Lijst 17 plaatsen voor pedicures in De Pijp Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over plaatsen voor pedicures in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals day&night hairdressers, Tibetan Wellness Massage, Sunny's Beautyspot, T-M nails, Endorphine Nailbar. Laten we het samen ontdekken!

1.day&night hairdressers

day&night hairdressers
Dag en Night Kapsalons: Uw Haarverzorgingsbestemming Bent u op zoek naar een uitzonderlijke kapsalonervaring? Kijk dan niet verder dan Dag en Night Kapsalons, waar uw haarwensen werkelijkheid worden. Met uitstekende online beoordelingen en een team van ervaren haarstylisten, is ons salon de ultieme bestemming voor al uw haarverzorgingsbehoeften.

Of u nu een nieuwe look wilt of gewoon een touch-up, ons toegewijde team luistert aandachtig naar uw wensen en creëert een kapsel dat perfect bij uw stijl en persoonlijkheid past. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat uw haar er gezond en mooi uitziet.

2.Tibetan Wellness Massage

Tibetan Wellness Massage
Verwen uzelf met een authentieke Tibetaanse wellnessmassage, waar kundige handen de stress en spanning van uw lichaam wegkneden. Ons ervaren personeel heet u van harte welkom en helpt u graag bij het plannen van uw afspraak. Ontspan in onze comfortabele ruimte en geniet van de weldadige ambiance terwijl ervaren masseurs uw spieren en zintuigen verwennen.

Ervaar de ultieme ontspanning met onze deskundige nek- en rugmassage. Voel hoe stress langzaam uit uw lichaam wegebt, terwijl deskundige handen behendig uw pijnlijke knopen wegwerken. Verlaat onze massagetafel verfrist, energiek en hernieuwd, klaar om de wereld weer aan te kunnen. Gun uzelf de ultieme ontspanning en reserveer vandaag nog uw Tibetaanse wellnessmassage. U zult versteld staan van de transformatieve kracht van deze authentieke behandelingen!

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.Sunny's Beautyspot

Sunny's Beautyspot
Bij Sunny's Beautyspot staat gezelligheid en kwaliteit voorop. Ervaar de expertise van Sunny, die met veel precisie uw wimpers en voeten verzorgt. Laat haar uw kleine teennagel weer in topvorm brengen, zodat u weer stralend de zomer in kunt.

Sunny's Beautyspot is dé plek voor een ontspannen en professionele behandeling. Haar scherpe oog voor detail en warme persoonlijkheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om wimpers, voeten of andere schoonheidsbehandelingen, bij Sunny bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat. Bezoek Sunny's Beautyspot vandaag nog en ontdek zelf waarom iedereen zo enthousiast is over haar diensten.

4.T-M nails

T-M nails
T-M nagels is een nagelsalon die kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen en adviseren je graag over de beste behandelingen voor jouw nagels. Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een trendy nail art ontwerp, bij T-M nagels ben je aan het juiste adres.

T-M nagels maakt gebruik van hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat je nagels er altijd perfect uitzien. De salon is hygiënisch en goed onderhouden, zodat je altijd met een gerust hart je nagels kunt laten verzorgen. Bovendien zijn de prijzen bij T-M nagels zeer betaalbaar, zodat iedereen kan genieten van mooie en verzorgde nagels. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Endorphine Nailbar

Endorphine Nailbar
Ervaar de ultieme nagelverwenning bij Endorphine Nailbar, waar Anna en Anya je verwennen met hun uitmuntende vaardigheden en oog voor detail. Laat je handen en voeten stralen met perfect aangebrachte manicures en pedicures, uitgevoerd in een schone en uitnodigende omgeving. Hun vriendelijke service en toewijding aan kwaliteit zullen je een onvergetelijke nagelbeleving bezorgen.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een trendy geldesign, Endorphine Nailbar heeft alles wat je nodig hebt. Hun team van experts zorgt ervoor dat je nagels er fantastisch uitzien en voelen, waardoor je zelfverzekerd en stralend de deur uitstapt. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de Endorphine-magie!

6.Beauty Lounge Amsterdam

Beauty Lounge Amsterdam
Schoonheidssalon Amsterdam; Dé plek voor een professionele behandeling en excellente service. Natalia is een ware expert in het creëren van persoonlijke looks die perfect bij je passen. Ze legt alle stappen van de behandeling helder en vriendelijk uit, waardoor je je direct op je gemak voelt.

Kom langs voor de beste wenkbrauwen van Amsterdam. Je zult de rest van de behandelingen ook willen proberen. Na één bezoek zul je merken dat je hier voortaan graag komt. Bedankt Natalia!

