Lijst 17 schoonheidssalons in Centrum Den Haag Den Haag

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-14

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Wellness n beauty by Eve, BellezArtista, ezoncs, Huid Den Haag, MijnAfspraak Schoonheidsstudio. Laten we het samen ontdekken!

1.Wellness n beauty by Eve

Ontspannen, verjongen en stralen bij Wellness n beauty by Eve

Wellness n beauty by Eve
  • Beoordeling: 4,6/5 (168 Review by google)
  • Adres:

    Spui 225, 2511 BP Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Professionele behandelingen, uitgebreid aanbod, klantvriendelijke service

  • Nadelen:

    Hoge prijzen, kleine behandelruimtes, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige behandelingen en producten

  • Personeel:

    - Gediplomeerde schoonheidsspecialistes - Ervaren huidtherapeuten - Deskundige masseurs - Vriendelijke en behulpzame medewerkers - Persoonlijke benadering

  • Diensten:

    - Schoonheidsbehandelingen - Huidtherapieën - Massages - Wellnessarrangementen - Productverkoop

Wil jij ook prachtige wimpers waar je iedereen mee versteld doet staan? Laat je wimpers dan one by one zetten! Deze behandeling wordt uitgevoerd door ervaren professionals die jouw wimpers met zorg en precisie zullen behandelen. Het resultaat is verbluffend: lange, volle en glanzende wimpers die jouw ogen laten stralen.

Ben je op zoek naar een deskundige voor een lashlift? Dan ben je bij Liana aan het juiste adres! Zij is een ervaren en kundige lashlift-specialist die je wimpers op een natuurlijke manier zal laten krullen. Het resultaat is prachtig: volle, gekrulde wimpers die jouw ogen een extra aantrekkelijke uitstraling geven.

2.BellezArtista

BellezArtista
BellezArtista: een oase van ware schoonheid, gebracht door onze ervaren professionals die met oog voor detail werken. Erika, de gastvrouw met een warm hart, verwelkomt je in een rustgevende sfeer.

Stap binnen in haar salon en ervaar een ongeëvenaarde metamorfose. Na een behandeling bij Erika straalt je huid van gezondheid en frisheid. Het voelt alsof je een verjongingskuur hebt ondergaan en een welverdiende vakantie hebt gehad. Gun jezelf de ultieme ontspanning en laat Erika de schoonheid in jou naar boven halen.

3.ezoncs

ezoncs
Bij ezoncs Anna ben je verzekerd van de allerbeste nagelverzorging. Geniet van een moment voor jezelf terwijl onze getalenteerde nagelstylisten je handen en nagels een schitterende make-over geven. Anna begrijpt precies wat je wensen zijn en voert ze uit met uiterste precisie en aandacht voor detail.

Je zult versteld staan van het resultaat: perfect verzorgde nagels die meer dan een maand lang hun stralende glans behouden. Verwen jezelf met een bezoek aan ezoncs Anna en ervaar het ultieme gevoel van ontspanning en luxe. Laat je nagels stralen en geniet van de complimenten die je ongetwijfeld zult ontvangen.

4.Huid Den Haag

Huid Den Haag
  • Beoordeling: 4,9/5 (74 Review by google)
  • Adres:

    Laan Copes van Cattenburch 73, 2585 EW Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

Bij Huid Den Haag ervaart u de ultieme schoonheidsbehandeling. Ons deskundige team heet u welkom in onze prachtige en hygiënische salon, waar u zich direct op uw gemak voelt. De persoonlijke intake en eerste behandeling zijn ontworpen om uw huidbehoeften te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan te creëren.

Verwen uzelf met onze luxueuze behandelingen, uitgevoerd door ervaren professionals. Ontspan in onze serene ruimtes, die een gevoel van rust en welzijn uitstralen. Geniet van de zichtbare resultaten na slechts één behandeling en zie hoe uw huid transformeert naar een stralendere en gezondere versie van zichzelf. Trust Huid Den Haag voor ongeëvenaarde schoonheidszorg en de sleutel tot een zelfverzekerde huid.

5.MijnAfspraak Schoonheidsstudio

MijnAfspraak Schoonheidsstudio
Bent u op zoek naar een schoonheidsstudio die persoonlijke aandacht en professionele behandelingen biedt? Dan bent u bij MijnAfspraak Schoonheidsstudio aan het juiste adres. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een verfrissende pedicure of een professionele make-up, bij MijnAfspraak Schoonheidsstudio bent u verzekerd van een uitzonderlijke service. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om u de optimale resultaten te garanderen. Kom langs en ervaar het verschil. Wij zorgen ervoor dat u ontspannen en stralend de deur uit gaat.

6.Tuana Beauty

Tuana Beauty
Tuana Beauty Zo mooi, zo strak! Als een echte wenkbrauwstylist ben ik altijd op zoek naar nieuwe technieken om jouw wenkbrauw spel naar een hoger niveau te tillen. En laat ik je nu vertellen, die heb ik gevonden! "Threading" is een eeuwenoude techniek waarbij met een katoenen draadje de kleinste haartjes verwijderd worden, voor een oogverblindend strak resultaat. Het is de perfecte manier om je wenkbrauwen een precieze vorm te geven, zonder het gebruik van verf of andere middelen.

