Lijst 16 plaatsen voor pedicures in Watergraafsmeer Amsterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-28

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals HEAVEN FOUR, Salon Lea-Louise, Suzie Nails & pedicure, OA Clinic By Mariana Herrera, Pedicure Van Kempen. Laten we het samen ontdekken!

1.HEAVEN FOUR

HEAVEN FOUR
Een bezoek aan Heaven Four had ik me heel anders voorgesteld. Bij een massage denk ik aan ontspanning, wegdromen en even helemaal niets. Helaas was dit bij Heaven Four niet het geval. Het grootste gemis was de communicatie, die mijns inziens cruciaal is bij zo'n behandeling. Een massage van 50 minuten betekent dat er ook tijd moet zijn voor communicatie en even napraten, maar dit ontbrak.

Gelukkig was de gezichtsbehandeling wél een lichtpuntje. Desanka nam uitgebreid de tijd en werkte heel professioneel. Zij zorgde ervoor dat mijn huid weer straalde en voelde heerlijk zacht aan. Voor de gezichtsbehandeling zou ik zeker nog een keer terugkomen, maar voor de massage kies ik voortaan een andere salon.

2.Salon Lea-Louise

Salon Lea-Louise
Salon Lea-Louise: een oase voor uw voeten laat uw voeten stralen in ongekende schoonheid. Dankzij de expertise van Lea-Louise geniet u van een uitzonderlijke voetverzorging die uw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tilt. Met passie en toewijding behandelt zij uw voeten, waarbij haar medische kennis een geruststellende basis vormt voor al uw vragen.

Stap binnen in de salon van Lea-Louise en ervaar de warmte en gastvrijheid die u direct op uw gemak laten voelen. Haar vriendelijke service is de kers op de taart, waardoor uw bezoek aan de salon een ontspannen en aangename belevenis wordt. Gun uzelf deze welverdiende aandacht en laat Lea-Louise uw voeten transformeren, zodat ze hun natuurlijke schoonheid en gezondheid terugkrijgen.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Suzie Nails & pedicure

Suzie Nails & pedicure
Ervaar de ultieme voetverzorging bij Suzie Nails & Pedicure. Onze uiterst bekwame specialiste Suzie zet haar ziel en zaligheid in haar werk, waardoor elke pedicure een onovertroffen belevenis wordt. Geen enkel detail ontsnapt aan haar aandacht, wat resulteert in de meest grondige en doordachte pedicure die je je kunt wensen.

Suzies oog voor detail strekt zich ook uit tot haar manicure. Ze transformeert elke nagel in een miniatuurkunstwerk, waarbij ze ervoor zorgt dat je handen stralen van zelfvertrouwen. Laat Suzie de magie op jouw nagels los en ervaar de ware betekenis van schoonheid en welzijn.

4.OA Clinic By Mariana Herrera

OA Clinic By Mariana Herrera
Bij OA Clinic van Mariana Herrera geniet je van een service op hoog niveau en prachtige nagels. De behandelingen zijn tot in de puntjes verzorgd en het resultaat is een perfecte manicure en pedicure. Dankzij de rustgevende omgeving kom je helemaal tot rust tijdens je behandeling.

Mariana is een ware vakvrouw. Haar zachte aanpak en rustige uitstraling zorgen voor een ontspannen sfeer. Geniet van een heerlijke gezichtsmassage en laat je nagels verzorgen. Bij OA Clinic beleef je een ultiem moment van selfcare. Het resultaat? Je voelt je herboren en ziet er stralend uit!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Pedicure Van Kempen

Pedicure Van Kempen
Pedicure Van Kempen biedt professionele medische pedicurebehandelingen, aangevuld met een gezellig gesprek. Zo combineer je ontspanning met gezondheid voor je voeten.

Ervaar de expertise van Pedicure Van Kempen en zeg vaarwel tegen voetklachten. De zorgvuldige behandeling zorgt voor gezonde, mooie voeten die weer stralen. Laat je voeten verwennen en ervaar het comfort dat professionele voetverzorging biedt!

