Lijst 15 schoonheidssalons in Overschie Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-19

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals beauty-tech, medisch pedicure Rotterdam, Beauty&Zo, Beauty All in Brenda van Nimwegen, Tiff's Beauty. Laten we het samen ontdekken!

1.beauty-tech

beauty-tech
Geniet van een ongedwongen sfeer en een heerlijk kopje koffie terwijl je deskundige uitleg krijgt over jouw cosmetische behandeling. Vervolgens kun je ontspannen achterover leunen op een comfortabele ligstoel terwijl onze geavanceerde apparatuur haar werk doet.

Ons team van vriendelijke professionals staat voor je klaar en biedt deskundig advies tegen een eerlijke prijs. Wij gebruiken dezelfde hoogstaande apparatuur als onze aanzienlijk duurdere concurrenten, zodat jij verzekerd bent van een optimale behandeling. Kies voor de ultieme schoonheidservaring en boek nu jouw afspraak bij ons!

2.medisch pedicure Rotterdam

medisch pedicure Rotterdam
Welkom bij de medische pedicure in Rotterdam! Ervaar de warme gastvrijheid en deskundige zorg van onze ervaren podotherapeut. Ons team is toegewijd om uw voeten de aandacht en behandeling te geven die ze verdienen.

Of u nu lijdt aan hardnekkige likdoorns, ingegroeide nagels of pijnlijke kuitspieren, wij staan voor u klaar met een vriendelijke glimlach en een op maat gemaakt behandelplan. Wij geloven dat gezonde voeten essentieel zijn voor een gelukkig en actief leven. Laat ons u helpen weer pijnloos en comfortabel te lopen, zodat u het leven ten volle kunt omarmen!

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

3.Beauty&Zo

Beauty&Zo
Ontdek de ultieme ontspanning bij Beauty&Zo, waar de tijd even stilstaat. Ervaar de helende kracht van onze ontspanningsmassage, deskundig uitgevoerd door ervaren professionals die met zorg en precisie te werk gaan.

Bij Beauty&Zo staat jouw welzijn centraal. Geniet van een rustgevende ambiance en laat je verwennen met een massage die lichaam en geest in harmonie brengt. Onze uiterst bekwame masseurs stemmen elke behandeling af op jouw specifieke behoeften, waardoor je de volledige ontspanning en revitalisering ervaart die je verdient.

4.Beauty All in Brenda van Nimwegen

Beauty All in Brenda van Nimwegen

5.Tiff's Beauty

Tiff's Beauty
Dompel jezelf onder in een oase van schoonheid bij Tiff's Beauty, waar meesterschap en kwaliteit samenkomen. Tiffany's expertise straalt door in elk aspect, van haar vakkundige behandelingen tot haar warme gastvrijheid.

Ervaar het verschil en laat Tiff's Beauty je verwennen met een onberispelijke nagelservice. Haar meesterlijke hand en oog voor detail garanderen een oogverblindend resultaat dat je nagels laat stralen. Dompel jezelf onder in een wereld van schoonheid en laat Tiffany je natuurlijke schoonheid naar boven halen.

6.Julashesx

Julashesx
Als nagelliefhebber ben ik al jaren een trouwe klant bij Juul. Haar salon is een oase van ontspanning en professionaliteit. Juul is niet alleen een expert in haar vak, maar ook een warm en gastvrij persoon.

Haar manicures en pedicures zijn een ware verwennerij. Ze werkt snel, nauwkeurig en hygiënisch. Dankzij haar vakkundige behandelingen zijn mijn eigen nagels sterker en gezonder geworden. De gezellige sfeer en persoonlijke benadering maken mijn bezoekjes aan Juul's salon tot een ware traktatie. Ik kan haar diensten absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een topnagelstyliste.

7.Zenn & Zo

Zenn & Zo
Laat je nagels professioneel verzorgen bij Zenn & Zo, waar onze ervaren nagelstylistes je handen en voeten tot in de puntjes verwennen. Geniet van een ontspannen sessie terwijl wij je nagels een nieuwe, stralende look geven.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een creatieve nail art, bij Zenn & Zo ben je aan het juiste adres. Wij gebruiken alleen de beste producten om je nagels gezond en sterk te houden, zodat jij er nog lang plezier van hebt. Daarnaast bieden we een scala aan kleuren en technieken, zodat je altijd een stijl vindt die bij jou past.

8.ice beauty studio

ice beauty studio
Ice Beauty Studio is een topstudio voor al je schoonheidsbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in wimperextensions, wimperlifting, lash volume lifting en wenkbrauwstyling. Onze studio is gevestigd in het hartje van Rotterdam, middenin het bruisende centrum. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen mooi is en dat wij je natuurlijke schoonheid kunnen accentueren.

Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om jou het beste resultaat te kunnen garanderen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je met een stralende look onze studio verlaat.

9.Huid & Hart

Huid & Hart

10.The brow therapist

The brow therapist

11.Andreja Sun Beauty

Andreja Sun Beauty

12.Feels beauty & more

Feels beauty & more
Welkom bij Feels Beauty, waar schoonheid en welzijn samenkomen! Ons team van ervaren professionals staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Van ontspannende gezichtsbehandelingen tot deskundige laserbehandelingen, wij bieden een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

Onze warme en gastvrije ambiance creëert een oase van rust, waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en uzelf kunt overgeven aan pure verwennerij. Onze specialisten zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten, waarbij ze de nieuwste technieken en hoogwaardige producten gebruiken. Of u nu op zoek bent naar een stralende teint, een zijdezachte huid of een ontspannen geest, Feels Beauty is de ideale bestemming voor uw welzijnsreis.

13.AES Beauty

AES Beauty

14.Doris Beauty Glamour

Doris Beauty Glamour
Het is een genot om bij Doris Beauty & Glamour behandeld te worden. Je wordt met open armen ontvangen en er wordt met veel zorg en aandacht naar je geluisterd. De behandelingen zijn van topkwaliteit en worden uitgevoerd door ervaren professionals die weten wat ze doen. Je voelt je direct op je gemak en er wordt alle tijd voor je genomen. Ik heb meerdere keren een behandeling ondergaan bij Doris Beauty & Glamour en ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat.

Naast de fantastische behandelingen is ook de service bij Doris Beauty & Glamour uitstekend. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en ze doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je wordt altijd met een glimlach ontvangen en er wordt met veel geduld naar je vragen geluisterd. Ik kan Doris Beauty & Glamour dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en ontspannen schoonheidsbehandeling.

15.Beauty By J.Hoek

Beauty By J.Hoek
Post suggesties