Lijst 29 dierenartsen in Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over dierenartsen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Medisch Centrum voor Dieren - MCD, Dierenkliniek Vondelpark - Amsterdam, DierenDokters Amsterdam, Dierenkliniek Buitenveldert, Dierenartspraktijk Gein. Laten we het samen ontdekken!

1.Medisch Centrum voor Dieren - MCD

Medisch Centrum voor Dieren - MCD
Onze lieve Mechelse herder Bailey had helaas een zware tijd achter de rug. Aan beide achterknieën had ze haar voorste kruisbanden afgescheurd, waardoor ze ontzettend bang was voor de dokters en assistenten. Maar dankzij de expertise van Medisch Centrum voor Dieren (MCD) is Bailey weer helemaal de oude!

Ook onze Rolex kreeg ineens last van zijn knieën. Hij begon constant op drie pootjes te lopen, wat ons meteen zorgen baarde. Na een bezoek aan de dierenarts, werden we doorverwezen naar MCD. Daar bleek dat beide knieën in fase 4 van slijtage zaten, met gescheurde en uitgerekte kruisbanden. Gelukkig konden de specialisten van MCD Rolex vakkundig helpen, zodat hij nu weer vrolijk door het leven huppelt. Als u op zoek bent naar de beste zorg voor uw geliefde huisdier, aarzel dan niet en neem contact op met MCD. Hun deskundige team staat altijd klaar om uw dier met liefde en toewijding te behandelen.

2.Dierenkliniek Vondelpark - Amsterdam

Dierenkliniek Vondelpark - Amsterdam
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dierenkliniek in Amsterdam? Dan is Dierenkliniek Vondelpark de ideale keuze voor u en uw huisdier.

Bij Dierenkliniek Vondelpark staan de vriendelijke en deskundige dierenartsen altijd klaar om uw geliefde viervoeter de beste zorg te bieden. Ze nemen uitgebreid de tijd voor uw dier en geven deskundig advies bij ziekte of verwondingen. De kliniek is uitgerust met moderne faciliteiten en biedt een breed scala aan diensten, waaronder vaccinaties, sterilisaties en tandheelkundige behandelingen. De medewerkers gaan empathisch om met uw huisdier en zorgen ervoor dat het zich op zijn gemak voelt tijdens het bezoek. Breng daarom vandaag nog een bezoek aan Dierenkliniek Vondelpark en ervaar zelf de uitstekende service en toewijding van het team.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.DierenDokters Amsterdam

DierenDokters Amsterdam
DierenDokters Amsterdam is een prachtige, ruime dierenkliniek in hartje Amsterdam, vlak achter de brandweerkazerne aan de Rozengracht. Onze vriendelijke receptionisten en deskundige dierenartsen staan altijd voor je klaar om de beste zorg voor je huisdier te bieden.

Of je nu een routinebezoek brengt of een spoedgeval hebt, bij DierenDokters Amsterdam ben je altijd verzekerd van de beste zorg. Ons team van ervaren dierenartsen staat altijd voor je klaar om je huisdier te helpen, en onze vriendelijke receptionisten staan je graag te woord met al je vragen.

4.Dierenkliniek Buitenveldert

Dierenkliniek Buitenveldert
Dierenkliniek Buitenveldert: Uw betrouwbare partner voor de gezondheid van uw geliefde viervoeter.

Onze toegewijde dierenartsen en assistenten staan voor u klaar met een luisterend oor en deskundig advies. Met jarenlange ervaring in de veterinaire praktijk bieden wij u oplossingen op maat voor elk gezondheidsprobleem. Wij geloven in een persoonlijke benadering en denken graag met u mee om de beste zorg voor uw dier te garanderen. Of het nu gaat om vaccinaties, operaties of medicijnen, bij Dierenkliniek Buitenveldert bent u verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Dierenartspraktijk Gein

Dierenartspraktijk Gein
  • Beoordeling: 4,6/5 (234 Review by google)
  • Adres:

    Westbroekplein 65, 1107 NK Amsterdam-Zuidoost, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 13:00

  • Voordelen:

    Klantvriendelijk, deskundig en zorgzaam voor dier en baasje.

  • Nadelen:

    Moeilijk parkeren, lange wachttijden.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit zorg voor uw huisdier.

