Lijst 15 schoenmakers in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over schoenmakers in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Schoenmakerij en Sleutelmaker Hakky Ommoord, De Schoenmaker Leest, De Boer & Bronmans Schoenherstel/Sleutelservice, Schoenmakerij De Beurs, Schoenmakerij J. Spong. Laten we het samen ontdekken!

1.Schoenmakerij en Sleutelmaker Hakky Ommoord

Schoenmakerij en Sleutelmaker Hakky Ommoord
Schoenmakerij en Sleutelmaker Hakky in Ommoord is een echte aanrader. Hakky is een vriendelijke en behulpzame man die altijd meedenkt met zijn klanten. Zo biedt hij een service tot aan de voordeur, zodat je niet zelf langs hoeft te komen.

Ook voor het repareren van lederen sleuteletuis ben je bij Hakky aan het juiste adres. Recent heeft hij nog mijn sleuteletui gerepareerd, dat na twee maanden kapot was. Het is nu weer als nieuw!

2.De Schoenmaker Leest

De Schoenmaker Leest
Een ware vakman in hart en nieren, De Schoenmaker Leest staat al jaren garant voor ongeëvenaarde kwaliteit en service op de Nieuwe Binnenweg. Of het nu gaat om het repareren van uw dierbare schoenen of het vervaardigen van unieke sleutels, eigenaar en schoenmaker meester weet raad.

Met oog voor detail en jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien. De vriendelijke service en klantgerichtheid maken dat u graag terugkomt. Ervaar zelf het meesterlijke vakmanschap en de warme sfeer van De Schoenmaker Leest. Uw schoenen en sleutels zijn in vertrouwde handen.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.De Boer & Bronmans Schoenherstel/Sleutelservice

De Boer & Bronmans Schoenherstel/Sleutelservice
De Boer & Bronmans Schoenherstel/Sleutelservice: dé schoenmaker voor al uw reparaties!

Al jarenlang vertrouw ik op de vakkundige diensten van De Boer & Bronmans. Met hun jarenlange ervaring en expertise brengen zij uw schoenen weer tot leven. Of het nu gaat om gelijmde zolen, scheuren of andere slijtageplekken, bij De Boer & Bronmans is uw schoen in goede handen. Door hun oog voor detail en precisie worden uw schoenen weer als nieuw, met een ware make-over als resultaat. Daarnaast staat het vriendelijke en behulpzame team altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven.

4.Schoenmakerij De Beurs

Schoenmakerij De Beurs
Schoenmakerij "De Beurs", waar vakmanschap en passie samenvloeien. Als u op zoek bent naar een vakkundige schoenhersteller die uw schoenen weer als nieuw maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een oog voor detail, garanderen wij u dat uw schoenen de best mogelijke behandeling krijgen.

Of het nu gaat om een snelle reparatie of een uitgebreide restauratie, ons team staat klaar om u te helpen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw schoenen er onberispelijk uitzien. Bezoek onze winkel vandaag nog en ervaar zelf de uitstekende service en het vakmanschap van Schoenmakerij "De Beurs". Wij beloven u dat u versteld zult staan van het resultaat!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Schoenmakerij J. Spong

Schoenmakerij J. Spong
Jarenlange ervaring, tevreden klanten en een vriendelijke schoenmaker staan garant voor de kwaliteit en service van Schoenmakerij J. Spong. Of het nu gaat om het repareren van schoenen, het bijmaken van sleutels of het bestellen van specifieke producten, bij Schoenmakerij J. Spong bent u verzekerd van vakmanschap en een persoonlijke benadering.

De schoenmaker is een harde werker, altijd bereid om uw schoenen weer als nieuw te maken. En als het gaat om bijgemaakte sleutels, kunt u erop vertrouwen dat ze perfect passen. Een bijkomend voordeel zijn de scherpe prijzen, die veel voordeliger zijn dan op internet. Dus voor al uw schoen- en sleutelproblemen, breng een bezoek aan Schoenmakerij J. Spong en ervaar zelf het verschil!

6.Schoenmakerij en sleutelspecialist Hakzo B.V.