Trakteer jezelf op een bezoekje aan Tuana Beauty en ervaar het verschil. Onze ervaren specialisten gebruiken de meest geavanceerde technieken om jouw wenkbrauwen te transformeren tot meesterwerken. Of je nu houdt van opvallende beautylooks of een natuurlijke uitstraling, wij creëren de perfecte wenkbrauwen voor jouw wensen. Laat ons je helpen stralen met wenkbrauwen die je zelfvertrouwen een boost geven!

7.Salon Isabel

Salon Isabel
Salon Isabel is dé plek voor een professionele en persoonlijke huidbehandeling. Met onze jarenlange ervaring en expertise, garanderen wij u een behandeling die perfect aansluit bij uw huidtype en wensen. Wij werken met de beste producten en apparatuur om u een optimale huidverzorging te bieden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling of een intensieve anti-aging behandeling, bij Salon Isabel bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw huid weer straalt en gezond is!

8.Babassu

Babassu
Babassu is een buitengewone culinaire haven waar gasten worden verwend met verfijnde smaken en een onberispelijke service. Onze uitmuntende producten zijn met zorg geselecteerd om aan de meest verfijnde smaakpapillen te voldoen.

Stap binnen in een oase van gastronomische geneugten, waar ons toegewijde personeel u met open armen ontvangt. Hun warme gastvrijheid en diepgaande kennis van onze culinaire creaties zorgen ervoor dat elke avond een onvergetelijke ervaring wordt. Laat u meeslepen door een reis van smaken en ontdek de ware essentie van culinair genot bij Babassu.

9.Beauty Clinique

Beauty Clinique
Beauty Clinique biedt een oase van ontspanning en schoonheid. Onze ervaren therapeuten, zoals de getalenteerde Andjala, staan klaar om je te verwennen met professionele behandelingen die je lichaam en geest nieuw leven inblazen. Van Braziliaanse wax tot heerlijke pedicures, bij Beauty Clinique staat jouw welzijn voorop.

Stap binnen in onze moderne salon, gelegen op een handige locatie, en ervaar de ultieme ontspanning. Onze vriendelijke behandelaars luisteren aandachtig naar je wensen en zorgen voor een behandeling op maat. Geniet van het prachtige resultaat en voel je op en top verzorgd. Kom langs bij Beauty Clinique en ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor al jouw schoonheidsbehoeften.

10.Beauté Naturelle

Beauté Naturelle
Ontdek Beauté Naturelle, een exclusieve schoonheidssalon waar jouw natuurlijke schoonheid centraal staat. Onze deskundige en hartverwarmende team verwelkomt je in een intieme en rustgevende omgeving. Ervaar de weldaad van onze professionele behandelingen, afgestemd op jouw unieke huidbehoeften. Van verfrissende gezichtsverzorgingen tot ontspannende massages en verfijnde make-up, wij zorgen ervoor dat je je stralend en zelfverzekerd voelt.

Beauté Naturelle is meer dan alleen een salon; het is een toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, vernieuwen en jezelf verwennen. Laat je meeslepen door onze betoverende ambiance, waar zachte aroma's en rustgevende muziek je zintuigen prikkelen. Trek je terug in onze privé-behandelkamers en geniet van de persoonlijke aandacht van onze ervaren professionals. Wij beloven je een onvergetelijke schoonheidservaring die je zal laten stralen van binnenuit.

11.Phann Beauty

Phann Beauty
Phann Beauty is mijn vaste waxsalon geworden! De meiden zijn professioneel, vriendelijk en de salon is brandschoon. Ik kom er voornamelijk voor ontharingsbehandelingen en Isabel is daarin een echte kei. Gisteren heb ik me door haar laten waxen en masseren. Wauw! Alles is superschoon en ze nemen alle voorzorgsmaatregelen tegen corona. Verder moet je zelf wel een mondkapje meenemen.

12.Tour of Beauty

Tour of Beauty

13.Javita

Javita

14.Amberskin

Amberskin

15.Salon Prinsenhuys

Salon Prinsenhuys

16.SPAAZ

Train slimmer, word sterker, voel je beter!

  • Beoordeling: 4,9/5 (436 Review by google)
  • Adres:

    Denneweg 54A, 2514 CH Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Ruime en moderne faciliteiten, gevarieerd aanbod aan groepslessen en persoonlijke begeleiding.

  • Nadelen:

    Kan druk zijn tijdens piekuren, prijzig lidmaatschap, beperkte parkeergelegenheid.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit fitnessfaciliteiten en -diensten.

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, Goed opgeleide trainers, Persoonlijke begeleiding, Motivatie en ondersteuning, Professionele en ervaren instructeurs

  • Diensten:

    Grote verscheidenheid aan groepslessen, State-of-the-art fitnessapparatuur, Persoonlijke training, Wellness-faciliteiten (sauna, stoombad), Kinderopvang

17.Athena Beauty Care

Athena Beauty Care
Post suggesties