Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Hoofddorp Haarlemmermeer

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Hoofddorp Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Medisch pedicurepraktijk Pedicute, Manicure&Pedicure By Ma&Dé, Infinity Beauty Nails, Phuong Nails, Thé Beauty Factory H. Laten we het samen ontdekken!

1.Medisch pedicurepraktijk Pedicute

Medisch pedicurepraktijk Pedicute
Ben je op zoek naar een pedicure die vakkundig te werk gaat en ook nog eens vriendelijk is? Dan is Pedicute Marion in [plaatsnaam] de perfecte keuze voor jou. Marion neemt alle tijd voor je behandeling en zorgt ervoor dat je met gezonde, verzorgde voeten naar huis gaat.

Of je nu last hebt van pijnlijke likdoorns, ingroeiende nagels of andere voetproblemen, Marion kan je helpen. Ze heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het behandelen van voeten. Daarnaast is ze ook nog eens heel aardig en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij Pedicute Marion en ervaar zelf hoe fijn het is om pijnvrije, gezonde voeten te hebben.

2.Manicure&Pedicure By Ma&Dé

Manicure&Pedicure By Ma&Dé
Bij Manicure & Pedicure Ma&Dé in de Elisa van Calcarstraat kun je terecht voor vakkundige verzorging van handen en voeten. Met haar enthousiasme en passie zorgt eigenaresse Ma&Dé voor een ontspannen en professionele behandeling.

Of je nu kiest voor een manicure, pedicure, voetscrub of gellak, Ma&Dé neemt alle tijd voor een behandeling op maat. In haar sfeervolle salon, die goed bereikbaar is, kun je rekenen op persoonlijke aandacht en scherpe prijzen. Laat je verwennen en ervaar het verschil bij Manicure & Pedicure Ma&Dé!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Hoofddorp Haarlemmermeer

3.Infinity Beauty Nails

Infinity Beauty Nails
Infinity Beauty Nails staat garant voor prachtige nagels. Wat je ook wenst, Cigdem maakt het waar. In haar fijne salon voel je je direct thuis.

Ervaar de ultieme ontspanning met een pedicurebehandeling bij Infinity Beauty Nails. Geniet van een heerlijke voetmassage en laat je voeten verwennen. De salon is schoon, professioneel en ademt rust, waardoor je volledig tot jezelf kunt komen. Laat Cigdem je voeten verzorgen en ervaar het verschil!

4.Phuong Nails

Phuong Nails
Phuong Nails is een salon waar professionaliteit en hygiëne voorop staan. Phuong werkt secuur en met veel aandacht voor detail, waardoor je verzekerd bent van een prachtig resultaat. Of je nu kiest voor rubberbase of gellak, je nagels zien er na een behandeling bij Phuong Nails weer prachtig uit.

Klanten zijn lovend over de service en het vakmanschap van Phuong. "Zeer tevreden", "super tevreden" en "erg blij" zijn slechts enkele van de reacties die je online kunt vinden. Als je op zoek bent naar een professionele nagelstudio waar je nagels in goede handen zijn, dan is Phuong Nails de perfecte keuze.

Lees meer: Lijst 11 koffietentjes in Hoofddorp Haarlemmermeer

5.Thé Beauty Factory H

Thé Beauty Factory H
De Beauty Factory H is een oase van schoonheid gelegen in een rustige omgeving. Het team van ervaren specialisten combineert hun kennis met de nieuwste technieken om jou een stralende huid en een ontspannen gevoel te bezorgen. De ruime behandelkamers zijn uitgerust met luxe faciliteiten, waardoor je kunt genieten van een ontspannende en verjongende ervaring.

Jennifer, de eigenaresse, is een gepassioneerde schoonheidsspecialiste die zich inzet om haar klanten de best mogelijke behandeling te bieden. Haar vriendelijke benadering en oog voor detail zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je wensen worden overtroffen. De Beauty Factory H biedt een breed scala aan behandelingen, variërend van klassieke gezichtsbehandelingen tot geavanceerde huidverzorgingsprocedures. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende opknapbeurt of een diepgaande huidanalyse, Jennifer en haar team staan voor je klaar om je huid de aandacht te geven die ze verdient.

6.house of beauty

house of beauty
Als je op zoek bent naar een oase van rust en ontspanning, dan is House of Beauty dé plek voor jou. Het vriendelijke en vakkundige personeel staat klaar om je te verwennen met een scala aan heerlijke behandelingen.

