Lijst 28 videografen in Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over videografen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Mijn Trouwfilm, BruidBeeld Film, CUZZO Films, Video Montage Service, Fotografia. Laten we het samen ontdekken!

1.Mijn Trouwfilm

Mijn Trouwfilm
**Indrukwekkende trouwfilms met een persoonlijke touch** Denk jij nog met veel liefde en plezier terug aan je trouwdag? Met een trouwfilm van ons bedrijf kun je deze bijzondere dag keer op keer herbeleven. Onze ervaren cameramensen leggen de mooiste momenten van jullie bruiloft vast, met oog voor detail en gevoel. We werken nauw met jullie samen om een film te creëren die volledig aan jullie wensen voldoet.

**Professionele kwaliteit en een persoonlijke benadering** Wij staan garant voor professionele kwaliteit en een persoonlijke benadering. We gebruiken geavanceerde apparatuur en bewerken de beelden tot een prachtig eindresultaat. Bovendien zijn wij vriendelijke en enthousiaste mensen die er alles aan doen om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Maak van jullie trouwdag een blijvende herinnering met een trouwfilm van ons bedrijf!

2.BruidBeeld Film

BruidBeeld Film
Bruidsbeeld Film, een gerenommeerd videobedrijf, staat bekend om hun uitzonderlijke service en bekwaamheid. Hun team van ervaren professionals neemt de tijd om uw visie te begrijpen en creëert op maat gemaakte pakketten die perfect aansluiten bij uw behoeften. Hun snelle reacties en flexibele benadering zorgen voor een naadloze ervaring, waardoor u zich gerustgesteld weet dat uw speciale dag op een prachtige manier wordt vastgelegd.

Wij ervaren de magie van Bruidsbeeld Film uit eerste hand en waren diep onder de indruk van hun meesterwerk. Elke seconde van onze film is een tijdloze schat, een levendige herinnering aan de vreugde en emotie van onze trouwdag. De vakkundig gemonteerde beelden en de meeslepende muziek voeren ons terug naar die onvergetelijke momenten, waardoor we de schoonheid van onze speciale dag keer op keer kunnen herbeleven.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.CUZZO Films

CUZZO Films
CUZZO Films is een uitstekende filmproductiebedrijf dat wij ten zeerste aanbevelen. Hun team is niet alleen professioneel en bekwaam, maar ook zeer gepassioneerd over hun werk. Wij hebben een buitengewoon prettige samenwerking met hen ervaren en zijn zeer tevreden over het eindresultaat. CUZZO Films heeft onze verwachtingen overtroffen en wij zijn ervan overtuigd dat zij dit ook voor u zullen doen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en getalenteerde filmproductiebedrijf, dan is CUZZO Films de ideale keuze. Zij beschikken over de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen en uw project tot een groot succes te maken. Laat CUZZO Films u helpen om uw verhaal op een onvergetelijke en boeiende manier te vertellen. Neem vandaag nog contact met hen op en ervaar zelf het verschil!

4.Video Montage Service

Video Montage Service
Video Montage Service begreep precies wat we zochten in de montage en was erg attent!

Jarah heeft video's opgenomen tijdens een fotoshoot van Welvaere. De eerste beelden hebben we al mogen zien en we zijn super enthousiast, wat een talent! Super fijn om mee samen te werken, creatieve ideeën en vol energie!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Fotografia

Fotografia

6.Kaaps Film

Kaaps Film
Kaaps Film is een videoproductiebedrijf in Rotterdam dat zich onderscheidt door films te maken die raken, bewust maken en aanzetten tot actie. Met hun passie voor film creëren ze krachtige verhalen die impact hebben op kijkers. Het team van Kaaps Film is professioneel, ervaren en werkt naadloos samen, wat resulteert in verbluffende videoproducties van de hoogste kwaliteit.

Of u nu een bedrijfspresentatie, documentaire of promotionele video nodig heeft, Kaaps Film heeft de expertise en het talent om uw visie tot leven te brengen. Ze begrijpen het belang van visuele storytelling en werken nauw samen met hun klanten om verhalen te creëren die resoneren met hun doelgroep. Kies voor Kaaps Film en ervaar het verschil dat een meesterlijke videoproductie kan maken.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.FilmFoto Studio Rotterdam

FilmFoto Studio Rotterdam
FilmFoto Studio Rotterdam is een fantastische locatie voor creatieve sessies. De ruime zaal met spiegels is ideaal voor dansgroepen, fotografen en filmmakers. De eigenaar is ontzettend gastvrij en behulpzaam, wat de ervaring nog aangenamer maakt.

Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon op zoek naar een fijne ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten, FilmFoto Studio Rotterdam is dé plek voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus pak je camera, trommel je team op en ga aan de slag in deze inspirerende omgeving.

8.Aivy Productions

Aivy Productions
Maarten van Aivy Productions is een begenadigd videokunstenaar die met zijn camera de essentie van elk onderwerp weet vast te leggen. Hij heeft een scherpe blik, stelt de juiste vragen en weet zijn geïnterviewden op hun gemak te stellen. Het eindresultaat is altijd een topkwaliteit video die voldoet aan de wensen van de klant.

