Lijst 11 plaatsen voor pedicures in Buikslotermeer Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-09-07

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Buikslotermeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Imperial Nails, Houseofblosh, Barbie Beauty, Op Wolken, Rosy Nails & Beauty. Laten we het samen ontdekken!

1.Imperial Nails

Imperial Nails
Imperial Nails: De ultieme nagelbeleving Stap binnen in Imperial Nails, gelegen in het hart van het bruisende Buikslotermeerplein winkelcentrum. Ervaar de warmte en gastvrijheid van onze gepassioneerde nagelkunstenaars, die met hun uitzonderlijke vaardigheden en oog voor detail je nagels tot een kunstwerk transformeren. Wij streven naar perfectie en werken nauw samen om jou een onvergetelijke nagelbeleving te bezorgen.

Of het nu gaat om een klassieke manicure, een glamoureuze gellak of een creatieve nailart, bij Imperial Nails ben je verzekerd van een onberispelijke afwerking. Onze salon is een oase van ontspanning, waar je kunt genieten van een kopje thee of koffie terwijl jouw nagels worden verzorgd. Laat je verwennen door onze zachte aanraking en ervaar de luxe van prachtig verzorgde nagels die jouw zelfvertrouwen een boost geven.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Buikslotermeer Amsterdam

2.Houseofblosh

Houseofblosh

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

3.Barbie Beauty

Barbie Beauty

4.Op Wolken

Op Wolken
Wolken Thea is een ware topper in haar vak. Haar zachte handen en warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Thea's pedicures zijn een hemelse ervaring, waarbij ze met uiterste precisie en zorgvuldigheid elke nagel en voet tot in de puntjes verzorgt.

Of je nu last hebt van pijnlijke voeten, kalknagels of gewoon op zoek bent naar een momentje van ontspanning, Thea's pedicures zijn de perfecte oplossing. Je voeten worden verwend met zachte scrubs, kalmerende massages en prachtige lakjes. Na een behandeling bij Thea voelen je voeten weer als nieuw en stralen ze van gezondheid en schoonheid.

5.Rosy Nails & Beauty

Rosy Nails & Beauty
Bij Rosy Nails & Beauty vind je geen massale fabriek, maar persoonlijke aandacht en vakmanschap. Rosy is een ware kunstenares die elke nagel omtovert tot een meesterwerk.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure, een trendy nail art of een ontspannende pedicure, Rosy heeft het allemaal. Ze neemt de tijd om je wensen te bespreken en samen creëren jullie de perfecte look. Met haar jarenlange ervaring en oog voor detail zorgt Rosy ervoor dat je nagels er stralend uitzien.

6.Le Nails & Spa

Le Nails & Spa
Le Nails & Spa: Dé ultieme nagelervaring voor verzorgde handen en voeten Geniet van een heerlijke pedicure, gecombineerd met een prachtig gellak op je nagels. Bij Le Nails & Spa word je verwend met uitstekende service en kwaliteit. Onze ervaren nagelstylistes nemen de tijd om je nagels vakkundig te verzorgen. Of je nu kiest voor een natuurlijke look of juist een opvallende kleur, bij ons ben je aan het juiste adres. Ervaar de luxe van verzorgde nagels en kom met een tevreden gevoel naar huis!

Voor een teleurstellende nagelsalon hoef je bij Le Nails & Spa niet te zijn. Wij staan garant voor een professionele behandeling en een impeccable resultaat. Onze nagelstylistes zijn goed opgeleid en communiceren duidelijk met je over de mogelijkheden. Wij nemen de tijd voor onze klanten, zodat je altijd tevreden de salon verlaat. Boek nu je afspraak en ervaar het verschil!

7.Lotus Nails

Lotus Nails
Lotus Nails staat bekend om zijn onhygiënische materialen en de slechte kwaliteit van de nagels. De communicatie verloopt moeizaam en klantgerichtheid is ver te zoeken.

In tegenstelling tot Lotus Nails, biedt onze salon een professionele en vriendelijke service. Onze dames zijn stil tijdens het werk en de salon is netjes en verzorgd. Wij gebruiken alleen hygiënische materialen en bieden een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder Shellac en spa pedicures.

8.Star Saigon Nails

Star Saigon Nails
Star Saigon Nails is de beste nagelsalon van Noord! De vriendelijke eigenaars nemen alle tijd voor je nagels en zorgen ervoor dat ze er perfect uitzien. Roze poeder en een vierkante vorm? Geen probleem! Zelfs na 2 of 3 weken zitten je nagels er nog prachtig op.

Ook voor een heerlijke pedicure kun je bij Star Saigon Nails terecht. De salon is nu omgedoopt tot Vietnam Nails. Maak snel een afspraak en ervaar het zelf!

9.Abonnailz

Abonnailz

10.DSsalon1930

DSsalon1930
Ik ben al jaren een trouwe klant van Jessica en dat is niet voor niets. Ze is een echte vakvrouw die met veel passie en enthousiasme haar werk doet. Elk bezoek aan haar salon is weer een feestje en ik verlaat altijd met een creatief kapsel de deur.

Haar expertise op het gebied van haarbehandelingen is ongeëvenaard. Of het nu gaat om een nieuwe coupe, kleuring of een professionele styling, Jessica weet precies wat bij je past. Onlangs nog liet ik mijn nagels doen voor mijn verjaardag en het resultaat was verbluffend. Drie weken lang heb ik genoten van mijn prachtige nagels. Jessica's salon is een oase van rust en ontspanning waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. En dat is precies wat je nodig hebt na een drukke dag!

11.Colours J Beauty

Colours J Beauty
Kleuren J Beauty Uw afspraak is net afgerond, maar u bent al helemaal klaar voor uw volgende bezoek. De service was onberispelijk, van het gratis parkeren tot de rustgevende sfeer.
Post suggesties