Lijst 15 woonwinkels in Overschie Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-19

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Norsemaison, De Meubelloods, Flow Lab Scandinavische Woonwinkel Rotterdam, HOUT28, Retif Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Norsemaison

Norsemaison: de perfecte plek voor unieke en stijlvolle woonaccessoires.

Norsemaison
  • Beoordeling: 4,9/5 (166 Review by google)
  • Adres:

    Vareseweg 121, 3047 AT Rotterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Norsemaison heeft een breed scala van producten in verschillende stijlen.

  • Productkwaliteit:

    De producten van Norsemaison zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

  • Klantenservice:

    Norsemaison biedt uitstekende klantenservice en is altijd bereid om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, Huisdiervriendelijk, Gratis wifi, Klantvriendelijke medewerkers

Onze Kivik-bank is nu voorzien van de nieuwe hoezen. De pasvorm is echt voortreffelijk en we zijn heel erg blij met het resultaat. We hebben 1 hoes zelf moeten aanpassen, maar dat was een fluitje van een cent. De stof is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. We kunnen niet wachten om te relaxen op onze nieuwe bank!

2.De Meubelloods

De Meubelloods
Kom ontdek de schatkamer aan wooninspiratie bij De Meubelloods! Onze showroom bruist van prachtige meubels van topkwaliteit, alles tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle zitbank, een comfortabele eetkamertafel of een knusse slaapkamer, wij hebben alles wat uw woonhart begeert.

Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor uw ruimte. Met hun deskundige advies en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw interieur een weerspiegeling wordt van uw stijl en persoonlijkheid. Wij garanderen geweldige service, zodat u met een gerust hart kunt shoppen. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden. De Meubelloods: waar wonen betaalbaar en stijlvol wordt!

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

3.Flow Lab Scandinavische Woonwinkel Rotterdam

Flow Lab Scandinavische Woonwinkel Rotterdam
Flow Lab Scandinavische Woonwinkel in Rotterdam presenteert een oogverblindende collectie interieurstukken die uw woonruimte zullen transformeren tot een Scandinavisch paradijs. Van Scandinavisch design meubelen tot stijlvolle woonaccessoires, Flow Lab biedt een breed scala aan opties om uw huis in een uitnodigende en elegante ruimte te veranderen.

Stap binnen in de wondere wereld van Flow Lab en ervaar de magie van Scandinavisch design. Laat het vriendelijke en deskundige personeel u begeleiden bij het vinden van de perfecte items voor uw unieke stijl. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een opvallende fauteuil of verfijnde decoraties, bij Flow Lab vindt u alles wat u nodig hebt om uw huis te upgraden naar een oase van rust en stijl.

4.HOUT28

HOUT28
Ontdek de warmte en charme van HOUT28, waar prachtig hout wordt getransformeerd tot exquise meubels. Onze ervaren ambachtslieden creëren unieke stukken die uw interieur een vleugje natuurlijke elegantie geven. Elke vezel van het hout vertelt een verhaal, en elk meubel is een meesterwerk van vakmanschap.

Bij HOUT28 staan we voor kwaliteit en klantgerichtheid. Onze gepassioneerde team staat altijd voor u klaar met deskundig advies en een glimlach. Laat u meevoeren in de wereld van hout en ervaar de vreugde van het creëren van uw droominterieur. Bezoek onze showroom vandaag nog en laat ons u begeleiden op een reis van comfort, stijl en duurzaamheid. Samen maken we uw huis een thuis waar u jarenlang met plezier van zult genieten.

5.Retif Rotterdam

Retif Rotterdam
Welkom bij Retif Rotterdam, uw vertrouwde partner voor al uw kantoor- en bedrijfsbenodigdheden. Onze ruime winkel biedt een overzichtelijke indeling, zodat u moeiteloos alles vindt wat u zoekt. Ontdek een breed assortiment aan hoogwaardige producten, van kantoormeubilair tot stationery en alles daartussenin.

Bij Retif Rotterdam ervaart u een ontspannen winkelervaring. Neem de tijd om ons uitgebreide aanbod te verkennen en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u te helpen de beste keuzes te maken voor uw bedrijf.