  • Personeel:

    Vriendelijke dierenartsen, Bekwame assistenten, Medelevende receptionisten, Hulpvaardige telefonisten, Enthousiaste stagiairs

  • Diensten:

    Vaccinaties, Ontworming, Sterilisatie en castratie, Tandheelkundige zorg, Operaties

  • Bijzonder Punt:

    Uw huisdier is bij ons in goede handen

Dierenartspraktijk Gein, voorheen bekend als Steege, is een vertrouwd adres voor dierenliefhebbers in Reigerbos en omstreken. Met meer dan 15 jaar ervaring biedt dit team van deskundige dierenartsen persoonlijke zorg en aandacht voor uw geliefde huisdier.

Of het nu gaat om vaccinaties, controleonderzoeken of meer complexe behandelingen, Dierenartspraktijk Gein staat garant voor professionele en liefdevolle zorg. Het team neemt de tijd om uw huisdier grondig te onderzoeken, een heldere diagnose te stellen en samen met u een passend behandelplan op te stellen. Dankzij hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn uw huisdieren bij Dierenartspraktijk Gein in de beste handen.

6.Stadion Dierenkliniek

Stadion Dierenkliniek
Als uw trouwe viervoeter medische zorg nodig heeft, is Dierenkliniek Stadion de ideale plek. Het enthousiaste team van dierenartsen, onder leiding van de ervaren Hank, staat met raad en daad voor u klaar. Met liefdevolle aandacht en ruime tijd nemen ze de gezondheid van uw geliefde huisdier onder handen.

Unieke service biedt de kliniek ook door op zaterdagen geopend te zijn tot 13.00 uur. Mocht u onverwachts hulp nodig hebben, dan kunt u zelfs een plekje reserveren onder voorbehoud van wachten. De vriendelijke telefonist weet u onder alle omstandigheden perfect te woord te staan en zorgt ervoor dat uw huisdier snel geholpen kan worden. Zo bent u verzekerd van de beste zorg, wanneer u die ook nodig heeft.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Dierenkliniek Osdorp

Uw huisdier in goede handen, daar kunt u op rekenen

Dierenkliniek Osdorp
  • Beoordeling: 4,4/5 (305 Review by google)
  • Adres:

    Pieter Calandlaan 104, 1068 NP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Deskundig team, moderne faciliteiten, goede bereikbaarheid

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, soms wachttijden, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit veterinaire zorg voor uw huisdier

  • Personeel:

    - Deskundige dierenartsen - Ervaren assistenten - Vriendelijke receptionisten - Hoogopgeleide specialisten - Enthousiaste stagiaires

  • Diensten:

    - Consulten - Vaccinaties - Chirurgie - Tandheelkunde - Pension

Dierenkliniek Osdorp is al jarenlang mijn trouwe metgezel in de verzorging van mijn harige vriendjes. De medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk en attent, en de dierenartsen zijn niet alleen deskundig, maar behandelen mijn pluizenbolletjes ook met de grootste zorg. Een groot pluspunt is de ruime openingstijden, waardoor ik zelfs 's avonds en in het weekend terecht kan. Dit gaf mij de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen van mijn trouwe maatje Bolle.

Na twaalf geweldige jaren samen, waarbij we zoveel mooie momenten beleefden, stond ik voor de zware taak om Bolle te laten gaan. De dierenartsen van Dierenkliniek Osdorp stonden mij bij met raad en daad, waardoor ik op een serene en respectvolle manier afscheid kon nemen van mijn geliefde Rottweiler. Hun medeleven en professionele aanpak waren een enorme steun in deze moeilijke tijd.

8.Joyce Hofman dierenklinieken locatie Indische Buurt

Joyce Hofman dierenklinieken locatie Indische Buurt
Joyce Hofman dierenklinieken locatie Indische Buurt: Een oase van liefde en zorg voor uw geliefde viervoeter. Onze ervaren dierenartsen staan klaar om uw huisdier te verwelkomen met open armen en een warm hart. Van puppy's tot senioren, wij bieden een breed scala aan diensten om uw harige vriend gezond en gelukkig te houden.

