Lijst 25 schoenmakers in Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over schoenmakers in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Shoedoctor020 Meester schoenmaker Hillie,s Sneaker Cleaning Service, Marcel van Lent - Fine shoe repair, Nieuwmarkt Schoenmaker & Sleutelmakerij, Shoeperior Labs | Sneakers schoonmaken | Schoenen schoonmaken (op afspraak), Paul's Schoenm. & Sleutelserv. & Kledingrep. Laten we het samen ontdekken!

1.Shoedoctor020 Meester schoenmaker Hillie,s Sneaker Cleaning Service

Shoedoctor020 Meester schoenmaker Hillie,s Sneaker Cleaning Service
Ongelooflijk hoe mijn vuile Balenciaga sneakers er na een bezoekje aan de Shoe Doctor020 uitzagen! Het is alsof ik nieuwe schoenen heb gekregen. De reiniging was van topkwaliteit en de service was vriendelijk en snel. Deze vakman is een echte aanrader!

Toen mijn Louis Vuitton tas met flinke beschadigingen bij de Shoe Doctor belandde, had ik mijn twijfels. Ik dacht dat het niet te herstellen viel. Maar tot mijn verbazing kreeg ik mijn tas terug alsof hij nooit beschadigd was geweest. De reparatie was perfect uitgevoerd en mijn tas ziet er weer als nieuw uit. Bedankt, Shoe Doctor!

2.Marcel van Lent - Fine shoe repair

Marcel van Lent - Fine shoe repair
  • Beoordeling: 4,7/5 (104 Review by google)
  • Adres:

    t.o. de Febo, Ferdinand Bolstraat 104 B, 1072 LN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

Bij Marcel van Lent ervaar je vakmanschap van het hoogste niveau. Al meer dan 30 jaar is hij de schoenmaker van mijn vertrouwen. Mijn dierbare Dubarry's zien er weer als nieuw uit na zijn kundige handen.

Dankzij zijn jarenlange expertise en oog voor detail, herstelt Marcel van Lent jouw schoeisel tot in perfectie. Of het nu gaat om hakken vervangen, zolen repareren of het opknappen van verweerde schoenen, hij levert altijd uitmuntend werk. Laat je schoenen verwennen bij Marcel van Lent en geniet van de geruststellende wetenschap dat ze in de beste handen zijn.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Nieuwmarkt Schoenmaker & Sleutelmakerij

Nieuwmarkt Schoenmaker & Sleutelmakerij
  • Beoordeling: 4,8/5 (62 Review by google)
  • Adres:

    Sint, Sint Antoniesbreestraat 3 K, 1011 HB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:00

De Nieuwmarkt Schoenmaker & Sleutelmakerij is dé plek voor al uw schoen- en sleutelproblemen. Onze ervaren schoenmaker beschikt over gedegen kennis en vakmanschap, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit reparaties. Hij neemt de tijd om uw schoenen zorgvuldig te inspecteren en bespreekt met u de verwachte resultaten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers zorgen voor een aangename ervaring. Wij begrijpen het belang van een snelle service, daarom repareren wij uw schoenen zo snel mogelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, zodat u verzekerd bent van een betaalbare en professionele reparatie. Bezoek ons op de Nieuwmarkt en ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor al uw schoen- en sleutelreparaties.

4.Shoeperior Labs | Sneakers schoonmaken | Schoenen schoonmaken (op afspraak)

Shoeperior Labs | Sneakers schoonmaken | Schoenen schoonmaken (op afspraak)
Op zoek naar de ultieme schoenenreiniging? Dan ben je bij Shoeperior Labs aan het juiste adres! Wij toveren jouw vuile sneakers om in stralende pareltjes, zodat jij weer met trots kunt pronken met jouw favoriete paar. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken of ingetogen slijtage, ons team van experts weet raad met elk type schoen.

