Lijst 28 dierenartsen in Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over dierenartsen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dierenkliniek Diana van der Star, Dierenartsenpraktijk Overschie, Dierenkliniek Blijdorp, Dierenkliniek IJsselmonde, Dierenartsenpraktijk Lammers. Laten we het samen ontdekken!

1.Dierenkliniek Diana van der Star

Uw huisdier in goede handen

Dierenkliniek Diana van der Star
  • Beoordeling: 4,7/5 (512 Review by google)
  • Adres:

    Wolphaertsbocht 43, 3082 AC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 16:30

  • Voordelen:

    Vakkundig en ervaren personeel, uitgebreide openingstijden, ruime parkeergelegenheid

  • Nadelen:

    Lange wachttijden kunnen voorkomen, kosten kunnen oplopen, beperkte openingstijden op zondag

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit diergeneeskundige zorg

  • Personeel:

    - Dierenartsen: Diana van der Star, Tim van der Star, Marloes van den Berg
    - Paraveterinairen: Laura Kulk, Iris van der Erve
    - Receptionistes: Marleen van der Ende, Laura van der Ende

  • Diensten:

    - Consulten en behandelingen
    - Vaccinaties en ontwormingen
    - Chirurgische ingrepen
    - Geïntegreerde kattenkliniek
    - Dierenhotel

Dierenkliniek Diana van der Star is een dierenartspraktijk waar het welzijn van uw huisdier voorop staat. Al 18 jaar lang is Diana van der Star de vertrouwde dierenarts voor vele huisdiereigenaren. Haar team van vriendelijke en deskundige medewerkers staat altijd voor u klaar, en denkt met u mee over de beste zorg voor uw dier.

Bij Dierenkliniek Diana van der Star bent u verzekerd van eerlijk en deskundig advies, zonder financieel gewin als drijfveer. U wordt altijd goed geholpen en geadviseerd, zodat u met een gerust hart de gezondheid van uw huisdier kunt toevertrouwen aan deze dierenartspraktijk.

2.Dierenartsenpraktijk Overschie

Uw huisdier in goede handen

Dierenartsenpraktijk Overschie
  • Beoordeling: 4,8/5 (650 Review by google)
  • Adres:

    Rotterdamse Rijweg 21, 3043 BG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Deskundig team, persoonlijke service, ruime openingstijden

  • Nadelen:

    Kan duur zijn, soms lange wachttijden, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit diergeneeskundige zorg

  • Personeel:

    Deskundige dierenartsen, vriendelijke assistenten, behulpzame receptionisten, meelevende verpleegsters, dierenliefhebbers

  • Diensten:

    Vaccinaties, chippen, operaties, röntgenfoto's, echo's, gebitsreiniging, laboratoriumonderzoek, euthanasie, crematie

Dierenartsenpraktijk Overschie is de ideale keuze voor uw trouwe viervoeter. Met ruim 30 jaar ervaring in dierenzorg, bieden wij betrouwbare en deskundige behandeling voor alle soorten huisdieren. Wij begrijpen de speciale band tussen u en uw geliefde gezinslid en streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden.

Ons team van ervaren dierenartsen staat altijd voor u klaar, met een scala aan diensten, waaronder vaccinaties, sterilisaties, gebitsreinigingen en spoedbehandelingen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en werken nauw samen met u om een behandelplan op maat samen te stellen dat past bij de unieke behoeften van uw huisdier. Bovendien houden wij onze tarieven zo laag mogelijk, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van de gezondheidszorg van uw huisdier.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Dierenkliniek Blijdorp

Dierenkliniek Blijdorp
Dierenkliniek Blijdorp Emma is een dierenkliniek met een hart voor dieren. Onze gedreven en deskundige dierenartsen bieden professionele en liefdevolle zorg aan uw huisdier. Met jarenlange ervaring en een ongekende passie voor dieren staan wij klaar om uw trouwe vriend de best mogelijke zorg te bieden.

Bij Dierenkliniek Blijdorp Emma staat het welzijn van uw dier centraal. Wij begrijpen de speciale band tussen u en uw huisdier en behandelen ieder dier met de grootste zorg en aandacht. Onze moderne kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur en faciliteiten, zodat we uw huisdier de beste behandeling kunnen bieden. Kies voor Dierenkliniek Blijdorp Emma en ervaar zelf het verschil van liefdevolle en professionele dierenzorg.

