Lijst 23 woonwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-26

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Decormax Wonen&Slapen, CASA Amsterdam, Sickmann Woninginrichting Amsterdam interieuradviseur en inrichters gordijnen Luxaflex pvc vloeren, Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam, Jan van Beek Eigentijds Wonen. Laten we het samen ontdekken!

1.Decormax Wonen&Slapen

Decormax Wonen&Slapen
Welkom bij Decormax, waar wonen en slapen een genot wordt! Ontdek onze uitzonderlijke collectie extravagante bedden en comfortabele matrassen, ontworpen om u de nachtrust van uw dromen te bezorgen. Elk meubelstuk is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, zodat u jarenlang kunt genieten van ongeëvenaarde kwaliteit.

Verrijk uw interieur met onze stijlvolle kasten van het Duitse merk Rauch. Onze ruime selectie, van klassieke schuifdeuren tot moderne ontwerpen, biedt een perfecte oplossing voor al uw opbergbehoeften. Laat u inspireren door onze prachtige vloeren, waaronder laminaat, pvc, hout en zelfs luxueus tapijt. Maak uw droomtrap compleet met onze vakkundige trapbekleding. Voor een finishing touch kunt u rekenen op onze ervaren schilders en stukadoors. Ervaar het ultieme gemak bij Decormax, waar we uw woon- en slaapdromen werkelijkheid laten worden.

2.CASA Amsterdam

Centraal gelegen in het hart van Amsterdam

CASA Amsterdam
  • Beoordeling: 4,1/5 (170 Review by google)
  • Adres:

    Waldenlaan 131, 1093 NH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Hotel biedt een breed scala aan kamers en suites

  • Productkwaliteit:

    Kamers zijn modern en comfortabel ingericht

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, 24-uurs receptie, Bar en restaurant, Bagageopslag, Parkeergelegenheid

CASA Amsterdam, waar u geniet van een onvergetelijke winkelervaring. Stap binnen in ons lichtgevende paradijs, waar elke kaars een verhaal vertelt. Of u nu op zoek bent naar een romantische gloed of een uitbundige verlichting, onze geparfumeerde creaties zullen uw zintuigen prikkelen.

Bij CASA Amsterdam geloven we in duurzaamheid. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw gebruikte kaarsen bij ons terug te brengen, zelfs als ze krom of onregelmatig zijn. In ruil voor uw retour ontvangt u een tegoedbon, waarmee u kunt genieten van nog meer kaarsen. Zo draagt u bij aan een schonere wereld, terwijl u tegelijkertijd uw huis sfeervol verlicht.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Sickmann Woninginrichting Amsterdam interieuradviseur en inrichters gordijnen Luxaflex pvc vloeren

Creëer jouw droominterieur met Sickmann Woninginrichting

Sickmann Woninginrichting Amsterdam interieuradviseur en inrichters gordijnen Luxaflex pvc vloeren
  • Beoordeling: 4,8/5 (270 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Oosterparkstraat 202, 1091 HL Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan interieurartikelen en gordijnen

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige kwaliteit producten en materialen

  • Klantenservice:

    Persoonlijke en professionele begeleiding

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gordijnen op maat, PVC vloeren, Luxaflex producten, Interieuradvies, Inrichtingsservice

Of u nu een nieuwe look voor uw interieur zoekt of een specifiek onderdeel nodig hebt, zoals een trekkoord voor uw jaloezie of een Luxaflex tuimelaar, bij Sickmann vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij bieden een ruime keuze aan producten tegen scherpe prijzen, zodat u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

4.Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam

Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam
Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam: waar wooncomfort en stijl samenkomen.

Deze expert in ruimtebesparende slaapoplossingen biedt een uitgebreide collectie slaapbanken en bedkasten om aan al uw slaapbehoeften te voldoen. Of u nu een gezellige logeerkamer wilt creëren of uw kleine woonruimte wilt optimaliseren, bij Easy Living Amsterdam vindt u gegarandeerd de perfecte oplossing. Het vriendelijke en deskundige team helpt u graag met het vinden van de ideale optie voor uw ruimte en stijl. Ervaar het gemak van een comfortabele slaapbank overdag en een volledig functioneel bed 's nachts, of profiteer van de ruimtebesparende magie van bedkasten die stijlvol opgaan in uw interieur. Easy Living Amsterdam levert uitzonderlijke service, van deskundig advies tot professionele bezorging en montage. Ontdek vandaag nog de wereld van ruimtebesparende slaapoplossingen en ervaar de ultieme combinatie van comfort en gemak met Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Jan van Beek Eigentijds Wonen

Jan van Beek Eigentijds Wonen
Stap binnen in de designwereld van Jan van Beek Eigentijds Wonen en laat je inspireren door een exclusieve collectie meubels en woonaccessoires. Hier vind je topdesign dat harmonieus samenkomt in een prachtig ingericht 'gluurparadijs'.

Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of de perfecte aanvulling op je bestaande interieur, bij Jan van Beek Eigentijds Wonen vind je het allemaal. De vriendelijke en deskundige eigenaren staan klaar om je te begeleiden in de wereld van eigentijds design en helpen je jouw huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort.

6.LICHT EN MEUBELS B.V.

LICHT EN MEUBELS B.V.
Licht en Meubels B.V.: Een oase van stijl en comfort in Amsterdam-Oost. Verlies jezelf in een veelzijdige collectie bankstellen, tafels, kasten en verlichting. Laat je betoveren door de subtiele charme van onze moderne staande lampen, die naadloos opgaan in je interieur en een zachte gloed verspreiden.