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.Love Jemma Nails

Love Jemma Nails
Zoek je naar een geweldige manicure-ervaring? Kijk dan niet verder dan Love Jemma Nails! Jemma is een ervaren nagelstyliste die gespecialiseerd is in het creëren van prachtige, verzorgde nagels. Met haar jarenlange ervaring en vakkennis zorgt ze ervoor dat je elke keer weer met prachtige nagels naar buiten loopt.

Of je nu een klassieke manicure, een trendy gellak of een luxueuze spa-manicure wilt, Jemma heeft alles voor je. Ze gebruikt alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je nagels er op hun best uitzien en voelen. En met haar vriendelijke en professionele aanpak voel je je meteen op je gemak. Kom vandaag nog langs bij Love Jemma Nails en trakteer jezelf op de ultieme manicure-ervaring!

8.Karo Nails Amsterdam

Karo Nails Amsterdam
Karolina's nagelsalon in hartje Amsterdam is een waar paradijs voor nagelliefhebbers. Met haar jarenlange ervaring en oog voor detail weet zij jouw nagels om te toveren tot ware kunstwerkjes. Of je nu houdt van klassieke French manicure, opvallende gelnagels of trendy nail art, bij Karolina ben je aan het juiste adres.

Stap binnen in haar gezellige salon en laat je verwennen door Karolina's vakkundige handen. Geniet van een ontspannende behandeling terwijl zij je nagels met precisie verzorgt en stylet. Haar passie voor haar vak straalt af op het resultaat, dat keer op keer verbluffend is. En dat alles tegen een betaalbare prijs, waardoor een bezoek aan Karolina's nagelsalon niet alleen een belevenis, maar ook een slimme keuze is.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.Patricia Nails & Wax

Patricia Nails & Wax
Ervaar de ultieme voetverzorging bij Patricia Nails & Wax en laat je verwennen met een pedicure waar detail en ontspanning hand in hand gaan. Patricia's expertise schittert in haar nauwkeurige nagelreiniging, precieze kniptechniek en grondige exfoliatie, die moeiteloos de hardnekkige delen aanpakken.

Trakteer jezelf op deze weldadige behandeling en geniet van de kalmerende ambiance. Patricia's toewijding aan kwaliteit en haar passie voor nagelkunst zijn duidelijk zichtbaar in de prachtige resultaten. Na de behandeling zul je met frisse, stralende nagels je dag vervolgen. Boek nu je pedicure bij Patricia Nails & Wax en ervaar de ware betekenis van voetverzorging.

10.Sunfit Beauty Care - De Pijp

Sunfit Beauty Care - De Pijp
Laat je meeslepen in een zinnenprikkelende reis van pure ontspanning bij Sunfit Beauty Care - De Pijp! Ervaar de zachte aanrakingen van onze ervaren masseuses terwijl je gezicht wordt getransformeerd tot een oase van rust en schoonheid. De serene ambiance, de geurige oliën en de onberispelijk schone faciliteiten zullen je zorgen doen wegsmelten.

Hoewel Sunfit Beauty Care - De Pijp iets prijziger is dan andere schoonheidssalons, is de investering in je welzijn de moeite waard. Laat je verwennen met hoogwaardige gezichtsbehandelingen die je huid zullen revitaliseren, verjongen en doen stralen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Lees meer: Lijst 17 plaatsen voor pedicures in Amsterdam

11.Crystal nails

Kristal Nagels biedt nagelbehandelingen van topklasse, waarbij alleen de beste materialen en technieken worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw nagels er op hun best uitzien. Onze ervaren nagelstylistes zijn experts in alle aspecten van nagelverzorging, van klassieke manicures tot ingewikkelde nail art. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus we streven ernaar om elke afspraak zo efficiënt en plezierig mogelijk te maken.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige manicure of een volledige make-over, Kristal Nagels heeft de perfecte behandeling voor u. Wij bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder gelnagels, acrylnagels, shellac en nail art. We gebruiken alleen de beste producten en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw nagels er prachtig uitzien en lang meegaan. Onze nagelstylistes zijn ook experts in het creëren van aangepaste looks die perfect bij uw stijl passen. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog uw afspraak bij Kristal Nagels en laat ons uw nagels er op hun best uitzien.

12.NailCraft Amsterdam

13.Blu Nail Bar

Blu Nail Bar

14.Asepsis

Asepsis

15.Lis Beauty Lounge

Lis Beauty Lounge

16.Century Nails

Century Nails

17.Medisch Pedicure de Voetensalon

Medisch Pedicure de Voetensalon
  • Beoordeling: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Jan van der Heijdenstraat 144 huis, 1072 VD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Post suggesties