Lijst 12 schoonheidssalons in Ommoord Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-13

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Ommoord Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Caroline's Derma & Beautycare, Schoonheidssalon Nicole Koornhof, Comfort Clinic, Beauty Salon Margarita, samirabeauty. Laten we het samen ontdekken!

1.Caroline's Derma & Beautycare

Caroline's Derma & Beautycare
Als je op zoek bent naar een professionele en betaalbare pedicure, is Caroline's Derma & Beautycare de perfecte keuze! Onze ervaren pedicure gebruikt de nieuwste technieken en producten om je voeten te verwennen met een behandeling die echt resultaat oplevert.

Ervaar het verschil met een pedicure bij Caroline's Derma & Beautycare. Je voeten zullen zijdezacht en verzorgd aanvoelen, en je zult versteld staan van de kwaliteit van de behandeling voor zo'n betaalbare prijs. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom zoveel klanten terug blijven komen voor onze geweldige pedicurediensten!

2.Schoonheidssalon Nicole Koornhof

Schoonheidssalon Nicole Koornhof
Welkom bij Schoonheidssalon Nicole Koornhof, uw oase van ontspanning en schoonheid te midden van de hectische dagelijkse beslommeringen. Wij verwelkomen u in onze salon, waar ons team van ervaren professionals klaarstaat om u te verwennen met een breed scala aan hoogwaardige behandelingen.

Of u nu op zoek bent naar een verkwikkende gezichtsbehandeling, een ontspannende lichaamsmassage of een stralende make-up, wij hebben alles in huis om u te laten stralen. Onze salon is uitgerust met de nieuwste apparatuur en producten, zodat u verzekerd bent van uitstekende resultaten. Bij Schoonheidssalon Nicole Koornhof beloven we u een onvergetelijke ervaring die u zowel van binnen als van buiten zal doen stralen. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom wij al jarenlang de eerste keuze zijn voor schoonheidsliefhebbers in de regio.

Lees meer: Lijst 10 restaurants in Ommoord Rotterdam

3.Comfort Clinic

Comfort Clinic
Na de intake werd ik voor de eerste behandeling van meerdere behandelingen warm ontvangen bij Comfort Clinic. Radha neemt alle tijd voor je en begeleidt je door het hele proces, waarbij ze ervoor zorgt dat niets te pijnlijk of ongemakkelijk wordt. Het resultaat is een prachtige behandeling met een professionele aanpak en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ik kan Comfort Clinic absoluut aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betaalbare schoonheidsbehandeling. De persoonlijke benadering en het oog voor detail maken het verschil, waardoor je met een gevoel van tevredenheid en ontspanning naar huis gaat.

4.Beauty Salon Margarita

Beauty Salon Margarita
Margarita's schoonheidssalon: een oase van weldaad en verwennerij Ervaar de bekwaamheid en vriendelijkheid van Margarita's schoonheidssalon. Laat je huid stralen met een op maat gemaakte gezichtsbehandeling die diep reinigt en hydrateert. Verwen je voeten met een luxueuze spa-pedicure, waarbij het water perfect op temperatuur is en geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Of je nu je voeten wilt verzorgen of je huid een boost wilt geven, het team van Margarita verwelkomt je met open armen. Hun expertise en passie voor schoonheid zullen je doen stralen van binnenuit. Boek vandaag nog je afspraak en stap binnen in een wereld van ontspanning en verfrissing bij Margarita's schoonheidssalon.

5.samirabeauty

samirabeauty
Bij Samirabeauty kun je terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Samira neemt uitgebreid de tijd voor haar klanten en zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen. Van manicure tot gezichtsbehandelingen, Samirabeauty biedt een professionele service die gericht is op het creëren van een stralende en gezonde uitstraling.

Samira is een ervaren schoonheidsspecialiste die passie heeft voor haar vak. Ze werkt nauwkeurig en professioneel om ervoor te zorgen dat haar klanten tevreden zijn met de resultaten. Haar behandelingen zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant, zodat iedereen het beste resultaat krijgt. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling of een verzorgde manicure, Samirabeauty is de perfecte plek om jezelf te verwennen met een professionele en ontspannende ervaring.

6.Stralend Nadien

Stralend Nadien

7.Wimpersalon H.E.T.

Wimpersalon H.E.T.

8.Endless Beauty

Endless Beauty

9.anke Beauty Centre

anke Beauty Centre
Beleef een oase van rust en ontspanning in Anke Beauty Centre. Ons gepassioneerde team staat klaar om u te verwennen met deskundige behandelingen in een serene ambiance. Laat u onderdompelen in een wereld van weldaad, waar elk moment doordrenkt is van uitzonderlijke zorg.

Stap binnen in Anke Beauty Centre en ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven. Ervaar de rust die onze prachtige, schone omgeving uitstraalt. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een gevoel van ultieme ontspanning te creëren. Van het moment dat u binnenloopt tot lang nadat u ons verlaat, zult u genieten van een ware oase van welzijn, waar uw schoonheid en welzijn onze topprioriteit zijn.

10.Schoonheidsspecialiste Ellen Mulders

Schoonheidsspecialiste Ellen Mulders

11.Nicolette’s Beauty Care

Nicolette’s Beauty Care
  • Beoordeling: 4,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Anatole Franceplaats 442, 3069 BC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    20:00 tot 22:30

Bij Nicolette's Beauty Care geniet je van ultieme ontspanning. Elke behandeling, of het nu een massage, gezichtsbehandeling of pedicure is, wordt door Nicolette uitgevoerd met passie, enthousiasme en expertise. Ze neemt de tijd om je te adviseren en afgestemd op jouw wensen een behandeling op maat samen te stellen.

Laat je verwennen in de sfeervolle salon van Nicolette en ervaar de weldadige effecten van haar vakkundige handen. Ontspan, kom tot rust en voel je weer helemaal opgeladen. Gun jezelf een momentje van pure verwennerij en boek nu een behandeling bij Nicolette's Beauty Care. Je verdient het!

12.Beauty&Lizzz

Beauty&Lizzz
Beauty&Lizzz biedt een ongeëvenaarde spa-ervaring waar ontspanning en expertise hand in hand gaan. Geniet van een moment van pure verwennerij terwijl onze deskundige therapeuten u met de grootste zorg behandelen. Hun meesterlijke handen zullen u verjongen en revitaliseren, u achterlatend met een stralende uitstraling en een diep gevoel van welzijn.

Ervaar de luxe van onze aangepaste behandelingen, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een verfrissende gezichtsbehandeling, een verkwikkende massage of een complete spa-dag, Beauty&Lizzz heeft alles wat u nodig hebt om uzelf te verwennen en uw geest en lichaam te verjongen. Onze vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat u zich vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u vertrekt, speciaal voelt.
Post suggesties