Wij begrijpen dat jouw schoenen waardevol voor je zijn, daarom behandelen we ze met de grootste zorg en precisie. Met onze professionele reinigingstechnieken en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat jouw sneakers er weer als nieuw uitzien. Zo kun jij weer optimaal genieten van jouw schoeisel, zonder je druk te hoeven maken over vervelende vlekken of slijtage.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Paul's Schoenm. & Sleutelserv. & Kledingrep

Paul's Schoenm. & Sleutelserv. & Kledingrep
Paul's Schoenmakerij & Sleuteldienst & Kledingreparatie staat bekend om zijn uitzonderlijke service en vakmanschap. Met jarenlange ervaring is dit de plek waar uw schoenen, sleutels en kleding in goede handen zijn.

Bij Paul's bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om een klein stukje zool dat moet worden geplakt of een complexere reparatie, Paul's team staat voor u klaar. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijkt uit elke interactie, waardoor u met een gerust hart vertrekt met uw gerepareerde spullen.

6.Bohak Schoenmakerij

Bohak Schoenmakerij
  • Beoordeling: 4,4/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Van Limburg Stirumstraat 12-A, 1051 BE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Laat je schoenen weer stralen bij Bohak Schoenmakerij! Met onze vakkundige reparaties en vriendelijke service zorgen wij ervoor dat jouw schoenen er weer als nieuw uitzien. Of het nu gaat om het maken van extra gaatjes in je riem of het repareren van een kleine gespleten zool, bij Bohak ben je verzekerd van een snelle en professionele service. Zo ging mijn laarzenreparatie als een speer, en kon ik binnen enkele dagen weer met stevige, gerepareerde laarzen op pad.

Maar helaas, na een paar dagen barstte de zool weer! Moedeloos ging ik naar een andere reparatiewinkel, waar ik te horen kreeg dat er niet genoeg lijm was gebruikt. Soms gebeuren er fouten, maar laat je niet uit het veld slaan. Bij Bohak Schoenmakerij staan we altijd voor je klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw schoenen weer in topconditie zijn. Kom langs in onze winkel en ervaar onze expertise zelf!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Schoenmaker Wazgo

Schoenmaker Wazgo
Schoenmaker Wazgo is een ware redder in nood voor al uw schoenproblemen. Bent u verliefd geworden op een paar schoenen die net iets te wijd zijn? Geen zorgen, Wazgo weet precies hoe hij ze perfect passend kan maken. Zelfs wandelen op hoge hakken die door Wazgo zijn aangepast, wordt een waar genot!

Niet alleen zijn werk is van uitzonderlijke kwaliteit, maar Wazgo is ook nog eens een vriendelijke en ervaren vakman. Met zijn jarenlange ervaring en Turkse afkomst heeft hij een diep begrip voor schoenen. Hoewel communicatie soms een kleine uitdaging kan zijn, is het zeker de moeite waard. Want als het om schoenen gaat, spreekt Wazgo uw taal als geen ander! Dus als uw schoenen u parten spelen, aarzel dan niet om Wazgo te bezoeken. Hij is dé oplossing voor al uw schoenproblemen.

8.Schoenmakerij De Maas

Schoenmakerij De Maas
De gerenommeerde schoenmakerij De Maas staat bekend om haar vakmanschap en vriendelijke service. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de schoenmakersbranche staat het team klaar om uw schoenen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige restauratie, De Maas levert altijd kwaliteitswerk af.

Recentelijk bezocht ik de schoenmakerij, maar helaas trof ik een gesloten deur aan. Hoewel ik hier enigszins teleurgesteld over was, begrijp ik dat ook professionals afspraken moeten naleven. Ik zal zeker binnenkort terugkomen om mijn schoenen te laten verfraaien door de kundige handen van De Maas. Hun toewijding aan klanttevredenheid en hun passie voor schoenmaken maken hen een onmisbare bestemming voor iedereen die zijn schoenen in topconditie wil houden.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Hakan Koç schoenmakerij

Hakan Koç schoenmakerij
Hakan Koç Schoenmakerij is dé schoenmaker in Amsterdam waar u naartoe moet voor al uw schoenherstellingen. Vakkundig en vriendelijk, denkt Hakan graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw schoenen te komen. Of het nu gaat om nieuwe zolen, een nieuwe hak of een rits die gerepareerd moet worden, bij Hakan Koç Schoenmakerij bent u aan het juiste adres.

