Lijst 10 plaatsen voor pedicures in Badhoevedorp Haarlemmermeer

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in Badhoevedorp Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Alinda Medisch Pedicure, pedicure praktijk de badhoeve, Beauty 2C, Schoonheidssalon Wagenaar, Sawasdee pedicure. Laten we het samen ontdekken!

1.Alinda Medisch Pedicure

Alinda Medisch Pedicure
Alinda Medisch Pedicure: dé specialist voor uw voetverzorging!

Geniet van een heerlijke behandeling in Alinda's gezellige studio. Alinda, een ervaren medisch pedicure, is een ware expert op het gebied van handen en voeten. Zij zet vakkundig nagelbeugeltjes en geeft u graag advies over de beste verzorging voor uw voeten. Ontspan en laat u verwennen door haar zachte handen. Alinda's studio is een oase van rust waar u zich helemaal thuis voelt. Gun uzelf een moment van ontspanning en kom langs voor een professionele voetbehandeling.

Lees meer: Lijst 11 restaurants in Badhoevedorp Haarlemmermeer

2.pedicure praktijk de badhoeve

pedicure praktijk de badhoeve
Stap binnen in een oase van rust en laat uw voeten verwennen bij Pedicure Praktijk De Badhoeve. Ervaar een uitgebreide behandeling in een serene ambiance, waar uw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze ervaren pedicure zal u met uiterste zorg behandelen, uw voeten verwennen met zachte, verzorgende producten en u voorzien van deskundig advies. Geniet van een moment van ontspanning terwijl uw voeten worden getransformeerd, zodat u weer lichtvoetig en zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Bij Pedicure Praktijk De Badhoeve staat uw welzijn centraal, want gezonde en verzorgde voeten zijn de basis voor een gelukkig en actief leven.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Haarlemmermeer

3.Beauty 2C

Beauty 2C
Beauty 2C is een oase van schoonheid en stijl, waar twee specialisaties onder één dak samenkomen. Hair 2C, het dameskapsalon onder leiding van Romy Nijman, en Beauty 2C, de beautysalon van Angela Laarhoven, bieden een uitgebreid scala aan diensten om jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te onthullen. De nauwe samenwerking tussen deze twee experts versterkt hun positie en biedt ongekende mogelijkheden.

Verwen jezelf met een bezoek aan Hair 2C, waar Romy Nijman jouw haar transformeert met haar vakkundige knip-, kleur- en stylingtechnieken. Stap vervolgens binnen bij Beauty 2C en laat Angela Laarhoven je huid stralen met revitaliserende gezichtsbehandelingen, ontspannende massages en cosmetische behandelingen. Achterin de zaak vind je de ervaren schoonheidsspecialisten, die met hun expertise jouw huid in topconditie brengen. Beauty 2C is jouw ultieme bestemming voor een complete en onvergetelijke schoonheidsbeleving.

4.Schoonheidssalon Wagenaar

Schoonheidssalon Wagenaar
Stap binnen bij Schoonheidssalon Wagenaar en laat je verwennen in een intieme oase van rust. Deze knusse salon biedt een uitgebreid scala aan behandelingen, uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialisten die jouw schoonheid naar een hoger niveau tillen.

Of je nu verlangt naar een verzorgende pedicure of een ontspannende gezichtsbehandeling, bij Schoonheidssalon Wagenaar ben je aan het juiste adres. Hun klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat elke behandeling perfect aansluit bij jouw wensen. Ervaar de ultieme verwenning en gun jezelf een moment van ontspanning in deze charmante schoonheidssalon.

5.Sawasdee pedicure

Stap binnen in de oase van rust met een Sawasdee pedicure. Ervaar de zachte aanraking van onze bekwame handen, die met chirurgische precisie uw voeten tot in de kleinste details verzorgen. Onze gecertificeerde pedicures nemen de tijd om uw voeten te verwennen met een volledig scala aan behandelingen, van het verwijderen van eelt en het knippen van nagels tot het aanbrengen van een verfrissende scrub en een ontspannende massage.

