Lijst 16 schoonheidssalons in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Marina Mena Beauty, Huid by Amanda, Beautysalon Feeling Good, Salon Sandr'elle, Beauty Spot Sash. Laten we het samen ontdekken!

1.Marina Mena Beauty

Marina Mena Beauty
Marina Mena Beauty, de specialist in perfecte wenkbrauwen!

Heb je moeite met het vinden van een wenkbrauwstylist die aan je wensen voldoet? Zoek niet verder! Marina Mena Beauty is dé plek waar jij moet zijn. Of je nu stugge of dunne wenkbrauwen hebt, Marina luistert aandachtig naar je wensen en tovert ze om tot een meesterwerk dat zelfs je stoutste dromen overtreft. Met haar vakkundige technieken en oog voor detail creëert ze wenkbrauwen die perfect bij je gezicht passen. De salon is modern, hygiënisch en uitnodigend, waardoor je je meteen op je gemak voelt.

2.Huid by Amanda

Huid by Amanda
Rana is een ware meester in wenkbrauwstyling. Bij mijn recente bezoek aan Huid by Amanda overtrof ze al mijn verwachtingen met haar vakkundige aanpak en oog voor detail. Haar behandeling liet mijn wenkbrauwen er perfect uitzien, waardoor ik me zelfverzekerder en stralender voelde.

Als tiener worstelde ik met onzuiverheden en een onrustige huid. De deskundige specialisten bij Huid by Amanda hebben mijn huidproblemen effectief aangepakt met hun aangepaste behandelingen. Nu voel ik me comfortabel en zelfverzekerder in mijn eigen vel. Laat Huid by Amanda ook jouw huidproblemen oplossen en laat je stralen met een gezonde, egale teint.

Lees meer: Lijst 12 brunch in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

3.Beautysalon Feeling Good

Beautysalon Feeling Good
Laat je huid stralen bij Beautysalon Feeling Good! Ervaar de zachte producten van Celina die jouw teint perfect verzorgen. Ontspan tijdens een verkwikkende nek- en halsmassage en trakteer jezelf op een weldadige voetbehandeling. Je verlaat de salon met een frisse gloed en een gevoel van complete ontspanning.

Gun je lichaam een welverdiende break met een heerlijke hoofd- en schoudermassage bij Beautysalon Feeling Good. Celina stemt de massage helemaal af op jouw persoonlijke wensen. Geniet van duidelijke uitleg en regelmatige aandacht voor jouw comfort. Voel de stress wegebben en laat je meevoeren naar een oase van ontspanning.

4.Salon Sandr'elle

Salon Sandr'elle
Salon Sandr'elle biedt ongeëvenaarde service en professionaliteit. Sandra, de eigenaresse, verwelkomt je hartelijk en begeleidt je vakkundig door de behandelingsmogelijkheden. Haar jarenlange ervaring en oog voor detail garanderen een kapsel dat perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Bij Salon Sandr'elle staat persoonlijke aandacht centraal. Sandra neemt rustig de tijd om jouw wensen te bespreken en biedt deskundig advies. Of je nu op zoek bent naar een trendy snit, een stijlvolle kleurbehandeling of een ontspannende hoofdmassage, bij Salon Sandr'elle ben je verzekerd van een onvergetelijke kapperservaring.

Lees meer: Lijst 16 restaurants in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

5.Beauty Spot Sash

Beauty Spot Sash
  • Beoordeling: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Basic-Fit Fitness, Lucas Bolsstraat 42, 2152 CZ Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

Of je nu kiest voor een klassieke tint of een opvallende kleur, onze biab-behandeling geeft je nagels een glanzende, gezonde uitstraling die dagenlang blijft zitten. Boek vandaag nog je afspraak en laat je nagels verwennen met de luxe behandeling die ze verdienen. Bij Beauty Spot Sash word je verliefd op je nagels en zul je nooit meer terug willen naar gewone polijst!

6.Viviane Beauty

Viviane Beauty
Als u op zoek bent naar een professionele en hygiënische schoonheidssalon, dan is Viviane Beauty Wax & Esthetica de perfecte plek voor u. Onze ervaren schoonheidsspecialiste Viviane staat bekend om haar passie en liefde voor haar klanten.

Viviane neemt de tijd om u een ontspannen en comfortabele ervaring te bieden. Zij is nauwkeurig in haar werk en zorgt ervoor dat u tevreden bent met het resultaat. Of u nu komt voor een waxbehandeling, een gezichtsbehandeling of een andere schoonheidsbehandeling, u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent bij Viviane Beauty Wax & Esthetica.

