Lijst 11 woonwinkels in Krommenie Zaanstad

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-24

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Krommenie Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hubo bouwmarkt Krommenie, Blokker Krommenie, Luxaflexdealerzaanstad, Loppis, HEMA Krommenie. Laten we het samen ontdekken!

1.Hubo bouwmarkt Krommenie

Hubo bouwmarkt Krommenie
Bezoek Hubo Bouwmarkt Krommenie voor al uw bouw- en klusprojecten. Deze lokale held staat bekend om zijn uitstekende service en ruime assortiment. Waar andere bouwmarkten u teleurstellen met een "helaas, dat hebben we niet", zegt Hubo/Beku: "Jazeker, we hebben het!" Of u nu op zoek bent naar bouwmaterialen, verf, gereedschappen of tuinbenodigdheden, Hubo Krommenie heeft alles wat u nodig heeft.

Ervaar de persoonlijke benadering en deskundige adviezen van het ervaren team. Of u nu een doorgewinterde klusser bent of gewoon een kleine klus wilt klaren, zij staan klaar om u te helpen. Ontdek de beste producten tegen scherpe prijzen en geniet van de gemakkelijke bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Kom naar Hubo/Beku Krommenie en ervaar het verschil. Uw bouw- en klusprojecten worden een stuk eenvoudiger en succesvoller met de hulp van deze lokale topper.

Lees meer: Lijst 11 restaurants in Krommenie Zaanstad

2.Blokker Krommenie

Blokker Krommenie
Betreed een wereld waar reisdromen en culinaire hoogstandjes samenkomen. Onze nieuwe locatie in Krommenie is meer dan alleen een winkel; het is een oase van inspiratie en ontdekking. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment reisbenodigdheden, van praktische koffers tot de nieuwste gadgets. Ontdek de culinaire schatten uit alle windstreken, van exotische kruiden tot ambachtelijke delicatessen. Of u nu de wereld wilt verkennen of uw zintuigen wilt prikkelen, bij Blokker Krommenie vindt u alles wat u nodig hebt.

3.Luxaflexdealerzaanstad

Luxaflexdealerzaanstad
De tevreden klanten van Luxaflexdealer Zaanstad prijzen de uitstekende service en de prachtige producten van dit bedrijf. De Duette Shades van Luxaflex zorgen voor een stijlvolle raamdecoratie die je huis een luxe uitstraling geeft. En de vakkundige montage door de vriendelijke medewerkers zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe raambekleding.

Ook voor zonwering ben je bij Luxaflexdealer Zaanstad aan het juiste adres. Onlangs plaatsten zij in een logeerkamer zonwering voor een venster zonder openslaande ramen en een lichtkoepel. Het resultaat is verbluffend: de kamer is nu heerlijk koel en donker, perfect voor een goede nachtrust. Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie of zonwering, bij Luxaflexdealer Zaanstad ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en service.

4.Loppis

Loppis
Kom heerlijk struinen in ons charmante winkeltje, Loppis! Voor originele cadeaus voor een ander of jezelf ben je hier aan het juiste adres. Ontdek onze unieke collectie Zweedse brocante en laat je betoveren door de nostalgische sfeer. En vergeet vooral niet onze prachtige verfsoorten te bewonderen voor een vleugje kleur in je interieur.

Stap binnen in Loppis en waan je in een Scandinavisch paradijs. Onze zorgvuldig uitgekozen brocante items roepen een gevoel van gezelligheid en warmte op. Van sierlijke theezetapparaten tot antieke meubels, elk stuk heeft zijn eigen verhaal te vertellen. En met onze uitgebreide collectie verfsoorten kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen Scandinavische sferen creëren.

5.HEMA Krommenie

De HEMA in Krommenie: een begrip in Nederland. Maar helaas, de gloriedagen van weleer lijken voorbij. Het assortiment is klein, de prijzen zijn niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Het is jammer om te zien dat een winkel die ooit zo geliefd was, nu zo'n teleurstelling is.

Een bezoek aan de HEMA in Krommenie is daarom niet meer de moeite waard. Het is beter om naar een andere vestiging te gaan, of online te bestellen. Want de HEMA van vroeger, die is helaas niet meer. Het is een trieste constatering, maar het is wel de waarheid.

