Lijst 17 schoonheidssalons in Bospolder-Tussendijken Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Bospolder-Tussendijken Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Muge Hair & Beautysalon, Seher Beauty & Hair, Pearlsmile, BB Face Clinic, Acc beauty. Laten we het samen ontdekken!

1.Muge Hair & Beautysalon

Muge Hair & Beautysalon
Muge Hair & Beautysalon staat garant voor een klantvriendelijke en eerlijke service. De kapsters nemen de tijd om je haar te beoordelen en geven een realistische inschatting van de benodigde tijd en de haalbaarheid van jouw gewenste kleur. De salon is fris en schoon, wat bijdraagt aan een aangename sfeer.

Muge is een topkapster die uitstekend luistert naar je wensen en een prachtig resultaat levert. Ze biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en laat je altijd tevreden de salon verlaten. Wil je verzekerd zijn van een professionele behandeling en een prachtig kapsel, dan is Muge Hair & Beautysalon jouw ideale keuze.

2.Seher Beauty & Hair

Seher Beauty & Hair
Seher Beauty & Hair biedt producten van uitzonderlijke kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Het is de ideale bestemming voor al je beauty- en haarverzorgingsbehoeften. Het deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen de perfecte producten te vinden die aan jouw specifieke wensen voldoen. Hun warme en vriendelijke benadering zorgt ervoor dat je je welkom en gewaardeerd voelt.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe haarverzorgingsproducten, een nieuwe stijl wilt creëren of gewoon je dagelijkse routine wilt opfrissen, Seher Beauty & Hair heeft alles wat je nodig hebt. Met hun uitgebreide assortiment aan producten en hun toewijding aan klanttevredenheid, zul je zeker vinden wat je zoekt. Bezoek vandaag nog Seher Beauty & Hair en ervaar het verschil zelf.

3.Pearlsmile

Pearlsmile
Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de beste kwaliteit te bieden. Of het nu gaat om wimperextensions, gezichtsbehandelingen of andere schoonheidsbehandelingen, wij zorgen ervoor dat je er stralend uitziet en je goed voelt.

Wil jij ook prachtige wimpers? Maak dan snel een afspraak bij Parelsmile! Wij zorgen ervoor dat je er op je best uitziet, zodat jij met een zelfverzekerde glimlach kunt genieten van je vakantie of andere speciale gelegenheid.

4.BB Face Clinic

BB Face Clinic
Geniet van een onvergetelijke wellness-ervaring bij BB Face Clinic, waar je wordt ondergedompeld in pure ontspanning en welzijn. Ons exclusieve Gold Hamam arrangement biedt een privé-ontsnapping, waar je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten en kunt genieten van een oase van rust.

Laat je verwennen door onze vriendelijke dames die je met open armen ontvangen in onze prachtige salon, waar een serene sfeer hangt. De behandeling begint met een verkwikkende lichaamscrub, gevolgd door een ontspannende massage die je spieren losmaakt en je lichaam in diepe ontspanning brengt. Vervolgens ervaar je een luxueuze gezichtsbehandeling die je huid reinigt, verzorgt en verfrist, waardoor je een stralende en gezonde gloed krijgt.

5.Acc beauty

Acc beauty
Als u op zoek bent naar een kapper die vriendelijk, deskundig en altijd bereid is om u tevreden te stellen, zoek dan niet verder dan Acc beauty. Onze ervaren kapsters luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u de deur uitloopt met een kapsel waar u dol op zult zijn.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon een opfrisbeurt, wij hebben de vaardigheden en ervaring om u te geven wat u zoekt. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat uw haar er gezond en glanzend uitziet. En omdat we weten dat uw tijd kostbaar is, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u snel en efficiënt aan de beurt bent.

6.Kapsalon Hygenic

Kapsalon Hygenic
Kapsalon Hygenic: De beste kapsalon van Rotterdam!

Bij Kapsalon Hygenic vind je de beste kapster van Rotterdam. Zij luistert altijd aandachtig naar jouw wensen en weet precies wat bij jou past. Of je nu een nieuwe look wilt of gewoon je haar wilt laten bijpunten, bij Kapsalon Hygenic ben je altijd aan het juiste adres.

7.Adonis Beauty Line

Adonis Beauty Line
Ben je op zoek naar een ontspannende en verjongende ervaring? Dan is onze luxe schoonheidssalon de plek voor jou. Onze ervaren schoonheidsspecialisten staan klaar om je te verwennen met een scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen. We gebruiken alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat je huid er stralend en gezond uitziet.

Boek nu een afspraak en ervaar zelf het verschil. Je zult versteld staan van de resultaten! We bieden ook een verscheidenheid aan pakketten en kortingen om uw ervaring nog specialer te maken. Wacht niet langer en geef jezelf de schoonheidsbehandeling die je verdient.

