Lijst 18 woonwinkels in Bospolder-Tussendijken Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Bospolder-Tussendijken Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Abcbehang, Baby Luxury Boutique, RAUW, Nazarim Kadoshop, VEER interieur & design. Laten we het samen ontdekken!

1.Abcbehang

Verras jezelf met unieke wandbekleding

Abcbehang
  • Beoordeling: 4,1/5 (232 Review by google)
  • Adres:

    Schiedamseweg 137 A, 3026 AH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment behang en fotobehang

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige behangsoorten

  • Klantenservice:

    Persoonlijk advies en hulp bij behangen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Parkeergelegenheid, Behangboeken inzien, Advies op maat, Behangstalen, Workshops

Abcbehang blinkt uit in klantenservice en -ondersteuning. Bij het ontvangen van een ongewenste bestelling, werd een snelle en naadloze retourzending geregeld. Het team bood professioneel advies en ging zelfs zo ver om te vragen naar de tevredenheid van het eindresultaat. Hun toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard.

In tegenstelling tot grote ketens, waar service vaak tekortschiet, biedt Abcbehang een persoonlijke touch. Hun deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte behangoplossing, rekening houdend met uw unieke behoeften en voorkeuren. Hun reputatie voor kwaliteit en service is ongeëvenaard, waardoor ze een vertrouwde keuze zijn voor zowel huiseigenaren als professionals.

2.Baby Luxury Boutique

Baby Luxury Boutique

3.RAUW

RAUW
**Rauw: Een uitzonderlijke ervaring voor je MacBook** Verwen je MacBook met de uitzonderlijke bescherming en stijl van Rauw. Onze adembenemende backcover van palissander omarmt je apparaat naadloos en biedt een perfecte pasvorm. De stevige constructie zorgt ervoor dat je MacBook veilig vastzit, terwijl de superieure service van Rauw ervoor zorgt dat je bestelling snel wordt geleverd. Een persoonlijke boodschap zorgt voor een extra touch, waardoor je je gewaardeerd voelt als klant.

**Rauw: Passie voor perfectie** Helaas voldoet de ervaring met Rauw niet altijd aan de hoge verwachtingen. Een recent ontvangen cover dekte niet de gehele onderzijde van de MacBook, zoals op de website werd aangegeven. Dit teleurstellende incident is echter een geïsoleerd geval en doet geen afbreuk aan de overweldigend positieve feedback van onze tevreden klanten. Rauw blijft toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten en diensten, waarbij perfectie onze leidraad is.

4.Nazarim Kadoshop

Nazarim Kadoshop
Nazarim Kadoshop staat bekend om zijn unieke en charmante items. Maar als er iets misgaat, laat de service te wensen over. Voor een zorgeloze winkelervaring, overweeg dan een winkel die wel garantie biedt op zijn producten.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een prachtig tapijt van uitzonderlijke kwaliteit, is Nazarim Kadoshop een uitstekende keuze. De vlekken verdwijnen moeiteloos en de duurzaamheid van het tapijt is ongeëvenaard. Ook de Turkse koffiemachine is een aanrader, vooral met de korting die je krijgt als vaste klant.

5.VEER interieur & design

VEER interieur & design
VEER interieur & design staat garant voor een stijlvolle metamorfose van uw woning. Ons team van ervaren ontwerpers luistert aandachtig naar uw wensen en vertaalt deze in een uniek ontwerp dat perfect bij u past.

Of u nu een compleet nieuwe inrichting wilt of slechts enkele accenten toevoegt, VEER interieur & design denkt graag met u mee. Wij hebben een uitgebreide kennis van alle stijlen en trends, en adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw interieur. Laat u inspireren door onze creatieve ideeën en vakkundige uitvoering, en geniet binnenkort van een droomwoning die perfect aansluit bij uw persoonlijkheid.

6.De Luxe Gordijnen

De Luxe Gordijnen
Ontdek de wereld van luxe gordijnen bij Deluxe Gordijnen, waar comfort en stijl samenkomen. Onze ervaren professionals staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte gordijnen voor uw woning. Met een uitgebreide collectie stoffen, kleuren en stijlen, helpen we u bij het creëren van een ruimte die uw verwachtingen overtreft.

Laat u verrassen door de uitzonderlijke service van Deluxe Gordijnen. Onze toegewijde team neemt de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, waardoor we gordijnen kunnen leveren die naadloos passen bij uw inrichting. Ervaar de luxe van vakmanschap en de schoonheid van op maat gemaakte gordijnen. Verwen uzelf en uw woning met de ultieme touch of elegance van Deluxe Gordijnen.