Maarten is een meester in het creëren van sfeervolle beelden die de boodschap van de klant perfect overbrengen. Zo heeft hij voor WORonline een prachtige sfeerimpressie gemaakt van hun Landelijke WORdag, waarin de aard en bedoeling van de dag perfect tot uiting komen. Maarten weet zich op de achtergrond te houden, zodat hij de gebeurtenis ongestoord kan vastleggen.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Viparazzi

Viparazzi
  • Beoordeling: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveltplaats 412, 3012 AP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Viparazzi heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Met drie onvergetelijke boekingen bij Charissa en haar team voor mijzelf en mijn geliefden, weet ik dat ik altijd op hen kan rekenen. Van mijn 35e verjaardag tot mijn gemeentelijk huwelijk en mijn sprookjesachtige witte bruiloft, Viparazzi heeft elke gelegenheid met hun gouden touch onvergetelijk gemaakt.

Zij behoren tot de crème de la crème van black owned businesses, met hun strakke organisatie, consequente kwaliteit en hun onweerstaanbare charme. Het gevoel van gezelligheid en professionaliteit dat ze brengen, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat elke minuut van je evenement een feestje is. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijk evenement met een onvergetelijk entertainment, boek dan Viparazzi en laat hen de magie de vrije loop nemen.

10.Tom Tomeij Foto en Film

Tom Tomeij Foto en Film
Tom Tomeij Foto en Film: vereeuwig jouw mooiste momenten met passie en professionaliteit!

Tom Tomeij staat garant voor adembenemende foto's en films die jouw bijzondere gelegenheden op een onvergetelijke manier vastleggen. Met zijn ongekende energie en sociale vaardigheden weet hij onopvallend onderdeel te worden van de groep, maar grijpt hij ook op het juiste moment de leiding om de perfecte momenten vast te leggen. De samenwerking met Tom is een feest, waarbij zijn passie voor fotografie en film duidelijk voelbaar is. Kies voor Tom Tomeij en vereeuwig jouw dierbare herinneringen met unieke, betekenisvolle beelden!

11.David De Rijcke Videografie

David De Rijcke Videografie
David De Rijcke Videografie is specialist in het vastleggen van jouw onvergetelijke momenten. Met onze passie voor videografie en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jullie speciale dag voor altijd wordt vastgelegd in een prachtige film. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid, wij staan garant voor een emotionele en indringende weergave van jullie verhaal.

Ons team van professionele videografen is uitgerust met de nieuwste apparatuur, waaronder drones, om adembenemende beelden vast te leggen vanuit elk perspectief. Wij werken nauw samen met jullie om te zorgen dat jullie wensen en ideeën perfect worden vertaald naar een film die jullie keer op keer met trots zult terugkijken. Laat ons jullie bijzondere dag vereeuwigen in een film die jullie voor altijd zal koesteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jullie verhaal kunnen omtoveren tot een onvergetelijk meesterwerk.

12.POKA POKA Films - Videoproductie voor iedereen

POKA POKA Films - Videoproductie voor iedereen
Laat je betoveren door de beelden van POKA POKA Films! Cees, de meesterlijke videograaf, tovert jouw evenementen om in onvergetelijke herinneringen, vastgelegd in verbluffende aftermovies. Met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde creativiteit, wekt Cees de emoties op en laat hij de essentie van jouw gebeurtenis stralen.

Voor bedrijven biedt POKA POKA Films briljante promotiefilms die jouw merkidentiteit versterken en potentiële klanten verleiden. Cees luistert aandachtig naar jouw visie en vertaalt deze in visueel meesterwerk, waarbij hij zijn eigen inspirerende ideeën moeiteloos verweeft. Het resultaat? Verbluffend beeldmateriaal dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt en een onuitwisbare indruk achterlaat op je doelgroep.

13.Lottaclass

Lottaclass

14.CCMedia

CCMedia

15.BEARR

16.Curt Hoyer Productions

Curt Hoyer Productions

17.VideoAgency

VideoAgency

18.Crewproof

Crewproof

19.LEF Media

LEF Media
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Microlab (13e verdieping, Aert van Nesstraat 45, 3012 AC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

20.Pelt Pixels

Pelt Pixels

21.Uitvaartfilm.eu

Uitvaartfilm.eu

22.Liefdesmomenten

Liefdesmomenten

23.BraveVisuals

BraveVisuals

24.YProductionsvideos

YProductionsvideos

25.Trouwfoto

Trouwfoto

26.uitvaartvideo.net

uitvaartvideo.net
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Rhederoord 106, 3079 JM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

27.Trouwfilm laten maken Rotterdam

Trouwfilm laten maken Rotterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Box A8546 Strevelsweg 700-303, 3083 AS Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

28.Manoe Productions

Manoe Productions
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Francis Picabiastraat 57, 3059 RP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

Post suggesties