Laat je meevoeren op een reis van welzijn en geniet van een moment van pure verwennerij. House of Beauty creëert een oase van rust waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Ervaar de verfijning van vakmanschap en laat je verwennen door de experts van House of Beauty.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Hoofddorp Haarlemmermeer

7.Pedicure Floriande

Pedicure Floriande
Als je op zoek bent naar een pedicure die je voeten en teennagels weer laat stralen, dan is Pedicure Floriande de beste keuze! Met jarenlange ervaring en een warm ontvangst zorgt Petra ervoor dat je voeten weer als nieuw zijn. Haar vakkundige behandeling en oog voor detail garanderen een prachtig resultaat, zodat je weer zelfverzekerd de deur uit kunt.

Naast de uitstekende pedicurebehandelingen biedt Pedicure Floriande ook een scala aan heerlijke zeepstaven en andere verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Deze producten zijn niet alleen goed voor je haar en huid, maar ook nog eens een feest voor de zintuigen. Kom dus langs bij Pedicure Floriande voor een complete verzorgingservaring die je voeten en lichaam laat stralen!

8.Medisch Pedicure Hoofddorp

Medisch Pedicure Hoofddorp
Bent u op zoek naar een professionele medische pedicure in Hoofddorp? Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad bijBrenda! Ik had last van pijnlijke likdoorns op mijn voeten, maar na haar deskundige behandeling zijn ze verdwenen. Haar zachte handen en nauwkeurige werk zorgden voor een ontspannen en effectieve sessie. Ik raad Brenda ten zeerste aan voor al uw medische pedicurebehoeften!

Helaas heb ik ook een negatieve ervaring gehad met een pedicure in Hoofddorp. Hun onbeleefde personeel aan de telefoon was kortaf en onbeschoft, en verbrak zelfs de verbinding midden in het gesprek. Het is onaanvaardbaar gedrag en heeft me ervan weerhouden om hun diensten uit te proberen. Gelukkig heb ik een vriendelijke en professionele pedicure kunnen vinden bij een andere salon.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Haarlemmermeer

9.Pretty Simple

Pretty Simple
Kom langs bij Marjolein en ervaar de ultieme ontspanning! Als ervaren schoonheidsspecialiste heeft Marjolein een passie voor het creëren van een serene en professionele omgeving voor haar klanten. Of het nu gaat om prachtig gevormde wenkbrauwen of een verwenning voor je voeten, Marjolein zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en weer als herboren vertrekt.

De salon van Marjolein is een oase van rust, perfect om even aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Met haar zachte, meelevende karakter luistert Marjolein aandachtig naar jouw wensen en creëert ze een behandeling die perfect op jou afgestemd is. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de magie van Marjoleins vakmanschap!

10.Hoofddorp Pedicure Lisanne

Hoofddorp Pedicure Lisanne
Laat je verwennen door dé pedicurespecialiste van Hoofddorp: Lisanne! Haar vakkundige handen en zachte aanraking zorgen voor een pijnloze en professionele verzorging van je voeten. Ingegroeide teennagels zijn voor haar geen enkel probleem, ze verwijdert ze moeiteloos.

Je voeten verdienen de beste verzorging. Lisanne neemt alle tijd voor je en luistert aandachtig naar je wensen. Ze geeft je advies over hoe je je voeten optimaal kunt verzorgen en helpt je van al je voetproblemen af. Stap na je behandeling met een gerust hart de deur uit, want je voeten voelen weer als nieuw!

11.Erna Dusseljee Medisch Pedicure

Erna Dusseljee Medisch Pedicure
Ervaar de ultieme voetverzorging bij Erna Dusseljee Medisch Pedicure. Onze deskundige podologen zorgen ervoor dat uw voeten stralen van gezondheid en schoonheid, zodat u elke wandeling met een glimlach kunt maken.

Of het nu gaat om het verwijderen van een pijnlijke ingegroeide teennagel of intensieve voetverzorging voor een uitdagende bergtocht, wij staan voor u klaar. Laat uw voeten verwennen met onze professionele behandelingen en begin uw volgende avontuur met vol vertrouwen. Uw voeten, uw beste reisgenoten, verdienen onze professionele zorg.

12.Medisch Pedicure Praktijk Shirley Wever

Medisch Pedicure Praktijk Shirley Wever

13.Pedicure MIND YOUR FEET Hoofddorp

14.Het Voetenhuis

Het Voetenhuis

15.Pedicure Hermitage

Pedicure Hermitage

16.Pedicure Este

Pedicure Este

17.Pedicure Christa

Pedicure Christa
Post suggesties