Schoenmakerij en sleutelspecialist Hakzo B.V.
Heb je schoenen die zo versleten zijn dat je ze liever niet meer draagt? Of een slot waarvan je het sleutel kwijt bent? Dan is Hakzo B.V. in het hartje van Heerhugowaard de oplossing. Zij bieden een ruime keuze schoenen van hoge kwaliteit aan, om jouw schoenenproblemen te verhelpen. Is jouw schoen kapot? Hakzo B.V. kan je schoen weer als nieuw maken. Ook voor het maken van een extra sleutel zit je bij Hakzo B.V. goed. Binnen vijf minuten ben je geholpen en kun je met een gerust hart je huis uit.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Schoenreparatie De Amerikaan

Schoenreparatie De Amerikaan
Schoenmaker De Amerikaan, een begrip in Rotterdam Kralingen, staat klaar om uw dierbare schoeisel nieuw leven in te blazen. Met hun jarenlange vakmanschap en oog voor detail, garanderen zij een reparatie van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een gescheurde zool, een kapotte hak of een verfijnde opfrisbeurt, hun bekwame handen herstellen uw schoenen tot hun oorspronkelijke glorie.

Ervaar de ongeëvenaarde toewijding en precisie van Schoenmaker De Amerikaan. Hun betaalbare tarieven maken hun uitzonderlijke service toegankelijk voor iedereen. Breng uw kostbare schoenen naar hun winkel en laat u verrassen door hun vakkundige reparaties. Geef uw schoeisel een tweede kans en laat De Amerikaan uw voeten weer stralen!

8.Vos Schoenen - Rotterdam

Vos Schoenen - Rotterdam
Bij Vos Schoenen ben je verzekerd van een ongeëvenaarde winkelervaring. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren bij het vinden van de perfecte schoenen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar elegante pumps, stoere boots of comfortabele sneakers, wij hebben voor ieder wat wils. Maar Vos Schoenen is meer dan alleen een schoenwinkel. Wij bieden ook hoogwaardige schoenreparaties door onze ervaren vakmensen. En met een klantenservice die ongeëvenaard is, zorgen wij ervoor dat je altijd tevreden bent.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Schoenmakerij Leo de Kruijf

  • Beoordeling: 4,7/5 (75 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 91A, 3043 AG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

Stap binnen in de wereld van vakmanschap en schoenenliefde bij Schoenmakerij Leo de Kruijf. Al sinds 1940 zijn zij de meesters in het repareren, onderhouden en creëren van schoenen. Of het nu gaat om een versleten zool, een beknelde hak of een nieuwe creatie op maat, het team van Schoenmakerij Leo de Kruijf staat voor je klaar.

Naast hun uitzonderlijke schoenmakerskwaliteiten biedt deze unieke winkel ook een scala aan andere essentialia. Van pasfoto's tot tassen en pantoffels, alles wat je nodig hebt om je stijl compleet te maken, vind je hier. Hun vriendelijke service en betaalbare prijzen maken Schoenmakerij Leo de Kruijf een absolute favoriet in de wijk Rotterdam Overschie.

10.Peter Kaptein - Uw Schoenmaker

Als u op zoek bent naar een uitstekende schoenmaker, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Peter Kaptein. Met meer dan 45 jaar ervaring en talloze diploma's is hij de meest bekwame schoenmaker in de omgeving. Of u nu last heeft van uw voeten of hielen of gewoon een nieuw paar schoenen wilt laten aanpassen, Peter Kaptein is de man voor de klus.

Peter Kaptein is een expert in het maken van aangepaste steunzolen die uw voeten de ondersteuning en het comfort bieden die ze nodig hebben. Hij gebruikt alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw steunzolen perfect passen en lang meegaan. Of u nu een professionele atleet bent of gewoon iemand die op zoek is naar een comfortabelere manier om te lopen, de aangepaste steunzolen van Peter Kaptein zijn de perfecte oplossing.

11.Schoenmakerij de Loper

Schoenmakerij de Loper is dé sleutelservice voor Rotterdam en omstreken. Wij bieden vakkundige sleutelmakersdiensten tegen betaalbare prijzen. Zoek je een betrouwbare en voordelige sleutelmaker? Dan ben je bij Schoenmakerij de Loper aan het juiste adres!

Ons team van ervaren sleutelmakers staat klaar om je snel en vakkundig te helpen. Of het nu gaat om het bijmaken van een huissleutel, een autosleutel of een fietssleutel, wij zorgen ervoor dat je snel weer toegang hebt tot je woning, auto of fiets. Bovendien werken wij alleen met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van sleutels die jarenlang meegaan.

12.Mirwais Schoenservice

Mirwais Schoenservice

13.Schoenmakerij en sleutelservice Hakzo BV

Schoenmakerij en sleutelservice Hakzo BV

14.KY Schoen & Sleutelservice

15.Tesfai

Tesfai
Post suggesties