Laat u meeslepen door de exotische geuren van Thailand terwijl uw voeten worden ondergedompeld in een warm, kruidig bad. Doe uw ogen dicht en ontspan terwijl onze experts uw voeten masseren met een eeuwenoude Thaise techniek, waardoor stress en spanning verdwijnen. Bij Sawasdee Pedicure ligt de focus op kwaliteit en hygiëne, zodat u verzekerd bent van een onberispelijke behandeling die uw voeten weer nieuw leven inblaast. Of u nu kiest voor een voetreflexmassage, een luxe pedicure of een behandeling voor ingegroeide nagels, bij ons bent u in goede handen.

6.Boo78

Boo78

7.Amazing feet/hands

Amazing feet/hands
Geniet van een heerlijke massage, een diepe reiniging en een perfecte afwerking. Marieke maakt gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om je handen en voeten te laten stralen. Of je nu gaat voor een klassieke manicure of een luxueuze spabehandeling, je wordt altijd begroet met een warm welkom en deskundig advies. Boek nu je afspraak en ervaar de ultieme verwennerij voor je handen en voeten!

8.Lindanagels

Lindanagels
Ervaar de transformatieve kracht van Bio Sculpture Gel bij Nagelstudio Linnies! Met de expertise van onze vakkundige nagelstyliste Linda, geniet je van prachtig verzorgde nagels bij elk bezoek. Laat je meevoeren in een gezellige atmosfeer, waar je jezelf kunt verliezen in een kletspraatje terwijl Linda je nagels omtovert in meesterwerken.

Stap over van acrylnagels en gun je natuurlijke nagels een welverdiende pauze. Bio Sculpture Gel is de gezondere keuze, die je eigen nagels versterkt en laat stralen. Vergezel het groeiende aantal tevreden klanten bij Nagelstudio Linnies en ontdek zelf het verschil. Je prachtige nagels zullen je doen stralen van vreugde, terwijl je geniet van onze ontspannende en professionele service.

9.Medisch Pedicure en schoonheidsspecialiste Heidi Schilders

Medisch Pedicure en schoonheidsspecialiste Heidi Schilders
Bij Medisch Pedicure en schoonheidssalon Heidi Schilders vind je een warme en professionele omgeving waar je voeten en huid de beste zorg krijgen. Onze specialiste Heidi is een gediplomeerd pedicure met jarenlange ervaring. Zij beschikt over een moderne behandelruimte en professionele apparatuur om jouw behandeling zo comfortabel en effectief mogelijk te maken.

Of je nu last hebt van medische voetproblemen of gewoon wilt genieten van een heerlijke voetbehandeling, Heidi staat voor je klaar. Haar vriendelijke en behulpzame karakter zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Bovendien is ze zeer deskundig en weet ze precies hoe ze jouw voetproblemen kan verhelpen of jouw huid kan laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de professionele en hartelijke service van Medisch Pedicure en schoonheidssalon Heidi Schilders.

10.Beauty Salon Calja

Beauty Salon Calja
Onze gecertificeerde pedicurespecialisten zorgen ervoor dat uw voeten er weer stralend uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. We gebruiken enkel de beste producten en technieken om uw voeten een welverdiende opknapbeurt te geven.

Of u nu last heeft van eelt, likdoorns of gewoon op zoek bent naar een moment van ontspanning, onze pedicures zijn de perfecte oplossing. We beginnen met een voetenbad om uw voeten te verzachten, gevolgd door een grondige reiniging en het verwijderen van eelt en likdoorns. Vervolgens masseren we uw voeten met heerlijke crèmes en oliën om de doorbloeding te stimuleren en uw voeten weer soepel en vitaal te maken. Als finishing touch lakken we uw nagels in de kleur van uw keuze, zodat u met prachtige voeten de deur uit kunt stappen.
Post suggesties