Lijst 11 schoonheidssalons in Nieuwe Westen Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-20

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Nieuwe Westen Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp, Orkide Beauty, Anúbia, DERYA RODZIAK, Dulce Eva Hair Salon. Laten we het samen ontdekken!

1.Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Nieuwe Westen Rotterdam

2.Orkide Beauty

Orkide Beauty
Ontdek de ultieme schoonheidsbeleving bij Orkide Beauty, waar professionaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan. Al jarenlang verwelkomt dit gerenommeerde salon tevreden klanten die keer op keer terugkomen voor haar uitzonderlijke behandelingen.

Ervaar een oase van rust en verwennerij terwijl het bekwame team van Orkide Beauty je huid en ziel verwent met de meest geavanceerde technieken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsbehandeling, een stralende huid met microdermabrasie of een verjongende massage, Orkide Beauty heeft alles in huis om je te laten stralen van binnenuit. Laat je meeslepen door de expertise en warmte van het personeel en stap de salon uit met een gevoel van ultieme ontspanning en verjonging.

3.Anúbia

Anúbia
  • Beoordeling: 4,6/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Meineszlaan 84-B, 3022 BM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Anúbia is, naar zeggen van mijn vrouw Livia, de beste van Rotterdam! Het personeel is supervriendelijk, maar verwacht geen luxe of speciaal onderhoud.

4.DERYA RODZIAK

DERYA RODZIAK
Wil je jouw wenkbrauwen of lippen tot in perfectie laten stylen? Dan is Derya Rodziak de aangewezen persoon voor jou! Met haar jarenlange ervaring en haar uitstekende technieken weet zij precies hoe ze jouw wenkbrauwen en lippen omtovert tot een ware blikvanger.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele of juist een opvallende look, bij Derya Rodziak ben je aan het juiste adres. Door middel van haar Masterclass Hairstrokes en Lippen leer je zelf de fijne kneepjes van het vak en kun je jouw cliënten voortaan voorzien van de mooiste wenkbrauwen en lippen. Derya's geduld en duidelijke uitleg zorgen ervoor dat jij na de Masterclass vol vertrouwen aan de slag kunt!

5.Dulce Eva Hair Salon

Dulce Eva Hair Salon

6.Maison cosmetic

Maison cosmetic
Maison Cosmetic is dé kliniek die mijn leven compleet heeft veranderd! Mijn alopecia was al in een vergevorderd stadium, maar het is binnen 6 weken gelukt om het terug te draaien. Gewoonweg wonderbaarlijk!

Al een week na de eerste behandeling groeide mijn haar weer beter en gezonder. Lynda is zeer professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik raad haar ten zeerste aan.

7.Cure Laserclinic

Cure Laserclinic

8.DOA Treatment Store

Met een team van ervaren make-upartiesten die naar je luisteren en ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je look, is DOA Treatment Store de perfecte plek voor al je make-upbehoeften. Hun visagisten zijn vakkundig en weten precies hoe ze je beste eigenschappen naar voren kunnen halen, zodat je er op je mooist uitziet. Of je nu een natuurlijke look of een meer glamoureuze stijl zoekt, DOA Treatment Store heeft alles wat je nodig hebt om er geweldig uit te zien en je goed te voelen.

9.Fuego Beauty

Fuego Beauty
Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij Fuego Beauty, waar elk bezoek een feest is en vriendelijkheid hoogtij viert. Stap binnen in een wereld waar je je helemaal op je gemak voelt en wordt verwelkomd met een warm onthaal. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te verwennen met de beste behandelingen en producten, afgestemd op jouw unieke wensen.

Ervaar de magie van de wimperextensions van Jane, een meesteres in haar vak. Haar 2D-techniek creëert verbluffend natuurlijke en comfortabele wimpers die je dagelijkse routine moeiteloos transformeren. Je zult vergeten dat je ze draagt, terwijl je geniet van een dramatische blik die alle hoofden doet omdraaien. Fuego Beauty is de bestemming voor al je schoonheidsbehoeften, waar je wordt ontvangen met open armen en verwend wordt met uitzonderlijke service.

10.Palace For Angels

Palace For Angels
Welkom bij schoonheidssalon Palace For Angels, waar uw welzijn onze prioriteit is. Stap binnen in een oase van rust en ontspanning, waar onze ervaren schoonheidsspecialisten u met de grootste zorg behandelen.

Of u nu kiest voor een revitaliserende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een effectieve laserbehandeling, ons team van experts staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om u een stralende huid en een ontspannen lichaam te bezorgen. Laat u verwennen in Palace For Angels en ontdek een nieuwe dimensie van schoonheid en welzijn.

11.Glamstudio Rotterdam

Glamstudio Rotterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Aelbrechtskade 63, 3022 HP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 20:00

Post suggesties