Lijst 15 plaatsen voor pedicures in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Pedicurepraktijk Haarlemmermeer, Danielle van Born - Pedicure Praktijk, Nails Unlimited, Beauty Spot Sash, Voetzorg Nieuw-Vennep. Laten we het samen ontdekken!

1.Pedicurepraktijk Haarlemmermeer

Pedicurepraktijk Haarlemmermeer
Geniet van een welverdiende pedicure in de luxueuze Pedicurepraktijk Haarlemmermeer, waar onze ervaren pedicures je voeten verwennen met de beste zorg. Ons toegewijde team streeft ernaar om elke behandeling tot een ware spa-ervaring te maken, zodat jij met vernieuwde en verfijnde voeten de salon verlaat.

Ervaar de magie van onze pedicurebehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Onze gekwalificeerde pedicures nemen de tijd om je voeten te verzorgen, dode huidcellen te verwijderen, nagels te knippen en te vijlen, en je huid te masseren voor ultieme ontspanning. Met onze ruime keuze aan behandelingen, waaronder medische pedicures en gellak, is er voor elke voetbehoefte een oplossing. Trakteer jezelf op een welverdiende pedicure bij Pedicurepraktijk Haarlemmermeer en geniet van gezonde, stralende voeten die stralen van welzijn.

2.Danielle van Born - Pedicure Praktijk

Danielle van Born - Pedicure Praktijk
Bij Pedicure Praktijk Danielle van Born ervaar je een uitzonderlijke voetverzorging in handen van een ervaren en deskundige pedicure. Danielle's warme persoonlijkheid en haar passie voor haar vak zorgen voor een aangename en professionele behandeling. Haar uitgebreide kennis en precisie garanderen een optimaal resultaat voor voeten die weer stralen.

Of je nu last hebt van ingroeiende teennagels, eelt of andere voetklachten, Danielle biedt een breed scala aan behandelingen op maat. Met haar scherp oog voor detail en haar zachte aanraking, zorgt ze ervoor dat je voeten weer comfortabel en verzorgd aanvoelen. Bezoek Pedicure Praktijk Danielle van Born voor een onvergetelijke voetverzorgingservaring en laat je voeten stralen van gezondheid en schoonheid.

Lees meer: Lijst 12 brunch in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

3.Nails Unlimited

Nails Unlimited
Nails Unlimited Francoise is een nagelsalon waar je terecht kunt voor prachtige nagels. De nagelstyliste is hartelijk en leuk in de omgang, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, waaronder gellak, acrylnagels en nail art.

Afgelopen week heeft de nagelstyliste een nieuwe Purex nageltafel ontvangen. Deze tafel is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt zitten tijdens je behandeling. De nagelstyliste is erg tevreden over de tafel, maar ze vindt het jammer dat ze de kabels zelf moest wegwerken. Dit is een klein minpuntje, maar verder is de nagelstyliste erg tevreden met de tafel.

4.Beauty Spot Sash

Beauty Spot Sash
  • Beoordeling: 4,9/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Basic-Fit Fitness, Lucas Bolsstraat 42, 2152 CZ Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

Sash is een ware expert in het creëren van prachtige nagels. Ze luistert aandachtig naar jouw wensen en adviseert je over de beste opties voor jouw nageltype. Haar BIAB-behandeling is werkelijk uniek, waarbij ze technieken gebruikt die je nagels versterken en tegelijkertijd een oogverblindende uitstraling geven. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke look of juist iets meer gewaagds, Sash kan het voor je realiseren.

Lees meer: Lijst 16 restaurants in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

5.Voetzorg Nieuw-Vennep

Voetzorg Nieuw-Vennep
Ontdek Voetzorg Nieuw-Vennep, waar uw voeten worden verwend met de grootste zorg en precisie. Ervaar de weldaad van een deskundige pedicure die uw voeten nauwgezet inspecteert en persoonlijke tips geeft voor optimale voetgezondheid. In onze serene, hygiënische en lichtrijke salon geniet u van een ontspannen behandeling die uw voeten weer zacht en verzorgd maakt.

