Lijst 11 dierenartsen in Haarlemmermeer

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over dierenartsen in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dierenkliniek Lussing, Dierenartspraktijk IJ. van Rijn, Caressa Dierenkliniek Hoofddorp, Dierenkliniek Groenendaal, AniCura Dierenkliniek Nieuw-Vennep. Laten we het samen ontdekken!

1.Dierenkliniek Lussing

Dierenkliniek Lussing
Dierenkliniek Lussing is dé dierenkliniek voor uw trouwe viervoeter. Wij stellen het welzijn van uw huisdier voorop en gaan altijd met veel liefde en zorgzaamheid te werk. Onze ervaren dierenartsen en assistentes staan klaar om u en uw huisdier op een professionele en vriendelijke manier te helpen.

Bij Dierenkliniek Lussing kunt u terecht voor uiteenlopende diensten, zoals vaccinaties, castraties, sterilisaties, gebitsreinigingen en nog veel meer. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om uw huisdier de beste zorg te bieden. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, zodat u verzekerd bent van de meest up-to-date behandelingen.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

2.Dierenartspraktijk IJ. van Rijn

Uw huisdier in goede handen bij Dierenartspraktijk IJ. van Rijn

Dierenartspraktijk IJ. van Rijn
  • Beoordeling: 4,8/5 (435 Review by google)
  • Adres:

    Dokter van Haeringenplantsoen 9, 2151 AS Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    08:45 tot 19:30

  • Voordelen:

    Deskundig advies, vriendelijk personeel, flexibele openingstijden

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, hoge prijzen, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit veterinaire zorg en klantenservice

  • Personeel:

    Deskundige dierenartsen, Meelevende assistenten, Helpende receptionisten, Zorgzame verpleegkundigen, Empathische studenten

  • Diensten:

    Consultaties, Operaties, Vaccinaties, Ontworming, Bloedonderzoek

Dierenartspraktijk I.J. van Rijn is een begrip in de regio. Met hun jarenlange ervaring en expertise bieden zij uitstekende zorg voor uw trouwe viervoeter. Het team van deskundige dierenartsen staat altijd klaar om uw huisdier te helpen, of het nu gaat om een routine controle of een spoedgeval.

Bij Dierenartspraktijk I.J. van Rijn staat uw huisdier altijd op de eerste plaats. Ze begrijpen de speciale band die u met uw metgezel deelt en behandelen uw huisdier met de grootste zorg en medeleven. Of u nu een nieuwe pup of kitten verwelkomt of uw senior huisdier extra aandacht nodig heeft, Dierenartspraktijk I.J. van Rijn staat altijd voor u klaar. En voor uw gemoedsrust, ze zijn ook duidelijk en transparant over de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

3.Caressa Dierenkliniek Hoofddorp

Caressa Dierenkliniek Hoofddorp
Deze dierenkliniek in Hoofddorp biedt een uitzonderlijke service die uw trouwe viervoeter de best mogelijke zorg biedt. Van het moment dat u binnenstapt, ervaart u de warmte en toewijding van het ervaren team. Hun deskundige kennis en medeleven zorgen voor een geruststellende en stressvrije omgeving voor zowel u als uw geliefde huisdier.

Of het nu gaat om routineonderzoeken, complexe behandelingen of spoedgevallen, de dierenartsen van Caressa Dierenkliniek staan altijd voor u klaar met hun expertise en zorgzaamheid. Ze nemen de tijd om uw huisdier grondig te onderzoeken, heldere diagnoses te stellen en behandelplannen te bespreken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw metgezel. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier de beste zorg krijgt, zodat het snel weer op de been is.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

4.Dierenkliniek Groenendaal

Dierenkliniek Groenendaal
Dierenkliniek Groenendaal biedt uitmuntende dierenzorg in een warmhartige en professionele omgeving. Onze ervaren dierenartsen hanteren een holistische benadering, gericht op het welzijn van uw geliefde huisdier. Of het nu gaat om routine controles, vaccinaties of dringende situaties, u kunt rekenen op onze expertise en toewijding.

Bij Dierenkliniek Zandvoort staan we 24/7 voor u en uw huisdier klaar. Onze gediplomeerde dierenartsen bieden snelle en effectieve zorg bij noodgevallen, zodat u in geval van nood verzekerd bent van de beste behandeling voor uw trouwe viervoeter. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. Wij streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden, zodat uw huisdier gezond en gelukkig blijft.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

5.AniCura Dierenkliniek Nieuw-Vennep

AniCura Dierenkliniek Nieuw-Vennep
Bij AniCura Dierenkliniek Nieuw-Vennep ervaar je de hoogste kwaliteit zorg voor jouw trouwe viervoeter. Ons team van ervaren dierenartsen en assistenten staat altijd voor je klaar, met een warm welkom en een oprechte passie voor jouw huisdier. Wij begrijpen dat jouw geliefde vriend een onmisbaar onderdeel van je gezin is, en daarom behandelen wij hen met de grootste zorg en respect.

AniCura staat bekend om haar uitstekende service, vriendelijke benadering en state-of-the-art faciliteiten. Wij bieden een breed scala aan diensten, van preventieve zorg tot geavanceerde behandelingen. Onze dierenartsen zijn experts in hun vakgebied en blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Zo garanderen wij dat jouw huisdier altijd de beste zorg krijgt die er is.