6.Hand- en voetverzorgingspraktijk Oost

Hand- en voetverzorgingspraktijk Oost
Madeleine's deskundige handen geven je de persoonlijke aandacht die je voeten verdienen. Ze neemt de tijd om je voeten en nagels te verzorgen, zodat ze er stralend en gezond uitzien. Ontspan tijdens een heerlijke behandeling en laat Madeleine je voeten verwennen met de beste zorg. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het verschil bij Hand- en voetverzorgingspraktijk Oost. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Glow by Lee

Glow by Lee
Glow by Lee biedt een ongeëvenaarde massage-ervaring die lichaam en geest in harmonie brengt. Verborgen achter de gastvrije kapsalon, ontdek je een oase van ontspanning waar de bekwame handen van Lee spanning wegkneden. Laat je meeslepen naar een wereld van welzijn terwijl je geniet van de zachte ambiance en de verfijnde technieken van Lee.

Ongeacht of je een stressvolle dag wilt ontvluchten of gewoon op zoek bent naar ultieme ontspanning, Glow by Lee verwelkomt je met open armen. De onberispelijke service en de warme aandacht voor detail zorgen ervoor dat je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ervaar de transformerende kracht van een massage bij Glow by Lee en laat lichaam en geest herleven in een oase van sereniteit.

8.Sem Nails

Sem Nails

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.salon Elysee

salon Elysee
Salon Elysee staat garant voor een professionele en persoonlijke ervaring. Het ervaren personeel zorgt voor een behandeling op maat, afgestemd op jouw wensen. De uitgebreide gezichtsbehandeling is een ware belevenis, waarbij je niet alleen stralender maar ook heerlijk ontspannen zult zijn.

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning bij Salon Elysee. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke massage, een professionele manicure of een complete beautybehandeling, bij Salon Elysee ben je aan het juiste adres. Laat je verwennen door het vriendelijke personeel en geniet van de uitstekende behandelingen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning en verwennerij.

10.Debbie's Voetverzorging

Debbie's Voetverzorging
Debbie's Voetverzorging: Voor verzorgde en gezonde voeten. Onze ervaren pedicure zorgt voor een professionele en persoonlijke behandeling. Debbie staat bekend om haar eerlijkheid, deskundigheid en vriendelijke benadering. Verwen jezelf met een behandeling en ervaar het verschil. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Debbie's Voetverzorging biedt een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder pedicures, medische pedicures en spa-pedicures. Onze pedicure behandelt uiteenlopende voetproblemen, zoals eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels. Zo kun jij weer zelfverzekerd in je schoenen staan. Debbie's Voetverzorging, voor gezonde en stralende voeten!

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

11.Pedicure S.Vrede

Pedicure S.Vrede
Ervaar de ultieme voetverzorging met Pedicure S.Vrede! Deze ervaren vakvrouw stelt jou en je dierbaren op je gemak. Met passie en zorg zorgt ze voor stralende voeten en een onvergetelijke ervaring. Boek nu je afspraak en trakteer jezelf op welverdiende verwennerij!

Bij Pedicure S.Vrede geniet je niet alleen van professionele voetverzorging, maar ook van uitzonderlijke service. Last-minute afspraken zijn geen probleem, en zelfs na je behandeling krijg je nog alle aandacht. Ervaar de warmte en vriendelijkheid die Pedicure S.Vrede biedt, en laat je voeten stralen zoals nooit tevoren!

12.Pedicure Zus & Zus

Pedicure Zus & Zus

13.PUUR bij Maartje

PUUR bij Maartje
Bij PUUR bij Maartje word je behandeld door een ware professional. Maartje is vriendelijk, denkt met je mee en levert keer op keer perfect werk af. Je stapt altijd met prachtige wenkbrauwen de deur uit.

Geniet van een heerlijke behandeling bij Maartje. The best!!!

14.Beauty By Oumi Zen

Beauty By Oumi Zen

15.Pedicure Watergraafsmeer / Footcare Company

Pedicure Watergraafsmeer / Footcare Company

16.Kwikfeet voetverzorging..

Kwikfeet voetverzorging..
Post suggesties