Voetzorg Nieuw-Vennep staat garant voor vakmanschap en gastvrijheid. Onze ervaren pedicure behandelt uw voeten met de grootste zorg en aandacht, waarbij zij haar kennis en vaardigheden inzet om uw voetproblemen effectief aan te pakken. Of het nu gaat om likdoorns, ingroeiende nagels of droge voeten, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent. Boek vandaag nog uw afspraak en ervaar de weldaad van professionele voetverzorging in een ontspannen en uitnodigende omgeving.

6.Mon Mon Nails

Mon Mon Nails
Mon Mon Nails, een oase van welzijn voor uw voeten, wacht op u. Hier ervaart u de ultieme pedicure-ervaring, uitgevoerd door bekwame nagelstylisten die hun vak verstaan. Laat uw zorgen varen en geniet van een ontspannende behandeling, waarbij uw voeten worden verwend met de beste verzorging. De vriendelijke en professionele service van Mon Mon Nails zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Maar Mon Mon Nails is meer dan alleen een pedicuresalon. Het is een plaats waar u heerlijk kunt bijkomen en waar uw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Of u nu kiest voor een klassieke pedicure of een luxueuze spabehandeling, het team van Mon Mon Nails staat garant voor een uitstekende service. Laat u verwennen met een ontspannende voetmassage, een verfrissend voetbad en een oogstrelende nagellak. Ontdek de geheimen van mooie voeten bij Mon Mon Nails en ervaar het ultieme gevoel van welzijn.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Haarlemmermeer

7.PMCARE - Pedicure | Manicure - Nieuw Vennep (ivm volle agenda, klanten stop)

PMCARE - Pedicure | Manicure - Nieuw Vennep (ivm volle agenda, klanten stop)

8.Alessandra Medisch Pedicure

Alessandra Medisch Pedicure

9.Stylish Nails

Stylish Nails

10.Anja’s Pedicure Salon MARITA

Anja’s Pedicure Salon MARITA
Voor een pedicure met een vleugje klasse is Anja's Pedicure Salon Marita de ultieme bestemming. Anja, een meester in haar vak, zal je voeten behandelen met de ultieme zorg en aandacht. Haar passie voor pedicures straalt door in elke behandeling, waardoor je voeten zich weer als nieuw voelen.

Ervaar de magie van Anja's massages, die je voeten en geest zullen ontspannen en verjongen. Laat je verwennen met de beste pedicure die je ooit hebt gehad, terwijl je geniet van een ontspannende sfeer. Bij Anja's Pedicure Salon Marita is een pedicure niet alleen een behandeling, maar een ware beleving die je voeten verdient.

11.Pedicure Praktijk Pedilique

Pedicure Praktijk Pedilique

12.Alisambre

Alisambre

13.Abeauty

Abeauty
"Beleef een waarlijke oase van rust en verwenning bij onze gerenommeerde beautysalon. Laat u onderdompelen in een ambiance van ontspanning en elegantie, waar onze ervaren specialisten met de grootste zorg uw schoonheidsdroom waarmaken. Geniet van de expertise van Vanya, onze bekroonde beautyspecialiste, en ervaar de magie van wekenlange perfectie met onze onberispelijke gellak.

Ontdek een wereld van schoonheid en welzijn in ons knusse salon, waar elk detail met precisie is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen. Van de aangename geuren tot de zachte muziek, elke behandeling is een unieke reis naar ontspanning en verjonging. Of u nu op zoek bent naar een moment van luxe of een complete make-over, onze ervaren team staat klaar om uw schoonheidswensen te overtreffen."

14.Chezfleur

Chezfleur
Bent u op zoek naar de perfecte salon voor uw haarverzorgingsbehoeften? Dan is Chezfleur het antwoord! Onze ervaren stylistes en aangename sfeer zullen u een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Bij Chezfleur bieden we een breed scala aan behandelingen aan, van eenvoudige knipbeurten tot luxueuze haarmaskers. We gebruiken alleen de beste producten om uw haar te verzorgen en te beschermen. Onze stylistes zijn deskundig en up-to-date met de laatste trends, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een look krijgt die bij u past.

15.ella's voetwerk

ella's voetwerk
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Schubertlaan 24, 2151 GB Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

Post suggesties