? Dan is Schoonmaker Amsterdam Noord uw ideale partner! Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot dieptereiniging. Onze ervaren schoonmakers zijn gespecialiseerd in het reinigen van VVE's, kantoren en winkels. Zij werken altijd snel en efficiënt, zodat u snel weer kunt genieten van een schone en frisse omgeving.

Ervaar het verschil met Schoonmaker Amsterdam Noord! Wij garanderen een vlekkeloze schoonmaak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hygiëne in uw pand. Onze service is niet alleen professioneel, maar ook nog eens vriendelijk en persoonlijk. Wij luisteren naar uw wensen en stellen een schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij uw behoeften. Zo bent u altijd verzekerd van een schone en representatieve omgeving, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

12.Glazenwasserij schoonmaakbedrijf Bolderman

Glazenwasserij schoonmaakbedrijf Bolderman

13.Schoonmaakbedrijf Amsterdam | Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Schoonmaakbedrijf Amsterdam | Mokum Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

14.AtoZ Clean schoonmaak- en bedrijfsdiensten

AtoZ Clean schoonmaak- en bedrijfsdiensten

15.T.M.B. Schoonmaak

T.M.B. Schoonmaak

16.CSU Schoonmaakbedrijf Amsterdam

CSU Schoonmaakbedrijf Amsterdam

17.Schoonmaakbedrijf Libelle Amsterdam B.V.

Schoonmaakbedrijf Libelle Amsterdam B.V.

18.Schoonpand

Schoonpand

19.CleanPerfect Amsterdam

CleanPerfect Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Gulden Kruis 23, 1103 BK Amsterdam-Zuidoost, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

Post suggesties