7.Gewoon Mooy

Gewoon Mooy
Een oase van welzijn en ontspanning, weggestopt in het hart van de bruisende hoofdstad. Ayurvedisch Centrum Gewoon Mooy biedt een unieke reis naar innerlijke harmonie en uiterlijke schoonheid. Ontdek de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda, waar natuurlijke remedies, holistische behandelingen en deskundig advies samenkomen om een holistische benadering van welzijn te creëren.

Ervaar de zachte aanraking van Suzanne, een ervaren Ayurvedic Practitioner en eigenaresse van Gewoon Mooy. Met jarenlange expertise en mededogen begeleidt ze je door jouw welzijnsreis, met op maat gemaakte behandelingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Van rustgevende massages tot reinigende kruidenstempels en voedende gezichtsbehandelingen, elk moment bij Gewoon Mooy is een verwennerij voor lichaam, geest en ziel.

8.Beauty Mind & Soul

Beauty Mind & Soul
Laat je wimpers stralen met de professionele behandelingen van Monique! Bij Beauty Mind & Soul word je met open armen ontvangen en neemt Monique uitgebreid de tijd om jouw wensen te begrijpen. Haar deskundige advies en oog voor detail zorgen ervoor dat je wimpers perfect worden gelift en gekleurd.

Ervaar de rustgevende ambiance en geniet van het ontspannen gevoel tijdens de behandeling. Monique's vriendelijke en professionele aanpak stelt je direct op je gemak. Of je nu kiest voor een wimperlift, wimperverving of een combinatie daarvan, Monique garandeert een oogverblindend resultaat dat je zelfvertrouwen een boost zal geven.

9.Beaucolette Schoonheidssalon

Beaucolette Schoonheidssalon
Als u op zoek bent naar een schoonheidssalon waar u met persoonlijke aandacht en expertise geholpen wordt, zoek dan niet verder dan Beauty Salon Beau Colette. De ervaren schoonheidsspecialistes luisteren naar uw wensen en werken netjes en vakkundig. Geniet van de ontspannende sfeer en laat u verwennen met een heerlijke massage.

Of u nu op zoek bent naar een gezichtsbehandeling, massage of andere schoonheidsbehandelingen, bij Beauty Salon Beau Colette bent u in goede handen. De schoonheidsspecialistes zijn up-to-date met de laatste trends en technieken, en gebruiken alleen de beste producten. U zult zeker genieten van uw behandeling en een stralend resultaat zien. Boek vandaag nog uw afspraak en ervaar het zelf!

10.PMCARE - Pedicure | Manicure - Nieuw Vennep (ivm volle agenda, klanten stop)

PMCARE - Pedicure | Manicure - Nieuw Vennep (ivm volle agenda, klanten stop)

11.Abeauty

Abeauty
Ontdek de betoverende schoonheid van Abeauty, waar u een oase van rust en ontspanning vindt. Laat u verwennen met prachtige uitzichten, elegante presentaties en champagne tegen een vriendelijke prijs. Ervaar de magie van het beautyritueel en geniet van het gevoel van luxe en sereniteit dat Abeauty biedt.

Vertrouw uw schoonheid toe aan Vanya, uw ervaren en gediplomeerde beautyspecialiste met jarenlange expertise. Zij zal u verwelkomen in haar gezellige salon, waar u persoonlijke aandacht en professionele behandelingen krijgt. Vanya's gellak blijft wekenlang perfect, zodat u geniet van onberispelijke nagels zonder zorgen. Laat u verwennen door haar vakkundige handen en ervaar de schoonheid die in u schuilt.

12.B-naturall beautysalon

B-naturall beautysalon
Ervaar de kracht van de natuur terwijl een reeks botanische extracten zachtjes uw huid vernieuwt. Na slechts drie sessies zult u een opmerkelijke verbetering zien: fijne lijntjes vervagen, hyperpigmentatie vermindert en uw teint verheldert. Gun uzelf de ultieme schoonheidservaring en laat Miranda uw huid transformeren tot een oase van natuurlijke schoonheid.

13.Beauty Basics Schoonheidssalon

Beauty Basics Schoonheidssalon

14.Laura's Luxe

Laura's Luxe

15.Chezfleur

Chezfleur

16.Schoonheidssalon Marijke

Schoonheidssalon Marijke
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Laan van Aida 20, 2152 GJ Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Post suggesties