8.Fruitywax

Fruitywax
Fruitywax is jouw partner voor exclusieve, handgemaakte kaarsen en geuren, gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten. Ervaar de passie en vakmanschap van eigenaresse Abigail, een ware expert in haar vak. Haar warmte en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat jij je direct op je gemak voelt. Fruitywax staat voor kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid.

Abigail's jarenlange ervaring en oog voor detail zijn terug te zien in elk product. Fruitywax biedt een uitgebreide collectie gepersonaliseerde kaarsen, geuren en verzorgingsproducten die perfect aansluiten bij jouw wensen en stijl. Van delicate bloemige aroma's tot krachtige kruidige geuren, er is voor ieder wat wils. Laat Fruitywax jouw zintuigen prikkelen en creëer een onvergetelijke sfeer in jouw huis.

9.Amber Medisch Pedicure

Amber Medisch Pedicure
Omdat ik last had van een ingegroeide nagel, werd ik door mijn podotherapeut geadviseerd om naar Amber Medische Pedicure te gaan. Ik wilde niet langer met pijn rondlopen en ik was vastbesloten om van mijn probleem af te komen.

Bij Amber Medische Pedicure werd ik hartelijk ontvangen door Ellen. Ze stelde mij gerust en legde mij uit hoe zij mijn probleem zou aanpakken. Met veel geduld en vakmanschap behandelde Ellen mijn nagel. De behandeling was pijnloos en het resultaat was verbluffend. Mijn pijn was verdwenen en mijn nagel zag er weer gezond uit. Ik ben ontzettend blij met de professionele zorg van Ellen en de eigenaresse. Dankzij hun expertise kan ik weer pijnvrij lopen en genieten van het leven.

10.Natural Body Cosmetic Rotterdam B.V. l Body Sculpting

Ervaar de metamorfose bij Natural Body Cosmetics Rotterdam B.V., waar lichaamssculpturing tot een ware kunstvorm wordt verheven. Met hun BBB-behandeling word je onder handen genomen door ervaren specialisten die jouw lichaam contouren en vormen precies weten te raken. Verlies je in de ontspannen sfeer en geniet van het gevoel van weldadige verzorging.

Stap binnen bij NBC Rotterdam en laat je verrassen door de persoonlijke aandacht en professionele aanpak. Ervaar hoe de BBB-behandeling jouw lichaam strakker, gladder en voller maakt. Zie hoe jouw vormen worden geaccentueerd, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Plan vandaag nog jouw afspraak en ervaar de magie van Natural Body Cosmetics Rotterdam B.V.

11.diamonds beauty

diamonds beauty
Geniet van een onvergetelijke gezichtsbehandeling bij onze salon! Onze ervaren schoonheidsspecialiste Samira verwent je met een ontspannende sessie van 60 minuten. Laat je huid stralen met een zachte scrub en voedend masker. Terwijl het serum intrekt, zuiveren we je huid grondig, verwijderen we onzuiverheden en epileren we je wenkbrauwen. Afsluitend verwennen we je met een weldadige gezichts- en decolletémassage, die je huid laat stralen en je geest doet revitaliseren.

Ervaar het verschil en boek vandaag nog je Diamanten Gezichtsbehandeling. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze luxebeleving! Samira's deskundige aanpak en toewijding aan klanttevredenheid garanderen een uitzonderlijk resultaat. Laat je verrassen door de transformative kracht van deze behandeling en omarm de schoonheid die je verdient.

12.Woman Smile

Woman Smile

13.Royalty Beauty Lounge

Voor een stralende en zelfverzekerde uitstraling

Royalty Beauty Lounge
  • Beoordeling: 3,3/5 (237 Review by google)
  • Adres:

    Schiedamseweg 127B, 3026 AG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Professionele schoonheidssalon, gebruik van hoogwaardige producten, ervaren en deskundig personeel

  • Nadelen:

    Geen online boekingssysteem, beperkte openingstijden, soms lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit en uitstekende resultaten

  • Personeel:

    - Vriendelijk en behulpzaam - Professioneel en deskundig - Goed geïnformeerd over de producten en behandelingen - Kunnen goed luisteren naar de wensen van de klant - Streven naar klanttevredenheid

  • Diensten:

    - Huidverzorging: facials, peelings, maskers - Ontharing: waxen, laseren, epileren - Make-up: dagmake-up, avondmake-up, bruidsmake-up - Manicure en pedicure: nagelverzorging, gellak, nail art - Massage: ontspanningsmassage, hotstone massage, sportmassage

14.Huyen Nails

15.Kapsalon Esthetica

Kapsalon Esthetica

16.Schaafijs Delfshaven

Schaafijs Delfshaven

17.Ineta Glam

Ineta Glam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserdijk 410d, 3026 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Post suggesties