6.BoXXer Krommenie

Welkom in de wondere wereld van elektronica bij BoXXer Krommenie! Dé plek waar je terecht kunt met al je vragen over elektrische apparaten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw huishouden.

Stap onze winkel binnen en ontdek een uitgebreid assortiment aan wit- en bruingoed, huishoudelijke apparaten, computeraccessoires en meer. Onze vriendelijke en ervaren team helpt je graag bij het vinden van het perfecte apparaat voor jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een nieuwe wasmachine, een krachtige laptop of een smart-tv, wij zorgen ervoor dat je vertrekt met de beste aankoopbeslissing. Bezoek BoXXer Krommenie vandaag nog en ervaar het gemak van persoonlijke service en deskundig advies!

7.Garage Sale Krommenie

  • Beoordeling: 4,5/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    EXPEDITIE, Noordervaartdijk 10, 1561 PS Krommenie, Nederland

  • Openingstijden:

    14:30 tot 17:00

Welkom bij de Garage Sale in Krommenie, een waar walhalla voor liefhebbers van tweedehands schatten. In de ruime hallen vind je een veelzijdige collectie leuke en originele objecten die je nergens anders tegenkomt. Van vintage meubels en unieke souvenirs tot stijlvolle decoraties en retro kledingstukken, hier vind je precies wat je zoekt.

De sfeer op de Garage Sale is ontspannen en vriendelijk, met enthousiaste verkopers die graag hun verhalen delen over de bijzondere items die ze verkopen. Hoewel de prijzen soms wat aan de hoge kant zijn, is de kwaliteit van de producten onovertroffen. Of je nu op zoek bent naar dat ene speciale stuk voor je interieur of gewoon wilt rondstruinen en inspiratie opdoen, de Garage Sale in Krommenie zal je zeker niet teleurstellen.

8.La Vintage

Welkom bij La Vintage Kleine, een schatkamer vol met vintage pareltjes en unieke vondsten. Stap binnen in een wereld van nostalgie en ontdek een bonte verzameling goederen, elk met een eigen verhaal te vertellen. Van antieke sieraden tot vintage meubels, van klassieke boeken tot retro kleding, deze overvolle tweedehands winkel biedt een schat aan mogelijkheden tegen betaalbare prijzen.

Strijk neer op een comfortabele fauteuil en laat je meeslepen door de magie van La Vintage Kleine. Blader door stapels met tweedehands boeken, snuffel tussen delicaat porselein en ontdek verborgen juweeltjes die je garderobe nieuw leven inblazen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een statement stuk voor je interieur of gewoon een vleugje nostalgie in je leven, La Vintage Kleine is de bestemming voor jou. Kom langs en laat je verrassen door het onverwachte!

9.Wereldwinkel

In de Wereldwinkel vind je authentieke, handgemaakte schatten uit verre oorden. Van Azië en Afrika tot Zuid- en Midden-Amerika, elk item is een uniek verhaal op zich. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een vleugje exotisme voor je interieur of gewoon een stukje wereld in huis wilt halen, in de Wereldwinkel vind je het.

Hun gepassioneerde en behulpzame medewerkers staan klaar om je te adviseren en mee te denken. Of je nu een kleinigheidje zoekt of een bijzonder kunstwerk, bij de Wereldwinkel slaag je altijd. Kom binnen en laat je betoveren door de prachtige kleuren, de rijke texturen en de unieke verhalen achter elk product. De Wereldwinkel, waar winkelen een avontuur wordt!

10.Antiekboerderij Krommenie V.O.F.

Antiekboerderij Krommenie V.O.F.
Wilt u uw huis verfraaien met unieke antieke en toegepaste kunst? Dan bent u bij Antiekboerderij Krommenie V.O.F. aan het juiste adres. Deze prachtige winkel biedt een schat aan exclusieve meubels, lampen en andere decoratieve objecten tegen scherpe prijzen.

De ervaren en deskundige eigenaar staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte stuk voor uw interieur. Hij is niet alleen een bron van kennis over antiek, maar kan ook meubels en klokken restaureren, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw waardevolle bezittingen. Bezoek Antiekboerderij Krommenie V.O.F. en ontdek de kunst van het antiek, waar geschiedenis en schoonheid samenkomen om uw huis te transformeren.

11.Brocante Kamer

Brocante Kamer
Post suggesties