Of het nu gaat om een routine-APK, vaccinaties of een uitgebreide behandeling, bij Joyce Hofman dierenklinieken locatie Indische Buurt bent u verzekerd van de beste zorg voor uw geliefde huisdier. Onze klinieken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze dierenartsen zijn hooggekwalificeerd en ervaren. Bovendien zorgen onze vriendelijke assistentes ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens het bezoek.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam Sloten

Uw huisdier in goede handen, van kop tot staart

Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam Sloten
  • Beoordeling: 4,0/5 (152 Review by google)
  • Adres:

    Leuvenstraat 12, 1066 HC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:30

  • Voordelen:

    Ervaren team, moderne apparatuur, uitgebreide openingstijden

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, parkeren kan een uitdaging zijn, soms lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit veterinaire zorg

  • Personeel:

    - Deskundige dierenartsen - Vriendelijke en behulpzame assistenten - Zorgzame en meelevende receptiemedewerkers - Gediplomeerde dierenverzorgers - Specialisten in verschillende vakgebieden

  • Diensten:

    - Consulten - Vaccinaties - Chirurgie - Tandheelkunde - Noodhulp

Bent u op zoek naar een professionele dierenarts in de omgeving van Amsterdam Sloten? Kies dan voor Carressa Dierenziekenhuis, waar u verzekerd bent van de beste zorg voor uw geliefde huisdier. Met een team van ervaren dierenartsen en assistenten staan wij altijd voor u klaar, ook in geval van spoed.

Wij begrijpen dat uw huisdier familie is en behandelen hen met dezelfde zorg en aandacht. Of het nu gaat om een kleine vaccinatie of een complexe operatie, wij zorgen ervoor dat uw huisdier de best mogelijke behandeling krijgt. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur en wij werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wilt u verzekerd zijn van de beste zorg voor uw huisdier? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Carressa Dierenziekenhuis Amsterdam Sloten.

10.Caressa Dierenkliniek 76 Amsterdam

Caressa Dierenkliniek 76 Amsterdam
Caressa Dierenkliniek: Een oase van expertise en mededogen in het hart van Amsterdam. Met een team van ervaren dierenartsen en een ultramoderne faciliteit bieden wij een ongeëvenaarde zorg voor uw trouwe metgezellen.

Ons team is toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke veterinaire zorg, ondersteund door onze diepgaande expertise en voortdurende professionalisering. Wij behandelen elk huisdier met dezelfde zorg en aandacht als we onze eigen huisdieren zouden behandelen, waarbij we een veilige en betrouwbare omgeving creëren waar uw geliefde vriend kan floreren.

11.Dierenkliniek Overtoom

Dierenkliniek Overtoom
Welkom bij Dierenkliniek Overtoom, waar de gezondheid en het welzijn van uw geliefde huisdier onze topprioriteit is. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige dierenartsen bieden wij uitgebreide en meelevende zorg aan huisdieren van alle groottes en rassen.

Of u nu op zoek bent naar routinematige controles, behandelingen of specialistische zorg, ons toegewijde team staat klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Wij begrijpen de speciale band tussen u en uw trouwe vriend en streven ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waar uw huisdier zich geliefd en goed verzorgd voelt.

12.Joyce Hofman dierenklinieken locatie Watergraafsmeer

De beste zorg voor uw huisdier, zodat ze lang en gelukkig kunnen leven

Joyce Hofman dierenklinieken locatie Watergraafsmeer
  • Beoordeling: 4,6/5 (435 Review by google)
  • Adres:

    Middenweg 233, 1098 AP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Perfecte locaties, goed team, brede diensten.

  • Nadelen:

    Afspraken maken moeizaam, slechte communicatie met personeel, lange wachttijden.

  • Kwaliteit:

    Professioneel team met hoogwaardige apparatuur.

  • Personeel:

    - Vriendelijk en behulpzaam - Kennis van zaken - Rustige uitstraling - Meedenkend - Duidelijke communicatie

  • Diensten:

    Algemene diergeneeskunde, Chirurgie, Tandheelkunde, Echografie, Vaccinaties

13.Dierenartsenpraktijk Polanen

Dierenartsenpraktijk Polanen

14.Dierenkliniek Amsterdam, locatie Frederik Hendrikstraat

Dierenkliniek Amsterdam, locatie Frederik Hendrikstraat

15.Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Voor de beste zorg voor uw geliefde huisdier.

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam
  • Beoordeling: 4,2/5 (331 Review by google)
  • Adres:

    Tom Schreursweg 102, 1067 MC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

  • Voordelen:

    Moderne en goed uitgeruste faciliteiten, ervaren en deskundige dierenartsen, flexibele openingstijden.

  • Nadelen:

    Sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant, er kunnen wachttijden zijn tijdens piekuren, de locatie is niet altijd even gemakkelijk bereikbaar.

  • Kwaliteit:

    Professionele en hoogwaardige dierenzorg.