6.Masaya wholesale شركة مسايا للادوات المنزلية

Masaya wholesale شركة مسايا للادوات المنزلية
Masaya groothandel, een toonaangevende speler in de branche, biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige huishoudelijke artikelen tegen concurrerende prijzen. Hun breed scala aan producten voldoet aan de diverse behoeften van zowel huishoudens als bedrijven. Van keukengerei tot badkameraccessoires, Masaya heeft het allemaal.

Met een uitstekend klantenserviceteam staat Masaya bekend om zijn vriendelijke en behulpzame houding. Ze stellen de tevredenheid van de klant voorop en streven ernaar om een naadloze winkelervaring te bieden. Of u nu een professionele chef-kok bent of een huiselijke kok, Masaya is uw one-stop-shop voor al uw huishoudelijke behoeften. Ontdek het gemak en de waarde die Masaya groothandel te bieden heeft en ervaar het verschil in kwaliteit en service.

7.Advena Home

Dank u wel voor uw positieve feedback! Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze meubels en bedden. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en motiveert ons om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Wij begrijpen ook dat het belangrijk is om milieubewust te zijn. Daarom zijn wij blij dat u de moeite hebt genomen om de plastic en kartonnen artikelen die bij uw levering waren mee te geven. Door deze artikelen te recyclen, kunnen we samen bijdragen aan een schonere en duurzamere planeet. Bedankt voor uw steun en we hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn!

8.Meubelmakerij Rotterdam BV

Meubelmakerij Rotterdam BV is een uitzonderlijk bedrijf dat bestaat uit enthousiaste vakmensen. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van prachtige, unieke kasten die uw leefruimte zullen transformeren.

De toewijding en kunde van Meubelmakerij Rotterdam BV is ongeëvenaard. Hun team werkt nauwkeurig en met precisie, waarbij ze alleen de beste materialen gebruiken. De service is onberispelijk, met aandacht voor detail en een bereidheid om aan elke wens te voldoen. Het eindresultaat is een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich.

9.concept store van alles

concept store van alles
  • Beoordeling: 4,6/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 180, 3043 AP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

Waan je in een walhalla van unieke vondsten bij deze conceptstore van allerlei. Na de verhuizing tref je hier een keur aan bijzondere middelgrote merken die stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen. Elke hoek herbergt verrassende items die je nergens anders vindt.

Maar wacht, er is meer! De wenskaarten, een lust voor het oog, lijken geen prijskaartje te dragen. Vergis je niet, hun waarde is onbetaalbaar. Ze vormen een kunstwerk op zich, ideaal om dierbaren te verrassen met een vleugje originaliteit. Laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden die deze conceptstore te bieden heeft!

10.HEMA Rotterdam Overschie

HEMA Rotterdam Overschie
  • Beoordeling: 3,6/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 199-201, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Ontdek de HEMA Rotterdam Overschie, waar je wordt verwelkomd door een team van gepassioneerde experts die je graag helpen bij het vinden van wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar de perfecte fotoafdruk of gewoon wat boodschappen nodig hebt, wij staan voor je klaar met een warm welkom en een brede glimlach.

HEMA Rotterdam Overschie is de plek waar gemak en kwaliteit samenkomen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment, van heerlijke etenswaren tot handige huishoudartikelen en alles daartussenin. Onze vriendelijke medewerkers gaan graag de extra stap om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het HEMA-gevoel!

11.Blossom Wonen

Blossom Wonen
Blossom Wonen heeft een diepgewortelde overtuiging dat uw wooncomfort van het grootste belang is. We begrijpen de frustratie van vertraagde levertijden en we verontschuldigen ons oprecht voor eventuele ongemakken die dit heeft veroorzaakt. Ons team is toegewijd om de beste service te bieden en we nemen uw zorgen zeer serieus.

We hebben maatregelen genomen om onze communicatie en processen te verbeteren. We streven ernaar om nauwkeurige levertijden te verstrekken en u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen. We zijn vastbesloten om uw vertrouwen te herstellen en een uitzonderlijke winkelervaring te bieden.

12.StyleMeubels.nl

StyleMeubels.nl

13.Mulder & Mo

Mulder & Mo

14.OuweRott

OuweRott

15.Draagarmstellingen-Online | Ton Overmeer B.V.

Draagarmstellingen-Online | Ton Overmeer B.V.
Post suggesties