6.Dierenkliniek Europawijk Haarlem

Dierenkliniek Europawijk Haarlem
Dierenkliniek Europawijk Haarlem: Uw vertrouwde partner voor het welzijn van uw geliefde huisdier.

Wij geloven dat elk dier een uitzonderlijk wezen is dat de beste zorg verdient. Onze ervaren en toegewijde team van dierenartsen en assistenten biedt een uitgebreide waaier aan diensten om de gezondheid en het welzijn van uw geliefde metgezel te waarborgen. Van routineonderzoeken tot complexe operaties, wij zijn er om u en uw huisdier te ondersteunen bij elke stap. Onze moderne faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat we een nauwkeurige diagnose en effectieve behandelingen kunnen bieden. Onze liefde voor dieren en onze toewijding aan hun welzijn zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen. Plan vandaag nog een afspraak en gun uw huisdier de zorg die het verdient.

7.AniCura

"Uw huisdier in goede handen"

  • Beoordeling: 4,5/5 (217 Review by google)
  • Adres:

    IJweg 1187, 2133 MJ Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 12:45

  • Voordelen:

    Vlakbij de snelweg, gratis parkeren, ervaren dierenartsen

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, hoge kosten, onpersoonlijke behandeling

  • Kwaliteit:

    Professionele en betrouwbare dierenzorg

  • Personeel:

    - Vriendelijke receptionisten - Kundige dierenartsen - Behulpzame assistenten - Ervaren chirurgen - Geduldige verpleegkundigen

  • Diensten:

    - Consulten - Vaccinaties - Chirurgie - Echografie - Röntgenfoto's

Ben je op zoek naar een betrouwbare dierenkliniek in de regio Hoofddorp? Dan hoef je niet verder te zoeken dan AniCura Dierenkliniek Hoofdvaart. Deze gerenommeerde kliniek staat bekend om haar uitstekende zorg en vriendelijke service.

Bij AniCura Dierenkliniek Hoofdvaart werken ervaren dierenartsen en assistenten die jouw huisdier de best mogelijke zorg bieden. Van regelmatige controles tot spoedbehandelingen, je kunt er zeker van zijn dat jouw trouwe viervoeter in goede handen is. De kliniek is ruim en modern uitgerust, met alle benodigdheden om jouw huisdier comfortabel en gezond te houden. En met flexibele openingstijden en online afspraken maken, is het gemakkelijk om jouw huisdier de zorg te geven die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom AniCura Dierenkliniek Hoofdvaart de eerste keuze is voor vele huisdiereigenaren in de regio.

8.Ranzijn Dierenarts Nieuw-Vennep

Bij Ranzijn Dierenarts in Nieuw-Vennep word je duidelijk geïnformeerd en krijg je een overzichtelijke prijsopgave. Maar nog veel belangrijker: je huisdier wordt er met veel liefde behandeld. Zo ging het met Guus de kat, die een abces had. Na deskundige behandeling is het abces mooi hersteld, ook al moest hij worden gehecht. Het team is vriendelijk en deskundig, en de tarieven zijn schappelijk. Een tevreden klant ben je hier zeker!

9.Dierenkliniek Meerwijk

Dierenkliniek Meerwijk

10.Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Uw huisdier in goede handen, bij elk bezoek.

Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam
  • Beoordeling: 3,9/5 (304 Review by google)
  • Adres:

    De Heining 10, 1161 PA Zwanenburg, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Voordelen:

    Uitgebreide openingstijden, deskundig en ervaren personeel, moderne apparatuur en behandelmethoden

  • Nadelen:

    Hoge kosten, soms lange wachttijden, gebrek aan parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige diergeneeskunde met een persoonlijke benadering

  • Personeel:

    Gediplomeerde dierenartsen, Ervaren assistentes, Vriendelijke receptiemedewerkers, Deskundige specialisten, Meelevende dierenverzorgers

  • Diensten:

    Consulten en behandelingen, Operaties en anesthesie, Vaccinaties en ontwormingen, Bloedonderzoek en röntgenfoto's, Voedingsadvies en gedragstherapie

Het Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam is een kliniek waar u terecht kunt voor de verzorging van uw geliefde huisdieren. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers kunnen wij u verzekeren van de beste zorg, aangepast aan de behoeften van uw dier. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder vaccinaties, operaties, röntgenfoto's en echografieën. Of het nu gaat om een routine controle of een noodsituatie, wij staan altijd voor u en uw huisdier klaar.

Ons team van ervaren dierenartsen en assistenten is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg voor uw huisdier. Wij nemen de tijd om u duidelijk te informeren over de gezondheid van uw huisdier en de behandelingsopties. Wij willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen over de zorg voor uw dier. Wij zijn trots op onze staat van dienst op het gebied van het bieden van uitzonderlijke zorg voor huisdieren en we verwelkomen u graag in onze kliniek. Wij kijken ernaar uit om u en uw huisdier te ontmoeten.

11.Goede Dierenarts Hoofddorp

Goede Dierenarts Hoofddorp
Post suggesties