Lijst 10 plaatsen voor pedicures in Bos en Lommer Amsterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Cera, beauty sen, nail-architects, Atelier Clinic, Sofia good nails. Laten we het samen ontdekken!

1.Cera

Cera
Ontdek de ultieme ontspanning en verwennerij bij onze schoonheidssalon!

Onze ervaren specialisten, waaronder de bekwame Roberta, staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Roberta's expertise en geduld zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en in goede handen bent. Geniet van onze Bio Mask Deluxe gezichtsbehandeling, waarbij Roberta je huid verwent met de beste producten en technieken. De resultaten zijn verbluffend, waardoor je huid er stralend, gezond en vernieuwd uitziet. Wij garanderen je een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

2.beauty sen

beauty sen
Geniet van een onvergetelijke wellnesservaring bij Beauty Sen, waar persoonlijke aandacht en ontspannenheid centraal staan. Onze ervaren professionals verwelkomen je met een warm drankje en begeleiden je vakkundig door onze uitgebreide behandelingen. Of je nu kiest voor een verkwikkende massage, een stralende facial of prachtig verzorgde nagels, bij Beauty Sen ben je verzekerd van een moment van pure verwennerij.

Verras jezelf met onze elegante gelnagels, aangebracht door uiterst precieze en zorgvuldige handen. Ons vriendelijke team staat klaar om je wensen te vertalen naar een oogverblindend resultaat. De salon ademt een serene sfeer uit, met een verfijnde inrichting die de ambiance van ontspanning versterkt. Laat Beauty Sen je lichaam en geest revitaliseren, zodat jij weer stralend en vitaal de wereld in stapt.

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

3.nail-architects

nail-architects
Ben jij op zoek naar de perfecte nagelstylist in Amsterdam? Zoek niet verder dan Nail Architects! Met onze jarenlange ervaring en toonaangevende expertise in de nagelkunst, garanderen wij jou prachtige, verzorgde nagels die je zullen doen stralen.

Of je nu kiest voor een klassieke manicure, een trendy gellak of een kunstzinnige nail art, ons team van bekwame nageltechnici staat klaar om je nageldromen te verwezenlijken. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je nagels er niet alleen prachtig uitzien, maar ook gezond en sterk blijven. Bezoek ons vandaag nog en laat ons je nagels transformeren tot kleine kunstwerkjes!

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

4.Atelier Clinic

Atelier Clinic
  • Beoordeling: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Willem de Zwijgerlaan 350, 3V, 1055 RD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Laat uw huid stralen met de expertise van Atelier Clinic! Onze ervaren specialist Valerie verricht pijnloze huidbehandelingen met hoogwaardige producten, voor een prachtig resultaat dat u direct zult opmerken. Boek nu via onze website en ervaar zelf de transformatieve kracht van onze behandelingen.

Atelier Clinic biedt vooruitstrevende laserbehandelingen die snel en effectief ongewenste haargroei verwijderen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u deskundig advies te geven en u te begeleiden naar een gladde, zijdezachte huid. Kom langs en ontdek hoe onze geavanceerde technologieën u kunnen helpen uw huiddoelen te bereiken.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

5.Sofia good nails

Sofia good nails
  • Beoordeling: 4,1/5 (56 Review by google)
  • Adres:

    Willem de Zwijgerlaan 350, 3T 1055RD, 1055 RD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 19:00

Sofia good nails zijn de beste nagels die ik ooit heb gehad. De salon is schoon en helder, en ik vind het geweldig dat mijn nagels zo lang mooi blijven zitten. Ik ben er gewoon dol op!

Mijn nagels zien er goed uit en blijven altijd mooi zitten! Ik raad Sofia good nails zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een geweldige nagelsalon.

6.The Beauty Clinic

The Beauty Clinic
De Beauty Clinic Toen ik Amsterdam bezocht, maakte ik direct een afspraak voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, en de service was geweldig. Het epileren duurde slechts ongeveer 15 minuten, en ik was erg blij met het resultaat. Als ik weer in Amsterdam ben, zal ik zeker terugkomen!

Ik was erg blij toen ik hoorde dat er een plaatselijke schoonheidskliniek bij mij in de buurt geopend was. Maar mijn blijdschap veranderde al snel in teleurstelling. Ik vroeg naar een specifieke dienst, maar het personeel kon me geen prijs geven. Dit was erg frustrerend, en ik besloot om naar een andere kliniek te gaan.

7.Studio Touch

Studio Touch

8.Marjolein Kuiper - Praktijk voor Voetverzorging

Marjolein Kuiper is een professionele pedicure met een praktijk gespecialiseerd in voetverzorging. Ervaar de ultieme verzorging met haar grondige verwijdering van wildgroeiende nagels en eelt. Marjolein neemt de tijd om jouw voeten de aandacht te geven die ze verdienen, zelfs als dat betekent dat ze langer bezig is dan normaal.

Verwen jezelf met een bezoek aan Marjolein's praktijk. Al jarenlang vertrouwen haar trouwe klanten op haar expertise en vaardigheden. De resultaten zijn keer op keer indrukwekkend, met zachte, verzorgde voeten die weer als nieuw aanvoelen. Laat Marjolein jouw voeten verwennen met een professionele pedicure die je voeten nieuw leven inblaast.

9.Natura Beauty Clinic

Natura Beauty Clinic
Ervaar de schoonheid van de natuur bij Natura Beauty Clinic! Onze deskundige team combineert persoonlijke aandacht met de modernste technologieën om u een pijnloze en aangename laserbehandeling te bieden. Bij Natura staan we niet stil bij oppervlakkige oplossingen, maar focussen we op de essentie van uw huid en welzijn. Stap binnen in een wereld van esthetische perfectie, waar wij uw unieke behoeften begrijpen en een op maat gemaakte behandeling op maat creëren voor maximale resultaten.

Botoxbehandelingen bij Natura Beauty Clinic zijn ontworpen om subtiele verbeteringen aan te brengen, uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en uw zelfvertrouwen te vergroten. Met onze delicate benadering en hoogwaardige producten streven we naar langdurige en natuurlijke uitstraling. Vertrouw op de expertise van Natura voor een Botox-behandeling die voldoet aan uw verwachtingen en u laat stralen met een jeugdige, frisse uitstraling.

10.Akoya Studio

Akoya Studio
Ontdek Akoya Studio, waar schoonheid en ontspanning hand in hand gaan. Aimee verwelkomt je met open armen in haar gezellige salon, klaar om je te verwennen met uitzonderlijke behandelingen.

Laat je huid stralen met Aimées professionele gezichtsbehandelingen. Elk bezoek resulteert in een verbeterde teint en een gevoel van weldaad. Ook je nagels zijn bij Akoya Studio in goede handen. Aimée's vakkundige lakwerk geeft je nagels een strakke en elegante uitstraling. Of je nu kiest voor een manicure of pedicure, je verlaat de salon altijd met prachtige, verzorgde nagels. Gun jezelf een moment van pure verwennerij bij Akoya Studio en ervaar de magie van Aimées bekwame handen.
Post suggesties