De prijzen zijn zeer betaalbaar en de service is uitstekend. Zo kreeg ik onlangs voor slechts €35,- nieuwe rubberen zolen op mijn New Balance sneakers. En dat binnen een week! En als extraatje repareerde Hakan zelfs de rits van mijn rugzak, helemaal gratis. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige schoenmaker, dan raad ik u Hakan Koç Schoenmakerij van harte aan.

10.Schoenmakerij Oost

Schoenmakerij Oost
Schoenmakerij Oost is dé schoenmaker voor al uw schoenreparaties. Met hun harde werken en vriendelijke personeel staan ​​zij klaar om uw schoenen weer als nieuw te maken. Van het repareren van hakken tot het vervangen van zolen, Schoenmakerij Oost doet het allemaal met de grootste zorg en precisie.

Naast schoenreparaties biedt Schoenmakerij Oost ook een sleutelservice. Of u nu een duplicaat van uw huissleutel nodig hebt of een nieuwe sleutel voor uw auto wilt laten maken, Schoenmakerij Oost heeft de expertise en apparatuur om het snel en efficiënt te doen. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam, en hij staat altijd klaar om u van dienst te zijn. Bezoek Schoenmakerij Oost vandaag nog voor al uw schoen- en sleutelbehoeften!

11.Schoenmakerij Van Dijk

Schoenmakerij Van Dijk
  • Beoordeling: 4,5/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester de Vlugtlaan 180, 1063 BS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Schoenmakerij Van Dijk behoort tot de meest gerenommeerde schoenmakers in de regio. Al jarenlang voorziet deze topzaak haar klanten van de allerbeste service. Van reparaties tot onderhoud, van schoenpoetsen tot het repareren van zolen, bij Schoenmakerij Van Dijk staat vakmanschap voorop. Het ervaren team zorgt ervoor dat je schoenen er weer als nieuw uitzien.

Bovendien staat Schoenmakerij Van Dijk bekend om haar vriendelijke en persoonlijke service. De medewerkers ontvangen je altijd met een glimlach en staan klaar om je wensen te vervullen. Of je nu een snelle reparatie nodig hebt of een complete renovatie van je schoenen, bij Schoenmakerij Van Dijk ben je altijd aan het juiste adres. Ervaar het zelf en laat je schoenen weer stralen bij Schoenmakerij Van Dijk!

12.Schoenmakerij P. Blommestein (Dr Shoe)

Schoenmakerij P. Blommestein (Dr Shoe)

13.De Leest

De Leest
  • Beoordeling: 4,8/5 (65 Review by google)
  • Adres:

    Gelderlandplein, Loowaard 32, 1082 LB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

14.Schoenmakerij De Leeuw

Schoenmakerij De Leeuw

15.T Schoenmakertje Amsterdam

T Schoenmakertje Amsterdam

16.Koen maakt je schoen

Koen maakt je schoen

17.Kozan Meesterschoenmaker

Kozan Meesterschoenmaker

18.Schoenmakerij & Sleutelservice Kappetijn

Schoenmakerij & Sleutelservice Kappetijn

19.Schoenmakerij en Sleutelservice Rik van Houten

Schoenmakerij en Sleutelservice Rik van Houten

20.Luk's Schoenmakerij

Luk's Schoenmakerij

21.Hendrik 's Amb. Vakschoenmakerij (Cobbler)

Hendrik 's Amb. Vakschoenmakerij (Cobbler)

22.THE ROYAL TREATMENT® • High-end shoe repair handmade men’s shoes

THE ROYAL TREATMENT® • High-end shoe repair handmade men’s shoes

23.Schoenmakerij Amsterdam

Schoenmakerij Amsterdam

24.Ambachtelijke Schoen Reparatie & Sleutels Wesile

Ambachtelijke Schoen Reparatie & Sleutels Wesile

25.Schoenmakerij IJburg

Schoenmakerij IJburg
Post suggesties