Lijst 12 schoonheidssalons in Pendrecht Rotterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Pendrecht Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beauty Styling, BLUSH&BLOW Hair and beauty, House of Beauty by Natalia, La Rose Beautysalon, Kadushi Body Care. Laten we het samen ontdekken!

1.Beauty Styling

Beauty Styling
Laat jouw schoonheid stralen bij Beauty Styling! Met hun jarenlange ervaring en uitzonderlijke expertise, zorgen ze ervoor dat jij er op je best uitziet. Of je nu een spontane touch-up nodig hebt of een complete make-over wilt, hun team van getalenteerde stylisten staat voor je klaar.

Ervaar persoonlijke aandacht en professionele begeleiding tijdens je behandeling. Het team van Beauty Styling luistert aandachtig naar jouw wensen en creëert een stijl die perfect bij jou past. Ze gebruiken alleen de beste producten om jouw haar te verzorgen en te laten glanzen. Verwacht verbluffende resultaten en een boost aan zelfvertrouwen bij elke afspraak.

2.BLUSH&BLOW Hair and beauty

BLUSH&BLOW Hair and beauty
BLUSH&BLOW: De ultieme verwennerij voor uw haar en schoonheid!

Stap binnen in onze oase van rust en laat u verwennen door onze vakkundige stylisten en schoonheidsspecialisten. Van een op maat gesneden kapsel tot een verfrissende gezichtsbehandeling, BLUSH&BLOW biedt een uitgebreid scala aan diensten om u van top tot teen te laten stralen. Met onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid garanderen wij u een onvergetelijke ervaring. Ontdek de magie van BLUSH&BLOW en laat uzelf verwennen met een behandeling die uw natuurlijke schoonheid naar boven haalt.

3.House of Beauty by Natalia

House of Beauty by Natalia
Huis van Schoonheid door Natalia Patrycja is de absolute top op het gebied van wimperstyling. De wimperextensions blijven perfect zitten en geven je een prachtige oogopslag.

In deze salon kun je niet alleen terecht voor wimperextensions, maar ook voor een professionele zonnebank. Alles wat een vrouw nodig heeft, vind je hier onder één dak! En dat alles met een vriendelijke en professionele bediening.

4.La Rose Beautysalon

La Rose Beautysalon
La Rose Beautysalon: de ultieme bestemming voor schoonheids- en wellnessliefhebbers in Rotterdam. Gelegen in de nabijheid van Slinge, verwelkomt deze salon u in een intieme en ontspannen omgeving. Achter de stijlvolle ramen, bedekt voor uw privacy, onthult zich een wereld van schoonheidsbehandelingen die uw geest en lichaam zullen verjongen.

Of u nu op zoek bent naar een zijdezachte huid dankzij laserbehandelingen, prachtige haartransformaties of deskundige visagie, de getalenteerde professionals van La Rose Beautysalon staan voor u klaar. Onder leiding van de ervaren Gizem, die met haar empathische aanpak en grondige kennis van de branche elke behandeling persoonlijk afstemt, zult u zich volkomen op uw gemak voelen. Ontdek de magie van La Rose Beautysalon en omarm uw stralendste en mooiste zelf.

5.Kadushi Body Care

Kadushi Body Care
Kom ervaar de ultieme wax-ervaring bij Kadushi Body Care! Onze ervaren specialisten staan klaar om je met de grootste zorg en precisie te waxen. Ontdek de zijdezachte, gladde huid waar je altijd van hebt gedroomd, met behulp van onze geavanceerde technieken en professionele producten.

Bij Kadushi Body Care staat jouw welzijn voorop. Ons vriendelijke team zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de gehele behandeling, en biedt je een persoonlijke service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een eerste keer waxer bent of een regelmatige klant, we garanderen een pijnloze en effectieve behandeling die je met een stralende huid en een boost van zelfvertrouwen achterlaat. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf waarom Kadushi Body Care de beste keuze is voor al je waxbehoeften!

6.Lady Diamond

Lady Diamond
Lady Diamond Professionele dienstverlening: een aanrader!

Al ruim 10 jaar geniet ik van de professionele diensten van Lady Diamond. Gestart met mijn nagels, inmiddels ben ik een vaste klant voor wimperextensions. Ook heeft Justyna mijn wenkbrauwen prachtig gepigmenteerd. Haar vakmanschap blijkt uit de nauwkeurigheid en precisie in haar werk. De warme en klantvriendelijke ontvangst zorgt voor een ontspannen sfeer, waardoor je heerlijk kunt genieten van je behandeling.

7.Meltem Skin & Bodycare

Meltem Skin & Bodycare is een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor diverse behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages en pedicure. De salon is gevestigd in een rustige omgeving en beschikt over gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Het team van Meltem Skin & Bodycare bestaat uit ervaren professionals die werken met hoogwaardige producten. De behandelingen worden uitgevoerd in een ontspannen sfeer en zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Naast de reguliere behandelingen biedt Meltem Skin & Bodycare ook speciale arrangementen aan, zoals een spa-dag of een bruidsarrangement.

8.Sancos skincare

Sancos skincare

9.Bellissima Estetica

Bellissima Estetica
Verbeterde versie:

Bellissima Estetica heeft mijn wenkbrauwen en bovenlip vakkundig laten stralen met een sublieme threadingservice. Michelle's precisie en aandacht voor detail verzekerden me van een vlekkeloze afwerking. De klinisch schone en stijlvolle omgeving verhoogde de ervaring tot een ware verwennerij.

10.Laser Specialist Rotterdam

Laser Specialist Rotterdam
Als het gaat om laserbehandelingen in Rotterdam, dan is Laser Specialist Rotterdam uw ideale keuze! Onze ervaren specialisten zorgen voor een professionele, pijnloze ervaring met zichtbare resultaten. Wij werken nauwkeurig volgens afspraak, zonder wachttijden.

Onze laserbehandelingen voor haarverwijdering zijn uiterst effectief en veilig voor alle huidtypes. Na slechts enkele behandelingen merkt u een duidelijk verschil in haarreductie, zonder brandwonden of littekens. Dankzij onze geavanceerde technologie en deskundige aanpak, kunt u genieten van een gladde, haarvrije huid precies zoals u wilt.

11.Ici Beauté

Ici Beauté
Ici Beauté: een oase van ontspanning en verwennerij Welkom bij Ici Beauté, een intiem en gezellig schoonheidssalonnetje waar ontspanning en verwennerij centraal staan. In een knusse en rustige ambiance kun je hier terecht voor een breed scala aan professionele behandelingen die jouw natuurlijke schoonheid naar boven halen. Of je nu kiest voor een verzorgende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een stijlvolle manicure, bij Ici Beauté ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en een stralend resultaat.

Stap binnen in deze verborgen parel en laat je onderdompelen in een wereld van pure verwennerij. De ervaren schoonheidsspecialisten nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en adviseren je graag over de meest geschikte behandelingen voor jouw huidtype en doelen. Of je nu wilt werken aan huidverbetering, ontspanning zoekt of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, Ici Beauté biedt een breed scala aan behandelingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Gun jezelf het ultieme moment van ontspanning en verwennerij, en boek vandaag nog je behandeling bij Ici Beauté.

12.Gwenny’s Beautique

Gwenny’s Beautique
Post suggesties