Lijst 10 schoonheidssalons in Buikslotermeer Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-09-07

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Buikslotermeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals laserenskintherapie, Zonnestudio Sunday's Amsterdam Buikslotermeerplein, Barbie Beauty, Diana Beauty, NEJ Beauty. Laten we het samen ontdekken!

1.laserenskintherapie

laserenskintherapie
  • Beoordeling: 4,9/5 (127 Review by google)
  • Adres:

    Bij Cosmo1e etage, Buikslotermeerplein 170, 1025 EZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

Laser en skintherapie: een teleurstellende ervaring Helaas had ik een slechte ervaring met deze salon. De openingstijden op Google en Treatwell klopten niet. Ik had een afspraak geboekt, maar toen ik aankwam en na een tijdje wachten beneden navraag deed bij de dames van Cosmo, bleek de lasertherapeute ziek te zijn. Er werd mij geen alternatieve behandeling of oplossing aangeboden, en ik moest onverrichter zake weer vertrekken.

Massagesalon: een aanrader! Daarentegen ben ik zeer tevreden over de massagesalon. De masseuse is klantvriendelijk, houdt rekening met mijn wensen en geeft een geweldige massage. Ik heb meteen vervolgafspraken ingepland. Ik raad haar zeker aan!

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Buikslotermeer Amsterdam

2.Zonnestudio Sunday's Amsterdam Buikslotermeerplein

Zonnestudio Sunday's Amsterdam Buikslotermeerplein
De zonnestudio Sunday's in Amsterdam Buikslotermeerplein is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een professionele en aangename zonervaring. Het vriendelijke personeel verwelkomt je hartelijk en staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies. De studio is uitgerust met moderne, goed onderhouden zonnebanken die een optimale bruining garanderen.

Geniet van de rustgevende ambiance en de ruime opzet van de studio. Er is altijd voldoende plek beschikbaar, zodat je in alle privacy kunt zonnen. Na je sessie kun je heerlijk ontspannen met een verfrissend drankje aan de bar, terwijl je huid zachtjes begint te stralen. Bezoek Sunday's in Amsterdam Buikslotermeerplein en ervaar zelf de perfecte combinatie van zon, service en ontspanning.

3.Barbie Beauty

Barbie Beauty
Barbie Beauty Bindweefselmassage is pijnlijk (omdat ik slechte stoelgang heb), maar de volgende dag zo fijn. Ik kon goed naar het toilet en deze massage doe ik minimaal 2x per maand, een aanrader! Daarnaast zijn ze vriendelijk, professioneel en klantgericht!

Mijn wimpers en wenkbrauwen zijn gedaan. Over de wimpers ben ik niet zo tevreden. De dame communiceerde niet en als ik iets vroeg deed ze nors. Daarnaast begonnen mijn wimpers na een dag uit te vallen. Ik vind dat ze het geld niet waard zijn.

4.Diana Beauty

Diana Beauty
Diana Beauty biedt een ongeëvenaarde service die je een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Hun deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte behandelingen voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, huidverbetering of een complete make-over, Diana Beauty heeft alles in huis om je te laten stralen.

Tijdens je vakantie in Duitsland is een bezoek aan Diana Beauty een absolute must. Hun vriendelijke en professionele personeel zal je verwelkomen in een warme en uitnodigende omgeving, waar je kunt genieten van een moment van pure verwennerij. Laat je onderdompelen in een wereld van schoonheid en welzijn, waar je lichaam en geest tot rust komen en je huid een nieuwe dimensie krijgt. Ontdek het geheim van echte ontspanning en schoonheid bij Diana Beauty, waar elke behandeling een reis is naar een wereld van verwennerij en welzijn.

5.NEJ Beauty

NEJ Beauty
NEJ Beauty is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar perfect verzorgde wenkbrauwen. De powderbrows die ik hier heb laten zetten zijn werkelijk prachtig en nauwkeurig, precies zoals ik wilde. Nejlae is een vakvrouw met veel passie en expertise, die echt de tijd neemt om naar je wensen te luisteren. Een absolute aanrader dus, zeker als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare PMU-artist.

Maar NEJ Beauty is meer dan alleen powderbrows. Ook de carbonpeeling is hier zeker een aanrader. Deze behandeling laat je huid weer stralen en geeft haar een frisse, gezonde uitstraling. Het is de perfecte manier om je huid weer in optimale conditie te brengen. En net als bij de powderbrows is Nejlae een echte expert op dit gebied. Ze weet precies wat je huid nodig heeft en zorgt ervoor dat je met een prachtig resultaat de deur uitloopt.

6.The Diva Beauty clinic

The Diva Beauty clinic
Het werk wordt supermooi en netjes uitgevoerd en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Vanaf nu is dit mijn vaste adres voor wimpers en wenkbrauwen.

7.exclusive beauty

De ervaren professionals van Exclusive Beauty zetten wimperextensions met uiterste precisie en zorg. Met oog voor detail creëren zij een natuurlijke of juist glamoureuze look die perfect bij jouw wensen en gezichtsvorm past. Of je nu kiest voor een klassieke wimperlift of een volume set, je wimpers zullen stralen als nooit tevoren!

8.beauty by suraya

Verwen uzelf met prachtige wimpers bij Beauty by Suraya. Onze ervaren styliste biedt een betaalbare lashlift behandeling met verbluffende resultaten. Ervaar het verschil met wimpers die voller, langer en natuurlijk gekruld zijn.

Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootste zorg en professionaliteit. Geniet van een ontspannen sfeer terwijl Suraya haar expertise toepast om uw wimpers te transformeren. Laat u betoveren door de prachtige resultaten en voel u zelfverzekerd en stralend. Uw ogen worden de blikvanger met wimpers die uw natuurlijke schoonheid accentueren.

9.Sevim Hair & Beauty Salon

Sevim Hair & Beauty Salon blinkt uit als een eersteklas kapperszaak die zich onderscheidt met een veelzijdig aanbod aan diensten. Deze salon is al jarenlang een baken van kwaliteit en vakmanschap in de kappersbranche.

Of je nu op zoek bent naar een professionele knipbeurt, een stijlvolle balayage of een ontspannende schoonheidsbehandeling, het ervaren team van Sevim staat voor je klaar. De salon is klein en gezellig ingericht, en de klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. De betaalbare prijzen en de lovende referenties van tevreden klanten bevestigen de uitstekende reputatie van Sevim Hair & Beauty Salon. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom deze salon de eerste keuze is voor stijlvolle kapsels en ontspannende behandelingen.

10.Colours J Beauty

Colours J Beauty
Je volgende afspraak met Colours J Beauty wordt een waar festijn voor al je zintuigen. Ervaar de stralende kleuren en de betoverende geuren die je naar een andere wereld zullen transporteren. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te verwennen met hun uitzonderlijke service, waardoor je je op je gemak voelt en ontspannen bent.

Bij Colours J Beauty geloven we dat schoonheid niet alleen gaat over uiterlijk, maar ook over innerlijke rust en welzijn. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan behandelingen aan die zowel je lichaam als ziel zullen revitaliseren en verjongen. Van verfrissende gezichtsbehandelingen tot ontspannende massages, wij hebben alles wat je nodig hebt om je op je best te voelen. Bezoek ons vandaag nog en laat ons je meenemen op een reis van schoonheid en welzijn.
Post suggesties