Lijst 14 schoonheidssalons in Jordaan Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-23

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals THE BROWBARBER | Browbar | Permanent Make Up | Powder Brows | Ombre Brows | Amsterdam, Space 4 Beauty, The Beauty Bar Amsterdam, OJAI, NuNu Beauty. Laten we het samen ontdekken!

1.THE BROWBARBER | Browbar | Permanent Make Up | Powder Brows | Ombre Brows | Amsterdam

THE BROWBARBER | Browbar | Permanent Make Up | Powder Brows | Ombre Brows | Amsterdam
Laat je wenkbrauwen stralen bij The Browbarber, de toonaangevende browbar in Amsterdam. Ervaar de expertise van Iris, onze getalenteerde browstylist, die je wenkbrauwen omtovert in meesterwerken. Of je nu op zoek bent naar permanente make-up, poeder- of ombrébrows, bij The Browbarber ben je aan het juiste adres.

Geniet van een persoonlijke service en een vertrouwd gevoel. Iris neemt de tijd om samen met jou het perfecte ontwerp te creëren, zodat je verzekerd bent van een verbluffend resultaat. Ervaar de kwaliteit van onze hoogwaardige producten en de passie van ons team. Bezoek The Browbarber vandaag nog en laat je verrassen door onze uitzonderlijke service. Wij beloven je wenkbrauwen die niet alleen mooi, maar ook natuurlijk en vol vertrouwen zijn.

2.Space 4 Beauty

Space 4 Beauty
Stap binnen bij Space 4 Beauty en ervaar een oase van ontspanning en schoonheid. Laat je verwennen door de professionele handen van Jeanette en Amanda, die je met een warm welkom ontvangen. Profiteer van hun deskundige advies en boek eenvoudig online of via WhatsApp.

Ontdek de kracht van professioneel harsen voor mannen. Zeg vaarwel tegen blauwe plekken en vervelende acne. Het resultaat is een gladde, zijdezachte huid die je met trots kunt tonen. Laat Space 4 Beauty jouw schoonheidsgeheimen ontdekken en geniet van een onvergetelijke ervaring die jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

3.The Beauty Bar Amsterdam

The Beauty Bar Amsterdam
Stap binnen in de betoverende wereld van The Beauty Bar Amsterdam, een oase van schoonheid gelegen in het hartje van de pittoreske Jordaan. Ervaar de ultieme verwennerij terwijl je geniet van professionele mani- en pedicures, uitgevoerd door een team van deskundige nagelstylisten. Laat je meeslepen in een sfeer van ontspanning en verfijning, waar je voeten en handen eindelijk de aandacht krijgen die ze verdienen.

Trakteer uzelf op een moment van pure verwennerij in een setting die zowel elegant als uitnodigend is. De Beauty Bar Amsterdam, verscholen tussen charmante boetieks, biedt een exclusieve ambiance waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en uzelf kunt overgeven aan de geneugten van persoonlijke verzorging. Laat onze vakkundige nagelstylisten uw nagels transformeren tot kleine kunstwerkjes, of kies voor een klassieke, egale kleur die perfect past bij uw stijl. De keuze is aan u, want bij The Beauty Bar Amsterdam draait alles om uw ultieme tevredenheid.

4.OJAI

OJAI

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

5.NuNu Beauty

NuNu Beauty
NuNu Beauty zorgt voor een ongeëvenaarde schoonheidservaring. Stap binnen in een oase van rust en laat je verwennen door de vakkundige handen van Jessie. Haar warmte en expertise creëren een ontspannen sfeer, waar je je direct op je gemak voelt.

Na een behandeling bij NuNu Beauty straalt je huid als nooit tevoren. Jessie's bekwame technieken laten je huid stralen, met langdurige resultaten. Verwen jezelf met een onvergetelijke gezichtservaring bij NuNu Beauty.

6.Beauty by Aliya

Beauty by Aliya
De schoonheidssalon Aliya is een oase van ontspanning en verwennerij. Aliya's bekwame team van professionals verstaat de kunst om je er op je best te laten uitzien en voelen. Of je nu komt voor een wimpersessie of een ontspannende massage, je zult genieten van een onvergetelijke ervaring. Aliya's wimpers zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig aangebracht om een natuurlijke en flatterende look te creëren. Ze blijven ook nog eens lang mooi, zodat je wekenlang van je prachtige wimpers kunt genieten. En vergeet de massage niet! Aliya's masseurs weten precies hoe ze spanning en pijn kunnen wegnemen, waardoor je je na de behandeling als herboren voelt.