Stap binnen bij Licht en Meubels en ervaar een ongeëvenaard niveau van expertise. Onze gepassioneerde medewerkers voorzien je van deskundig advies, helpen je bij het herstofferen van je geliefde meubels en begeleiden je op weg naar het creëren van je droominterieur. Laat ons je inspireren met een schat aan stoffen en accessoires, waarmee je je huis omtovert tot een weerspiegeling van jouw unieke stijl.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Scheltinga Wonen

Scheltinga Wonen
Scheltinga Wonen, waar passie voor wonen samenkomt met vakmanschap. Onze medewerkers zijn ware experts, die met geduld en oog voor detail u wegwijs maken in de wondere wereld van woonoplossingen. Van jaloezieën tot plissés, bij Scheltinga vindt u de perfecte match voor uw interieur.

Onze showroom is een waar walhalla voor woonliefhebbers. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie gordijnen en creëer een thuis dat perfect aansluit bij uw stijl en wensen. De gordijnen die u bij ons koopt, worden met de grootste zorg bij u thuis opgehangen. Zo ervaart u optimaal het comfort en de sfeer die onze hoogwaardige producten te bieden hebben.

8.Kroon Gordijnen | Horren & Raamdecoratie

Kroon Gordijnen | Horren & Raamdecoratie
Kroon Gordijnen: jouw partner voor stijlvolle raamdecoratie en horren!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw raamdecoratie? Dan ben je bij Kroon Gordijnen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie aan houten bamboe jaloezieën, plisse raamhorren, plissé horren, verduisterende duo rolgordijnen en meer. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en een oplossing op maat te vinden. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog jouw droomproducten bij Kroon Gordijnen! Wij garanderen vakmanschap, klantvriendelijkheid en een ongeëvenaarde service. Verfraai jouw huis met de mooiste raamdecoratie en bescherm het tegelijkertijd tegen ongedierte. Kroon Gordijnen: dé keuze voor stijl en comfort, binnen én buiten!

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Liwi Meubelstoffeerderij

Liwi Meubelstoffeerderij
Op zoek naar een vakkundige meubelstoffeerderij? Liwi Meubelstoffeerderij staat bekend om haar uitzonderlijke vakmanschap en hoogwaardige materialen. Wij specialiseren ons in het stofferen van kappersstoelen, banken, fauteuils en andere meubelstukken.

Of je nu een antieke stoel wilt opknappen of je moderne interieur een nieuwe look wilt geven, Liwi Meubelstoffeerderij heeft de expertise en passie om jouw meubelstukken nieuw leven in te blazen. Ervaar het zelf en laat jouw meubels weer stralen als nooit tevoren!

10.Decoline Gordijnspecialist

Decoline Gordijnspecialist
Bent u op zoek naar de ultieme gordijnoplossing voor uw woning? Bij Decoline Gordijnspecialist staan wij voor u klaar om uw droomgordijnen te realiseren. Onze ervaren adviseurs, met hun uitgebreide kennis en passie voor interieur, staan u bij in het uitkiezen van de perfecte gordijnen die perfect aansluiten bij uw stijl en wensen.

Laat u verrassen door onze ruime collectie gordijnstoffen, van klassieke stoffen tot moderne designs. Of u nu op zoek bent naar elegante overgordijnen, luchtige vitrages of praktische rolgordijnen, bij Decoline Gordijnspecialist vindt u gegarandeerd de gordijnen die aan uw behoeften voldoen. Bovendien zorgen onze vakkundige monteurs voor een vlekkeloze installatie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe gordijnen.

11.LoyalBrand Network

De plek waar je alles vindt wat je nodig hebt, tegen een betaalbare prijs.

  • Beoordeling: 5,0/5 (327 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan producten voor al je dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten die je met vertrouwen kunt kopen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat je altijd graag verder helpt.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Zelfscankassa's, Gratis WiFi, 24/7 geopend, Apotheek

LoyalBrand Network levert Herman Miller Sayl stoelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De persoonlijke service en het eigen transport zorgen voor een soepele levering en installatie. Zelfs na de aankoop staan ze klaar met antwoorden op vragen, wat een uitzonderlijke klantenservice demonstreert.

Ondanks de snelle levering en de flexibele houding van het bedrijf, voelde de uitgebreide zitinstructie, waarvoor extra werd betaald, gehaast aan. Toch blijft LoyalBrand Network een betrouwbare aanbieder van hoogwaardige stoelen met een persoonlijke touch die de klanttevredenheid voorop stelt.

12.Nida

13.Sumato

Sumato

14.TEAUPE

TEAUPE

15.Praxis City

  • Beoordeling: 3,9/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 195, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

16.Blokker Amsterdam Middenweg

Blokker Amsterdam Middenweg

17.Licht en Wonen Amsterdam

Licht en Wonen Amsterdam

18.Scheltinga XL Amsterdam oost

Scheltinga XL Amsterdam oost

19.Realta Mobilia

Realta Mobilia

20.Arredoo

Arredoo

21.Werkwaardig

  • Beoordeling: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Werkwaardig Office & Warehouse, H.J.E. Wenckebachweg 6V15, 1096 AN Amsterdam, Nederland

22.Feels Like Home (Interieur vergelijkingssite)

Feels Like Home (Interieur vergelijkingssite)

23.Duraline

Duraline
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Abram Dudok van Heelstraat 4, 1096 BE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:45 tot 17:30

Post suggesties