  • Personeel:

    * Vriendelijk en behulpzaam * Goed opgeleid en ervaren * Meelevend en begripvol * Bereid om vragen te beantwoorden * Altijd bereid om te helpen

  • Diensten:

    * Consulten * Vaccinaties * Chirurgie * Tandheelkunde * Laboratoriumdiensten

16.Dierenkliniek Rivierenbuurt

Dierenkliniek Rivierenbuurt

17.Dierenkliniek Amsterdam, locatie Westerpark

Dierenkliniek Amsterdam, locatie Westerpark

18.Dierenkliniek de Pijp

Uw huisdier is bij ons in goede handen

Dierenkliniek de Pijp
  • Beoordeling: 4,8/5 (225 Review by google)
  • Adres:

    Ceintuurbaan 199, 1074 CV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

  • Voordelen:

    Persoonlijke benadering, uitgebreide openingstijden, ervaren en deskundige dierenartsen

  • Nadelen:

    Soms lange wachttijden, kan prijzig zijn, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit van zorg en service voor uw geliefde huisdier

  • Personeel:

    - Deskundige dierenartsen - Vriendelijke en behulpzame assistentes - Ervaren receptionisten - Meelevende dierenverzorgers - Professionele trimsters

  • Diensten:

    - Consulten en vaccinaties - Chirurgie en tandheelkunde - Röntgen en echografie - Laboratoriumonderzoeken - Huisdierenhotel

19.Dierenkliniek Amsterdam, locatie Rembrandtpark

Uw huisdier is bij ons in goede handen.

Dierenkliniek Amsterdam, locatie Rembrandtpark
  • Beoordeling: 4,8/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    Columbusplein 201, 1057 TX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 16:00

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, ruim opgezette kliniek met veel voorzieningen en uitgebreide openingstijden.

  • Nadelen:

    Kan erg druk zijn, parkeren kan lastig zijn, soms lange wachttijden.

  • Kwaliteit:

    Professionele en ervaren dierenartsen en assistenten.

  • Personeel:

    * Deskundig en vriendelijk * Behulpzaam en meedenkend * Duidelijke communicatie * Rustig en geduldig met dieren * Oprecht begaan met het welzijn van huisdieren

  • Diensten:

    * Consulten * Vaccinaties * Chirurgie * Tandheelkundige zorg * Voedingsadvies

20.Kattenkliniek Sarphatipark

Kattenkliniek Sarphatipark
  • Beoordeling: 5,0/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Karel du Jardinstraat 67A, 1, 1073 TB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

21.Caressa Dierenkliniek IJburg

Caressa Dierenkliniek IJburg

22.Dierenkliniek IJhavens

Dierenkliniek IJhavens

23.Dierenkliniek De Jordaan

24.Dierenkliniek Het Hart van Zuid

25.Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein

Dierenwelzijn staat bij ons voorop

  • Beoordeling: 4,5/5 (154 Review by google)
  • Adres:

    Europaplein 19, 1078 GS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, uitgebreide diensten, goede kwaliteit zorg

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, niet altijd ruimte voor spoedgevallen, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit zorg voor uw huisdier

  • Personeel:

    - Deskundige dierenartsen - Ervaren assistenten - Vriendelijke receptionistes - Zorgzame trimsalonmedewerkers - Gediplomeerde dierenfysiotherapeuten

  • Diensten:

    - Algemene diergeneeskunde - Chirurgie - Tandheelkunde - Vaccinaties - Dierenpension

26.Dierenkliniek Amsterdam-Noord

  • Beoordeling: 4,6/5 (308 Review by google)
  • Adres:

    Oudorperstraat 18, 1023 SW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

  • Voordelen:

    Ruime openingstijden, goed bereikbaar met openbaar vervoer en uitgebreide openingstijden op zaterdagen.

  • Nadelen:

    Duur, wisselend personeel en wisselende openingstijden gedurende de week.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit veterinaire zorg, met goed opgeleide dierenartsen en ondersteunend personeel.

  • Personeel:

    Vriendelijk en deskundig personeel, waaronder dierenartsen, assistentes en receptionistes.

  • Diensten:

    Aanbod van diensten waaronder consultaties, vaccinaties, operaties, röntgenfoto's en echografieën.

  • Speciaal punt:

    Dierenkliniek Amsterdam-Noord: Uw partner in diergezondheidszorg.

27.Dierenkliniek IJburglaan

Dierenkliniek IJburglaan

28.Caressa Dierenkliniek Amsterdam Centrum Oost

Caressa Dierenkliniek Amsterdam Centrum Oost

29.Dierenkliniek De Wetering

Dierenkliniek De Wetering
Post suggesties