Kom vandaag nog langs bij Aliya en ervaar het zelf. Je zult versteld staan van de transformatie die je wimpers en lichaam kunnen ondergaan. Aliya is dé plek om je te laten verwennen en er op je best uit te zien en te voelen. Boek nu je afspraak en beleef de Aliya-ervaring!

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

7.Skin therapy

Skin therapy
**Paragraaf 1:** Ontdek de transformatie van jouw huid met de uitzonderlijke expertise van Skin Therapy! Ervaar de helende aanraking van Jolien, wiens magische handen je een stralende, jeugdige teint zullen bezorgen. Met haar jarenlange ervaring en toewijding aan natuurlijke, ecologische producten, vertrouwt niemand anders haar gevoelige huid toe aan Jolien's bekwaamheid.

**Paragraaf 2:** Bij Skin Therapy gaat huidverzorging verder dan oppervlakkige behandelingen. In deze oase van welzijn ontvang je gepersonaliseerde begeleiding, zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid. Jolien's liefdevolle aanpak en professionele advies zullen je inspireren om een gezonde, stralende huid te cultiveren. Gun jezelf de luxe van Skin Therapy en ervaar de ware betekenis van schoonheid, van binnenuit.

8.van Ilse

van Ilse

9.Sunfit Beauty Care - Jordaan

Sunfit Beauty Care - Jordaan

10.Jordaan Skincare

Stap in de wereld van Jordaan Skincare, waar schoonheidsexpert Naomi haar passie voor huidverzorging deelt. Ervaar de transformerende kracht van de fruitzuurpeeling, die uw huid weer laat stralen. Naomi's toewijding is ongeëvenaard, wat resulteert in uitzonderlijke resultaten die u zullen verbazen.

Verwen uzelf met een bezoek aan Jordaan Skincare en ontdek de geheimen van een stralende huid. De deskundige behandelingen en verfijnde producten zullen uw huid doen herleven en u een gevoel van welzijn geven. Laat Naomi u gidsen naar een huid die zo mooi is, dat u er niet van weg kunt kijken.

11.The New Parlour

The New Parlour

12.schoonheid door ontspanning

schoonheid door ontspanning
Kom helemaal tot rust en laat je verwennen in de oase van ontspanning die Annemarie Schokker, schoonheidssalon en Dr. Hauschka partner, biedt. Ervaar de zachte aanraking, de weldadige geuren en de pure producten van Dr. Hauschka tijdens een behandeling die volledig op jouw huid en wensen is afgestemd.

De bekwame handen van Annemarie voeren je door een reis van ontspanning en revitalisering. Elke behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse, zodat jouw huid de persoonlijke verzorging krijgt die het verdient. Of je nu kiest voor een klassieke gezichtsbehandeling, een revitaliserende massage of een verkwikkende lichaamspakking, Annemarie creëert een moment van pure verwennerij, waarin jij je huid en ziel tot rust kunt laten komen en weer kunt stralen.

13.DioniryNails Amsterdam

DioniryNails Amsterdam
Maak snel een afspraak met onze ervaren specialist Marina en ervaar het zelf. Ga voor een professionele wimperlift en geniet van volumineuze, gekrulde wimpers die jouw ogen laten spreken. Het resultaat is verbluffend en geeft je zelfvertrouwen een boost. Laat je wimpers shinen en boek nu jouw behandeling bij DioniryNails Amsterdam!

14.Sea Skin & Beauty

Sea Skin & Beauty
Zee Huid & Schoonheid is een fantastische salon met een ervaren schoonheidsspecialiste uit Armenië. De producten van Toscani die ze gebruikt, staan bekend om hun fijne texturen en effectieve werking.

Bij Zee Huid & Schoonheid word je ontvangen in een comfortabele en luxe omgeving. De schoonheidsspecialiste neemt de tijd voor een persoonlijk advies en geeft deskundige massages. Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of een heerlijke massage, je zult versteld staan van de resultaten. Deze salon is een ware oase van ontspanning en verwennerij!
Post suggesties