7.Walvis Interieur

Walvis Interieur
Walvis Interieur: vriendelijk en vakkundig advies voor uw interieurdromen Op zoek naar een laminaatwinkel waar u uitstekende service en vakmanschap kunt verwachten? Zoek niet verder dan Walvis Interieur. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte interieur voor uw woning.

Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat uw laminaatvloer en trap binnen een dag vakkundig zijn afgewerkt. U kunt er zeker van zijn dat het eindresultaat aan de hoogste standaarden voldoet. Laat u verrassen door de vriendelijke en deskundige service van Walvis Interieur en ervaar het gemak van een snelle en moeiteloze installatie die uw woning transformeert.

8.Van Meurs Wandbekleding - Behang

Van Meurs Wandbekleding - Behang

9.Maritieme Kunst en Antiekhandel Delfshaven

Maritieme Kunst en Antiekhandel Delfshaven
Maritieme Kunst en Antiekhandel Delfshaven is een waar paradijs voor liefhebbers van maritiem erfgoed en antiek. Je wordt er met open armen ontvangen door vriendelijke experts die hun passie graag met je delen. Hier vind je geen valse of zwaar gerestaureerde objecten, alleen authenticiteit en kwaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder kompas, een scheepsmodel of een antieke kaart, bij Maritieme Kunst en Antiekhandel Delfshaven ben je aan het juiste adres. De verkopers nemen de tijd om je te helpen en adviseren je graag over de geschiedenis en waarde van de objecten. Je vindt hier unieke stukken die je nergens anders tegenkomt, stukken die je huis of kantoor een maritiem karakter geven en een verhaal vertellen over onze fascinerende maritieme geschiedenis.

10.Alperbehang

Alper Behang biedt een ongeëvenaarde selectie behangpapier, ver boven het gemiddelde aanbod van andere winkels. Alper, de eigenaar, staat bekend om zijn uitmuntende service, zowel online als in de fysieke winkel. Voor een optimale winkelervaring raden we aan rechtstreeks hun website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen om de juiste locatie te bevestigen.

Of je nu persoonlijk of online bestelt, je kunt rekenen op een snelle en persoonlijke service. Hun behang van topkwaliteit is scherp geprijsd, waardoor je prachtige ontwerpen kunt toevoegen aan je interieur zonder je zorgen te maken over de kosten. Bezoek Alper Behang vandaag nog en ontdek de magie van hun uitgebreide behangcollectie, die gegarandeerd voldoet aan al je decoratieve wensen.

11.Bio Bulk Bende

Bio Bulk Bende
Bio Bulk Bende: een biologische voedselcoöperatie die u niet wilt missen!

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige biologische producten tegen betaalbare prijzen, dan is Bio Bulk Bende uw bestemming. Deze superleuke coöperatie biedt een breed assortiment aan verse groenten en fruit, zuivelproducten, brood en banket, vlees en vis, en nog veel meer. Het team van enthousiaste vrijwilligers staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw behoeften.

12.Lux Wonen

Lux Wonen
Lux Wonen biedt een uitzonderlijke woonervaring met hun prachtige meubelen en onberispelijke service. Ervaar de ultieme ontspanning met hun comfortabele banken, supersnel geleverd en ontworpen om je lichaam perfect te ondersteunen.

Bij Lux Wonen gaat klanttevredenheid boven alles. Hun vriendelijke team is toegewijd om aan al je wensen te voldoen, of het nu gaat om het vinden van het perfecte bed of het garanderen van een snelle levering. Hun innovatieve ontwerpen, gecombineerd met hun snelle service, zullen je woonruimte transformeren in een oase van comfort en stijl.

13.Giftshop De Strik

Giftshop De Strik

14.Meneer van Houten

Meneer van Houten
Als ervaren content schrijver met een gedegen expertise op het gebied van reizen en eten, kan ik met een gerust hart beweren dat het team van Meneer van Houten een buitengewone prestatie levert. Hun toewijding om mensgericht te zijn en hergebruik te bevorderen, maakt ze een toonaangevende kracht in de branche. Hun al tien jaar durende samenwerking met WaterLeider, een voorloper op het gebied van duurzaamheid, is een testament van hun ongeëvenaarde engagement voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.

15.Finik Home

Finik Home

16.Dutch XXL

Dutch XXL

17.Prenten Antiquariaat Delfshaven

Prenten Antiquariaat Delfshaven
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Voorhaven 33, 3025 HC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

18.Rotterdam Bed and Breakfast

Rotterdam Bed and Breakfast
Post suggesties