4.Dierenkliniek IJsselmonde

Uw huisdier in vertrouwde handen

Dierenkliniek IJsselmonde
  • Beoordeling: 4,5/5 (193 Review by google)
  • Adres:

    Kerstendijk 7, 3079 ET Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 12:00

  • Voordelen:

    Uitstekende zorg, ervaren personeel, moderne faciliteiten

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, parkeren kan een uitdaging zijn, afspraak maken kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit zorg voor uw huisdier

  • Personeel:

    * Deskundige dierenartsen * Vriendelijke receptionisten * Ervaren dierenverzorgers * Gespecialiseerde technici * Meelevende assistenten

  • Diensten:

    * Algemene gezondheidszorg * Vaccinaties * Chirurgie * Tandheelkunde * Huisdierenpension

Kom naar Dierenkliniek IJsselmonde en ervaar de uitstekende zorg voor uw geliefde huisdier. Onze ervaren dierenartsen staan klaar met uitgebreide kennis en een vriendelijke benadering, waardoor uw huisdier zich snel op zijn of haar gemak voelt. Hoewel de praktijk een frisse opknapbeurt kan gebruiken, is de hygiëne en deskundigheid van topklasse. Onze behulpzame baliemedewerker zorgt voor een vlotte afhandeling, zelfs bij technische storingen.

Geniet van betaalbare prijzen door gebruik te maken van ons spaarplan, dat aanzienlijke kortingen biedt op consulten en andere diensten. Hoewel de wachttijden soms wat langer kunnen zijn, wordt u beloond met de beste zorg voor uw trouwe viervoeter. Bezoek Dierenkliniek IJsselmonde vandaag nog en ervaar zelf waarom wij al jarenlang het vertrouwen genieten van huisdiereigenaren in de regio.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Dierenartsenpraktijk Lammers

Dierenartsenpraktijk Lammers
Dierenartspraktijk Lammers: een oase van expertise en compassie voor uw viervoeter Bij Dierenartspraktijk Lammers staat het welzijn van uw huisdier voorop. Ervaren dierenartsen staan klaar met hun professionele kennis en warm hart om uw trouwe viervoeter de beste zorg te bieden. Van routineonderzoeken tot spoedeisende hulp, u kunt rekenen op een team dat met passie en toewijding werkt.

Of u nu voor een eerste consult komt of een spoedbehandeling nodig hebt, u zult worden verwelkomd in een moderne en uitnodigende praktijk. De geavanceerde apparatuur en comfortabele omgeving zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt. De dierenartsen nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren en stellen een behandelplan op dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw metgezel.

6.Dierenkliniek Nesselande | Dierenkliniek Rotterdam

Dierenkliniek Nesselande | Dierenkliniek Rotterdam
Dierenkliniek Nesselande, uw vertrouwde dierenarts in Rotterdam. Onze ervaren dierenartsen en assistenten staan klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en nemen uitgebreid de tijd voor u en uw dier. Of het nu gaat om vaccinaties, een jaarlijkse controle of een medische behandeling, u kunt rekenen op onze expertise en toewijding.

Dierenkliniek Nesselande is uw ideale keuze voor deskundige dierenzorg in Rotterdam. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder vaccinaties, castraties, sterilisaties, röntgenfoto's en echo's. Ook voor advies over voeding, gedrag en opvoeding bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf onze uitstekende service. Uw huisdier zal het u dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.AniCura Dierenkliniek Rotterdam Kralingen

AniCura Dierenkliniek Rotterdam Kralingen
AniCura Dierenkliniek Rotterdam Kralingen is de dierenarts die u zoekt! Onze goed bereikbare locatie, in combinatie met onze samenwerking met andere vestigingen in Rotterdam, zorgt ervoor dat u altijd terecht kunt voor de beste zorg voor uw huisdier.

Bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam Kralingen staat een vriendelijk en kundig team van receptionisten en dierenartsen voor u klaar. Onze dierenartsen hebben uiteenlopende ervaringsniveaus, waardoor wij u altijd de best mogelijke zorg kunnen bieden. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder controles, vaccinaties en operaties. Of u nu een nieuwe huisdiereigenaar bent of al jarenlang een trouwe viervoeter in huis hebt, wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies en liefdevolle verzorging.

8.Basic Vets Clinic

Basic Vets Clinic
Welkom bij Basic Vets Clinic, de dierenkliniek waar uw trouwe viervoeter in de watten wordt gelegd. Onze ervaren dierenartsen staan klaar om uw hond of kat met de grootste zorg te behandelen. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder vaccinaties, operaties en gedragstherapie. Ook voor advies over voeding en verzorging kunt u bij ons terecht.

Bij Basic Vets Clinic staat uw huisdier altijd op de eerste plaats. Onze kliniek is uitgerust met de modernste apparatuur en onze dierenartsen zijn zeer ervaren. Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk lid van uw familie is, en zullen er alles aan doen om hem of haar de best mogelijke zorg te bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de warmte en professionaliteit van Basic Vets Clinic.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.AniCura Dierenkliniek Rotterdam Centrum

AniCura Dierenkliniek Rotterdam Centrum
AniCura Dierenkliniek Rotterdam Centrum biedt uitstekende veterinaire zorg in een warme en uitnodigende omgeving. Onze toegewijde professionals staan klaar om uw huisdier met de meest geavanceerde behandelingen en compassievolle aandacht te verwennen. Stap binnen in onze moderne kliniek en ervaar het verschil!

Ons team van ervaren dierenartsen en assistenten is toegewijd aan het welzijn van uw huisdier. Wij nemen de tijd om uw dier grondig te onderzoeken, u uitgebreid te informeren over de bevindingen en een persoonlijk behandelplan op maat te maken. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste technologie, zodat we uw huisdier snel en effectief kunnen diagnosticeren en behandelen.

10.DierenDokters Rotterdam Noord

DierenDokters Rotterdam Noord
Als trotse eigenaar van een jonge kat wil je natuurlijk het beste voor je harige vriend. Bij DierenDokters Rotterdam Noord profiteer je van een aantrekkelijk pakket speciaal voor kittens onder de acht weken oud. Maar wat houdt dit pakket nu precies in?

Naast een uitgebreide controle ontvangt je kitten bij DierenDokters Rotterdam Noord alle benodigde ontwormingskuren en vlooienpipetten. Zo zorg je ervoor dat je kitten gezond en beschermd blijft tegen parasieten. Dankzij de kundige en vriendelijke medewerkers kun je erop vertrouwen dat je kitten in goede handen is. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om je kitten een gezonde start te geven!

11.Caressa Dierenkliniek Walenburg Rotterdam

Uw huisdier in vertrouwde handen, voor de beste zorg

Caressa Dierenkliniek Walenburg Rotterdam
  • Beoordeling: 4,6/5 (202 Review by google)
  • Adres:

    Walenburgerweg 51, 3039 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Voordelen:

    Moderne kliniek met uitgebreide openingstijden, goede bereikbaarheid en ervaren dierenartsen

  • Nadelen:

    Telefonische bereikbaarheid kan soms lastig zijn, parkeren in de buurt kan uitdagend zijn, wachttijden kunnen oplopen

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit diergeneeskundige zorg voor uw huisdier

  • Personeel:

    - Ervaren dierenartsen - Vriendelijke assistentes - Begaan met uw huisdier - Professioneel en deskundig - Goede communicatie

  • Diensten:

    - Vaccinaties - Consulten - Operaties - Tandheelkunde - Echografie

De Caressa Dierenkliniek Walenburg in Rotterdam is een gerenommeerd adres voor de gezondheid van uw huisdier. Met een team van ervaren en toegewijde professionals biedt de kliniek uitgebreide diensten om uw geliefde viervoeter in topconditie te houden. Van routine-onderzoeken tot complexe operaties, de Caressa Dierenkliniek Walenburg staat garant voor deskundige zorg en een persoonlijke benadering.

De kliniek is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en maakt gebruik van de nieuwste medische technieken. Het team van dierenartsen en assistenten is voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de veterinaire geneeskunde, zodat u verzekerd bent van een optimale behandeling voor uw huisdier. De vriendelijke en behulpzame medewerkers van de Caressa Dierenkliniek Walenburg staan altijd klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Zo weet u zeker dat uw huisdier in goede handen is.

12.Dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening

Dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening

13.Dierenkliniek Rotterdam Zuid

Dierenkliniek Rotterdam Zuid

14.E.M. Zegers

E.M. Zegers

15.AniCura Dierenkliniek Rotterdam Schiebroek

AniCura Dierenkliniek Rotterdam Schiebroek

16.Thuisdierendokter

Thuisdierendokter

17.Atma Jana holistische dierenartspraktijk

Atma Jana holistische dierenartspraktijk

18.Dierenkliniek Prinsenland

Dierenkliniek Prinsenland

19.Dierenkliniek Crooswijk

Dierenkliniek Crooswijk

20.AniCura Dierenkliniek Rotterdam Capelle

21.Dr. Woof! Locatie Ommoord

Dé hondensalon voor al uw wensen

  • Beoordeling: 4,2/5 (259 Review by google)
  • Adres:

    Binnenhof 104-106, 3069 KV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:45

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, Ruime keuze aan producten, Goede sfeer

  • Nadelen:

    Prijzig, Druk in het weekend, Soms lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten en diensten

  • Personeel:

    - Behulpzaam - Vriendelijk - Deskundig - Enthousiast - Servicegericht

  • Diensten:

    - Trimmen - Wassen - Ontwollen - Nagels knippen - Gebitsverzorging

22.Dierenartspraktijk Hillegersberg

Dierenartspraktijk Hillegersberg

23.Dierenziekenhuis Rotterdam - Dierenarts Nieuwe Binnenweg

24.Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam

Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam

25.Pieter (Jolke) de Jong, dierenarts

Pieter (Jolke) de Jong, dierenarts

26.AniCura Dierenkliniek Rotterdam Ommoord-Hillegersberg

AniCura Dierenkliniek Rotterdam Ommoord-Hillegersberg

27.Dierenambulance

Dierenambulance

28.Dierenziekenhuis Rotterdam

Dierenziekenhuis Rotterdam
Post suggesties